Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (24 μέλη και 223 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Κάνει νορμάλ μην περιμένεις πολλά , να κοπανιέται κτλ, εμένα μου αρέσει το μουνί της κουμπώνω σωστά και δεν βιάζεται. Μπορεί όντως να την πέτυχες -με για τον πούτσο- διάθεση, παρ' όλα αυτά σε βάθος χρόνου έχει δείξει καλή τιμιότητα και αντικειμενικά είναι συμπαθέστατη. Βιολέτα έχεις δοκιμάσει στην Κολωνού? Αυτή είναι πιο μάχιμη , τη λιώνεις και δε μασάει..
Σϊγουρα την πέτυχα σε περίεργη φάση αλλά περίμενα κάτι λίγο καλύτερο. Και το σώμα της τρομέρα αδύνατο, θέλω να έχει λίγο κωλαράκι..

Όχι έχω πολύ καιρό να πάω..
Λέω να κατέβω Μετάξι να πάρω κανά 2 για ξεμπούκωμα (μιλφ και ίσως κανένα ωραίο μωράκι αλλά δεν μου αρέσουν οι παγοκολώνες, θέλω να βγάζουν ζεστασιά) και μετά γύρω Φυλής για "στανταράκι".

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους μπουρδελολάτρες!
Νάντια από Ρεμούνδου 20 κ Κεραμεικού 13 μετά έχει δει κανείς?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885
ξέρω ότι ζητάω ψύλλους στ άχυρα αλλά ξέρει κάποιος (γενικά) λατίνες που να δίνουν ΚΩΛΟ?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.398
Πόντοι
3.436

Ρε τυπαδες μου έχω μια απορία τη γκόμενα στο 6:48 λεπτό την ξέρει κανείς που και εάν δουλεύει στα κατατόπια μας γιατί μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη φάτσα όποιος ξέρει κάτι ας δώσει λίγο φως στο τούνελ
Το έχω ξαναδεί το βίντεο στο παρελθόν κ εμένα μου φαίνεται γνωστή, αλλά αν ήταν κάπου σίγουρα θα την ξέραμε.
Είμαστε τόσα μέλοι εδώ..
Ίσως όμως κ να είναι ηθοποιός κ να την έβαλαν για το γυρίσμα του βίντεο κ να την έχουμε δει κάπου αλλού κ έτσι να μας θυμίζει κάτι.
Ας μηλισουν κ τα μέλοι με μεγαλύτερη πορνογνωσια.
Παντως ο Ασκητής ο γιατρός είναι ωραίος τύπος μια χαρά τα λέει.

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Γεια σας συναγωνιστές,

από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν και πολλές αλλαγές στα ρόστερ... Ή έχω καταλάβει λάθος; Καμιά καταδρομική στην Αθήνα αξίζει αυτή την εποχή ή θα υπάρξει καμιά αλλαγή μέσα στο καλοκαίρι...;

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλησπερα πουτανιάρηδες
Μεταμεσονύχτια βάρδια Κυριακή 4 Ιουλίου του 2021

Φυλής 134Β Μαρία ελεύθερο στοματικο τελειωτικό, χοντρή Αλβανίδα με διαφορά τατουαζ πάνω της , δούλευε στο μετάξι επί καραντίνας.

Φ.134 ιωαννα Μπασκετμπολιστρια απλό πρόγραμμα , βγήκε τσίτσιδη και άβαφη.

Φ.109Β Σαντρα πολύ λεπτή κοντουλα πρασινομάτα με καστανό μαλλί και βλέμμα πονηρης κόμπρας
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα .

Φ.109 Χριστίνα, ψηλή ξανθιά Ρωσίδα μιλφ στυλ κωλομπαρου, κανονικό σώμα , με ελεύθερο στοματικό 69 πισωκολλητο , βγήκε με διάθεση για παιχνίδι

Μερακλόσπιτο 99 κλειστό

Φ.71Α Έλλη και Μαίρη
Ρομά Ρουμάνες με απλά προγράμματα

Φ.67 Έλενα ξανθιά σιλικονάτη Ρουμανα και Αντριάνα μελαχρινη παιχνιδιάρα Αλβανίδα
απλά προγράμματα

86 Δεν ανακοινωσε το όνομα
Έτσι και αλλιώς φόλα είναι αυτή η ξανθιά που δούλευε στο οσμοσε
Απλό πρόγραμμα

84 Κάτια, Ρόξυ, Ρουμανες Ρομά, απλα προγραμματα

65Α Μπιουτι Αφρικανη κοπέλα μπαμπάτσικη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα 69 κι όλες τις στάσεις

65 Εμμανουελα λεπτή Ρουμανα απλό προγραμμα

84Α Σιμονα που βγήκε κρύα σα το χειμώνα

Φιλιππιδου 11Α σιλβια ψηλή Ρωσίδα μελαχρινή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα σεξ σε όλες τις στάσεις

11Β η ξανθιά Καυλιαρα υπηρεσία παρουσίασε την Άννα τη πορνοσταρ που έχει παίξει κάνα δυό τσοντουλες, ψηλή γεματουλα μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα.

Φυλής 59 Άννα Εβελινα Αλβανιδες μιλφ, απλά προγράμματα ανακοίνωσαν σήμερα

Φώκαιας 9 εμιλυ Βουλγαρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα, σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 7 υπόγειο
Κλειστό, προηγουμένως δούλευε η Αλισα κοντή πετιτ Βουλγαρα με απλο πρόγραμμα και 69

Φυλής 66Δ μπιουτι Αφρικανη, απλό πρόγραμμα όμορφο σωματακι γλυκό πρόσωπο

Φώκαιας 17Α Η Παολα, σεξ σε όλες τις στάσεις, μπαμπατσικη Αλβανίδα, με πρωκτικο, ελεύθερο στοματικό

Φω . 17Β Ειρήνη ελεύθερο στοματικό 69 σεξ σε όλες τις στάσεις, μεγαλοσωμη μελαχρινή, μεγαλα βυζια μεγάλος κωλο.

Φω. 19 Ελένη Αλβανίδα μελαχρινή , παλαιας κοπής και κόμης, κανονικό σώμα, ωραίος κωλος, ούτε ανακοίνωσαν πρόγραμμα ούτε τίποτα, είχε τουλάχιστον 20 άτομα στο σαλόνι

Φω.25 όροφος Τζέσικα Ελληνιδα ελεύθερο στοματικό , καστανή με λεπτό ωραιο σώμα, βγήκε πολύ ξυνη.

Φω.25 σκαλάκια Σάρα, βγήκε με σουτιέν αλλά χωρίς στρινγκ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό βυζάκια σεξ σε όλες τις στάσεις

Φω. 27 υπόγειο Άννα Ρουμανα απλό πρόγραμμα

Φω. 27 γωνιακό Ντιανα κοντή ρουμανα με ελεύθερο στοματικό σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 27 πανω όροφος Ελένη, πρώην Ελλη, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα, κάνει και κωλο. Κοντή μπαμπατσικη Αλβανίδα.

Φώκαιας 24 Τζούλια κοντή πετιτ ρομά , με απλό πρόγραμμα & 69.

Βεργας 2 Βίκυ μιλφ προς γκιλφ Ρωσίδα, κοντο μαλλί, γεματουλα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα

Βεργας 6 υπόγειο Ναταλι, ξανθιά Ρωσίδα μιλφ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα, σεξ σε όλες τις στάσεις

Βερ. 6 όροφος Μαριάνα χοντρουλα γκιλφ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα στομα.

Βεργας. 7 Ντιανα από μετάξι, φολίτσα

Βεργας 3. Αλισα κοντή πετιτ ρωσιδα με ωραίο κωλο, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα, βγήκε λίγο άκεφη
Ειρηνη, ωραίο σώμα , ελεύθερο στοματικό, ισπανικό, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, βγήκε κεφατη.

Εξηκίου 18 Έλλη ξανθιά κοντη μιλφ με απλό προγραμμα

Εξηκίου 18Γ Τατιάνα ξανθια γεματουλα μολδαβή με ωραίο κωλο, απλό προγραμμα & 69.
Αυτή η μπασκετμπολιστρια από 134 λέει από εμφάνιση συνάδελφε?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Ρε τυπαδες μου έχω μια απορία τη γκόμενα στο 6:48 λεπτό την ξέρει κανείς που και εάν δουλεύει στα κατατόπια μας γιατί μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη φάτσα όποιος ξέρει κάτι ας δώσει λίγο φως στο τούνελ
Η barbie είναι από Άγκυρας 1...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ίσως τα μπουρδέλα μπορούν να πραγματώσουν ένα 90% (δε λέω 100% για να είναι πιο ρεαλιστικό) της ιδανικής φαντασιακής σχέσης για έναν άντρα. Η πραγματικότητα έξω δείχνει ότι στα ζευγάρια η φθορά είναι αναπόφευκτη μετά από 2 έτη καθημερινής επαφής. Ένας Μπουρδελιάρης όμως που επισκέπτεται το στανταράκι του μία φορά την εβδομάδα επιτυγχάνοντας 1000% ποιότητα σεξουαλικής επαφής συν μηδέν βαρεμάρα συν πιθανότητα να πιει και μπύρα έξω με το στανταράκι του μια φορά στις 40 μέρες συν να τη φέρει και σπίτι -όλες αυτές οι μικρές σημαντικές λεπτομέρειες- μπορούν να συνθέσουν μια ολοκληρωμένη πραγματικότητα που να συντηρούν το ενδιαφέρον και την περιπέτεια εφ' όρου ζωής. Και δε μιλάω για μόνο 1 στανταράκι αλλά για 5-6 (τα καλύτερα εκείνα που θα τα κοίταζες και για σχέση) όπου θα επαναλαμβάνεται αέναα αυτός ο κύκλος : Σεξ-Μπύρα- Σπίτι με τα ιδανικά χρονικά κενά ανάμεσά τους. Γιατί όχι..??? Υ.Γ Αυτό που αποκαλύπτω εδώ είναι ουσιαστικά το ότι η μαγεία της ζωής δεν επικεντρώνεται τελικά στο να γνωρίσεις απόλυτα μία κοπέλα αλλά στο να τη γνωρίσεις σε ένα 60-70 %. Το υπόλοιπο 40-30% που ποτέ δεν θα πλησιάσεις είναι αυτό που θα σε κάνει και εσένα και εκείνη να γουστάρετε για πάντα ο ένας τον άλλο χωρίς την παραμικρή φθορά.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Καλησπερα πουτανιάρηδες
Μεταμεσονύχτια βάρδια Κυριακή 4 Ιουλίου του 2021

Φυλής 134Β Μαρία ελεύθερο στοματικο τελειωτικό, χοντρή Αλβανίδα με διαφορά τατουαζ πάνω της , δούλευε στο μετάξι επί καραντίνας.

Φ.134 ιωαννα Μπασκετμπολιστρια απλό πρόγραμμα , βγήκε τσίτσιδη και άβαφη.

Φ.109Β Σαντρα πολύ λεπτή κοντουλα πρασινομάτα με καστανό μαλλί και βλέμμα πονηρης κόμπρας
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα .

Φ.109 Χριστίνα, ψηλή ξανθιά Ρωσίδα μιλφ στυλ κωλομπαρου, κανονικό σώμα , με ελεύθερο στοματικό 69 πισωκολλητο , βγήκε με διάθεση για παιχνίδι

Μερακλόσπιτο 99 κλειστό

Φ.71Α Έλλη και Μαίρη
Ρομά Ρουμάνες με απλά προγράμματα

Φ.67 Έλενα ξανθιά σιλικονάτη Ρουμανα και Αντριάνα μελαχρινη παιχνιδιάρα Αλβανίδα
απλά προγράμματα

86 Δεν ανακοινωσε το όνομα
Έτσι και αλλιώς φόλα είναι αυτή η ξανθιά που δούλευε στο οσμοσε
Απλό πρόγραμμα

84 Κάτια, Ρόξυ, Ρουμανες Ρομά, απλα προγραμματα

65Α Μπιουτι Αφρικανη κοπέλα μπαμπάτσικη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα 69 κι όλες τις στάσεις

65 Εμμανουελα λεπτή Ρουμανα απλό προγραμμα

84Α Σιμονα που βγήκε κρύα σα το χειμώνα

Φιλιππιδου 11Α σιλβια ψηλή Ρωσίδα μελαχρινή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα σεξ σε όλες τις στάσεις

11Β η ξανθιά Καυλιαρα υπηρεσία παρουσίασε την Άννα τη πορνοσταρ που έχει παίξει κάνα δυό τσοντουλες, ψηλή γεματουλα μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα.

Φυλής 59 Άννα Εβελινα Αλβανιδες μιλφ, απλά προγράμματα ανακοίνωσαν σήμερα

Φώκαιας 9 εμιλυ Βουλγαρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα, σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 7 υπόγειο
Κλειστό, προηγουμένως δούλευε η Αλισα κοντή πετιτ Βουλγαρα με απλο πρόγραμμα και 69

Φυλής 66Δ μπιουτι Αφρικανη, απλό πρόγραμμα όμορφο σωματακι γλυκό πρόσωπο

Φώκαιας 17Α Η Παολα, σεξ σε όλες τις στάσεις, μπαμπατσικη Αλβανίδα, με πρωκτικο, ελεύθερο στοματικό

Φω . 17Β Ειρήνη ελεύθερο στοματικό 69 σεξ σε όλες τις στάσεις, μεγαλοσωμη μελαχρινή, μεγαλα βυζια μεγάλος κωλο.

Φω. 19 Ελένη Αλβανίδα μελαχρινή , παλαιας κοπής και κόμης, κανονικό σώμα, ωραίος κωλος, ούτε ανακοίνωσαν πρόγραμμα ούτε τίποτα, είχε τουλάχιστον 20 άτομα στο σαλόνι

Φω.25 όροφος Τζέσικα Ελληνιδα ελεύθερο στοματικό , καστανή με λεπτό ωραιο σώμα, βγήκε πολύ ξυνη.

Φω.25 σκαλάκια Σάρα, βγήκε με σουτιέν αλλά χωρίς στρινγκ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό βυζάκια σεξ σε όλες τις στάσεις

Φω. 27 υπόγειο Άννα Ρουμανα απλό πρόγραμμα

Φω. 27 γωνιακό Ντιανα κοντή ρουμανα με ελεύθερο στοματικό σεξ σε όλες τις στάσεις

Φώκαιας 27 πανω όροφος Ελένη, πρώην Ελλη, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα, κάνει και κωλο. Κοντή μπαμπατσικη Αλβανίδα.

Φώκαιας 24 Τζούλια κοντή πετιτ ρομά , με απλό πρόγραμμα & 69.

Βεργας 2 Βίκυ μιλφ προς γκιλφ Ρωσίδα, κοντο μαλλί, γεματουλα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα

Βεργας 6 υπόγειο Ναταλι, ξανθιά Ρωσίδα μιλφ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα, σεξ σε όλες τις στάσεις

Βερ. 6 όροφος Μαριάνα χοντρουλα γκιλφ, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα στομα.

Βεργας. 7 Ντιανα από μετάξι, φολίτσα

Βεργας 3. Αλισα κοντή πετιτ ρωσιδα με ωραίο κωλο, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα, βγήκε λίγο άκεφη
Ειρηνη, ωραίο σώμα , ελεύθερο στοματικό, ισπανικό, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, βγήκε κεφατη.

Εξηκίου 18 Έλλη ξανθιά κοντη μιλφ με απλό προγραμμα

Εξηκίου 18Γ Τατιάνα ξανθια γεματουλα μολδαβή με ωραίο κωλο, απλό προγραμμα & 69.
Φίλε στο βέργας 7 ποια Ντιάνα λεςπου ήταν μεταξυ?αυτή με το πεταχτό κόλι που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32??

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Το έχω ξαναδεί το βίντεο στο παρελθόν κ εμένα μου φαίνεται γνωστή, αλλά αν ήταν κάπου σίγουρα θα την ξέραμε.
Είμαστε τόσα μέλοι εδώ..
Ίσως όμως κ να είναι ηθοποιός κ να την έβαλαν για το γυρίσμα του βίντεο κ να την έχουμε δει κάπου αλλού κ έτσι να μας θυμίζει κάτι.
Ας μηλισουν κ τα μέλοι με μεγαλύτερη πορνογνωσια.
Παντως ο Ασκητής ο γιατρός είναι ωραίος τύπος μια χαρά τα λέει.
Δεν νομίζω να ναι ηθοποιός σίγουρα κάποιος συναγωνιστής θα ξέρει κάτι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Φίλε στο βέργας 7 ποια Ντιάνα λεςπου ήταν μεταξυ?αυτή με το πεταχτό κόλι που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32??
Η Ντιαννα είναι μια μελαχρινή με μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, δουλεύει στο Βέργας 7 από τότε που άνοιξε ο οίκος ανά διαστήματα, έχει δουλέψει ακόμη Ρεμουνδου 20 και 21ως Άννα και στο Μεταξουργείο στο Κολωνου 45 αριστερά διάδρομος δεξιά

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αυτή η μπασκετμπολιστρια από 134 λέει από εμφάνιση συνάδελφε?
Ψηλή εννοείται, άγρια χαρακτηριστικά, αδιάφορη φάτσα, ταλαιπωρημένο δέρμα, σκληρός χαρακτήρας.
Γενικά δεν πείθει.
Δούλευε σίγουρα στο Ιάσωνος 30 όροφο, στο λεωνίδου το δίπορτο πάνω και κάτω.
Γενικά είναι παλιά γνωστή γυρολογος στο μετάξι έχει δουλέψει και σε άλλα.
Είναι Ρομά νταρντάνα με παχιά φρύδια πεταχτό κωλο , συνήθως εμφανίζεται με κάτι μαύρα διχτυωτά σαν γκομενα του spiderman, για 20άρικο είναι απαγορευμένη με την απόδοση της .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Τελευταία τροποποίηση:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
630
Πόντοι
81
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ, Η ΛΙΖΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΔΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom