Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ε αντε ριξε κανενα...εχω εχω βαλει μερικαΟ ιδιος
ε αντε ριξε κανενα...εχω εχω βαλει μερικαΟ ιδιος
με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...
Θα βουηξει ο τοπος αν ριξωε αντε ριξε κανενα...εχω εχω βαλει μερικα
καλα δεν ειπαμε να στειλεις και με τη ντουντουκαΘα βουηξει ο τοπος αν ριξω
αστη την εχω ετσι για καλοπεραση αν δω ομως οτι το χοντραίνει το πραμα,θα φαει σουτ.Μια καμμενη τσιμπουκλου ειναι.Ρε φιλε, βρισκοσασταν για δευτερη φορα και σου ελεγε τετοια πραγματα? δλδ ελεος! Ποσο ζωα θεε μου!
Μετα ειναι να αναρωτιεσαι γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο χωριζουν?
ειναι 35 και μενει με τους δικους της και την εχουν πριξει..Δουλεια λεει δεν ειναι ευκολο να βρει,οποτε ψάχνει ενα μαλακα για να την κάνει. (δεν μου το ειπε,εγω το καταλαβα)Ρε φιλε, βρισκοσασταν για δευτερη φορα και σου ελεγε τετοια πραγματα? δλδ ελεος! Ποσο ζωα θεε μου!
Και πολυ καλα εκανες!ειναι 35 και μενει με τους δικους της και την εχουν πριξει..Δουλεια λεει δεν ειναι ευκολο να βρει,οποτε ψάχνει ενα μαλακα για να την κάνει. (δεν μου το ειπε,εγω το καταλαβα)
Δεν φταινε οι ιδιες μονο παιδια φταινε τα προτυπα και το κοινωνικο συνολο σε ενα πολυ μεγαλυτερο βαθμο
Ισχυει αλλα τωρα πια οι περισσοτερες αποκταν ακριβα γουσταΦιλε αυτο ισχυει αλλα το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει το τι κανεις εσυ ο ιδιος και οχι η κοινωνια η τα προτυπα..
Όλοι τα έχουμε περασει αυτα...Ρε φιλε, βρισκοσασταν για δευτερη φορα και σου ελεγε τετοια πραγματα? δλδ ελεος! Ποσο ζωα θεε μου!
Επιβεβαιώνω με τα "χίλια" που λένε, το παλιό συναγωνιστή.Όλοι τα έχουμε περασει αυτα...
Εχω βγαλει και απο μπουρδελα αρκετες γκομενες . Ειδικα οι αλλοδαπες ξεφευγουν σε αυτα, δεν τους νοιάζει το αυριο. Λειτουργουν με τα συναισθηματα του σημερα!!
Γενικα ειχαμε πέραση παλια...
Παιρναμε αρκετα τηλεφωνακια απο μπουρδελα για τζαμπα σεξ εξω... Ε τωρα μεγαλωσαμε και έχουμε σταματήσει κιολας να επιζητουμε τετοιες μαλακιες...
Αυτα και για αλλους που λένε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι με αυτες τις αλλοδαπες και μας βλεπουν ολες αποκλειστικα σαν εικοσαρικο είτε ειμαστε 20 ειτε 80 χρονων...
Φυσικα δεν ειμαι κανας παιδαρος... Απλα και αυτες ερωτευονται και πυρφοριζουν οπως και εμεις. Ψυχούλα έχουνε και πρεπει να τις αγαπαμε γιατι ειναι σκληρό επαγγελμα και επισης προσφερει πολλα στην κοινωνια...
Σαφώς, απλά εγώ το ανέφερα για πρωτη φορα!υπάρχει ενα προβληματάκι που ξεκινάει "σε οτι μαθεις " που λενε...και γω στα 20 με call ξεκίησα και μου φυγανε ενα σωρο λεφτα γιατι ειχα καλομάθει,βεβαια δεν ειχα δοκιμασει και τα μπουρδελα.Για αυτο λεω πρεπει να περασεις απο ολα τα σταδια για να βρεις τι σου ταιριάζει.
Εμένα μου τα είχε πει μια γκομενα πριν το πρωτο ραντεβου. "Αν είναι να μην κανω κάτι μόνιμο μαζί σου δεν θα βγουμε ραντεβουδακι... "... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!το τελευταιο καιρο ειχα γνωρισει 2 γκομενουλες απο τιντερ,με τη μια τραβιόμαστε ακομα...(α νατη..αρχισε τις καλημερες)...λοιπον τουτη εδω μου χει σπαει τα αρχιδια,χτες με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...μετα τους φταινε τα μπουρδελα που παω,και γιατι παω
Αυτές οι εμπειρίες είναι που μας κρατάνε στην ζωή αδερφε!Όλοι τα έχουμε περασει αυτα...
Εχω βγαλει και απο μπουρδελα αρκετες γκομενες . Ειδικα οι αλλοδαπες ξεφευγουν σε αυτα, δεν τους νοιάζει το αυριο. Λειτουργουν με τα συναισθηματα του σημερα!!
Ειχα βγαλει μια φορα μια γκομενα απο κολωνου και λεωνιδου γωνια... Την πηρα 2 φορες στο μπουρδελο και με γουσταρε. Μετα καναμε μαζι βολτες στην Αθηνα και σεξακι. Την εφερα καπακι για διακοπες στην Κρήτη. Λιγες μερες μονο μειναμε μαζι. Μετα εβγαλε εισιτηριο να γυρισει μολδαβια στο σπίτι της να γλιτώσω και εγω... Ε λοιπον η γκομενα μολις πρωτογαμηθηκαμε εκτος μπουρδελου ηθελε να της τα ριξω μεσα και να της κανω παιδί. Εν τω μεταξυ ειχε ηδη 2 κοριτσακια στη μολδαβια. Αλλα οι αλλοδαπες θελουν να κανουν παιδια ολοκληρο στολο.
Αν λεω παπατζιες νομιζω οτι μπορει να με επιβεβαιωσει κορυφαιος πορνορεπορτερ...
Ειχε μαθει τα χουιλικια μου . Για δεσμο με αλλη Ουκρανή!!
Γενικα ειχαμε πέραση παλια...
Παιρναμε αρκετα τηλεφωνακια απο μπουρδελα για τζαμπα σεξ εξω... Ε τωρα μεγαλωσαμε και έχουμε σταματήσει κιολας να επιζητουμε τετοιες μαλακιες...
Αυτα και για αλλους που λένε ότι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι με αυτες τις αλλοδαπες και μας βλεπουν ολες αποκλειστικα σαν εικοσαρικο είτε ειμαστε 20 ειτε 80 χρονων...
Φυσικα δεν ειμαι κανας παιδαρος... Απλα και αυτες ερωτευονται και πυρφοριζουν οπως και εμεις. Ψυχούλα έχουνε και πρεπει να τις αγαπαμε γιατι ειναι σκληρό επαγγελμα και επισης προσφερει πολλα στην κοινωνια...
Επισης ξερω φυσικα πολλους συναγωνιστες οι οποιοι τραβιοντουσαν σε σχεση. Απο κοπελες της φυλης μεχρι Τοπ Τοπ στουντιακες κοπελες...
Θα πω και αλλο ενα περιστατικο. Μιας και αυτη η κοπελα δεν ειναι πλεον στα μπουρδελα μας εδω και χρονια. Και ουτε την βλέπω να γυρίζει.
Παω λοιπον στο Φυλής 72 ή κατι τέτοιο να πάρω την Αρινα Ροντικα τοτε. Την ειχα δει αρκετες φορες να κανει βολτα με τον "δεσμο" της στην αχαρνων... Πληρωνω λοιπον το 20αρι και βλέπω τον "δεσμο" στα μουλωχτα να πηγαίνει απο το σαλονι στο διπλανό δωματιο απο αυτο που ηταν να γαμησω εγω... Ε οχι λεω δεν θα γαμησω και αυτος να παιρνει "αυτι" απο δίπλα... Λεω στην τσατσα γιατι μπαινοβγαίνει ο αλλος, δεν μπορω να γαμησω ετσι... Μου λεει ποιος αλλος κτλ λαθος κανεις... Ε πήρα τα λεφτα και την κοπανησα. Απο τοτε σπαστικα και δεν ξαναπηγα Ροντικα. Αν και η γκομενα ηταν σουπερ τουρμπο στο δωματιο... 700 αλογα που λεμε...