ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.163
- Πόντοι
- 371
Πιστευω το κολπο ειναι να κραταμε μια ισσοροπιααν εχεις καταφέρει και το κρατας μεχρι εκει,ναι
Πιστευω το κολπο ειναι να κραταμε μια ισσοροπιααν εχεις καταφέρει και το κρατας μεχρι εκει,ναι
το καλυτερο στουντιο με τη πιο ωραια πουτανα,δε συγκρίνεται με ενα στανταράκι του 20ρικου...(που μπορω με αυτο το στανταράκι που το ξερω και το εμπιστευομαι να δωσω και παραπάνω για περισσότερη ωρα)
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με
Είναι πολύ σωστες οι συμβουλές των συναδέλφων μου μπουρδελιαριδων για να βγεις τσάρκα κ να δεις ποια σου κάνει το κλικ..Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Καμια κανουν αποχη τα κοριτσιαΚαλημέρα αδέρφια. Ποια δουλεύει πρωί Φυλής και Φωκαίας και να κάνει ωραίο ελεύθερο;
και πολλοι αλλοι το ζουν εδω μεσα αλλα δεν το λενεΙσχύει.
Το ζω προσωπικά 14 χρόνια τώρα.
Ξεκίνησε σαν μπουρδέλοτσάρκα - χαβαλες το 2008 που ήμουν 18 χρόνων με ένα φιλαράκι μου στο Μεταξουργείο.
Με το πέρασμα των χρόνων η
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΗ.......ΚΑΙ Η.......
ΑΝΑΓΚΗ..........ΕΘΙΣΜΟΣ......!!!!!!!!
Επειδη τηνξερω καλα ,και την επερνα παντα απο πισω λογω κατασκευεις δικης μου με αντεχε δεν ειχε ουτε μα ουτε μου , δεν εχι παρει ποτε πακι , γιατι δεν μπορει την βρωμα τους , εχει κανει πρωκτο αναπαυση προς το παρων .Γαμησετα φιλε, εχει χαλασει και το σωμα της, την εχουν ξεσκισει τα λαθροπακια!!
Αναγκη γινεται οταν δεν εχεις καμια γκομενα να γαμησεις και ετσι βασιζεσαι στα μπουρδελα και εθισμος οταν δεν το κοντρολαρεις αυτο το πραγμα οπως και να χει εθισμος δεν συμφερει να γινει εκτος εαν εχει καποιος βαρια τσεπα τοτε στα αρχιδια τ κιολας να πηγαινει καθε μεραΙσχύει.
Ξεκίνησε σαν μπουρδέλοτσάρκα - χαβαλες το 2008 που ήμουν 18 χρόνων με ένα φιλαράκι μου στο Μεταξουργείο.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ
Το χειροτερο ειναι να πετυχεις τη γκομενα σου εξω απο ντελο αντε να τα μπαλωσεις μετα !!!!!!μια φορα με ειχε πετυχει να μπαινω σε μπουρδελο η κοπελα ενος φιλου. (τωρα που σκατα με πετυχε δε ξερω,μαλλον σε κανα στουντιο στη καλλιθεα μιας και εμενε εκει κοντα) και του ειπε "ωστε για αυτο δεν μπορει να σταυρωσει σχεση ο φιλος σου...πολυ λογικο αμα εχει μάθει στις πουτάνες δυσκολο θα συμβιβαστει με μια απλη κοπελα",,,και οντως ετσι ειναι
για φαντασου να τη πετυχεις μεσα στο ντελοΤο χειροτερο ειναι να πετυχεις τη γκομενα σου εξω απο ντελο αντε να τα μπαλωσεις μετα !!!!!!
πολυ λογικο αμα εχει μάθει στις πουτάνες δυσκολο θα συμβιβαστει με μια απλη κοπελα
Καλλίτερα ο πιτσιρικάς να εθιστεί στις πουτάνες, παρά να κάθεται να πυρφοροσαλιαρίζει στα σόσιαλ με τη κάθε ανθυπομέτρια ελλεηνίδα που την είδε βασίλισσα Κλεοπάτρα, επειδή απέκτησε τριψήφιους followers...Ισχύει.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ
το τελευταιο καιρο ειχα γνωρισει 2 γκομενουλες απο τιντερ,με τη μια τραβιόμαστε ακομα...(α νατη..αρχισε τις καλημερες)...λοιπον τουτη εδω μου χει σπαει τα αρχιδια,χτες με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...μετα τους φταινε τα μπουρδελα που παω,και γιατι παωΚαι οχι μονο με μια απλη κοπελα, αλλα με καμια ελλεηνιδα
Δε ξερω τι θα γινοταν εσεις παιδια τι θα κανατε ;για φαντασου να τη πετυχεις μεσα στο ντελο
συμφωνω και εγω ! και σε περιοδους που εχω γκομενα παλι θελω να παω στο μπουρδελο ! σου ανεβαζει την αδρεναλινη η ολη διαδικασια απο τη στιγμη που θα ξεκινησεις απο το σπιτι σου, την βολτα, την αναζητηση στα σπιτια κτλπ και γιαυτο ειναι εθιστικοΙσχύει.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ
ελα ντε...δε ξερω ποιος απο τους δυο θα αλλαζε 100 χρωματα,εγω σα πελατης η αυτη σα πουταναΔε ξερω τι θα γινοταν εσεις παιδια τι θα κανατε ;
Κανεις λαθος μεγαλε ειναι Ιεροτελεστεια ολη η πραξη απτην αρχη μεχρι το τελος μονο ο παπας λειπεισυμφωνω και εγω ! και σε περιοδους που εχω γκομενα παλι θελω να παω στο μπουρδελο ! σου ανεβαζει την αδρεναλινη η ολη διαδικασια απο τη στιγμη που θα ξεκινησεις απο το σπιτι σου, την βολτα, την αναζητηση στα σπιτια κτλπ και γιαυτο ειναι εθιστικο
εσυ εισαι αυτος που ηθελε να βαλει φωνητικα μηνυματα?Κανεις λαθος μεγαλε ειναι Ιεροτελεστεια ολη η πραξη απτην αρχη μεχρι το τελος μονο ο παπας λειπει
Ο ιδιοςεσυ εισαι αυτος που ηθελε να βαλει φωνητικα μηνυματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η σε μπερδευω με αλλον?