Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.293
- Πόντοι
- 1.436
Ε ναι!..Εγω δεν μπαινω ποτε σε τετοιου ειδους σπιτακια, θα γινει κανας σεισμος και αντιο ζωη..

Ε ναι!..Εγω δεν μπαινω ποτε σε τετοιου ειδους σπιτακια, θα γινει κανας σεισμος και αντιο ζωη..
Ή όταν κερνάς μπύρα αυτούς που δεν γουστάρειςΌταν πολύ ευγενικά ζητάς από την τσατσά να πας τουαλέτα και σου λέει όχι![]()
Εσύ θα πηγαίνεις να τρως και μετά θα περπατάς και το fitness training ρολοι σου θα σου λέει πόσο θα περπατήσεις για να κάψεις τη γαρδουμπα και το σπληναντερο που χλαπακιασες.... Παρέα με τις μπύρες που ήπιες.....Τι να την κάνουμε την ταβέρνα;
Περισσότερα μπουρδέλα θέλουμε![]()
Ωραίος για γενική ούρων χαχα!!Όταν πολύ ευγενικά ζητάς από την τσατσά να πας τουαλέτα και σου λέει όχι![]()
Αυτή η Βαλέρια από 11β μόνο βράδυ δουλεύει και τι ώρες?Επιστροφη απο την βραδυνη εξορμηση στο Μεταξυ.....
Αρχικα πηγα Ι1Β δεξια πορτα για την Βαλερια αλλα και παλι κλειστο..
Στην αριστερη πορτα ηταν παλι η Μολδαβεζα Γκιλφ η Σαντρα...
Ιασωνος 36 οπου ηταν η Ρωσιδα η Κατια...περασα μαζι της στην αρχη ολα οκ οταν μπηκα μεσα της εκανε μορφασμους σαν να ποναγε και με το χερι της μου κραταγε το καυλι να μην μπορω να μπαινω ολοκληρος...ξενερωσα και σηκωθηκα να φυγω αχυστος....
Περασα παλι Ι1Β δεξια πορτα και αυτην την φορα ηταν ανοιχτα και ξαναπηγα με την Μιλφαρα Βαλερια οπου φορουσε ενα ασπρο νυχτικο με ασπρο εσωρουχο και ασπρες καλτσες.... Στο δωματιο εγινε ξανα πανδαιμονιο λες και ειμασταν ερωτευμενο ζευγαρι...μου φαινεται οτι επαθα "ζημια" , ανετα θα πηγαινα καθε μερα μαζι της.....οχι ομως δεν θα γινω ο αγαπουλης της..... αυστηρα μια φορα την εβδομαδα το πολυ.... χαχαχα
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους
Μάθανε τύπε μου ότι διαβάζεις, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά τα κρατάς για πάρτη σου...Τρέχοντας για να απολαυσω το βελούδινο μουνάκι της Ιρίνας, περίμενα υπομονετικά όπως κάθε φορά, μπαινω στο δωμάτιο...Πουτσίλα, χυσίλα, σκατίλα, ποδαρίλα, ιδρωτιλα +το βρωμερό αποσμητικό μπουρδέλου, δήθεν για να καλύψει την απροκάλυπτη βρωωωωμαααα
Το καλυτερο ομως ειναι η συνέχεια...Σεντόνια πυροβολημένα με ΒΡΩΜΕΡΑ χυσια, σε διάφορα σημεία, σαν ναρκοπέδιο. Χυσοπέδιο για την ακρίβεια. Να βρωμάνε ομως δεν ξερω από τί έμβιο ον βγήκαν, δεν νομιζω να ηταν ανθρώπινα παντως κ να βρωμάνε τοσο πολύ. Σταθηκε οσο μπορούσα στην ακρούλα, ο,τι αρπαξα αρπαξα. Ήρθε το μωρό, το οποίο μύριζε υπέροχα και ξεχάστηκα ευτυχώς. Της είπα να πει στη τσατσόγρια να αλλαξει τα χυσοσέντονα.
Και ρε μαλάκες, ειναί ΤΟΣΟ δύσκολο να ΜΗΝ ρίχνετε τα χύσια σας στα σεντόνια?? Βρωμεροί!
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μπάμπολας δεν τον δίνει μόνο, αλλά και τον παίρνει...Τις είχα πάρει όλες μύστη μου της Φωτεινής κ στη Μιχαλακοπούλου κ στη 3ης Σεπτεμβρίου...
Ο Μπάμπολας δεν νιώθει... μουνάρες-θείες τις περνάει.
Ποιος τα λέει αυτά?Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μπάμπολας δεν τον δίνει μόνο, αλλά και τον παίρνει...![]()
Οι κακές γλώσσες της πιάτσας τα λένε, μύστη.Ποιος τα λέει αυτά?
Είμαι 100% αρσενικός τύπε και ουδέποτε έχω δώσει δικαιώματα τέτοιου είδους παρεξήγησης...
Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα μύστη...Οι κακές γλώσσες της πιάτσας τα λένε, μύστη.
Αλλά και να τον έπαιρνες, νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Δεν είναι κάτι κακό.![]()
Μεγάλη καριόλα αυτή η καριόλα χοντρή Βουλγάρα καριόλα τσατσά.Φυλής 74 αριστερά η χοντρή τσατσά που έβλεπε tiktok εκτελεί χρέη γλαστρας. Η κοπέλα μόνη της περουσιαστικε. Μια λατίνα με πιασίματα. Ωραία μουναρετο. Πρέπει τα αφεντικά να καταλάβουν ότι η υπηρεσία παίζει ρόλο στην επιλογή του πελάτη.
Καθόλου δεν τα κρατάω για πάρτη μου, έαν ρίξεις μια ματια, οσο για την πουτσιλο.... που λες, θα μπορούσες να την έχεις φαει κ συ και ο καθένας.Μάθανε τύπε μου ότι διαβάζεις, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά τα κρατάς για πάρτη σου...
Σου ρίξανε μια πουτσιλοχυσοποδαροκωλίλα για να ισιώσεις![]()
18 χρόνια είσαι στο σάιτ και δεν έχεις ούτε μία ενημέρωση κ 3 κριτικές. Ιρίνα που την παίρνεις ενημέρωσες?Καθόλου δεν τα κρατάω για πάρτη μου, έαν ρίξεις μια ματια, οσο για την πουτσιλο.... που λες, θα μπορούσες να την έχεις φαει κ συ και ο καθένας.
Ίσως ήσουν Φ84Β ή Φ86Α (αμφότερα με κυκλικές σκάλες για όροφο, απέναντι από Φ67.. Αλλιώς Φ71Β που έχει σκαλιά ίσια/ευθεία με διπλή στενή πόρτα στον όροφο..Να ενημερώσω ότι έφαγα την μεγαλύτερη μέχρι τώρα φόλα στην 20-ετη και πλέον ενασχόληση μου με αυτό το άθλημα. Σήμερα ώρα 12:00, κάπου απέναντι από το φυλής 59, νομίζω φυλής 71 ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος, είναι ένα που ανεβαίνεις σκαλιά. Η κοπέλα μια Μαρία ψιλή με μαυρα μαλλια
Ναι φίλε μου όπως τα λες κυκλικές σκάλες. Εκεί θα ήταν. Έγραψα κριτική μην την πατήσουν και άλλοι. Μαζί της ήταν καιν μια αλλη μεηαλο-κοπέλα που δεν δέχεται λέει μικρούς πάει με μεγάλους .. ότι ναι ..Ίσως ήσουν Φ84Β ή Φ86Α (αμφότερα με κυκλικές σκάλες για όροφο, απέναντι από Φ67.. Αλλιώς Φ71Β που έχει σκαλιά ίσια/ευθεία με διπλή στενή πόρτα στον όροφο..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήσουν απέναντι από το Φ59 γιατί δεν υπάρχει ρδέλο σε όροφο
Μάλλον ήσουν Φ86Α που είναι μια εμφανίσιμη Μαρία αδύνατη με ωραία βυζάκια και μαύρο μαλλί..
Γνωστή φολάρα η Μαρία...δεν είναι κάτι νέο.Ναι φίλε μου όπως τα λες κυκλικές σκάλες. Εκεί θα ήταν. Έγραψα κριτική μην την πατήσουν και άλλοι. Μαζί της ήταν καιν μια αλλη μεηαλο-κοπέλα που δεν δέχεται λέει μικρούς πάει με μεγάλους .. ότι ναι ..