Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (31 μέλη και 225 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.848
Πόντοι
1.056
με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...

Ρε φιλε, βρισκοσασταν για δευτερη φορα και σου ελεγε τετοια πραγματα? δλδ ελεος! Ποσο ζωα θεε μου! :jerking:

Μετα ειναι να αναρωτιεσαι γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο χωριζουν? :headbang:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε, βρισκοσασταν για δευτερη φορα και σου ελεγε τετοια πραγματα? δλδ ελεος! Ποσο ζωα θεε μου! :jerking:

αστη την εχω ετσι για καλοπεραση αν δω ομως οτι το χοντραίνει το πραμα,θα φαει σουτ.Μια καμμενη τσιμπουκλου ειναι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

ειναι 35 και μενει με τους δικους της και την εχουν πριξει..Δουλεια λεει δεν ειναι ευκολο να βρει,οποτε ψάχνει ενα μαλακα για να την κάνει. (δεν μου το ειπε,εγω το καταλαβα)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.848
Πόντοι
1.056
ειναι 35 και μενει με τους δικους της και την εχουν πριξει..Δουλεια λεει δεν ειναι ευκολο να βρει,οποτε ψάχνει ενα μαλακα για να την κάνει. (δεν μου το ειπε,εγω το καταλαβα)
Και πολυ καλα εκανες!

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Δεν φταινε οι ιδιες μονο παιδια φταινε τα προτυπα και το κοινωνικο συνολο σε ενα πολυ μεγαλυτερο βαθμο

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.848
Πόντοι
1.056
Δεν φταινε οι ιδιες μονο παιδια φταινε τα προτυπα και το κοινωνικο συνολο σε ενα πολυ μεγαλυτερο βαθμο

Φιλε αυτο ισχυει αλλα το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει το τι κανεις εσυ ο ιδιος και οχι η κοινωνια η τα προτυπα..

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Φιλε αυτο ισχυει αλλα το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει το τι κανεις εσυ ο ιδιος και οχι η κοινωνια η τα προτυπα..
Ισχυει αλλα τωρα πια οι περισσοτερες αποκταν ακριβα γουστα
Π.χ Βλεπουν τη φιλη τους να τη παιρνει ο αλλος με τη πορσε θα πει απο μεσα της θελω και εγω με τη πορσε γιατι με παιρνει με το hyundai ο δικος μου συμπερασμα : θα ψαξει να βρει καποιον πιο πλουσιο
Ρολο παιζει τι παρεες κανουν και τι εππιροη θα παρει απο εκεινες και απτο συνολο γενικα
Μετα ρολο θα παιξει και το τι θα εχει παρει και απο το σπιτι της πολλοι γονεις θα λενε πηγαινε βρες κανεναν που να ειναι ευκαταστατος η πλουσιος να ζησεις ωραια κλπ κλπ ....
Και στο τελος παιζει και η δικη της προσωπικη αποψη η οποια θα εχει επιρεαστει απο ολο το συνολο των υπολοιπων

It is what it is !!

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλημέρα σε όλους σας. Πρωί σήμερα στις 11 επισκέφθηκα Μαριάννα Διδύμου 22 όροφος. Η κοπέλα είναι πολύ αδύνατη, στήθος 0,5, κωλαρακι μικρό, ποδαράκια καλαμάκια.
Πρόσωπο ωραίο , αλλά και αυτό στα όρια του ανορεξικου.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η κοπέλα είναι πολύ θερμή μέσα, η πίπα της όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά τα μπαλάκια μου μουλιασανε!!! Σφιχτό μουνακι χωρίς τζελ, την εγλυψα και εγώ πεντακάθαρο. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα πλάγια.μεγαλη πουτανα, έδειχνε ότι της άρεσε. Το τέλος ήρθε με την Μαριάννα να μου γλύφει τα μπαλάκια, εγώ να τον παίζω και μετά να της τον δίνω να με τελείωσει αυτή στο στοματακι της.
Ούτε λεπτό δεν έκλαψα από τα 20 €. Έμεινα περίπου 15'. Η τσατσά ούτε που ενόχλησε. Δωμάτιο καθαρό, περιποιημένο. Ίσως επειδή ήταν και νωρίς;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Όλοι τα έχουμε περασει αυτα...

