Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (54 μέλη και 286 επισκέπτες)

Ethnikopolygamisths

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Να πας να τσεκάρεις και οποία σου κάνει το κλιπ να μπεις !!! Έτσι μπαίναμε πριν παρά πολλά χρόνια κ εμεις ..τότε δεν υπήρχε καμία ενημέρωση μόνο ένστικτο η έτρωγες φολΑ η σε περιμενε ψεύτικος παράδεισος ….τώρα με τόσες ενημερώσεις τόσα και τόσα σκινικα όλο γράφουμε …έδω ! Χτυπάει άσχημα να ρωτάς με πια συγκεκριμένη να πας !! Δες εσω ενημερώσεις απόψεις κρίνε και πήγαινε αν σ κάνει κλικ κ από κοντά ορμά !!απλα τα πράγματα !!
συμφωνώ αλλά απο ότι έχω διαβάσει εδώ οι περισσότερες είναι άνω των 30...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
συμφωνώ αλλά απο ότι έχω διαβάσει εδώ οι περισσότερες είναι άνω των 30...
Για καλό στο λέω και όχι για να σε προσβαλο !! Ναι και εγώ πολύ άνω τον 30 είμαι …. Αλλά δεν είναι θέμα η ιλικια αλλά περιέγραψα το τότε ….πριν 20 χρόνια δηΛδη με το τώρα …στα 15 μου πήγαινα έψαχνα ρώταγα τσατσαδες όταν εξαφανίζονταν κοπέλες κτλ …γενικά δύσκολα πράγματα ..αλλά πιο ρομαντικά…τώρα τα έχεις όλα στο πιάτο ….ποτέ που εργάζονται τα πάντα όλα ακόμα και τι σκέφτονται …..εννοώ το διασταυρώνεις γιατί πλέον είμαστε πολλοί συναγωνιστές και ανταλασουμε απόψεις … αλλά μην ρωτάς με πια ακριβός να πας …είναι παρατραβηγμένο …..και αντε να σου πω !!!αν πας και ξενερώσεις η σε χαλάσει πολύ θα έχω και τύψεις μετά…και εσυ από μέσα σου θα με βρίζεις …

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Θα συνεχισο να λέω πως η εμμυ είναι οκ κοπέλα παρά της στενοχοριες της κτλ..εξυπηρετη τον πελάτη στηνετε καλά ..σε προκαλη να την γλύψεις βυζια μουΝι κτλ …και αν σε δει κουρασμένο δεν σε απογοητεύει αλλά σε ενθαρηνη ν α γαμησεις με ομορφο τρόπο !!! Μην λέτε της φόλες καλές και της καλές φόλες !!!ειναι κρίμα πραγματικα !!! Τέλος μην πειτε πως η εμμυ με γουσταρη απλά σέβεστε τον πελάτη !! Δεν μπορώ να μην στήριξο οσες με στηρίζουν !!! Πέφτουν οι μάσκες αιγα σιγά και θα αναφερο και της καλές και της κακές τανες ………
Ρε @ISINAS γαμω τ'αυτιας γαμω, δεν είπα ότι γίνεται φόλα, είπα ότι αρχίζει και παχαινει όντως. Απειλητικα! Δεν πηρε ρε συ συγκριτικά με πέρυσι κανα 10αρια κιλά; Δεν ανέφερα κάτι για τις υπηρεσίες της! (οπως και πολλες κοπελες φόρτωσαν κιλά στην καραντίνα). Θα αναφέρω όμως τουτο που λέω χρόνια τώρα: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΑΠΑΔΕΣ" ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΛΙΑΣΕΙ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις μια ωραία τσάρκα και οποία σου γυαλίσει μπαίνεις δίχως δεύτερη σκέψη.. ΔΕΝ θα σκέφτεσαι ΤΙΠΟΤΑ άλλο!
Έτσι κάναμε οι περισσότεροι την πρώτη φορά.
Στο κάτω κάτω την πρώτη φορά σε μπουρδέλο πρέπει να την θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου.. είτε αυτή έχει θετική είτε αρνητική "γεύση" !
* Τώρα εάν ΔΕΝ έχεις κάποιον για παρεΐτσα και θα ήθελες είμαι στην διάθεσή σου στείλε απλά π.μ.
** ΜΗΝ άγχεσαι ΔΕΝ γαμάω αγοράκια εάν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο με το δίκιο σου φυσικά...

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.164
Πόντοι
2.836
Καλημέρα. Η Σάρα από Φωκαιας 25 που έχει εξαφανιστεί?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και στα στούντιο τα ίδια σκατά είναι από υπηρεσίες και εμφάνιση κοριτσιών, απλά ο χώρος είναι πιο περιποιημένος. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πιάσουμε σ’ αυτο το νήμα την αιώνια κουβέντα, ο καθείς με το παρά του και τη ψωλιά του.
Γιατί και στα πηδηχτήρια τι νομίζεις ότι κάνει ο κόσμος; με τα στανταράκια του παίζει. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολες οι καταδρομικές στο κοσάρι απ’ ότι στο πενηντάρι. Και φαντάσου να φας φόλα στο πενηντάρι, τι κλάμα θα πέσει.
Παίχτη μάλλον λάθος παράθεση έκανες, δεν με λες και άβγαλτο...
για αυτο εχω κόψει τα στουντιο εδω και χρόνια γιατι ναι μεν εχει πιο ωραίες γκόμενες απο φυλης αλλα υπηρεσίες-φολες τα ιδια σκατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα. Η Σάρα από Φωκαιας 25 που έχει εξαφανιστεί?
εξαφανίστηκε?? ωραια να παω τοτε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
ειχες ξανα γράψει εσυ? ακομα να πας?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μη περιμένεις συμβουλες μικρε...δες τα ολα μονος,φαε τα σκατα,φαε φολες,φαε καλες και μετα βγάζεις συμπερασμα.Ολα τελεια μη περιμενεις να γίνουν,καθε πουτανα για το καθένα ειναι και μια διαφορετικη εμπειρια

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
για αυτο εχω κόψει τα στουντιο εδω και χρόνια γιατι ναι μεν εχει πιο ωραίες γκόμενες απο φυλης αλλα υπηρεσίες-φολες τα ιδια σκατα

Απο τα πιο πεταμενα λεφτα φιλε..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγω εχω 5 στανταρακια και με 20 ευρω γαμαω σχεδον μιση ωρα και ειναι σα να γαμαω την γκομενα μου..
το καλυτερο στουντιο με τη πιο ωραια πουτανα,δε συγκρίνεται με ενα στανταράκι του 20ρικου...(που μπορω με αυτο το στανταράκι που το ξερω και το εμπιστευομαι να δωσω και παραπάνω για περισσότερη ωρα)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
μη περιμένεις συμβουλες μικρε...δες τα ολα μονος,φαε τα σκατα,φαε φολες,φαε καλες και μετα βγάζεις συμπερασμα.Ολα τελεια μη περιμενεις να γίνουν,καθε πουτανα για το καθένα ειναι και μια διαφορετικη εμπειρια
Σωστός, ευχομαι ο μικρός να σε ακουσει.
Πάντως καλά θα ήτανε να παρει μια αποδεδειγμένα καλή call. Ελληνίδα ακόμα καλυτερα γιατί όταν είσαι απειρος δεν θες η άλλη να μην καταλαβαίνει τι της λες...!Και θα τον ξεζουμισει και θα το 'φχαριστιθει και θα αισθανθεί και λιγο σαλακι στο αδουλευτο πουλακι του....!:pipa1::pipa2::headbang2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σωστός, ευχομαι ο μικρός να σε ακουσει.
Πάντως καλά θα ήτανε να παρει μια αποδεδειγμένα καλή call. Ελληνίδα ακόμα καλυτερα γιατί όταν είσαι απειρος δεν θες η άλλη να μην καταλαβαίνει τι της λες...!Και θα τον ξεζουμισει και θα το 'φχαριστιθει και θα αισθανθεί και λιγο σαλακι στο αδουλευτο πουλακι του....!:pipa1::pipa2::headbang2:
υπάρχει ενα προβληματάκι που ξεκινάει "σε οτι μαθεις " που λενε...και γω στα 20 με call ξεκίησα και μου φυγανε ενα σωρο λεφτα γιατι ειχα καλομάθει,βεβαια δεν ειχα δοκιμασει και τα μπουρδελα.Για αυτο λεω πρεπει να περασεις απο ολα τα σταδια για να βρεις τι σου ταιριάζει.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
αν και για μενα καλο ειναι να μη μαθει καποιος στις πουτάνες.Μετα ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με μια κανονικη γυναικα
Δεν πιστευω εχει να λεει αυτο εγω εχω σχεση κοντα 2 χρονια αλλα μπουρδελιαζω κιολας μια στο τοσο να ξελαμπικαρει το κεφαλι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom