Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (47 μέλη και 274 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
το καλυτερο στουντιο με τη πιο ωραια πουτανα,δε συγκρίνεται με ενα στανταράκι του 20ρικου...(που μπορω με αυτο το στανταράκι που το ξερω και το εμπιστευομαι να δωσω και παραπάνω για περισσότερη ωρα)

Εμενα μου αρκει, δεν θελω παραπανω.

Αν θελω παραπανω αλαζω επιπεδο και γαμαω τα γκομενακια μου.. :rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με

Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Είναι πολύ σωστες οι συμβουλές των συναδέλφων μου μπουρδελιαριδων για να βγεις τσάρκα κ να δεις ποια σου κάνει το κλικ..
με ποια ταιριάζει η χημεία σου, όσο μπορείς να το καταλάβεις από τον λίγο χρόνο χρόνο του σαλοναρισματος.
Αλλά από την άλλη καλά είναι να μελετήσεις κ λίγο τα γραφάς του site για να μην πας αδιάβαστος..
ντροπη μέλος δικός μας κ να είναι χωρίς μια στοιχειώδη ενημέρωση στην περιπολία του.
Για να κινηθείς σωστά για να μην δεις την άσχημη πλευρά των μπουρελων, να πας να πεις στην κοπελιά κοίτα έτσι έχουν τα πράγματα πρώτη φορά στο μπουρδελο τι μπορούμε να κάνουμε..
αν μπορείς να μέ προσέξεις..
Μην κολλας στην ηλικία της κοπελιάς..στην ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα κομενα κ ραμμένα στα μέτρα μας, όλα
είναι συμβιβασμός.
Καλη για αυτήν την περίπτωση ήταν η Χριστίνα η Ελληνοουκρανεζα,
αλλά χάθηκε...
Στην παρούσα φάση θα πρότεινα την Μπάρμπορα στην Βεργας, σχολείο...
εξυπνη κοπελιά κ σωστή αν της μηλισεις ξηγα θα σου φερθεί ανάλογα..
Τσαμπουκαλευεται λίγο αλλά μην δώσεις σημασία είναι καλός άνθρωπος.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα αδέρφια. Ποια δουλεύει πρωί Φυλής και Φωκαίας και να κάνει ωραίο ελεύθερο;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ισχύει.:thumbsup:

Το ζω προσωπικά 14 χρόνια τώρα.

Ξεκίνησε σαν μπουρδέλοτσάρκα - χαβαλες το 2008 που ήμουν 18 χρόνων με ένα φιλαράκι μου στο Μεταξουργείο.

Με το πέρασμα των χρόνων η
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΗ.......ΚΑΙ Η.......
ΑΝΑΓΚΗ..........ΕΘΙΣΜΟΣ......!!!!!!!!

:woldman:
και πολλοι αλλοι το ζουν εδω μεσα αλλα δεν το λενε

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Γαμησετα φιλε, εχει χαλασει και το σωμα της, την εχουν ξεσκισει τα λαθροπακια!! :cheesy: :cheesy:
Επειδη τηνξερω καλα ,και την επερνα παντα απο πισω λογω κατασκευεις δικης μου με αντεχε δεν ειχε ουτε μα ουτε μου , δεν εχι παρει ποτε πακι , γιατι δεν μπορει την βρωμα τους , εχει κανει πρωκτο αναπαυση προς το παρων .

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371

Ξεκίνησε σαν μπουρδέλοτσάρκα - χαβαλες το 2008 που ήμουν 18 χρόνων με ένα φιλαράκι μου στο Μεταξουργείο.

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ

Αναγκη γινεται οταν δεν εχεις καμια γκομενα να γαμησεις και ετσι βασιζεσαι στα μπουρδελα και εθισμος οταν δεν το κοντρολαρεις αυτο το πραγμα οπως και να χει εθισμος δεν συμφερει να γινει εκτος εαν εχει καποιος βαρια τσεπα τοτε στα αρχιδια τ κιολας να πηγαινει καθε μερα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μια φορα με ειχε πετυχει να μπαινω σε μπουρδελο η κοπελα ενος φιλου. (τωρα που σκατα με πετυχε δε ξερω,μαλλον σε κανα στουντιο στη καλλιθεα μιας και εμενε εκει κοντα) και του ειπε "ωστε για αυτο δεν μπορει να σταυρωσει σχεση ο φιλος σου...πολυ λογικο αμα εχει μάθει στις πουτάνες δυσκολο θα συμβιβαστει με μια απλη κοπελα",,,και οντως ετσι ειναι

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
μια φορα με ειχε πετυχει να μπαινω σε μπουρδελο η κοπελα ενος φιλου. (τωρα που σκατα με πετυχε δε ξερω,μαλλον σε κανα στουντιο στη καλλιθεα μιας και εμενε εκει κοντα) και του ειπε "ωστε για αυτο δεν μπορει να σταυρωσει σχεση ο φιλος σου...πολυ λογικο αμα εχει μάθει στις πουτάνες δυσκολο θα συμβιβαστει με μια απλη κοπελα",,,και οντως ετσι ειναι
Το χειροτερο ειναι να πετυχεις τη γκομενα σου εξω απο ντελο αντε να τα μπαλωσεις μετα !!!!!!:jerking::jerking:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ

Καλλίτερα ο πιτσιρικάς να εθιστεί στις πουτάνες, παρά να κάθεται να πυρφοροσαλιαρίζει στα σόσιαλ με τη κάθε ανθυπομέτρια ελλεηνίδα που την είδε βασίλισσα Κλεοπάτρα, επειδή απέκτησε τριψήφιους followers...
Με τις πουτάνες θα γαμάει κιόλας, ενώ με τις άλλες θα παίρνει μόνο (ψηφιακό) μάτι και βέβαια θα χάνει το χρόνο του.:woldman::priest:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και οχι μονο με μια απλη κοπελα, αλλα με καμια ελλεηνιδα :2funny:
το τελευταιο καιρο ειχα γνωρισει 2 γκομενουλες απο τιντερ,με τη μια τραβιόμαστε ακομα...(α νατη..αρχισε τις καλημερες)...λοιπον τουτη εδω μου χει σπαει τα αρχιδια,χτες με ειχε ολη νυχτα στο κρεβάτι και μου λεγε μαλακίες για γαμους,παιδια,να μεινουμε μαζι. (2η φορα που τη βλεπω)...μετα τους φταινε τα μπουρδελα που παω,και γιατι παω :confused:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.480
Πόντοι
731

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ

συμφωνω και εγω ! και σε περιοδους που εχω γκομενα παλι θελω να παω στο μπουρδελο ! σου ανεβαζει την αδρεναλινη η ολη διαδικασια απο τη στιγμη που θα ξεκινησεις απο το σπιτι σου, την βολτα, την αναζητηση στα σπιτια κτλπ και γιαυτο ειναι εθιστικο

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
συμφωνω και εγω ! και σε περιοδους που εχω γκομενα παλι θελω να παω στο μπουρδελο ! σου ανεβαζει την αδρεναλινη η ολη διαδικασια απο τη στιγμη που θα ξεκινησεις απο το σπιτι σου, την βολτα, την αναζητηση στα σπιτια κτλπ και γιαυτο ειναι εθιστικο
Κανεις λαθος μεγαλε ειναι Ιεροτελεστεια ολη η πραξη απτην αρχη μεχρι το τελος μονο ο παπας λειπει :priest::priest:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κανεις λαθος μεγαλε ειναι Ιεροτελεστεια ολη η πραξη απτην αρχη μεχρι το τελος μονο ο παπας λειπει :priest::priest:
εσυ εισαι αυτος που ηθελε να βαλει φωνητικα μηνυματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η σε μπερδευω με αλλον?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom