Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (6 μέλη και 64 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Πρέπει να είναι άλλη Αννίτα. Λένε για μία αδύνατη ψηλή αν δεν κάνω λάθος, η μεταξένια πρέπει να έχει παραμείνει στα 120.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Κανεις λάθος, η Μεταξένια είναι.

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
630
Πόντοι
81
Περασμα πριν λιγο απο βεργας 6 με μπαρμπορα να ναι μεσα στην καυλα
Επισης περασα απο περγαμου 27 π ηταν 2 μιλφακια προς τζιλφ ειρηνα και αλλη μια...γνωριζετε αν και ποτε εργαζεται η θεια ευα στο περγαμου 27?

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Καταδρομική στοχευμένη για τη Λίζα, διαβάζοντας τόσα ποικίλα σχόλια... Ήμουν σε φάση ότι ήθελα να βρεθώ με μια όμορφη ύπαρξη και ας μην είναι και τίποτα σούπερ οι υπηρεσίες. Τα σχόλια λένε τα πάντα! Η αλήθεια όμως είναι πάντα μια, άσχετα με το πόσες απόψεις μπορεί να υπάρχουν... Και η αλήθεια τελειώνει στο ότι είναι μια όμορφη νεαρή κορασίδα, ψηλή ξανθιά με μικρό ντελικάτο στήθος και πολύ όμορφο κωλαράκι. Όσοι λένε κάτι πέρα από αυτό, είτε έχουν τον χρυσό πούτσο, είτε την πετύχανε τίποτα μαστουρωμένη μέσα στην χάχα και την τρελή χαρά.
Σκίνι μωρό, που όταν το βλέπεις να σαλονάρει, το πορνοέστικτο σου σου λέει "ΦΥΓΕΕΕΕ!! Φύγεεε.. Πάνε με αυτά τα 20 εύρα να παίξεις κίνο, κι ας μην ξέρεις πως παίζεται, και μπουκώσου με χυμούς ανάμεικτους από το Coffee Orange, το μαγαζάκι στη γωνία στην 3ης Σεπτεμβρίου που τους πουλάει 1,50 ευρώ!!"

Η κοπέλα όντως είναι μια κουκλίτσα και πολύ νεαρή ηλικιακά. ΌΜΩΣ, φαίνεται ότι δεν γουστάρει μια που είναι εκεί! Οκ, το να περάσω με μια κοπέλα που δεν πολυ-γουστάρει κιόλας αλλά γενικότερα είναι οκ, μου έχει συμβεί αρκετές φορές (και φαντάζομαι σε όποιον έχει κάνει τσάρκες συχνές). Εκεί λες ένα 20αρικο που δεν θα το θυμάμαι μετά από ένα 15λεπτο, αλλά κάνεις τη δουλίτσα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένοιωσα μαλάκας να την πηδήξω! Οκ είπαμε... δεν σημαίνει ότι επειδή θα πληρώσω, ότι την άλλην την "αγοράζω" κιόλας! Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι οκ με μια τέτοια φάση, αντιθέτως νοιώθω πολύ άσχημα. Μπήκε στο δωμάτιο, μου πέρασε καπότα, και βλέποντας τη φάση σκέφτηκα να της πω να φύγω (που μου έχει τύχει στο παρελθόν να φύγω λόγω σπασίματος). Αλλά μέχρι και αυτό μου ήταν κάπως αμήχανο. Ε λέω ας χύσω μια στα γρήγορα στη πίπα να τελειώνουμε. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να πλύνω την ψωλή μου παρά οοοολα τα υπόλοιπα (μαζί και με το ντύσιμο/γδύσιμο). Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι και να φύγει δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα! Θα μου πει κάποιος βέβαια, "τουλάχιστον δεν έφυγες άχυστος..."
Οκ, σωστό...

Όχι και πάλι όχι.

Τα έγραψα και σε κριτική, αλλά σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί, το γράφω και εδώ. Πάντως, κακά τα ψέμματα, τέτοιες περιπτώσεις 8α πρέπει και μεις να τις κόβουμε πέρα. Διότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό και σίγουρα κάτι άσχημο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πόσες άλλες κοπέλες που είναι συνειδητά στο χώρο αυτόν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε αυτές που βρίσκονται παρά τη θέλησή τους! Καλές βόλτες!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885
Καταδρομική στοχευμένη για τη Λίζα, διαβάζοντας τόσα ποικίλα σχόλια... Ήμουν σε φάση ότι ήθελα να βρεθώ με μια όμορφη ύπαρξη και ας μην είναι και τίποτα σούπερ οι υπηρεσίες. Τα σχόλια λένε τα πάντα! Η αλήθεια όμως είναι πάντα μια, άσχετα με το πόσες απόψεις μπορεί να υπάρχουν... Και η αλήθεια τελειώνει στο ότι είναι μια όμορφη νεαρή κορασίδα, ψηλή ξανθιά με μικρό ντελικάτο στήθος και πολύ όμορφο κωλαράκι. Όσοι λένε κάτι πέρα από αυτό, είτε έχουν τον χρυσό πούτσο, είτε την πετύχανε τίποτα μαστουρωμένη μέσα στην χάχα και την τρελή χαρά.
Σκίνι μωρό, που όταν το βλέπεις να σαλονάρει, το πορνοέστικτο σου σου λέει "ΦΥΓΕΕΕΕ!! Φύγεεε.. Πάνε με αυτά τα 20 εύρα να παίξεις κίνο, κι ας μην ξέρεις πως παίζεται, και μπουκώσου με χυμούς ανάμεικτους από το Coffee Orange, το μαγαζάκι στη γωνία στην 3ης Σεπτεμβρίου που τους πουλάει 1,50 ευρώ!!"

Η κοπέλα όντως είναι μια κουκλίτσα και πολύ νεαρή ηλικιακά. ΌΜΩΣ, φαίνεται ότι δεν γουστάρει μια που είναι εκεί! Οκ, το να περάσω με μια κοπέλα που δεν πολυ-γουστάρει κιόλας αλλά γενικότερα είναι οκ, μου έχει συμβεί αρκετές φορές (και φαντάζομαι σε όποιον έχει κάνει τσάρκες συχνές). Εκεί λες ένα 20αρικο που δεν θα το θυμάμαι μετά από ένα 15λεπτο, αλλά κάνεις τη δουλίτσα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένοιωσα μαλάκας να την πηδήξω! Οκ είπαμε... δεν σημαίνει ότι επειδή θα πληρώσω, ότι την άλλην την "αγοράζω" κιόλας! Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι οκ με μια τέτοια φάση, αντιθέτως νοιώθω πολύ άσχημα. Μπήκε στο δωμάτιο, μου πέρασε καπότα, και βλέποντας τη φάση σκέφτηκα να της πω να φύγω (που μου έχει τύχει στο παρελθόν να φύγω λόγω σπασίματος). Αλλά μέχρι και αυτό μου ήταν κάπως αμήχανο. Ε λέω ας χύσω μια στα γρήγορα στη πίπα να τελειώνουμε. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να πλύνω την ψωλή μου παρά οοοολα τα υπόλοιπα (μαζί και με το ντύσιμο/γδύσιμο). Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι και να φύγει δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα! Θα μου πει κάποιος βέβαια, "τουλάχιστον δεν έφυγες άχυστος..."
Οκ, σωστό...

Όχι και πάλι όχι.

Τα έγραψα και σε κριτική, αλλά σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί, το γράφω και εδώ. Πάντως, κακά τα ψέμματα, τέτοιες περιπτώσεις 8α πρέπει και μεις να τις κόβουμε πέρα. Διότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό και σίγουρα κάτι άσχημο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πόσες άλλες κοπέλες που είναι συνειδητά στο χώρο αυτόν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε αυτές που βρίσκονται παρά τη θέλησή τους! Καλές βόλτες!
αδερφέ μου μακάρι το κορίτσι να βρει κάτι άλλο! ΔΕΝ την παλεύει και φαντάζομαι όλοι μας έχουμε περάσει από τέτοιες δουλειές, πόσο μάλλον όταν πρέπει και να γαμιέται με τον έναν και με τον άλλον! Εχει χρήμα η δουλειά αυτή αλλά είναι από τις φορές που το χρήμα...δεν φέρνει την ευτυχία

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κανένας θαρραλέος πεπειραμένος μπουρδελιαρης να απαντήσει ? ?
Στο γλωσσόφιλο ως επί το πλείστον υπάρχει ακόμα το ταμπού κι αυτό είναι καλό. Δεν μιλάμε τώρα για 1-2 περιπτώσεις όπως Αναμπελ που είναι σκουπίδι κυριολεκτικά , οι πιο πολλές δε φιλάνε. Επίσης ακόμα και κάποιες που κάνουν ακάποτο πάλι το γλωσσόφιλο το φυλάνε σαν να είναι κάτι ιερό. Πάσει θυσία πρέπει να αποφύγεις το ακάποτο τσιμπούκι , τώρα το φιλί δεν εγκυμονεί σίγουρα τους ίδιους κινδύνους υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μού το έχει πει γιατρός στον Ευαγγελισμό

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Περασμα πριν λιγο απο βεργας 6 με μπαρμπορα να ναι μεσα στην καυλα
Επισης περασα απο περγαμου 27 π ηταν 2 μιλφακια προς τζιλφ ειρηνα και αλλη μια...γνωριζετε αν και ποτε εργαζεται η θεια ευα στο περγαμου 27?
Καλο μεσημερι φιλε μου....Η Ευαρα εχει μετακομισει στο Κολωνου 48α η 48β....εκει απολαυσα τις υπηρεσιες της....πριν 15 μερες ηταν σε πρωινη βαρδια.....εχτες ηταν κλειστα και δεν ηταν στο ποστο της...Καλα να περνας....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Λίζα η ξανθιά ψιλολιγνη μοντέλα με διαφορά τατουάζ και 1.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β, 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84 Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β, 65α, 61, 59, 74 αριστερά & 74 δεξιά κλειστά.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Νάταλι ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα, δούλεψε πέρσι μέχρι τέλος Ιουλίου.

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή με πολύ λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Μελίνα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Αλισια ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 13 Κατερίνα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψηλή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17α Ειρήνη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια.

Φωκαιας 17β Άννα η ξανθιά με το ωραίο πρόσωπο το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Ηλέκτρα με κάστανο πολύ μακρύ κατσαρο μαλλί, σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Στέλλα ξανθιά χοντρουλα με 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νάταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά κοντή σώμα μέ πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Γιασμην ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή σώμα μέ πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Ανίτα ξανθιά κοπελίτσα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι σήμερα το ελεύθερο στοματικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
630
Πόντοι
81
Καλο μεσημερι φιλε μου....Η Ευαρα εχει μετακομισει στο Κολωνου 48α η 48β....εκει απολαυσα τις υπηρεσιες της....πριν 15 μερες ηταν σε πρωινη βαρδια.....εχτες ηταν κλειστα και δεν ηταν στο ποστο της...Καλα να περνας....
Να εισαι καλα αδερφε ευχαριστω κ εσυ καλα γαμησια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
για όσους ψάχνουν την Τζωρτζιανα/Τζωρτζια, είναι τώρα κανονικά στο πόστο της Διδύμου 7β, καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, ψιλοκανονικο γυμνασμένο σώμα 1.5αρι βυζι, μπουτου πεταχτη κωλαρα και πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Στο γλωσσόφιλο ως επί το πλείστον υπάρχει ακόμα το ταμπού κι αυτό είναι καλό. Δεν μιλάμε τώρα για 1-2 περιπτώσεις όπως Αναμπελ που είναι σκουπίδι κυριολεκτικά , οι πιο πολλές δε φιλάνε. Επίσης ακόμα και κάποιες που κάνουν ακάποτο πάλι το γλωσσόφιλο το φυλάνε σαν να είναι κάτι ιερό. Πάσει θυσία πρέπει να αποφύγεις το ακάποτο τσιμπούκι , τώρα το φιλί δεν εγκυμονεί σίγουρα τους ίδιους κινδύνους υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μού το έχει πει γιατρός στον Ευαγγελισμό
Γλωσοφιλο με του χώρου δεν έχω επιδιώξει να κάνω εγώ με έχει πιάσει η άλλη από μόνη της μια φωρα μια του μεταξιού και με φίλησε και λέω αφού έπεσε το πρώτο γάμησε το γενικά δεν τα επιδιώκω αυτά αλλά ακα τσιμπούκι μου χουν πάρει 5 6 φωρες πάλι χωρίς να το επιδιώξω και οι 1 2 μόνο με έχουν ρωτήσει αν θέλω στο μπουκι Καποτά η όχι οι άλλες τον πιάνανε και τον κάνανε σφυριχτρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.881
Πόντοι
41.129
Γλωσοφιλο με του χώρου δεν έχω επιδιώξει να κάνω εγώ με έχει πιάσει η άλλη από μόνη της μια φωρα μια του μεταξιού και με φίλησε και λέω αφού έπεσε το πρώτο γάμησε το γενικά δεν τα επιδιώκω αυτά αλλά ακα τσιμπούκι μου χουν πάρει 5 6 φωρες πάλι χωρίς να το επιδιώξω και οι 1 2 μόνο με έχουν ρωτήσει αν θέλω στο μπουκι Καποτά η όχι οι άλλες τον πιάνανε και τον κάνανε σφυριχτρα
Tυπε γλωσσοφιλο με κορασιδα μετα απο ακα τσιμπουκι ειναι σα να παιρνεις πιπα στον εαυτο σου :rockon: :hi:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Tυπε γλωσσοφιλο με κορασιδα μετα απο ακα τσιμπουκι ειναι σα να παιρνεις πιπα στον εαυτο σου :rockon: :hi:
Ξέρω τι ενοεις με την ίδια λογική όμως όλοι όσοι γλωσοφιλαν ιερόδουλες έιναι σαν να έχουν πάρει τσιμπούκι από τους πρωιγουμένος που η άλλη έχει πάρει ακα τσιμπούκι. Καλό ε

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Συναγωνιστες ,έχουμε κανα νέο από Τζούλια/Τζουλιαννα, τελευταία φορά δούλευε στο Φωκαίας 13. Ενεφανησθη,έστω σε κάποιον άλλον οίκο? Οποίος έχει αξιόπιστες πληροφορίες για την εν λόγω, παρακαλώ να ενημερώσει. Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Nikosufc38

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Από Θεσσαλονίκη είμαι θέλω να πάω στη μπαρμπορα κρίμα να μην έρθει Θεσσαλονίκη με 50 ευρώ τι πρόγραμμα κάνει αν τα δώσω

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Πάλι κατάθεση σε Μαίρη από Αχαρνών όπως κάθε βδομάδα πλέον..κορυφαια καβλα
Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα. Μόλις τις είδα αντί για να καυλωσω σκέφτηκα τι γαματο αντικριστο είχα ψησει με μια γουρουνοπουλα το Πάσχα που μας περασε. Τι να σας πω κυριοι, όντως στο κρεββάτι δινει ρεσιτάλ και δεν αμφισβητώ κανέναν αλλά από μένα δεν. Στον ίδιο οίκο η Εβελίνα απλά τα "σπάει" από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες. Δυστυχώς θέλω να διεγείρω πρωτα το μάτι μου κι έπειτα τις αισθήσεις μου στις εκδιδομενες κοπέλες.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι!κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom