Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
αμα σκάσει τιποτα καινουργιο στη φυλης ριξτε ενα σημα...πλεον μεχρι την αχαρνων περναω
Μα δεν λέω κάτι για να προκαλέσω εντυπώσεις ..Λέω απλά εμπειρικά τι έχω δει από τα πουτανακια στην φυλής και στα περίχωρα 20+ χρόνια πορνό καριέρας μου !!βασικα έχω κλείσει ακριβός 22 χρόνια ……εκει ειναι αλλο θεμα...μου ελεγε προσφατα ενας φιλος ειχανε παρει παρτουζα 2 πουτάνες με εναν αλλον και τις ξεμουνιάσανε...ενω αυτες ψάχνανε μεθυσμενους που θα ξεμπερδευουν γρηγορα με αυτους,οποτε ναι παιζει και αυτο.
Εσυ μ φαινετε συνεχίζεις …Σου ξαναλέω πήγαινε φυλής πρωινή βάρδια μπες σε όλα δες και κρίνε …Αν δεν σου κάνει κλικ κάτι πήγαινε απογευματινή βάρδια …..Για βραδυνη δεν στο συνηστο … Εγώ με τις χρόνια στην πλάτη βράδυ δεν πάω διότι ως γνωστών οι πιο πολλές είναι φόλες στην βραδυνη βάρδια … Πέρα από αυτό επηδη παράγω πολλές ανδορφινες σαν οργανισμός δεν μου βγαίνει καλά το σεξ την νύχτα ….είμαι πιο πολύ πρωί πρωί αλλά και μεσημέρι !!!Καλημέρα δεν έχω ξαναπάει σε μπουρδέλο είμαι 18 χρονών και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία και αν υπάρχει και κάποια πρόταση για την ηλικία μου;
Ευχαριστώ
Έτσι όπως τα λες γιατί πάνω από όλα είμαστε νοικοκυραίοι άνθρωποι !!Το 2010 είχα γκόμενα μία μιξοπαρθενα.
3 μήνες σχέση και δεν κάναμε σεξ ποτέ....δεν ήθελε...!!!!
Είχα αγανακτήσει... πήγαινα στην Φυλής για σεξ...!!!!
Στο τέλος της είπα να χωρίσουμε.
Δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση.....!!!!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....!!!!!!!!
Επίσης, αν πας Σάββατο βράδυ Φυλής θα δεις πολλά νέα παιδιά.... ομορφόπαιδα.... ωραία ντυμένοι....να κάνουν μπουρδέλοτσάρκα....!!!!!
Αυτοί κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι με τις γκόμενες τους και να κάνουν σεξ.....???????
Η μήπως είναι και αυτοί όλοι προβληματικά παιδιά....????
Όχι φυσικά....
Απλά οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρόκειται για.......
ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ VEGAN ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ/ME TOO
ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...!!!!!
Τέλος,
Όσον αφορά τούς παντρεμένους....... είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό να πηγαίνουν με κορασίδες....!!!!!!!ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.....!!!!!!
Και έτσι.....
Και το σπίτι τους κρατάνε....και ξενοπηδανε....!!!!!!!!!
2 σε 1....... όλα νοικοκυρεμενα!
#Οσον αφορά τα αφροδίσια νοσήματα.... υπάρχουν οι ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ γι'αυτό.....!!!!!!!!!!!!!!!!
Κολωνού 30α Νταρια, είναι η ίδια από Κολωνού 23? Ευχαριστώ εκ των προτέρωνσυνέχεια πάντα live
Κολωνού 53 Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αννα ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί νταρντανοχοντρη με 2αρι βυζι και πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννα μιλφογκιλφ με καστανοκοκκινο κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 48 Νατάσα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 ισόγειο Ζανα ξανθό γκρανι παχουλο με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη γκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κολωνού 45 δεξια κλειστό.
Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά κλειστο.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Εύα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι και Στέλλα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32α Άννα μελαχρινή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο κορμάκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32γ κλειστό.
Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με κοντό μαλλί, 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27α Ανναμπελα μελαχρινή λατινα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, παλιά έδινε κωλο.
Κολωνού 27β κλειστό.
Κολωνού 23β Βανέσα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 23 Νικόλ μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 15β κλειστό.
Κολωνού 15α Αντζελινα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 νέο δεξιά κλειστο.
Κολωνού 15 νέο αριστερά κλειστό.
Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Λάουρα ξανθιά κατσαρομαλλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α όροφος κλειστά.
όχι καμία σχέση, στο Κολωνου 23 είναι μελαχρινή κ πιτσιρικάΚολωνού 30α Νταρια, είναι η ίδια από Κολωνού 23? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και γω εκει περιπουΜα δεν λέω κάτι για να προκαλέσω εντυπώσεις ..Λέω απλά εμπειρικά τι έχω δει από τα πουτανακια στην φυλής και στα περίχωρα 20+ χρόνια πορνό καριέρας μου !!βασικα έχω κλείσει ακριβός 22 χρόνια ……
Δηλαδη εμεις που ειμαστε οι βραδυνοι τρωμε τις φολες δεν το καταλαβαινω αυτοΕσυ μ φαινετε συνεχίζεις …Σου ξαναλέω πήγαινε φυλής πρωινή βάρδια μπες σε όλα δες και κρίνε …Αν δεν σου κάνει κλικ κάτι πήγαινε απογευματινή βάρδια …..Για βραδυνη δεν στο συνηστο … Εγώ με τις χρόνια στην πλάτη βράδυ δεν πάω διότι ως γνωστών οι πιο πολλές είναι φόλες στην βραδυνη βάρδια … Πέρα από αυτό επηδη παράγω πολλές ανδορφινες σαν οργανισμός δεν μου βγαίνει καλά το σεξ την νύχτα ….είμαι πιο πολύ πρωί πρωί αλλά και μεσημέρι !!!
το μονο που θα σου απαντησω γιατι το αναφερεις πολλες φορες και ειναι εντελως αστοχο ειναι τα αφροδισια νοσηματα ...δηλαδη θες να πεις οτι οσοι γαμανε σε μπουρδελα (μαζι με εσενα για να εισαι εδω προφανως) εχουμε καποιο αφροδισιο και μετα το μεταφερουμε στις κοπελες μας ? σε πληροφορω οτι εχω αρπαξει κατι απο κανονικη κοπελα και ποτε απο πουτανα...φιλε το ξαναλεω οποιος παει σε μπουρδελο ενω εχει σχεση απλα δε στεκει καλα στα μυαλα του,το μπουρδελο πρεπει να ειναι μονο για αναγκη οταν καποιος δε μπορει να τον βαλει αλλιως,οποιος θελει να παει σε μπουρδελο απλα δε κανει σχεση γιατι δε του φταιει και σε τιποτα η κοπελα να τη κολλησει και αμα ειναι παντρεμενος πρωτα παιρνει διαζυγιο και μετα παει σε μπουρδελο γιατι αμα τυχει και το κανουν καμια φορα σα πατρεμενοι για τη καταπολεμηση της ρουτινας του γαμου θα τη κολλησει τη γυναικα και δε του φταιει σε τιποτα,ανωριμοι ανθρωποι ειστε μερικοι αφου βλεπετε σας αρεσουν τα μπουρδελα μη κανετε καθολου σχεσεις δε σας φταιει μια κοπελα μετανα τη κολλησετε και ο παντρεμενος απλα να παρει διαζυγιο και μετα να παει μη κολλησει και τη γυναικα του αμα το κανουν καμια φορα για τη καταπολεμηση της ρουτινας.
Να πας με χίλια! Στάνταρ προγραμμα μεν ικανοποιητικό δε!Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνιστές.
Παλιός και γω στο άθλημα.
Να ρωτήσω.
Σκεφτομαι για τη Τζώρτζια από φυλής να περάσω κανα απόγευμα.
Έχει κανεις εμπειρία από τη πιτσιρικα;
Σωματικά με καλύπτει κ είναι μέσα στα στάνταρ μου.
Στο συγκεκριμένο οίκο περνούσα πολύ καλά παλαιότερα προ καραντίνας με τη χριστινα οσοι τη θυμούνται.
Σπιρτούλη εσύ είσαι;φιλε ναι παω σε πουτανες 3 χρονια που παω συνολο 24 φορες(780 κατι ευρω) αλλα κακα τα ψεματα οι ιεροδουλες πανε με απειρους αρα λογικο στη ιεροδουλη κατα 99 τοις εκατο θα κολλησεις ενω με τις γκομενες εξω πολυ δυσκολο γιατι και η πιο καριολα γκομενα εξω να εχει παει με 50 ή 100 σε ολη της της ζωη ενω η ιεροδουλη 50 εως 100 τους βγαζει σε 2 βδομαδες το πολυ,και που ξερεις οτι κολλησες απο εκεινη αφου μια ζωη γαμας σε μπουρδελα?τα συμπτωματα μπορει να ηταν απο ιεροδουλη και οχι απο γκομενα εξω απλα να αργησαν να εμφανηστουν γινεται να αργησουν να εμφανηστουν,επισης ναι εγω εχω ηθικη οταν εχω κοπελα ποτε δε θα παω σε μπουρδελο πρωτον για να μη τη κολλησω γιατι δε φταιει σε κατι και δευτερον γιατι ειναι κουλο να εχεις σχεση και να τρεχεις σε μπουρδελο,τα μπουρδελα πρεπει να ειναι για τα μπακουρια και τους παντρεμενους αφου πρωτα εχουν χωρισει μη κολλησουν και τη γυναικα τους δε τους φταιει σε κατι.
Φυλής 86β Άντζελα FORMET/Isinasσφηνάκι live συνοπτικά
Διδυμου 27 Βικτόρια
Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα
Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα
Διδύμου 20 Χριστίνα Ελένη
Φυλής 66δ Ιζαμπέλα, τη προηγούμενη εβδομάδα ήταν Ρωσίδα σήμερα Ισπανίδα
Φυλής 86β Άντζελα FORMET/Isinas
φωκαίας είναι... τα χεις χάσει φίλελοιπον φυλης μιχαελα θα παθεις σοκ,φευγεις μετα χαλαρος σεξουαλικα σκεψου δε προλαβα να χυσω γιατι ηταν μονο 10 λεπτα παρολα αυτα μετα πεταγα καυλιαρα με κ κεφαλαιο θελει να σε ευχαριστησει.
Αν όμως ήταν αλήθεια όλα αυτά που έχω πει δεν θα ήμουν ένας σουπερ γαμιας τυπε? Πες την αλήθειαρε τυπε απο ψεματα αλλο τιποτα σε αυτο το σαιτ,εδω ολοι ξεκινησατε να γαματε εκτος μπουρδελου απο νωρις στα 20(παπαριες φουλ),αμα ησασταν ολοι εδω γαμιαδες που σας τυχαιναν νωρις γκομενες εξω ή σχεσεις δε θα πηγαινατε πολυ τακτικα σε ιεροδουλες,θεωρω οι περισσοτεροι απο εδω(δλδ ενα 80 τοις εκατο) πρωτογαμησατε εκτος μπουρδελου ή κανατε σχεση στα 26 εως 30 καποιοι και ποτε ενω ειναι 45 50 χρονων βγαιναν μια ζωη απο μπουρδελα.