Εχω βγαλει και απο μπουρδελα αρκετες γκομενες . Ειδικα οι αλλοδαπες ξεφευγουν σε αυτα, δεν τους νοιάζει το αυριο. Λειτουργουν με τα συναισθηματα του σημερα!!

Ειχα βγαλει μια φορα μια γκομενα απο κολωνου και λεωνιδου γωνια... Την πηρα 2 φορες στο μπουρδελο και με γουσταρε. Μετα καναμε μαζι βολτες στην Αθηνα και σεξακι. Την εφερα καπακι για διακοπες στην Κρήτη. Λιγες μερες μονο μειναμε μαζι. Μετα εβγαλε εισιτηριο να γυρισει μολδαβια στο σπίτι της να γλιτώσω και εγω... Ε λοιπον η γκομενα μολις πρωτογαμηθηκαμε εκτος μπουρδελου ηθελε να της τα ριξω μεσα και να της κανω παιδί. Εν τω μεταξυ ειχε ηδη 2 κοριτσακια στη μολδαβια. Αλλα οι αλλοδαπες θελουν να κανουν παιδια ολοκληρο στολο.

Αν λεω παπατζιες νομιζω οτι μπορει να με επιβεβαιωσει κορυφαιος πορνορεπορτερ...
Ειχε μαθει τα χουιλικια μου . Για δεσμο με αλλη Ουκρανή!!
Γενικα ειχαμε πέραση παλια...
Παιρναμε αρκετα τηλεφωνακια απο μπουρδελα για τζαμπα σεξ εξω... Ε τωρα μεγαλωσαμε και έχουμε σταματήσει κιολας να επιζητουμε τετοιες μαλακιες...
Αυτα και για αλλους που λένε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι με αυτες τις αλλοδαπες και μας βλεπουν ολες αποκλειστικα σαν εικοσαρικο είτε ειμαστε 20 ειτε 80 χρονων...
Φυσικα δεν ειμαι κανας παιδαρος... Απλα και αυτες ερωτευονται και πυρφοριζουν οπως και εμεις. Ψυχούλα έχουνε και πρεπει να τις αγαπαμε γιατι ειναι σκληρό επαγγελμα και επισης προσφερει πολλα στην κοινωνια...
Επισης ξερω φυσικα πολλους συναγωνιστες οι οποιοι τραβιοντουσαν σε σχεση. Απο κοπελες της φυλης μεχρι Τοπ Τοπ στουντιακες κοπελες...

Θα πω και αλλο ενα περιστατικο. Μιας και αυτη η κοπελα δεν ειναι πλεον στα μπουρδελα μας εδω και χρονια. Και ουτε την βλέπω να γυρίζει.
Παω λοιπον στο Φυλής 72 ή κατι τέτοιο να πάρω την Αρινα Ροντικα τοτε. Την ειχα δει αρκετες φορες να κανει βολτα με τον "δεσμο" της στην αχαρνων... Πληρωνω λοιπον το 20αρι και βλέπω τον "δεσμο" στα μουλωχτα να πηγαίνει απο το σαλονι στο διπλανό δωματιο απο αυτο που ηταν να γαμησω εγω... Ε οχι λεω δεν θα γαμησω και αυτος να παιρνει "αυτι" απο δίπλα... Λεω στην τσατσα γιατι μπαινοβγαίνει ο αλλος, δεν μπορω να γαμησω ετσι... Μου λεει ποιος αλλος κτλ λαθος κανεις... Ε πήρα τα λεφτα και την κοπανησα. Απο τοτε σπαστικα και δεν ξαναπηγα Ροντικα. Αν και η γκομενα ηταν σουπερ τουρμπο στο δωματιο... 700 αλογα που λεμε...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
Ακορεστε γιατι χαλαστηκες?? Λιγο μπανιστηρι ηθελε να κανει ο τυπος. Μπορει να του ειχε πει η πουτανα οτι την γαμας καλα και να θελε να παρει ιδεες.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046

Εχω βγαλει και απο μπουρδελα αρκετες γκομενες . Ειδικα οι αλλοδαπες ξεφευγουν σε αυτα, δεν τους νοιάζει το αυριο. Λειτουργουν με τα συναισθηματα του σημερα!!

Παιρναμε αρκετα τηλεφωνακια απο μπουρδελα για τζαμπα σεξ εξω... Ε τωρα μεγαλωσαμε και έχουμε σταματήσει κιολας να επιζητουμε τετοιες μαλακιες...
Αυτα και για αλλους που λένε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι με αυτες τις αλλοδαπες και μας βλεπουν ολες αποκλειστικα σαν εικοσαρικο είτε ειμαστε 20 ειτε 80 χρονων...
Φυσικα δεν ειμαι κανας παιδαρος... Απλα και αυτες ερωτευονται και πυρφοριζουν οπως και εμεις. Ψυχούλα έχουνε και πρεπει να τις αγαπαμε γιατι ειναι σκληρό επαγγελμα και επισης προσφερει πολλα στην κοινωνια...
Επιβεβαιώνω με τα "χίλια" που λένε, το παλιό συναγωνιστή. :thumbsup:
Ολοι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από μάς παλιοί ως επί το πλείστον μπουρδελιάρηδες, που πέσαμε πάνω και σε εποχές ανεπανάληπτες, είχαμε και τα "τυχερά" μας.
Κι αν είσαι σοβαρός, κι΄ όχι μαλάκας, και ψυχάκιας, θα το εκτιμήσει η εκάστοτε γκόμενα του μπουρδέλου, και μόνο ωφελημένος θα βγείς, και μόνο με ωραίες μοναδικές αναμνήσεις. Πόσες συναντήσεις εκτός μπουρδέλου, σε ισόγειες, ημιυπόγειες, και υπόγειες γκαρσονιέρες είχαμε κάνει πολλοί από μάς........:wink:
Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω να τα ξαναζούσαμε αυτά. Ειλικρινά.........:undecided-old:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
υπάρχει ενα προβληματάκι που ξεκινάει "σε οτι μαθεις " που λενε...και γω στα 20 με call ξεκίησα και μου φυγανε ενα σωρο λεφτα γιατι ειχα καλομάθει,βεβαια δεν ειχα δοκιμασει και τα μπουρδελα.Για αυτο λεω πρεπει να περασεις απο ολα τα σταδια για να βρεις τι σου ταιριάζει.
Σαφώς, απλά εγώ το ανέφερα για πρωτη φορα!
Μετά μπορεί να περνει σβάρνα τους οίκους με τις ευχές μας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα καστανή , σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β&69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα,

Φυλης 86β κλειστό.

Φυλής 86α Άννα μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι συν βυζι, τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Τζασμιν μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , 1.5αρι βυζι και Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 65α Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή κοπέλα, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Λιλυ ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά & 72 δεξιά κλειστά.

Φυλής 66δ Τσερι μαυρουλα παχουλη με 2αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α, 56 & 54β κλειστά.

Φυλής 54α Τζωρτζια καστανή με κανονικό σώμα τούμπανο, 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
το τελευταιο καιρο ειχα γνωρισει 2 γκομενουλες απο τιντερ,με τη μια τραβιόμαστε ακομα...(α νατη..αρχισε τις καλημερες)...λοιπον τουτη εδω μου χει σπαει τα αρχιδια,χτες με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...μετα τους φταινε τα μπουρδελα που παω,και γιατι παω :confused:
Εμένα μου τα είχε πει μια γκομενα πριν το πρωτο ραντεβου. "Αν είναι να μην κανω κάτι μόνιμο μαζί σου δεν θα βγουμε ραντεβουδακι... "... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846

Ειχα βγαλει μια φορα μια γκομενα απο κολωνου και λεωνιδου γωνια... Την πηρα 2 φορες στο μπουρδελο και με γουσταρε. Μετα καναμε μαζι βολτες στην Αθηνα και σεξακι. Την εφερα καπακι για διακοπες στην Κρήτη. Λιγες μερες μονο μειναμε μαζι. Μετα εβγαλε εισιτηριο να γυρισει μολδαβια στο σπίτι της να γλιτώσω και εγω... Ε λοιπον η γκομενα μολις πρωτογαμηθηκαμε εκτος μπουρδελου ηθελε να της τα ριξω μεσα και να της κανω παιδί. Εν τω μεταξυ ειχε ηδη 2 κοριτσακια στη μολδαβια. Αλλα οι αλλοδαπες θελουν να κανουν παιδια ολοκληρο στολο.

Αν λεω παπατζιες νομιζω οτι μπορει να με επιβεβαιωσει κορυφαιος πορνορεπορτερ...
Ειχε μαθει τα χουιλικια μου . Για δεσμο με αλλη Ουκρανή!!
Επισης ξερω φυσικα πολλους συναγωνιστες οι οποιοι τραβιοντουσαν σε σχεση. Απο κοπελες της φυλης μεχρι Τοπ Τοπ στουντιακες κοπελες...

Θα πω και αλλο ενα περιστατικο. Μιας και αυτη η κοπελα δεν ειναι πλεον στα μπουρδελα μας εδω και χρονια. Και ουτε την βλέπω να γυρίζει.
Παω λοιπον στο Φυλής 72 ή κατι τέτοιο να πάρω την Αρινα Ροντικα τοτε. Την ειχα δει αρκετες φορες να κανει βολτα με τον "δεσμο" της στην αχαρνων... Πληρωνω λοιπον το 20αρι και βλέπω τον "δεσμο" στα μουλωχτα να πηγαίνει απο το σαλονι στο διπλανό δωματιο απο αυτο που ηταν να γαμησω εγω... Ε οχι λεω δεν θα γαμησω και αυτος να παιρνει "αυτι" απο δίπλα... Λεω στην τσατσα γιατι μπαινοβγαίνει ο αλλος, δεν μπορω να γαμησω ετσι... Μου λεει ποιος αλλος κτλ λαθος κανεις... Ε πήρα τα λεφτα και την κοπανησα. Απο τοτε σπαστικα και δεν ξαναπηγα Ροντικα. Αν και η γκομενα ηταν σουπερ τουρμπο στο δωματιο... 700 αλογα που λεμε...
Αυτές οι εμπειρίες είναι που μας κρατάνε στην ζωή αδερφε!
Θα τις θυμόμαστε ΑΝ γερασουμε και θα σκάει αληθινό χαμόγελο και συγκίνηση μέσα από τα σάπια δόντια μας, αν μας έχουν μείνει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή με ίσιο μαλλί σώμα με πιασίματα αλλά σφιχτό, 2 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φωκαιας 13 δεξια Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, σήμερα ανακοινώθηκε τα πάντα με προφυλακτικό.

Φωκαιας 17α Μιχαελα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα, γυαλάκια, σιλικονατο βυζι, αρκετά τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β Τζένη μελαχρινή ψηλή, με κανονικό σώμα υπέροχο κωλο 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ιζαμπελα με κάστανο σκούρο πολύ μακρύ μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Αφροδίτη μελαχρινή λατινα με λεπτό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία πόδια, παρά πολλά τατουάζ , με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.

Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη μελαχρινή(κ ξανθιές ανταύγειες) λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Μπέλα ξανθιά παχουλη με πράσινα μάτια και μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ντιαννα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί πήχη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Αντζελινα μελαχρινή χοντρή πιτσιρικά που δούλεψε σαν Άντζελα πριν 2.5 χρόνια για λίγο στο Φυλής 74 , με 3.5-4αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ τριαντάφυλλο πάνω από το δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom