Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (23 μέλη και 201 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
IMG_7622.jpeg
Όταν πολύ ευγενικά ζητάς από την τσατσά να πας τουαλέτα και σου λέει όχι
Ή όταν κερνάς μπύρα αυτούς που δεν γουστάρεις:headbaning2::headbaning2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.919
Πόντοι
9.846
Τι να την κάνουμε την ταβέρνα; :think::confused::undecided:
Περισσότερα μπουρδέλα θέλουμε :rockon::pipa3:
Εσύ θα πηγαίνεις να τρως και μετά θα περπατάς και το fitness training ρολοι σου θα σου λέει πόσο θα περπατήσεις για να κάψεις τη γαρδουμπα και το σπληναντερο που χλαπακιασες.... Παρέα με τις μπύρες που ήπιες.....

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
4.091
Πόντοι
446
Τρέχοντας για να απολαυσω το βελούδινο μουνάκι της Ιρίνας, περίμενα υπομονετικά όπως κάθε φορά, μπαινω στο δωμάτιο...Πουτσίλα, χυσίλα, σκατίλα, ποδαρίλα, ιδρωτιλα +το βρωμερό αποσμητικό μπουρδέλου, δήθεν για να καλύψει την απροκάλυπτη βρωωωωμαααα:vomit:
Το καλυτερο ομως ειναι η συνέχεια...Σεντόνια πυροβολημένα με ΒΡΩΜΕΡΑ χυσια, σε διάφορα σημεία, σαν ναρκοπέδιο. Χυσοπέδιο για την ακρίβεια. Να βρωμάνε ομως δεν ξερω από τί έμβιο ον βγήκαν, δεν νομιζω να ηταν ανθρώπινα παντως κ να βρωμάνε τοσο πολύ. Σταθηκε οσο μπορούσα στην ακρούλα, ο,τι αρπαξα αρπαξα. Ήρθε το μωρό, το οποίο μύριζε υπέροχα και ξεχάστηκα ευτυχώς. Της είπα να πει στη τσατσόγρια να αλλαξει τα χυσοσέντονα.
Και ρε μαλάκες, ειναί ΤΟΣΟ δύσκολο να ΜΗΝ ρίχνετε τα χύσια σας στα σεντόνια?? Βρωμεροί!

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
268
Πόντοι
21
.
Επιστροφη απο την βραδυνη εξορμηση στο Μεταξυ.....

Αρχικα πηγα Ι1Β δεξια πορτα για την Βαλερια αλλα και παλι κλειστο..

Στην αριστερη πορτα ηταν παλι η Μολδαβεζα Γκιλφ η Σαντρα...

Ιασωνος 36 οπου ηταν η Ρωσιδα η Κατια...περασα μαζι της στην αρχη ολα οκ οταν μπηκα μεσα της εκανε μορφασμους σαν να ποναγε και με το χερι της μου κραταγε το καυλι να μην μπορω να μπαινω ολοκληρος...ξενερωσα και σηκωθηκα να φυγω αχυστος....

Περασα παλι Ι1Β δεξια πορτα και αυτην την φορα ηταν ανοιχτα και ξαναπηγα με την Μιλφαρα Βαλερια οπου φορουσε ενα ασπρο νυχτικο με ασπρο εσωρουχο και ασπρες καλτσες.... Στο δωματιο εγινε ξανα πανδαιμονιο λες και ειμασταν ερωτευμενο ζευγαρι...μου φαινεται οτι επαθα "ζημια" , ανετα θα πηγαινα καθε μερα μαζι της.....οχι ομως δεν θα γινω ο αγαπουλης της..... αυστηρα μια φορα την εβδομαδα το πολυ.... χαχαχα

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους
Αυτή η Βαλέρια από 11β μόνο βράδυ δουλεύει και τι ώρες?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
Τρέχοντας για να απολαυσω το βελούδινο μουνάκι της Ιρίνας, περίμενα υπομονετικά όπως κάθε φορά, μπαινω στο δωμάτιο...Πουτσίλα, χυσίλα, σκατίλα, ποδαρίλα, ιδρωτιλα +το βρωμερό αποσμητικό μπουρδέλου, δήθεν για να καλύψει την απροκάλυπτη βρωωωωμαααα:vomit:
Το καλυτερο ομως ειναι η συνέχεια...Σεντόνια πυροβολημένα με ΒΡΩΜΕΡΑ χυσια, σε διάφορα σημεία, σαν ναρκοπέδιο. Χυσοπέδιο για την ακρίβεια. Να βρωμάνε ομως δεν ξερω από τί έμβιο ον βγήκαν, δεν νομιζω να ηταν ανθρώπινα παντως κ να βρωμάνε τοσο πολύ. Σταθηκε οσο μπορούσα στην ακρούλα, ο,τι αρπαξα αρπαξα. Ήρθε το μωρό, το οποίο μύριζε υπέροχα και ξεχάστηκα ευτυχώς. Της είπα να πει στη τσατσόγρια να αλλαξει τα χυσοσέντονα.
Και ρε μαλάκες, ειναί ΤΟΣΟ δύσκολο να ΜΗΝ ρίχνετε τα χύσια σας στα σεντόνια?? Βρωμεροί!
Μάθανε τύπε μου ότι διαβάζεις, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά τα κρατάς για πάρτη σου...
Σου ρίξανε μια πουτσιλοχυσοποδαροκωλίλα για να ισιώσεις:s&m_1:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.887
Πόντοι
4.646
Τις είχα πάρει όλες μύστη μου της Φωτεινής κ στη Μιχαλακοπούλου κ στη 3ης Σεπτεμβρίου...
Ο Μπάμπολας δεν νιώθει... μουνάρες-θείες τις περνάει.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μπάμπολας δεν τον δίνει μόνο, αλλά και τον παίρνει... :zfuck:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μπάμπολας δεν τον δίνει μόνο, αλλά και τον παίρνει... :zfuck:
Ποιος τα λέει αυτά?
Είμαι 100% αρσενικός τύπε και ουδέποτε έχω δώσει δικαιώματα τέτοιου είδους παρεξήγησης...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.887
Πόντοι
4.646
Ποιος τα λέει αυτά?
Είμαι 100% αρσενικός τύπε και ουδέποτε έχω δώσει δικαιώματα τέτοιου είδους παρεξήγησης...
Οι κακές γλώσσες της πιάτσας τα λένε, μύστη.
Αλλά και να τον έπαιρνες, νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Δεν είναι κάτι κακό. :hi:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
Οι κακές γλώσσες της πιάτσας τα λένε, μύστη.
Αλλά και να τον έπαιρνες, νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Δεν είναι κάτι κακό. :hi:
Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα μύστη...
Να ακούς τις κορασίδες κ όχι τον κάθε ζηλιάρη, αγάμητο τύπο...
Ορισμένοι επειδή δεν γαμάνε, θα με βγάλουν κι εξωγήινο...
Αν θέλεις πες μου η στείλε π.μ. για να έχω υπόψιν...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.926
Πόντοι
2.036
Φυλής 74 αριστερά η χοντρή τσατσά που έβλεπε tiktok εκτελεί χρέη γλαστρας. Η κοπέλα μόνη της περουσιαστικε. Μια λατίνα με πιασίματα. Ωραία μουναρετο. Πρέπει τα αφεντικά να καταλάβουν ότι η υπηρεσία παίζει ρόλο στην επιλογή του πελάτη.
Μεγάλη καριόλα αυτή η καριόλα χοντρή Βουλγάρα καριόλα τσατσά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
4.091
Πόντοι
446
Μάθανε τύπε μου ότι διαβάζεις, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά τα κρατάς για πάρτη σου...
Σου ρίξανε μια πουτσιλοχυσοποδαροκωλίλα για να ισιώσεις:s&m_1:
Καθόλου δεν τα κρατάω για πάρτη μου, έαν ρίξεις μια ματια, οσο για την πουτσιλο.... που λες, θα μπορούσες να την έχεις φαει κ συ και ο καθένας.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
Καθόλου δεν τα κρατάω για πάρτη μου, έαν ρίξεις μια ματια, οσο για την πουτσιλο.... που λες, θα μπορούσες να την έχεις φαει κ συ και ο καθένας.
18 χρόνια είσαι στο σάιτ και δεν έχεις ούτε μία ενημέρωση κ 3 κριτικές. Ιρίνα που την παίρνεις ενημέρωσες?

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
305
Πόντοι
20
Να ενημερώσω ότι έφαγα την μεγαλύτερη μέχρι τώρα φόλα στην 20-ετη και πλέον ενασχόληση μου με αυτό το άθλημα. Σήμερα ώρα 12:00, κάπου απέναντι από το φυλής 59, νομίζω φυλής 71 ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος, είναι ένα που ανεβαίνεις σκαλιά. Η κοπέλα μια Μαρία ψιλή με μαυρα μαλλια μεγάλη φόλα όταν ήρθε στο δωμάτιο μου λέει έλα-ελα να τελείωνουμε βάλε καποτα και μου την πετάει. Την φοράω,.της κάνω νόημα για πιπα άλλα πιπα μηδέν. Ξαπλώνει ανάσκελα και με το χέρι της έκρυβε τα βυζιά της μην τα δω, με το αλλο προσπαθουσε να μην διείσδυσω μέσα. Της λέω πάμε να πάρω τα χρήματα πίσω μου λέει τώρα κάναμε sex δεν γίνεται οκ λέω. Ιεραποστολικά κανά λεπτό και βγαίνω ξενερομενος και αχυστος είχα στο μυαλό να πάω με το άλλο εικοσαρικο για Κατερίνα στην Φώκαιας η κάπου εκεί. Και μόλις βγαίνω αχυστος από μέσα της όλο αίματα είχε περίοδο μάλλον. Δεν έχω ξανασιχαθει έτσι .Μακρυά. Πλύθηκα καλά στον νιπτήρα μην κολησω και τίποτα. Εντομεταξυ πρέπει να με είχε ξαναφωλιασει πέρυσι προπερσι κάπου αλλού σε άλλο οίκο, κάτι μου θυμίζει η φυσιογνωμία της αλλά δεν ήμουν σίγουρος και τελικά επαληθεύτηκα. Με ξεγέλασε το φαινομενικά ήπιον τόνων και ήσυχο σαλοναρισμα, γιατί και εγώ κάτι τέτοιο ψαχνό να περάσω απλά με μια κοπέλα. Καθαρός μπαναρισμενος ενοειται. Τελικα πέρασα καλά με μια Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία λατίνα ξανθιά όνομα δεν συγκράτησα πολύ καλη ήταν και γλωσοφιλα παρακαλώ από μέρους της.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.293
Πόντοι
1.436
Να ενημερώσω ότι έφαγα την μεγαλύτερη μέχρι τώρα φόλα στην 20-ετη και πλέον ενασχόληση μου με αυτό το άθλημα. Σήμερα ώρα 12:00, κάπου απέναντι από το φυλής 59, νομίζω φυλής 71 ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος, είναι ένα που ανεβαίνεις σκαλιά. Η κοπέλα μια Μαρία ψιλή με μαυρα μαλλια
Ίσως ήσουν Φ84Β ή Φ86Α (αμφότερα με κυκλικές σκάλες για όροφο, απέναντι από Φ67.. Αλλιώς Φ71Β που έχει σκαλιά ίσια/ευθεία με διπλή στενή πόρτα στον όροφο..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήσουν απέναντι από το Φ59 γιατί δεν υπάρχει ρδέλο σε όροφο :buck2::2funny:
Μάλλον ήσουν Φ86Α που είναι μια εμφανίσιμη Μαρία αδύνατη με ωραία βυζάκια και μαύρο μαλλί..

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
305
Πόντοι
20
Ίσως ήσουν Φ84Β ή Φ86Α (αμφότερα με κυκλικές σκάλες για όροφο, απέναντι από Φ67.. Αλλιώς Φ71Β που έχει σκαλιά ίσια/ευθεία με διπλή στενή πόρτα στον όροφο..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήσουν απέναντι από το Φ59 γιατί δεν υπάρχει ρδέλο σε όροφο :buck2::2funny:
Μάλλον ήσουν Φ86Α που είναι μια εμφανίσιμη Μαρία αδύνατη με ωραία βυζάκια και μαύρο μαλλί..
Ναι φίλε μου όπως τα λες κυκλικές σκάλες. Εκεί θα ήταν. Έγραψα κριτική μην την πατήσουν και άλλοι. Μαζί της ήταν καιν μια αλλη μεηαλο-κοπέλα που δεν δέχεται λέει μικρούς πάει με μεγάλους .. ότι ναι ..

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.794
Πόντοι
26.376
Ναι φίλε μου όπως τα λες κυκλικές σκάλες. Εκεί θα ήταν. Έγραψα κριτική μην την πατήσουν και άλλοι. Μαζί της ήταν καιν μια αλλη μεηαλο-κοπέλα που δεν δέχεται λέει μικρούς πάει με μεγάλους .. ότι ναι ..
Γνωστή φολάρα η Μαρία...δεν είναι κάτι νέο.

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
505
Πόντοι
20
Καλησπέρα σας μόλις γύρισα από μεταξουργείο στην σύντομη τσάρκα που έκανα Ιάσωνος 37β Κατερίνα λατίνα κοντή σκουρόχρωμη με μεγάλο κωλο
Ιάσωνος 20Γ Μάντυ λατίνα
Ιάσωνος 20Α γιουλη λατινα επισης
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο αλινα και Βαλέρια όπου έγινε επιτυχημένη κατάθεση στην Βαλέρια και μπήκε στα υπόψιν η αλινα που η Βαλέρια μου είπε ότι είναι αδελφή της δεν ξέρω αν ισχύει έτσι μου είπε έτσι σας λέω αυτά από εμένα καλό σαββατοκύριακο σε όλους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom