Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (13 μέλη και 160 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι!κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..
Καλησπερα !! ποσο σιγουρο ειναι οτι την Πεμτη - Παρασκευη δεν θα ειναι η ξινιλα αντιπαθητικη τσατσα ωστε να μην κατεβω τζαμπα απο τα βορεια , ευχαριστω .!!!!!!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι
Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα. Μόλις τις είδα αντί για να καυλωσω σκέφτηκα τι γαματο αντικριστο είχα ψησει με μια γουρουνοπουλα το Πάσχα που μας περασε. Τι να σας πω κυριοι, όντως στο κρεββάτι δινει ρεσιτάλ και δεν αμφισβητώ κανέναν αλλά από μένα δεν. Στον ίδιο οίκο η Εβελίνα απλά τα "σπάει" από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες. Δυστυχώς θέλω να διεγείρω πρωτα το μάτι μου κι έπειτα τις αισθήσεις μου στις εκδιδομενες κοπέλες.

κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..
Καλησπερα !! ποσο σιγουρο ειναι οτι την Πεμτη - Παρασκευη δεν θα ειναι η ξινιλα αντιπαθητικη τσατσα ωστε να μην κατεβω τζαμπα απο τα βορεια , ευχαριστω .!!!!!!
Η τύπισσα είναι ο ορισμός της ειρωνίας βλακοφατσας αλλά δε θυσιάζω τη Μαίρη να μη μπω δηλαδή..μπες κ παίξε χωρίς πολλά πολλα

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Μια καταδρομικη επισκεψη πριν απο λιγο στην Αλκιβιαδου και απλα για βολτα διοτι ειχα μια δουλεια εκει κοντα, ειδα μια νεα κοπελα στο Αλκιβιαδου 16γ αλλα εντελως καινουργια απο οτι μου ειπε η υπηρεσια,ειναι πρωτη φορα στην Ελλαδα και δεν μηλαει ελληνικα εκανε το αθλημα στην πατριδα της, νεαρη μελαχρινη ουκρανιδα μπαμπατσικη ομορφουλα Ειρηνα την λενε δουλευει διπλοβαρδια μαζι με το gilf βαλερια και ρωτοντας την τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια εκει εκτος Πεμπτης και οταν την ρωτησα την τσατσα( την γνωριζω απο παλια οταν ηταν σε αλλα σπιτια) που θα ειναι την Πεπτη με τα πολλα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια στην Μαγνισιας 1
Πιστευω οτι ειναι αξια δοκιμης αλλωστε το σπιτι αυτο ποτε δεν μ απογοητευσε με τις κοπελες που φερνει θα την δοκιμασω λιαν συντομως αν και θα προτεινα σε συναδελφους να σπεφσουν γιατι αξιζει οπως την εκοψα
Πέρασα σήμερα στις 18:30 από το σπίτι για να δω την καινούργια κοπέλα αλλά βγήκε η Βαλέρια και μου είπε ότι δουλεύει μόνη της.
Πάει η Ειρήνα, πέσατε με τα μούτρα και την ξεκάνατε μάλλον... :buck2:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι

κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..

Η τύπισσα είναι ο ορισμός της ειρωνίας βλακοφατσας αλλά δε θυσιάζω τη Μαίρη να μη μπω δηλαδή..μπες κ παίξε χωρίς πολλά πολλα
Σωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα. Μόλις τις είδα αντί για να καυλωσω σκέφτηκα τι γαματο αντικριστο είχα ψησει με μια γουρουνοπουλα το Πάσχα που μας περασε. Τι να σας πω κυριοι, όντως στο κρεββάτι δινει ρεσιτάλ και δεν αμφισβητώ κανέναν αλλά από μένα δεν. Στον ίδιο οίκο η Εβελίνα απλά τα "σπάει" από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες. Δυστυχώς θέλω να διεγείρω πρωτα το μάτι μου κι έπειτα τις αισθήσεις μου στις εκδιδομενες κοπέλες.
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από Θεσσαλονίκη είμαι θέλω να πάω στη μπαρμπορα κρίμα να μην έρθει Θεσσαλονίκη με 50 ευρώ τι πρόγραμμα κάνει αν τα δώσω
Φουλ πρόγραμμα. Σου φτιάχνει και μουσακά και καφέ με δυό φουσκάλες. Χάνεις.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Σάρα μιλφ. :priest: Ημαρτον κύριε τυφλώθηκα,βλέπω τις μιλφ και προμιλφ για πιπινια.,εκτός αν ο Ανδριου είναι δώδεκα χρονών οπότε για αυτόν μιλφ είναι.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
αυτή είναι η μεταξένια η Αννίτα πάντως

Συνημμένα

• E365D528-D331-41FD-8BAE-DE6F76E13BF9.jpeg
    E365D528-D331-41FD-8BAE-DE6F76E13BF9.jpeg
    450,7 KB · Εμφανίσεις: 79

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;
Διαφωνούμε, αλλά και συμφωνουμε ταυτόχρονα.... Βέβαια η Μαίρη δεν έχει γίνει ακόμα τοφαλος αλλά τινει προς τα εκεί... Έτσι εγώ την είδα σήμερα. Τεσπα, παμε για αλλά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
αυτή είναι η μεταξένια η Αννίτα πάντως
μασαζ κι αυτη; και ειχα ελπιδες να την ξαναδω στο δεκαρικο ρε γμτ

εν τω μεταξυ, περιγραφη
"Η Αντζελίνα είναι 25 ετών, κατάγεται από την Ρουμανία και είναι τελειόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας στο Aegean College.
Έχει συνεργαστεί με διάφορα κέντρα αποκατάστασης καθώς και σε μασάζ κατ’ οίκον στην Αθήνα όπου γνωρίζει και εφαρμόζει nuru μασάζ, tantra μασάζ καθώς και body to body.
Η Αντζελίνα επιμορφώνεται συνεχώς παρακολουθώντας σεμινάρια με θέμα τη χειροπρακτική μάλαξη.
Ένα ραντεβού μαζί της, θα σας πείσει για τις εξαιρετικές ικανότητες της στο μασάζ.
Εξοπλισμός: Δεν διαθέτει κρεβάτι μασάζ."

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Να ξεκαθαρισουμε κάτι γιατί μερικοί δεν έχουνε καταλάβει. Η κλασσική Αννίτα του Μεταξιού είναι τώρα στην Οσμοσε, και συγκεκριμένα είναι στην παραπανω φωτο.
Η Αννίτα που τώρα είναι στη Φωκαιας, το στιλιαρι, ήτανε κατά τη διάρκεια της καραντινας call των 120€ και πριν αυτό έπαιζε με άλλο όνομα στην Κολωνου για πολλα χρονια και τότε είχε θέμα με τα δόντια της. Τώρα τα έχει φτιάξει.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Επίσης ξέρει κανένας αν η Βάσια της Βέργας, απέναντι από το Μπαρμποροσπιτο έχει γυρίσει στην μεταμεσονύχτια βαρδια; Πέρασα τις προαλλες ξημερώματα περι τις 5:00 και το μόνο σπίτι που ήτανε κλειστό ήτανε αυτό!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Οποιος ξέρει ποιοι σκοτώνονταν πριν λίγο στη Φυλής ας μας διαφωτίσει.

Ήμουν μακριά. :coffee:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
είναι σίγουρα αυτή η Ανίτα από λεωνίδου και διδυμου παλιοτερα? μπα δυσκολο...και αν είναι ποσα ζητάει για "μασαζ"?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επίσης ξέρει κανένας αν η Βάσια της Βέργας, απέναντι από το Μπαρμποροσπιτο έχει γυρίσει στην μεταμεσονύχτια βαρδια; Πέρασα τις προαλλες ξημερώματα περι τις 5:00 και το μόνο σπίτι που ήτανε κλειστό ήτανε αυτό!
Η Βάσια τρελό Μιλφακι ..
Όποιος μάθει ότι Βάσια γύρισε να χτυπήσει την πόρτα της ενημέρωσης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom