phantomduck
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Τώρα
Αχαρνών 85. Εβελίνα
Αχαρνών 85. Εβελίνα
Η καλύτερη στο 20ρικοτην προηγούμενη εβδομάδα η τσατσά που μου παρουσίασε τις δύο Πολωνεζες στον οίκο σε ερώτηση μου απάντησε ότι η Ναταλιτσα βρήκε ευκαιρία με τη χαλάρωση των μέτρων και πήγε στη πατρίδα της να δει τους δικούς της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι πολύ λυσαρρα η μιλφαρα ?
Ειχε πολυ ζεστη για να περπατησω μεχρι εκει.......την Νυφη την πληρωσε η Μπαρμπορα τελικα, πιασαμε και το μπουρου μπυρου, εφαγα και το παγωτακι μου, που κερασε......και την εκανα για το σπητι.Αν δουλεύει μετά τις 1700
Τις περισσότερεςΚαλησπέρα παιδιά. Το Αχαρνών 85 ποτε ανοίγει συνήθως γιατί έχω πάει και μεσημέρι κατά τις 1 και ήταν κλειστό.Επισης η Μαίρη η μιλφαρα δουλεύει κυρίως απόγευμα ή μπορεί να την περυχω και πρωι?
Η Καιτη φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, στο σωματοτυπο της Εμμυς, αν έχει και τις επιδόσεις της μια χαρά, περιμένω τη κριτική σου, την Αλεξια δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ακόμηΛιοσίων 73 πάνω είναι Katy και Alexia. Τιμήθηκε η πρώτη με πολύ καλές εντυπώσεις! Ο ορισμός του
μινιόν καυλοπούτανου.. Ελεύθερο στοματικό , 69 και τελείωμα στα βυζιά. Την Alexia την πέτυχα
όταν έμπαινε στον οίκο με τα κανονικά της ρούχα ωραίο αδύνατο καυλάκι κι αυτή αλλά ο στόχος είχε ήδη κλειδώσει στο μυαλό
μου, την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω...
την Αλεξια την ειδα νωριτερα και ειναι μαλλον απο φωκαιας 27 ισογειο μεταμεσονυχτιες βαρδιες προ λοκ νταουν .....Η Καιτη φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, στο σωματοτυπο της Εμμυς, αν έχει και τις επιδόσεις της μια χαρά, περιμένω τη κριτική σου, την Αλεξια δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ακόμη
*Γύρω στα 38 γράψε καλύτερα.βεργας 7 αναστασια ξανθια μαυρισμενη ενδιαφερουσα παρουσια γυρω στα 28
Που εγινε το αρμεγμα αδερφε?Σήμερα το πρόγραμμα είχε βυζους. Βύζαξα αν και με βαριά καρδιά. Μου φυγε το κλαπετο σήμερα απ' το περπάτημα.
Λογω της σχετικοτητας του νηματος υπεθεσα σε καποιο ντελο..Λίγο παραόξω ,στο deluxe
Απλά γράφω και τ αλλά εδώ γιατί το άλλο νήμα είναι ψοφιο.Λογω της σχετικοτητας του νηματος υπεθεσα σε καποιο ντελο..
Καλώς ήρθε αρχηγέ, η Βιολέτα είναι η περίπτωση που 'διαλέγει' πελάτες ανάλογα με ποιον συμπαθεί. Έχω κάνει μαζί της απ' τα καλύτερα γαμήσια και πάντα με κρατάει πάνω από δεκάλεπτο. Επίσης έχουμε δώσει και γύρω στα 10 στοματόφιλα συνολικά. Είναι και θέμα χημείας το πράμα. Τη Νικόλ στο Ιάσωνος 20β την έχεις δοκιμάσει??? Αυτή είναι γκομενάρα δεν αστειεύεται...Να παςΚαλησπέρα μύστες. Καινούριος στο site αν και παρακολουθούσα αρκετό καιρό ως επισκέπτης. Είμαι σχετικά καινούριος στο αθλημα του αγοραίου έρωτα. Να καταθέσω την εμπειρία που είχα με την Βιολέτα πριν από λίγες μέρες στο Κολωνού 11. Εχοντας δουλειά στο κέντρο είπα να περάσω από Μεταξουργείο για ενα στα γρηγορα. Μπήκα στον οίκο και η ευγενική τσατσά παρουσίασε τη Βιολέτα μια ξανθιά σλάβα 175-180 με καλοσχηματισμένο σώμα σε απλό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι μυστες εφυγαν αλλά εμένα μου αρεσε και μπηκα δωματιο. Μετά από λίγο ηρθε και η κοπέλα. Σε εμένα φάνηκε πολύ διεκπεραιωτική και βαριεστημένη. Εβαλε καπότα σε πεσμένο πουτσο και άρχισε μια μετρια πιπα. Αφού σκληρυνα , της τον εβαλα πρωτα ιεραποστολικά, μετά στα τεσσερα. Δεν επιτρέπει φιλιά στο στόμα και γενικά μου εβγαλε μια ξινίλα. Λόγω ζέστης και χαμηλής ηδονικότητας συνευρεση δεν μπορεσα να χύσω και της ειπα να φυγει. Θα ξαναπήγαινα; Δεν νομίζω. Για ένα γρηγορο ξεφόρτωμα καλή είναι.