Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (9 μέλη και 136 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Δεν ειχα ορεξη να κατεβω πιατσα σημερα, εστειλα απο το μπαλκονι μου το drone και ειδα οτι ο οικος που ενδιαφερομουν ηταν κλειστος..
Μερικη αποψη της Ιασωνος απο τα 100μ υψος.
Κάνεις και μπανιστήρι με αυτό, από τις γρίλιες;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μεσημεριατικα με έπιασε μια αναλαμπή και είπα να κάνω τον πορνορεπορτερ για 2ρι βάρδια. Ελπίζω μην με προλάβει ο n.smirni. (21:00 τελείωσα καλά κρασά, αλλά θα την ποσταρω.)

Σπανίος πάω πια μπουρδελοτσαρκα δεν γνωριζω της περισσότερες πουτανες και τσατσαδες. Καμία διεύθυνση μπορεί να είναι ψιλολάθος. Πάω επιλεκτικά πια.

Μνήμη για προγράμματα γιοκ.... Οι περισσότερες έχουν πλούσιο πρόγραμμα, πολλές με κωλο. Στην φυλής πιο νορμάλ.

Τις τσατσαδες της αναφέρω γιατί αν έστω στραβοκοιτάξουν ρίχνω μαύρο.

Γράφω και ποσταρω από κινητό, θα υπάρχουν λάθη.

Διδιμου 27 δεν μπήκα. Λογικά αλιονα και Τάνια με κάποια βιαστική τσατσα.

Διδιμου 22 Ανγκελα. Μιλφ- με κοντό κάστανο μαλλί με πιασίματα ευχάριστη παρουσία, ευγενική τσατσα.

Διδιμου 20. Νικόλ νεα με καστανό μαλλί, λευκό δέρμα και φαρδιά λεκάνη. Συμπαθητική αλλά λίγο άχαρη. Νεαρός ευγενικος τσάτσος.

Διδίμου 18. Αλιονα. Μιλφ με κοτσο κάστανο μαλλί και φαρδιων διαστάσεων. Αγριοπη. Ευγενική τσατσα.

Διδίμου 8.Λιλιαν. Ξανθιά, ωραίο μιλφ με καμπύλες. Πρέπει να την είχα πάρει στο παρελθόν.

Φιλής 54. Νάταλι. Ξανθουτσικη με μιλφ με βαριά προφορά. Τσατσα μάλλον καλή.

Φιλης 54 πάνω. Αλεξάνδρα. Μοντελοειδες, μελαχρινό ίσιο μαλλί. Νεαρη. Τσατσα μάλλον καλή.

Φιλής 72. Κατερίνα μελαχρινό μιλφ με ώριμο πρόσωπο αλλα καλό σωμα. Λίγο επίμονη τσατσα χωρίς αγένεια.

Φυλής υπόγειο. Αννα. Μιλφ με βυζι σκούπισε ενώ η τσατσά ξαπλωτη στον καναπέ.

Φυλής 59. Τον διαολο μου, λίγο πειστικές και ξέχασα τα ονόματα.. . Αννα και Μελίνα ειπε; Μιλφ νταρντανες με πιασίματα. Η μία ξανθούλα η άλλη καστανή. Τσατσα μάλλον καλή.

Φυλής 65 πανω. Μανουελα. Καστανή με ωραίο σώμα αλλά μέτριο-απλό πρόσωπο. Μιλφ-. Η τσατσά ήταν φορτωμένη αλλά κρατιωτανε στην συμπεριφορά.

Φυλής 65?κατω. Μπούτι (το αγριογούρουνο)
Λακιξα πριν κάνει ντου. Καλή τσατσα.

Φυλής 71πανω. Λίζα. Ψηλό μοντελοειδές με μικρά βυζάκια, ξανθιά. Νεαρη. Ευγενική τσατσά.

Φυλής 71κατω. 1. Εύη. Μιλφ με μελαχρινό μαλλί, ωραίο σώμα με πιασίματα αλλά τραχιά φατσουλα.
2. Νέλι. Μιλφ μελαχρινό με καμπύλες και πιασιματάρες.
Τσατσα καλή.

Φυλής 86 κάτω. Αντζελα. Καστανό γλυκύτατο πλάσμα με καλές καμπύλες. Νεαρη. Αποστειρωμενο προγραμμα. Ευγενική τσατσα.

Φυλής 86 πάνω. 1. Άντζελα. Νεαρό μελαχρινό με ωραίο κορμάκι και με τα πιασιματάκια του. Γλυκιά στο σαλόνι.
2. Λαουρα. Ξανθοπο με μαλλί στους ώμους. Μιλφακι-. Κανονικό σώμα με κωλαράκι.
Ευγενική τσατσα.

Φυλής 84 πάνω;; . Κάτια. Μοντελοειδές σώμα, σχετικά ψηλή. Μελαχρινή με ραστα μαλλί. Κουνιόταν καλά στο σαλόνι. Η τσατσά παλιοφατσα αλλά ευγενική.

Φυλής 84α. Ράνια. Ξανθιά με καλό σώμα, χαμογελαστή. Νεαρή. Ο τσάτσος ευγενικος.

Φιλλιπίδου 11α. Λίζα "Ελληνίδα". Ξανθιά με μαλλί πριν τους ωμους, μιλφ+. Λεπτο σώμα με μικρά βυζια. Πρόσωπο κάπως μεγαλούτσικο για τα γούστα μου. Σαλοναριζε με όρεξη. Τσάτσος με νευράκια από κάνα 8ρι 15χρονα μουσλιμια που κάνανε τσάρκα.

Φιλλιπίδου 11α. Αννα. Μελαχρινό μιλφ- με καλό σώμα και καμπύλες. Στο πρόσωπο μετρια+ και λίγο στραβωμενη. Ευγενική τσατσα.

Φωκαίας 7 υπόγειο. Αλίσα. Νεαρη με καστανό Μαλι και πολύ μικροκαμωμενη. Με περιορισμένο πρόγραμμα. Εγώ δεν θα έμπαινα.

Φωκαίας 17α. Πάολα. Ψηλή, μιλφ- κάστανο μαλλί με καλά βυζιά και πιασίματα. Τυπική τσατσα.

Φωκαιας 17β. Άννα "Μολδαβι"
Ωραία ξανθια με καμπύλες και πολύ σφιχτο καμπυλατο σώμα. Καλή τσατσα.

Φωκαιας 19. Ηλέκτρα "Ελληνίδα". Ψηλή, μιλφ-, με μακρύ κάστανο μαλλί, πιασίματα αλλά μικρο βυζι. Τυπική τσατσά.

Φωκαίας 25 πάνω. Μία. Μιλφ με καστανό μακρύ μαλλί, σφιχτο σώμα με βυζια αλλά το πρόσωπο της κάπως "σκυλίσιο". Ευγενικοτατη τσατσα.

Φωκαιας 25 κάτω. Σάρα. Μοντελοειδές σώμα (σφιχτο) με λίγο άγριο πρόσωπο. Μιλφ- μακρύ κάστανο μαλλί. Τυπική τσατσά.

Φωκαίας 27 κάτω. Ανίτα. Ξανθιά, πολύ μοντελοειδες σώμα. Μιλφ-. Καλή τσατσά.

Φωκαιας 27 Άννα "Ρουμανία". Μελαχρινή με αλογοουρά. Καλό σώμα. Μιλφ. Βγήκε με καύλα στο σαλόνι. Τυπική τσατσά.

Φωκαιας 27 πάνω. Μου είπαν το όνομα 4 φορές, τώρα Άννα... Ντιανα. Κοντουλα με τυπικό κορμάκι, καστανό μαλλί. Χαδιάρα στο σάλονι. Μάλλον περίεργη τσατσα.

Φωκαιας 24. Τζούλι. Μοντελοειδες κορμάκι, μελαχρινό μακρυ μαλλί. Γλυκό προσωπάκι. Ευγενική τσατσά. Πολύ τρίψιμο στο σαλόνι αλλά με ευχάριστο τρόπο.

500 χρόνια κάνεις για να γυρίσεις τους πηδότοπους: Φυλής, Φωκαίας, Φιλλιπίδου και Διδίμου. Πρέπει να έχασα 1000 θερμίδες.

Καλά ρε τι έγινε;;;; πέρασα από τόσα και δεν συνάντησα κακία συμπεριφορά από καμιά τσατσά!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ! Πως είναι δυνατόν; Έκατσε κανένας και τους έκανε σεμινάρια; Μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούργια κόλπα;

Έρχεται η σωτηρία της Ελλάδας με αφετηρία τους οίκους;

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Δεν ειχα ορεξη να κατεβω πιατσα σημερα, εστειλα απο το μπαλκονι μου το drone και ειδα οτι ο οικος που ενδιαφερομουν ηταν κλειστος..
Το επόμενο βήμα της τεχνολογίας θα είναι να γίνεται τσάρκα με drone να μη χρειάζεται να βολταρεις ξέρεις ήδη που θα πας και τι θα κάνεις

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Διδιμου 20 Νεαρός ευγενικος τσάτσος.

Φυλής 71κατω. 1. Εύη. Μιλφ με μελαχρινό μαλλί, ωραίο σώμα με πιασίματα αλλά τραχιά φατσουλα.
Τσατσα καλή.
καταρχήν μπράβο για την ενημέρωση
ο νεαρός που λες όντως πολύ ευγενικός θα συμπληρώσω μέγας μύστης και μέλος στο σαιτ
Στο 71α τώρα ή λάθος άκουσες ή λάθος έγραψες από το κινητό οπότε να μου επιτρέψεις να διορθώσω και να γράψω ότι είδες την Έλλη και τη Μαίρη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Μύστες..η Κατερίνα Φ72 χθες σε τσάρκα μου ανακοίνωσε ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ πρόγραμμα...τι να εννοεί άραγεςςςςς.????
Έχω την εντύπωση ότι η Κατερίνα στο Φ72 πρέπει να είναι η Στέλλα από το Φ71Α και να έχει αλλάξει όνομα και χρώμα μαλλιών. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Εκεί στο Φ71Α , ήταν ξεπέτα...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Έχω την εντύπωση ότι η Κατερίνα στο Φ72 πρέπει να είναι η Στέλλα από το Φ71Α και να έχει αλλάξει όνομα και χρώμα μαλλιών. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Εκεί στο Φ71Α , ήταν ξεπέτα...
Ούτε κάν. Καμία σχέση.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Ούτε κάν. Καμία σχέση.
OK. Πιστεύω ότι κατάλαβες για ποια λέω... Η Στέλλα δούλευε παλιότερα και στην Λιοσίων... Εκεί ήταν αστέρι... Με το που πήγε Φ71Α, άλλαξε τελείως προς το χειρότερο... Αφού το λες δεν είναι η ίδια πάντως (εννοώ με την Κατερίνα στο Φ72).

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Η Αλβανέζα;;;;; ?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κατάθεση πριν λίγο στο βέργας 3.
Ο Τσάτσος που μοιάζει με τον Χάρη Ρωμα μου παρουσίασε στο δεξι σαλόνι την ειρήνη με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σώμα, μαζί της θα πέρναγα αλλά είδα εναν Πάκι να δινει το μπλε εισιτήριο όποτε λέω άστο, πάω στο αριστερό σαλόνι όπου ήταν η Λαρίσα και η Αλισα, πέρασα με την Αλισα όπου είχε πέσει η απόδοση της σε σχέση με πέρυσι, όχι ότι είναι φόλα, απλά δεν έχει πλέον αυτή τη διάθεση, φαίνεται και στο σαλονάρισμα πλέον αυτό.
Στα του αγώνα, ελεύθερο στοματικό ωραίο αλλά σε γρήγορους ρυθμούς, σεξ σε ιεραποστολικό και στα 4, γενικά αντέχει δυνατές διεισδυσεις δε μασάει.
Τελείωμα πάνω στη κωλαρα της όπου της τα καθαρισα με το μωρομάντιλο.
Κρίμα όμως, δεν είναι όπως η περσινή Αλισα, έχει πέσει αρκετά.
Αε όψεται η κωλάρα της.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
766
Πόντοι
681
Μεσημεριατικα με έπιασε μια αναλαμπή και είπα να κάνω τον πορνορεπορτερ για 2ρι βάρδια. Ελπίζω μην με προλάβει ο n.smirni. (21:00 τελείωσα καλά κρασά, αλλά θα την ποσταρω.)

Σπανίος πάω πια μπουρδελοτσαρκα δεν γνωριζω της περισσότερες πουτανες και τσατσαδες. Καμία διεύθυνση μπορεί να είναι ψιλολάθος. Πάω επιλεκτικά πια.

Μνήμη για προγράμματα γιοκ.... Οι περισσότερες έχουν πλούσιο πρόγραμμα, πολλές με κωλο. Στην φυλής πιο νορμάλ.

Τις τσατσαδες της αναφέρω γιατί αν έστω στραβοκοιτάξουν ρίχνω μαύρο.

Γράφω και ποσταρω από κινητό, θα υπάρχουν λάθη.

Διδιμου 27 δεν μπήκα. Λογικά αλιονα και Τάνια με κάποια βιαστική τσατσα.

Διδιμου 22 Ανγκελα. Μιλφ- με κοντό κάστανο μαλλί με πιασίματα ευχάριστη παρουσία, ευγενική τσατσα.

Διδιμου 20. Νικόλ νεα με καστανό μαλλί, λευκό δέρμα και φαρδιά λεκάνη. Συμπαθητική αλλά λίγο άχαρη. Νεαρός ευγενικος τσάτσος.

Διδίμου 18. Αλιονα. Μιλφ με κοτσο κάστανο μαλλί και φαρδιων διαστάσεων. Αγριοπη. Ευγενική τσατσα.

Διδίμου 8.Λιλιαν. Ξανθιά, ωραίο μιλφ με καμπύλες. Πρέπει να την είχα πάρει στο παρελθόν.

Φιλής 54. Νάταλι. Ξανθουτσικη με μιλφ με βαριά προφορά. Τσατσα μάλλον καλή.

Φιλης 54 πάνω. Αλεξάνδρα. Μοντελοειδες, μελαχρινό ίσιο μαλλί. Νεαρη. Τσατσα μάλλον καλή.

Φιλής 72. Κατερίνα μελαχρινό μιλφ με ώριμο πρόσωπο αλλα καλό σωμα. Λίγο επίμονη τσατσα χωρίς αγένεια.

Φυλής υπόγειο. Αννα. Μιλφ με βυζι σκούπισε ενώ η τσατσά ξαπλωτη στον καναπέ.

Φυλής 59. Τον διαολο μου, λίγο πειστικές και ξέχασα τα ονόματα.. . Αννα και Μελίνα ειπε; Μιλφ νταρντανες με πιασίματα. Η μία ξανθούλα η άλλη καστανή. Τσατσα μάλλον καλή.

Φυλής 65 πανω. Μανουελα. Καστανή με ωραίο σώμα αλλά μέτριο-απλό πρόσωπο. Μιλφ-. Η τσατσά ήταν φορτωμένη αλλά κρατιωτανε στην συμπεριφορά.

Φυλής 65?κατω. Μπούτι (το αγριογούρουνο)
Λακιξα πριν κάνει ντου. Καλή τσατσα.

Φυλής 71πανω. Λίζα. Ψηλό μοντελοειδές με μικρά βυζάκια, ξανθιά. Νεαρη. Ευγενική τσατσά.

Τσατσα καλή.

Φυλής 86 κάτω. Αντζελα. Καστανό γλυκύτατο πλάσμα με καλές καμπύλες. Νεαρη. Αποστειρωμενο προγραμμα. Ευγενική τσατσα.

Φυλής 86 πάνω. 1. Άντζελα. Νεαρό μελαχρινό με ωραίο κορμάκι και με τα πιασιματάκια του. Γλυκιά στο σαλόνι.
2. Λαουρα. Ξανθοπο με μαλλί στους ώμους. Μιλφακι-. Κανονικό σώμα με κωλαράκι.
Ευγενική τσατσα.

Φυλής 84 πάνω;; . Κάτια. Μοντελοειδές σώμα, σχετικά ψηλή. Μελαχρινή με ραστα μαλλί. Κουνιόταν καλά στο σαλόνι. Η τσατσά παλιοφατσα αλλά ευγενική.

Φυλής 84α. Ράνια. Ξανθιά με καλό σώμα, χαμογελαστή. Νεαρή. Ο τσάτσος ευγενικος.

Φιλλιπίδου 11α. Λίζα "Ελληνίδα". Ξανθιά με μαλλί πριν τους ωμους, μιλφ+. Λεπτο σώμα με μικρά βυζια. Πρόσωπο κάπως μεγαλούτσικο για τα γούστα μου. Σαλοναριζε με όρεξη. Τσάτσος με νευράκια από κάνα 8ρι 15χρονα μουσλιμια που κάνανε τσάρκα.

Φιλλιπίδου 11α. Αννα. Μελαχρινό μιλφ- με καλό σώμα και καμπύλες. Στο πρόσωπο μετρια+ και λίγο στραβωμενη. Ευγενική τσατσα.

Φωκαίας 7 υπόγειο. Αλίσα. Νεαρη με καστανό Μαλι και πολύ μικροκαμωμενη. Με περιορισμένο πρόγραμμα. Εγώ δεν θα έμπαινα.

Φωκαίας 17α. Πάολα. Ψηλή, μιλφ- κάστανο μαλλί με καλά βυζιά και πιασίματα. Τυπική τσατσα.

Φωκαιας 17β. Άννα "Μολδαβι"
Ωραία ξανθια με καμπύλες και πολύ σφιχτο καμπυλατο σώμα. Καλή τσατσα.

Φωκαιας 19. Ηλέκτρα "Ελληνίδα". Ψηλή, μιλφ-, με μακρύ κάστανο μαλλί, πιασίματα αλλά μικρο βυζι. Τυπική τσατσά.

Φωκαίας 25 πάνω. Μία. Μιλφ με καστανό μακρύ μαλλί, σφιχτο σώμα με βυζια αλλά το πρόσωπο της κάπως "σκυλίσιο". Ευγενικοτατη τσατσα.

Φωκαιας 25 κάτω. Σάρα. Μοντελοειδές σώμα (σφιχτο) με λίγο άγριο πρόσωπο. Μιλφ- μακρύ κάστανο μαλλί. Τυπική τσατσά.

Φωκαίας 27 κάτω. Ανίτα. Ξανθιά, πολύ μοντελοειδες σώμα. Μιλφ-. Καλή τσατσά.

Φωκαιας 27 Άννα "Ρουμανία". Μελαχρινή με αλογοουρά. Καλό σώμα. Μιλφ. Βγήκε με καύλα στο σαλόνι. Τυπική τσατσά.

Φωκαιας 27 πάνω. Μου είπαν το όνομα 4 φορές, τώρα Άννα... Ντιανα. Κοντουλα με τυπικό κορμάκι, καστανό μαλλί. Χαδιάρα στο σάλονι. Μάλλον περίεργη τσατσα.

Φωκαιας 24. Τζούλι. Μοντελοειδες κορμάκι, μελαχρινό μακρυ μαλλί. Γλυκό προσωπάκι. Ευγενική τσατσά. Πολύ τρίψιμο στο σαλόνι αλλά με ευχάριστο τρόπο.

500 χρόνια κάνεις για να γυρίσεις τους πηδότοπους: Φυλής, Φωκαίας, Φιλλιπίδου και Διδίμου. Πρέπει να έχασα 1000 θερμίδες.

Καλά ρε τι έγινε;;;; πέρασα από τόσα και δεν συνάντησα κακία συμπεριφορά από καμιά τσατσά!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ! Πως είναι δυνατόν; Έκατσε κανένας και τους έκανε σεμινάρια; Μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούργια κόλπα;

Έρχεται η σωτηρία της Ελλάδας με αφετηρία τους οίκους;
Αυτή η Ανγκελα απο Διδύμου 22 είναι αυτή που δούλευε και παλαιότερα σε αυτόν τον οίκο ξαναγύρισε ???

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φαντάζεσαι να φτιαχτεί drone στο μέλλον που εκτός από την εικόνα να αποτυπώνει και ό 'τι νοιώθει κάποιος???? Αυτό θα πει ευρεσιτεχνία.. Π.Χ να πιάσεις στη λήψη το στανταράκι σου στο σχόλασμα και να μάθεις ότι όντως σε γουστάρει τρελά..!

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Ακόμα 12 κλείνουν τα μαγαζάκια ή κρατάνε μέχρι πιο αργά? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Λιοσίων 73 και Κολωνού 27 (νομίζω, εκεί που είναι οι Λατίνες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στον Όλυμπο είναι το μπαλκόνι;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ, Η ΛΙΖΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΔΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ?
Μ αυτή την φωτογραφία που έβαλες χλωμό είναι να πάρεις απάντηση.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ, Η ΛΙΖΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΔΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ?

Κεφαλαία γράμματα = επιθετικότητα & απαίτηση.
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom