Λαικη Απογευματινη.....
Τροφωνιου 13.....Ελενη και Ειρηνη....στην μαχη ...ετοιμοπολεμες....
Περγαμου 27β.....Ειρηνη και Ελενη....Ειρηνη Ξανθια μπαμπατσικη milf...Eλενη μελαχροινη συμπαθητικη
Αλκαμενους 117....η υπηρεσια μου συστησε την Αννα....Ξανθια...καλο σωμα ....συμπαθητικη
Αλκαμενους 113.....δυο κοριτσια....ονοματα δεν.....η μια η Ξανθια μπηκε στο στοχαστρο....φορουσε ενα μαυρο ζαντιερικο με μαυρη κυλοτα....συμπαθητικη αρκετα...
Ανεβηκα απο Διδυμου για καφεδακι στο γωνιακο καφενειο...κοσμο δεν ειχε....
Περασμα απο Φωκαιας 27 υπογα...η ευγενικη υπηρεσια μου παρουσιασε ενα ''πιπινι"Ξανθουλικο...αδυνατο....ονομα δεν...
Φωκαιας 24...η ευγενικη Υπηρεσια μου παρουσιασε ενα μελαχροινο "πιπινι"...παιχνιδιαρικο....ειχαμε και επαφη ''Καρεκλα"....αλλα εμενα με εξιταρει η ομορφη μελαχροινη Υπηρεσια.....
Φιλιππιδου 11α...ο Ευγενικος Κονφερασιε μου παρουσιασε την Λιζα....αδυνατουλικο...παιχνιδιαρικο....μπηκε στο στοχαστρο....εισπραξαμε και κοπλιμαν.....για την μακρυα κομη.....
Κατηφορισα για την "Μονμαρτη"της Αθηνας......με υφος Μπλαζε που θα ζηλευε και ο Φουντας στα Κοκκινα Φαναρια.....
Περασμα απο την Κολωνου 48 για να δω το "Μωρο μου"την Ευαρα αλλα δυστυχως ηταν κλειστο....στο Διπλα ενα μικρο μελαχροινο......πηρα και 2 κοπλιμαν για τα ομορφα Γαλαζοπρασινα ματια μου.....
Περασμα απο τα πλακοστρωτα της Ιασωνος.....ειχε πεσει συρμα.....εσκασε ο "Μonsieur Modi".....
Ανεβηκα στα ψηλα της Ιασωνος...Γνωστοι και Αγνωστοι ψιθυριζαν....."Μonsieur Modi"...."Monsieur Modi".....
Ιασωνος 1α...αν δεν κανω λαθος.....δυο εργαζομενες....1 Milfogranny και ενα μπαμπατσικο.....ονοματα δεν....αλλα θυμαμαι το ονομα της γατας που ταιζε....Μπιανκα.....
Ιασωνος 1β...αδιαφορο....αδυνατο αλλα εντυπωση μου εκανε το πορτραιτο στο Σαλονι....μαλλον εργαζομενης που καποιος φιλος Καλλιτεχνης την περασε στην αιωνιοτητα....
Σε καποιο της Ιασωνος ειχε και μια Μαυρουλα.....μολις με ειδε ετρεξε στην αγκαλια μου και μου ψιθυρισε "Μodi...Modi....quand allez-vous nous emmener dans l'eternite????"αλλα δεν....
Περασμα απο Μ.Αλεκου το κουρτινατο αλλα κλειστο.....
Ανεβηκα παλι Διδυμου...Χαμος.....απο πολυχρωμα χαμογελαστα προσωπα...με τις Μπουρκες τους...τις Μαντηλες τους....που βρεθηκαν δεν ξερω......στο πρωτο περασμα ηταν αδεια....τωρα χαμος.....μια πανδεσια χρωματων και ηχων....αν ζουσε ο Pierre -Auguste ισως να καθοτανε σε μια γωνια και να ζωγραφιζε παλι εναν πινακα οπως "Τον χορο του Μυλου της Λαγκαλετ"....
Διδυμου 27.....Η "Νονα" Αλιονα τα ελεγε ορθια με πελατη.....Ομορφη παρουσια.....το μαλλακι της περιποιημενο....στο φευγα δεν παρελειψε να με αγγιξει και να την αγγιξω......η ευγενικη υπηρεσια μου παρουσιασε εκτος απο την Νονα ,την Αναστασια αν δεν κανω λαθος και μια αλλη δεσποινις που το ονομα δεν το θυμαμαι αλλα θυμαμαι τα στηθια της που πασχιζαν να βγουν απο το μαυρο baby-doll.....
Ανεβηκα στην Διδυμου 18 και ηταν η Αλιονα.......περασα μονο για να μην παει χαραμη η βολτα....το Σαλεικο παιξιμο με ανακουφησε......
Σε οσα περασα ο κοσμος ηταν λιγος.....μαλλον λογο ζεστης......Καλα να περνατε......