Διαγραμμένο μέλος 206162
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 305
- Πόντοι
- 280
aa re file na to evlepa nwritera 8a se eperna egw na pame parea..Κερναω μπλε παραβολο σε οποιο συναγωνιστη δειξει αλληλεγγυη
aa re file na to evlepa nwritera 8a se eperna egw na pame parea..Κερναω μπλε παραβολο σε οποιο συναγωνιστη δειξει αλληλεγγυη
συμφωνώ αλλά απο ότι έχω διαβάσει εδώ οι περισσότερες είναι άνω των 30...Να πας να τσεκάρεις και οποία σου κάνει το κλιπ να μπεις !!! Έτσι μπαίναμε πριν παρά πολλά χρόνια κ εμεις ..τότε δεν υπήρχε καμία ενημέρωση μόνο ένστικτο η έτρωγες φολΑ η σε περιμενε ψεύτικος παράδεισος ….τώρα με τόσες ενημερώσεις τόσα και τόσα σκινικα όλο γράφουμε …έδω ! Χτυπάει άσχημα να ρωτάς με πια συγκεκριμένη να πας !! Δες εσω ενημερώσεις απόψεις κρίνε και πήγαινε αν σ κάνει κλικ κ από κοντά ορμά !!απλα τα πράγματα !!
Για καλό στο λέω και όχι για να σε προσβαλο !! Ναι και εγώ πολύ άνω τον 30 είμαι …. Αλλά δεν είναι θέμα η ιλικια αλλά περιέγραψα το τότε ….πριν 20 χρόνια δηΛδη με το τώρα …στα 15 μου πήγαινα έψαχνα ρώταγα τσατσαδες όταν εξαφανίζονταν κοπέλες κτλ …γενικά δύσκολα πράγματα ..αλλά πιο ρομαντικά…τώρα τα έχεις όλα στο πιάτο ….ποτέ που εργάζονται τα πάντα όλα ακόμα και τι σκέφτονται …..εννοώ το διασταυρώνεις γιατί πλέον είμαστε πολλοί συναγωνιστές και ανταλασουμε απόψεις … αλλά μην ρωτάς με πια ακριβός να πας …είναι παρατραβηγμένο …..και αντε να σου πω !!!αν πας και ξενερώσεις η σε χαλάσει πολύ θα έχω και τύψεις μετά…και εσυ από μέσα σου θα με βρίζεις …συμφωνώ αλλά απο ότι έχω διαβάσει εδώ οι περισσότερες είναι άνω των 30...
Ρε @ISINAS γαμω τ'αυτιας γαμω, δεν είπα ότι γίνεται φόλα, είπα ότι αρχίζει και παχαινει όντως. Απειλητικα! Δεν πηρε ρε συ συγκριτικά με πέρυσι κανα 10αρια κιλά; Δεν ανέφερα κάτι για τις υπηρεσίες της! (οπως και πολλες κοπελες φόρτωσαν κιλά στην καραντίνα). Θα αναφέρω όμως τουτο που λέω χρόνια τώρα: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΑΠΑΔΕΣ" ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΛΙΑΣΕΙ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!Θα συνεχισο να λέω πως η εμμυ είναι οκ κοπέλα παρά της στενοχοριες της κτλ..εξυπηρετη τον πελάτη στηνετε καλά ..σε προκαλη να την γλύψεις βυζια μουΝι κτλ …και αν σε δει κουρασμένο δεν σε απογοητεύει αλλά σε ενθαρηνη ν α γαμησεις με ομορφο τρόπο !!! Μην λέτε της φόλες καλές και της καλές φόλες !!!ειναι κρίμα πραγματικα !!! Τέλος μην πειτε πως η εμμυ με γουσταρη απλά σέβεστε τον πελάτη !! Δεν μπορώ να μην στήριξο οσες με στηρίζουν !!! Πέφτουν οι μάσκες αιγα σιγά και θα αναφερο και της καλές και της κακές τανες ………
Πτώμα τελείως μέσα!Ρε μάγκες καλησπέρα. Αυτή την βενους από το φ 25α την έχει πάρει κανείς;; το μωρό είναι τέρμα με απίστευτη πατουρα ξέρουμε τι παίζει;
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα
για αυτο εχω κόψει τα στουντιο εδω και χρόνια γιατι ναι μεν εχει πιο ωραίες γκόμενες απο φυλης αλλα υπηρεσίες-φολες τα ιδια σκαταΚαι στα στούντιο τα ίδια σκατά είναι από υπηρεσίες και εμφάνιση κοριτσιών, απλά ο χώρος είναι πιο περιποιημένος. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πιάσουμε σ’ αυτο το νήμα την αιώνια κουβέντα, ο καθείς με το παρά του και τη ψωλιά του.
Γιατί και στα πηδηχτήρια τι νομίζεις ότι κάνει ο κόσμος; με τα στανταράκια του παίζει. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολες οι καταδρομικές στο κοσάρι απ’ ότι στο πενηντάρι. Και φαντάσου να φας φόλα στο πενηντάρι, τι κλάμα θα πέσει.
Παίχτη μάλλον λάθος παράθεση έκανες, δεν με λες και άβγαλτο...
εξαφανίστηκε?? ωραια να παω τοτεΚαλημέρα. Η Σάρα από Φωκαιας 25 που έχει εξαφανιστεί?
ειχες ξανα γράψει εσυ? ακομα να πας?Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
για αυτο εχω κόψει τα στουντιο εδω και χρόνια γιατι ναι μεν εχει πιο ωραίες γκόμενες απο φυλης αλλα υπηρεσίες-φολες τα ιδια σκατα
ε ναι 50 ευρω δε δίνω για να ριξω ενα πουτσο του 10λεπτου..Απο τα πιο πεταμενα λεφτα φιλε..
το καλυτερο στουντιο με τη πιο ωραια πουτανα,δε συγκρίνεται με ενα στανταράκι του 20ρικου...(που μπορω με αυτο το στανταράκι που το ξερω και το εμπιστευομαι να δωσω και παραπάνω για περισσότερη ωρα)Εγω εχω 5 στανταρακια και με 20 ευρω γαμαω σχεδον μιση ωρα και ειναι σα να γαμαω την γκομενα μου..
Σωστός, ευχομαι ο μικρός να σε ακουσει.μη περιμένεις συμβουλες μικρε...δες τα ολα μονος,φαε τα σκατα,φαε φολες,φαε καλες και μετα βγάζεις συμπερασμα.Ολα τελεια μη περιμενεις να γίνουν,καθε πουτανα για το καθένα ειναι και μια διαφορετικη εμπειρια
υπάρχει ενα προβληματάκι που ξεκινάει "σε οτι μαθεις " που λενε...και γω στα 20 με call ξεκίησα και μου φυγανε ενα σωρο λεφτα γιατι ειχα καλομάθει,βεβαια δεν ειχα δοκιμασει και τα μπουρδελα.Για αυτο λεω πρεπει να περασεις απο ολα τα σταδια για να βρεις τι σου ταιριάζει.Σωστός, ευχομαι ο μικρός να σε ακουσει.
Πάντως καλά θα ήτανε να παρει μια αποδεδειγμένα καλή call. Ελληνίδα ακόμα καλυτερα γιατί όταν είσαι απειρος δεν θες η άλλη να μην καταλαβαίνει τι της λες...!Και θα τον ξεζουμισει και θα το 'φχαριστιθει και θα αισθανθεί και λιγο σαλακι στο αδουλευτο πουλακι του....!
Δεν πιστευω εχει να λεει αυτο εγω εχω σχεση κοντα 2 χρονια αλλα μπουρδελιαζω κιολας μια στο τοσο να ξελαμπικαρει το κεφαλιαν και για μενα καλο ειναι να μη μαθει καποιος στις πουτάνες.Μετα ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με μια κανονικη γυναικα
αν εχεις καταφέρει και το κρατας μεχρι εκει,ναιΔεν πιστευω εχει να λεει αυτο εγω εχω σχεση κοντα 2 χρονια αλλα μπουρδελιαζω κιολας μια στο τοσο να ξελαμπικαρει το κεφαλι