Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 632
- Πόντοι
- 81
Να σαι καλα φιλος!Ναι
2η
Ναι
Να σαι καλα φιλος!Ναι
2η
Ναι
Tον Μητσοτάκη σε κάσα έχεις βάλει φωτό????ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ, Η ΛΙΖΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΔΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ?
Να σαι καλα φιλοςΝαι
2η
Ναι
Χαχαχα καπως ετσι φιλε..!Tον Μητσοτάκη σε κάσα έχεις βάλει φωτό????
Έχει "σπάσει"πάρα πολύ η Αντριάννα......Κατάθεση πριν από λίγο στην Αντριάνα στο Ιάσονος 16α (σκαλάκια πάνω, αριστερα). Το μαγαζί καινούργιο, όλα στην εντέλεια. Η γερο Αντριάνα καλούτσικη, αλλά δύσκολα να ξανατιμηθει. Κουράστηκε και φυλάγεται πια και η άλλοτε φοβερή πιπα της είναι πια μονότονη.
Κατάλαβα ποια λέει εγώ ονειρεύομαι ντιανα ακόμα με τη κολάρα κ το ωραίο σώμα από κολωνου αν γυρίσει πείτε μαςΗ Ντιαννα είναι μια μελαχρινή με μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, δουλεύει στο Βέργας 7 από τότε που άνοιξε ο οίκος ανά διαστήματα, έχει δουλέψει ακόμη Ρεμουνδου 20 και 21ως Άννα και στο Μεταξουργείο στο Κολωνου 45 αριστερά διάδρομος δεξιά
2η απόγευμα Φιλιππίδου 11αΤι βάρδια συναγωνιστή ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγώ θέλω ..an kanenas συναγωνιστης στρειτ ενδιαφερετε να παρουμε τριο κανενα πουτανακι και ειναι μεχρι 35 αδυνατος ας στειλει μυνημα
ρώτα πρώτη βάρδια Αγκύρας 12 φίλεΚαλημέρα σε όλους και καλά ξεμπερδέματα με τη ζέστη. Δύο ερωτήσεις για τους φίλους που γυρνάνε τα σπιτάκια και ξέρουν.
1. Μια νομίζω Ελένη ψηλή μιλφ , εξαιρετικά αριστοκρατική , είμαι σίγουρος πως έχει καταγωγή από Ρώσους ευγενείς , που τελευταία φορά , πριν την πρώτη καραντίνα νομίζω δούλευε στο Καλύμνου 36 το υπογειάκι και πιο πριν εγώ τουλάχιστον την είχα δει στο φοβερό Κολοκυνθούς που έχει κλείσει (αυτό με τα δυο ιδρύματα ) ξέρει κανείς που βρίσκεται , αν βρίσκεται;
Ευχαριστώ πολύ !!ρώτα πρώτη βάρδια Αγκύρας 12 φίλε
Μάλλον κάτι άλλο γυρεύεις εσύ παίχτη ???an kanenas συναγωνιστης στρειτ ενδιαφερετε να παρουμε τριο κανενα πουτανακι και ειναι μεχρι 35 αδυνατος ας στειλει μυνημα