Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (20 μέλη και 225 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
την προηγούμενη εβδομάδα η τσατσά που μου παρουσίασε τις δύο Πολωνεζες στον οίκο σε ερώτηση μου απάντησε ότι η Ναταλιτσα βρήκε ευκαιρία με τη χαλάρωση των μέτρων και πήγε στη πατρίδα της να δει τους δικούς της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι πολύ λυσαρρα η μιλφαρα ?
Η καλύτερη στο 20ρικο

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Το Αχαρνών 85 ποτε ανοίγει συνήθως γιατί έχω πάει και μεσημέρι κατά τις 1 και ήταν κλειστό.Επισης η Μαίρη η μιλφαρα δουλεύει κυρίως απόγευμα ή μπορεί να την περυχω και πρωι?

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.703
Πόντοι
201
Αν δουλεύει μετά τις 1700
Ειχε πολυ ζεστη για να περπατησω μεχρι εκει.......την Νυφη την πληρωσε η Μπαρμπορα τελικα, πιασαμε και το μπουρου μπυρου, εφαγα και το παγωτακι μου, που κερασε......και την εκανα για το σπητι.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά. Το Αχαρνών 85 ποτε ανοίγει συνήθως γιατί έχω πάει και μεσημέρι κατά τις 1 και ήταν κλειστό.Επισης η Μαίρη η μιλφαρα δουλεύει κυρίως απόγευμα ή μπορεί να την περυχω και πρωι?
Τις περισσότερες
μέρες
δουλεύει από 10-5 η Εβελίνα και 5-12 η Μαίρη... Μία καθημερινή κάθε βδομάδα είναι κλειστό

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Λιοσίων 73 πάνω είναι Katy και Alexia. Τιμήθηκε η πρώτη με πολύ καλές εντυπώσεις! Ο ορισμός του
μινιόν καυλοπούτανου.. Ελεύθερο στοματικό , 69 και τελείωμα στα βυζιά. Την Alexia την πέτυχα
όταν έμπαινε στον οίκο με τα κανονικά της ρούχα ωραίο αδύνατο καυλάκι κι αυτή αλλά ο στόχος είχε ήδη κλειδώσει στο μυαλό
μου, την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Λιοσίων 73 πάνω είναι Katy και Alexia. Τιμήθηκε η πρώτη με πολύ καλές εντυπώσεις! Ο ορισμός του
μινιόν καυλοπούτανου.. Ελεύθερο στοματικό , 69 και τελείωμα στα βυζιά. Την Alexia την πέτυχα
όταν έμπαινε στον οίκο με τα κανονικά της ρούχα ωραίο αδύνατο καυλάκι κι αυτή αλλά ο στόχος είχε ήδη κλειδώσει στο μυαλό
μου, την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω...
Η Καιτη φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, στο σωματοτυπο της Εμμυς, αν έχει και τις επιδόσεις της μια χαρά, περιμένω τη κριτική σου, την Αλεξια δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ακόμη

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Επίσκεψη πριν από λίγο στο βέργας 3 δεξιά. 2 κοπέλες ξανθουλες , ωραία σώματα, η Ειρήνη και η Σοφία ,με ελεύθερο στοματικό. Η πρώτη μιλάει ελληνικά η δεύτερη όχι. Δοκιμάστηκε η Ειρήνη με καλές εντυπώσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχουνε νεότερα από απόγευμα για φυλής;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Η Καιτη φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, στο σωματοτυπο της Εμμυς, αν έχει και τις επιδόσεις της μια χαρά, περιμένω τη κριτική σου, την Αλεξια δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ακόμη
την Αλεξια την ειδα νωριτερα και ειναι μαλλον απο φωκαιας 27 ισογειο μεταμεσονυχτιες βαρδιες προ λοκ νταουν .....

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλησπέρα,

Πέρασμα πριν λίγο από Βέργας 3, αριστερά δούλευε η Λαρίσσα, όροφο η Άννα και δεξιά Ειρήνη και Σοφία.
Στόχος μου ήταν η πιπινοτουριστριούλα Σοφία με την οποία και πέρασα.
Πολύ όμορφη κοπελίτσα γύρω στα 20-22 αν κατάλαβα καλά, μιλάει μόνο τη μητρική της γλώσσα, οπότε κάναμε παντομίμα για να συνεννοηθούμε.
Έχει λεπτό σωματότυπο, ολίγον άκωλη και με λίγο πεσμένο στήθος αλλά σε καμμία περίπτωση νερουλιασμένο.
Στην αρχή η κοπέλα ήταν λίγο απόμακρη και δεν έπαιρνε γενικά πρωτοβουλίες. Έκανα εγώ παιχνίδι, προσπάθησα για φιλί στο στόμα αλλά δυστυχώς κατάφερα να κλέψω μονάχα 5-6 στοματόφιλα με κλειστά χείλη. Αφού με ρώτησε πρώτα πως θέλω, ξεκίνησε ελεύθερο στοματικό το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Μετά τη γύρισα ανάσκελα για να τη γλύψω, όπου έδειχνε να της αρέσει όμως ήταν αρκετά συγκρατημένη και απλά μου χάιδευε το χέρι. Ακολούθησε μονάχα μια στάση, ιεραποστολικό, αφού ο τσάτσος είχε είδη φωνάξει μια φορά. Εκεί η κοπέλα έδειχνε να το απολαμβάνει, είχε υγρανθεί αρκετά, μου έριχνε κλεφτές ματιές και ανάσαινε βαριά. Γενικά δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και περισσότερο έκανα εγώ παιχνίδι.
Δε θα πω ότι έχασα το μυαλό μου, όμως σε καμμία περίπτωση δεν κλαίω τα λεφτά μου.
Πρόκειται για μια όμορφη κοπελίτσα, αξίζει μια δοκιμή θαρρώ, εαν όμως περιμένετε πορνσταρικά γαμήσια δίχως αύριο, καλύτερα να ψάξετε αλλού.
Εμένα με κέρδισε πολύ η ομορφιά της και σκέφτομαι να της δώσω άλλη μια ευκαίρια να δω αν θα ξεκλειδωθεί περισσότερο.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γυρω στις 18 00 σημερα
φυλης 109 β ισογειο νελλυ πετιτ πιπινακι με μαυρα μακρια σγουρα μαλλια λευκο δερμα
βγηκε με μισος και η τσα πιο ψιλη ξανθια μιλφ μου ειπε (ολο ερχεται πρωτος και φευγει ....):jerking: (πρεπει να εχω να μπω σαυτο 2 χρονια )
φ 109 οροφος βικτωρια μιλφ με καστανα μαλλια και χριστινα πιο ψιλη ξανθια μιλφ και οι δυο υποσχομενες για ρομαντικες καταστασεις

στο 134 ισογειο μονικα μελαχρινη μαυρισμενη τοφαλουλα μικρη σε ηλικια και μου πε πως θα περνουσαμε καλα

Φυλής 81 κλειστο

λιοσιων 73 κατω μια γλυκια μελαχρινη κοντουλα και πιπινακι με διαφορα ταττου ιωαννα ειπε
λιοσιων 73 πανω κατυ και αλεξια οπως αναφερθηκε πιο πανω , μαυρισμενη αδυνατη με μακρια μαλλια μεχρι τον κολο που ειναι το καλυτερο της σημειο
βεργας 2 βικυ ρωσιδα καραμιλφ
βεργας 6 κατω φωτεινη γκραννυ σε απλο
β 6 πανω μπαρμαορα
βεργας 7 αναστασια ξανθια μαυρισμενη ενδιαφερουσα παρουσια γυρω στα 28
και βεργας 3 με υποδεχτηκε ο βρυκολοπουστας τσατσος δεξια σοφια και ειρηνη τα μοντελα
αριστερα αλισα μελαχρινη πιτσιρικα κι αυτη με γλυκια φατσουλα
και οροφος μια μιλφ αννα ρουμανα οπως ειπαν δεν την εχω ξαναπετυχει στην πιατσα

η καλτ αξιοσημειωτη στιγμη ηταν που ειδα οικογενεια βοριεο ευρωπαιων να καθονται στο γωνιακο εστιτοριο Καμπουλ χευδεν και αχαρνων και να κοιταζουν γυρω περιεργα σαν να λενε που ηρθαμε ρε μαλ...
ο πακοαφγανος σερβιτορος εδιωχνε ενα πιτσιρικα ζητιανο ο οποιος ηταν ξανθος ;
οπως καταλαβαινετε η ζυγαρια εχει αλλαξει φορα
υπερ της ασιας και η ευρωπη τείνει προς κατήφορο...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σήμερα το πρόγραμμα είχε βυζους. Βύζαξα αν και με βαριά καρδιά. Μου φυγε το κλαπετο σήμερα απ' το περπάτημα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Απ' τας γραφάς μου φαίνεται ότι φέρανε ρωσοπίπινα στην αλυπητου ξύλου. Θα πέσει τσεκ λίαν συντόμως.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα μύστες. Καινούριος στο site αν και παρακολουθούσα αρκετό καιρό ως επισκέπτης. Είμαι σχετικά καινούριος στο αθλημα του αγοραίου έρωτα. Να καταθέσω την εμπειρία που είχα με την Βιολέτα πριν από λίγες μέρες στο Κολωνού 11. Εχοντας δουλειά στο κέντρο είπα να περάσω από Μεταξουργείο για ενα στα γρηγορα. Μπήκα στον οίκο και η ευγενική τσατσά παρουσίασε τη Βιολέτα μια ξανθιά σλάβα 175-180 με καλοσχηματισμένο σώμα σε απλό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι μυστες εφυγαν αλλά εμένα μου αρεσε και μπηκα δωματιο. Μετά από λίγο ηρθε και η κοπέλα. Σε εμένα φάνηκε πολύ διεκπεραιωτική και βαριεστημένη. Εβαλε καπότα σε πεσμένο πουτσο και άρχισε μια μετρια πιπα. Αφού σκληρυνα , της τον εβαλα πρωτα ιεραποστολικά, μετά στα τεσσερα. Δεν επιτρέπει φιλιά στο στόμα και γενικά μου εβγαλε μια ξινίλα. Λόγω ζέστης και χαμηλής ηδονικότητας συνευρεση δεν μπορεσα να χύσω και της ειπα να φυγει. Θα ξαναπήγαινα; Δεν νομίζω. Για ένα γρηγορο ξεφόρτωμα καλή είναι.
Καλώς ήρθε αρχηγέ, η Βιολέτα είναι η περίπτωση που 'διαλέγει' πελάτες ανάλογα με ποιον συμπαθεί. Έχω κάνει μαζί της απ' τα καλύτερα γαμήσια και πάντα με κρατάει πάνω από δεκάλεπτο. Επίσης έχουμε δώσει και γύρω στα 10 στοματόφιλα συνολικά. Είναι και θέμα χημείας το πράμα. Τη Νικόλ στο Ιάσωνος 20β την έχεις δοκιμάσει??? Αυτή είναι γκομενάρα δεν αστειεύεται...Να πας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom