Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (11 μέλη και 103 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καταδρομική στοχευμένη για τη Λίζα, διαβάζοντας τόσα ποικίλα σχόλια... Ήμουν σε φάση ότι ήθελα να βρεθώ με μια όμορφη ύπαρξη και ας μην είναι και τίποτα σούπερ οι υπηρεσίες. Τα σχόλια λένε τα πάντα! Η αλήθεια όμως είναι πάντα μια, άσχετα με το πόσες απόψεις μπορεί να υπάρχουν... Και η αλήθεια τελειώνει στο ότι είναι μια όμορφη νεαρή κορασίδα, ψηλή ξανθιά με μικρό ντελικάτο στήθος και πολύ όμορφο κωλαράκι. Όσοι λένε κάτι πέρα από αυτό, είτε έχουν τον χρυσό πούτσο, είτε την πετύχανε τίποτα μαστουρωμένη μέσα στην χάχα και την τρελή χαρά.
Σκίνι μωρό, που όταν το βλέπεις να σαλονάρει, το πορνοέστικτο σου σου λέει "ΦΥΓΕΕΕΕ!! Φύγεεε.. Πάνε με αυτά τα 20 εύρα να παίξεις κίνο, κι ας μην ξέρεις πως παίζεται, και μπουκώσου με χυμούς ανάμεικτους από το Coffee Orange, το μαγαζάκι στη γωνία στην 3ης Σεπτεμβρίου που τους πουλάει 1,50 ευρώ!!"

Η κοπέλα όντως είναι μια κουκλίτσα και πολύ νεαρή ηλικιακά. ΌΜΩΣ, φαίνεται ότι δεν γουστάρει μια που είναι εκεί! Οκ, το να περάσω με μια κοπέλα που δεν πολυ-γουστάρει κιόλας αλλά γενικότερα είναι οκ, μου έχει συμβεί αρκετές φορές (και φαντάζομαι σε όποιον έχει κάνει τσάρκες συχνές). Εκεί λες ένα 20αρικο που δεν θα το θυμάμαι μετά από ένα 15λεπτο, αλλά κάνεις τη δουλίτσα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένοιωσα μαλάκας να την πηδήξω! Οκ είπαμε... δεν σημαίνει ότι επειδή θα πληρώσω, ότι την άλλην την "αγοράζω" κιόλας! Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι οκ με μια τέτοια φάση, αντιθέτως νοιώθω πολύ άσχημα. Μπήκε στο δωμάτιο, μου πέρασε καπότα, και βλέποντας τη φάση σκέφτηκα να της πω να φύγω (που μου έχει τύχει στο παρελθόν να φύγω λόγω σπασίματος). Αλλά μέχρι και αυτό μου ήταν κάπως αμήχανο. Ε λέω ας χύσω μια στα γρήγορα στη πίπα να τελειώνουμε. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να πλύνω την ψωλή μου παρά οοοολα τα υπόλοιπα (μαζί και με το ντύσιμο/γδύσιμο). Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι και να φύγει δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα! Θα μου πει κάποιος βέβαια, "τουλάχιστον δεν έφυγες άχυστος..."
Οκ, σωστό...

Όχι και πάλι όχι.

Τα έγραψα και σε κριτική, αλλά σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί, το γράφω και εδώ. Πάντως, κακά τα ψέμματα, τέτοιες περιπτώσεις 8α πρέπει και μεις να τις κόβουμε πέρα. Διότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό και σίγουρα κάτι άσχημο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πόσες άλλες κοπέλες που είναι συνειδητά στο χώρο αυτόν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε αυτές που βρίσκονται παρά τη θέλησή τους! Καλές βόλτες!
Εχυσες; Τελείωσε .Δεν έχει παρακάτω. Τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Γιατί δεν πάει να γίνει σερβιτόρα,καθαρίστρια στην τελική; Το χρήμα είναι γλυκό.

Τελευταία τροποποίηση:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Η Αννίτα που τώρα είναι στη Φωκαιας, το στιλιαρι, ήτανε κατά τη διάρκεια της καραντινας call των 120€ και πριν αυτό έπαιζε με άλλο όνομα στην Κολωνου για πολλα χρονια.
Πρόκειται βέβαια γιά τη πολύ γνωστή skinny Αννα, που δούλευε τη τελευταία εξαετία στα 11άρια της Κολωνού, ισόγειο, και υπόγειο, καθώς και στα 15άρια πρώτο δεξιά, και βάθος δεξιά, που ήταν και το τελευταίο που τη βρίσκαμε πρό κορονοιού.
Τώρα όσον αφορά την απόπειρά της σα call girl, καλύτερα να μη το σχολιάσω.
Γελάει ο κόσμος........:idiot:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Σωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!

Σωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!
Έχει μεγάλο θρασσος τελικά..πήγαινε απόγευμα Πέμπτη η παρασκευή θα λείπει λογικά θα ναι άλλη..σε μένα χτύπησε πόρτα αλλά η Μαίρη γτ πάντα περνάμε πένα μέσα την έγραψε ενώ είχα τελειώσει καθίσαμε άλλο λίγο κ ας γκρινιαζε η τσατσά

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.668
Πόντοι
6.495
Πρωινο ξυπνημα με τρελες καυλες. Σκαω μυτη Διδυμου 27, ειχε τρεις γκομενες, δεν ηξερα πια να παρω, η τσατσα μου προτεινη την Βικτωρια....λεω οκ. Η γκομενα ειναι αρρωστη για πουτσα........ Facefuck κανονικα λεμε..........τις τα αδειασα ολα μεσα στο λαρρυγκι....μεγαλη καταπιολα. Αξια.

Καλη πορνοεβδομαδα να εχετε.
Να έδινε και κώλο...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Απορώ πως πάνε μερικοί και δίνουν λεφτά σε τσατσά που τους ειρωνεύεται και τους κοροϊδεύει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα...
Είναι σε ηλικία που οι γυναίκες αρχίζουν και σπάνε εμφανισιακά αλλά και έχουν αλλαγές στην συμπεριφορά επειδή τους πέφτουν τα οιστρογόνα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ζήτημα είναι να είναι 18 χρονών. Δηλαδή όταν πάει στα είκοσι θα βγει στη σύνταξη;
Χαχα τι να πω; αν με τα γονίδια που έχουν η φάτσα τους μεγαλοδειχνει δεν φταίω εγώ.

Υπάρχουν και μεγαλομένες που μικροδειχνουν, η ζωή είναι άδικη.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φωτογραφικό ρεπορτάζ Εμετικού ,Φολής και περιχώρων.

Τυπική εκδιδόμενη εμετικού.
Φουλ πρόγραμμα.

adolescent-elephant-seal-grasses-macquarie-260nw-75951535.jpg

Περιμένοντας πελάτες.

b41abf0a9e917078aa64ab921dec8875.jpg

Τσάτσος

e2730a64-4f0e-4fe3-89ac-2122742e4f1a.png

Τσάρκα βορδελιάρηδων.

funny-laughing-seals-14-5f28106057683__700.jpg

Τσα2

483f2ab8a1efb20d87192fca869b019a.jpg

Επιθετική τσα2

0eb959958fee025e868bbdc05973fd9a--funny-things-funny-stuff.jpg

Εκδιδόμενη Φολής.
1.5 βυζί,ψηλή, στο απλό.

images (4).jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Την Αιμιλη από Φώκαιας 27β που είχε εμφανιστεί τώρα που άνοιξαν για μια μέρα την έχει δει κανείς;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι

Διαφωνούμε, αλλά και συμφωνουμε ταυτόχρονα.... Βέβαια η Μαίρη δεν έχει γίνει ακόμα τοφαλος αλλά τινει προς τα εκεί... Έτσι εγώ την είδα σήμερα. Τεσπα, παμε για αλλά! Τόφαλος η Μαίρη μαλιστα..ο άλλος την έκανε χοντρή κ όλας..απορώ με τα γούστα μερικων

Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;
Τι άλλη μαλακια θα δω εδώ μέσα.. μήπως μπερδεψατε την Μαίρη με άλλη

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ξέρει κανένας συναγωνιστης εάν παίζει 3η βάρδια στη μεταξουπολη το κάτι τις ? Καμιά πορνοενημερωση μεταξιωτικη έχουμε

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κατερίνα Ιάσωνος 37Α... Νέα προσθήκη στο Ρόστερ μου.Πολύ καλή σε όλα της. Δεν έχει πολύ καλή φάτσα αλλά έχει ωραίο σώμα και βγάζει μια γλυκάδα συγκριτικά με την συνάδελφό της την Γκαλίνα που είναι πιο έκφυλο πουτανάκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom