Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
εγώ πάντως που έχω ανέβει τον Όλυμπο λιγότερα είχα βάλειΣτο Everest θα ανεβεις παιχτη μου;
εγώ πάντως που έχω ανέβει τον Όλυμπο λιγότερα είχα βάλειΣτο Everest θα ανεβεις παιχτη μου;
Πλάκα μας κάνεις;;;;Τι θα γινει ρε παιδια με αυτο το πουτσοκρυο; Απο το πρωι εχω φαει το κρυο της αρκουδας και τωρα που να ανεβω και στη μηχανη για βολτα. Ασε που κανω ενα δεκαλεπτο να ξεντυθω και κανα 15λεπτο μετα να ντυθω.
φιλαράκι αν είσαι παρθένος πάρε μιά μιλφ εσκορτ που θα της το δηλώσεις κιόλας να σου δώσει άνεση,Καλημέρα δεν έχω ξαναπάει σε μπουρδέλο είμαι 18 χρονών και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία και αν υπάρχει και κάποια πρόταση για την ηλικία μου;
Ευχαριστώ
συναθλούμενε το παλικαράκι είναι γεννημένος Ελλάδα.Σαμπίνα (7.4) | Εξηκίου 18Γ (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Εξηκίου 18Γ (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Atridis με βαθμολογία 7.4www.bourdela.com
αφορμώμενος της κριτικής του Ατρίδη θα σημειώσω οτι αυτο το κορίτσι ειναι γενικά χαζοχαρούμενο. Μεταξύ μας.
Κατα τα αλλα και με αυτο το σκηνικο αλλα και με τα δυο άλλα χθές που ειδα κ εγω θα πώ οτι εχει χαζεψει ο κοσμος και στη φυλης απο τη μια η σουρεαλ εικονα ενος αράπη να κάθεται στο σαλόνι του διδυμου 20 και να προσπαθει να κάνει μάρκετιν στις πουτανες λες και πουλάει σι ντι στην Ομονοια "φιλε παρα πολυ καλη στο δωματιο θα περάσεις τέλεια να την δοκιμάσεις"
και σε αντιδιαστολή με την άλλη τη βλαμένη τη τσατσα που κυνηγούσε το πελάτη απο μπουρδελο σε μπουρδελο επειδη δεν ειπε γειά στα κοριτσια. Συνθέτουν το γενικοτερο σκηνικό που επικρατεί και στη Φυλης. Το πορνο περιβολι του τρελού.
Ο γκομενος φταιει που πηγε στο μπουρδελο οχι η Σαβινα που τον έφερε. Εκπαιδευμενες οι γυναικες να τα ριχνουν στους άντρες ως συν'ηθως.
Φίλε δεν σε ειρωνεύομαι, δεν είναι για μένα αυτά. Έχω εμπειρίες με Ρωσίδες και είναι ακριβός όπως τα λες, και τα περιγράφεις.Ρε δεν έχουν συναίσθημα εννοώ , τώρα την ειρωνία ξέρεις που να την βάλεις …..
συναθλούμενε το παλικαράκι είναι γεννημένος Ελλάδα.
΄Έχω φίλη Ρωσίδα στο Λονδίνο και όταν με βλέπει με φιλά πάντα, επειδή την βοήθησα πριν χρόνια.Φίλε δεν σε ειρωνεύομαι, δεν είναι για μένα αυτά. Έχω εμπειρίες με Ρωσίδες και είναι ακριβός όπως τα λες, και τα περιγράφεις.
εντάξει τις πουτάνες δεν τις θέλουμε για να κάνουμε φιλοσοφικές ή πολιτικές συζητήσειςΣαμπίνα (7.4) | Εξηκίου 18Γ (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Εξηκίου 18Γ (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Atridis με βαθμολογία 7.4www.bourdela.com
αφορμώμενος της κριτικής του Ατρίδη θα σημειώσω οτι αυτο το κορίτσι ειναι γενικά χαζοχαρούμενο. Μεταξύ μας.
Κατα τα αλλα και με αυτο το σκηνικο αλλα και με τα δυο άλλα χθές που ειδα κ εγω θα πώ οτι εχει χαζεψει ο κοσμος και στη φυλης απο τη μια η σουρεαλ εικονα ενος αράπη να κάθεται στο σαλόνι του διδυμου 20 και να προσπαθει να κάνει μάρκετιν στις πουτανες λες και πουλάει σι ντι στην Ομονοια "φιλε παρα πολυ καλη στο δωματιο θα περάσεις τέλεια να την δοκιμάσεις"
και σε αντιδιαστολή με την άλλη τη βλαμένη τη τσατσα που κυνηγούσε το πελάτη απο μπουρδελο σε μπουρδελο επειδη δεν ειπε γειά στα κοριτσια. Συνθέτουν το γενικοτερο σκηνικό που επικρατεί και στη Φυλης. Το πορνο περιβολι του τρελού.
Ο γκομενος φταιει που πηγε στο μπουρδελο οχι η Σαβινα που τον έφερε. Εκπαιδευμενες οι γυναικες να τα ριχνουν στους άντρες ως συν'ηθως.
εντάξει τις πουτάνες δεν τις θέλουμε για να κάνουμε φιλοσοφικές ή πολιτικές συζητήσεις
1) Η κοπέλα είναι "τρία πουλάκια κάθονταν".
2) Ο αράπης κωλομπαρας μάλλον ζμπρωχνει τους
δύο δροσερούς
που έχει εκεί..!!
3) Έχει μερικές τσατσαδες που είναι ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ!
4) Μπορεί να μην είναι γκόμενος της....και να λέει παραμύθια....!!!!!!
Αγορινα μαζεψε κανα φραγκο και διαλεγεις απο δωΚαλημέρα δεν έχω ξαναπάει σε μπουρδέλο είμαι 18 χρονών και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τη διαδικασία και αν υπάρχει και κάποια πρόταση για την ηλικία μου;
Ευχαριστώ
" καποιες τσατσαδες αν διαβαζουν να αλλαξουν συμπεριφορά γιατι θα χάσουν πολλους πελάτες. " ...πίστεψέ με διαβάζουν,διαβάζουν μερικές και το λένε όταν παρουσιάζουν τις κοπέλες .Σουρεαλιστικά σκηνικά στη Φυλης και Διδυμου σημερα
Διδυμου 20 ενας αράπακλας στο σαλόνι (αδυνατος βεβαια) ελεγε τα προγραμματα και εκανε πορνο μάρκετιν για τις γκομενες.... ονοματα με συγχωρειτε δεν συγκράτησα ηταν τοσο σουρεάλ το σκηνικο που με δυσκολια κρατιομουν να μη πεσω κατω απο τα γέλια.
Βρηκε καλη δουλεια ο τύπος πάντως με προοπτικές ανέλιξης. Χρησιμη στη κοινωνια. Με κύρος.
Στο Φυλης 84 που βρισκομουν στο σαλόνι μπήκε μια τσατσά πιθανον απο παρακειμενο μαγαζί να κράξει εναν συναγωνιστη οτι.... δεν ειπε λέει καλημέρα στα κοριτσια. Οτι να ναι.
Σαν τη κακιά πεθερά που ηρθε να κουτσομπολέψει κ ενω ο άνθρωπος ειχε φύγει απο το άλλο και εμενα τουλάχιστον μ φάνηκε κυριλέ αλλα χαμηλών τόνων. Για αυτο κ μονο ουτε καν πλησιασα σε κάποιο αλλο της φυλης. Ο ανθρωπος μετα απο αυτο σηκωθηκε κ έφυγε χωρις να πει τιποτα... αν μας διαβάζει να μην χαλιέται.
αμα φανταζεται κανεις ποια εννοω να πατησει λάικ και να μ πει κ απο ποιο σπίτι προέρχεται αν και θα τη ξαναπετύχω και εννοειται δεν θα κάτσω καν να δω τις κοπελες... καμια τσατσα δεν εχει καμια απολυτως αρμοδιοτητα να κρινει τους πελάτες αν θα πούν καλημέρα ή οχι και πως θα την πούν.
Θα τιμησω συντομα την Αγγελα απο Διδυμου 22 αλλα οχι με τη κωλογρια που κτυπάει πορτες στο 7λεπτο.
Γενικά καποιες τσατσαδες αν διαβαζουν να αλλαξουν συμπεριφορά γιατι θα χάσουν πολλους πελάτες.
Εγω ηδη δεν προκειται να ξαναπάω , φανταζομαι και ο τύπος που έφυγε καθως και ισως κάποιος άλλος που του κακοφάνηκε απο το σαλόνι.
To διάβασα τις προάλλες για το τύπο αλλά δεν πίστεψα να πω την αλήθεια ότι όντως είναι γκόμενος της. Υπέθεσα ότι είναι καμμιά τελειωμένη που τη λανσάρει για γκόμενο της, για να τσιμπήσει κάνας τρελός που έχει τέτοια φαντασίωση (να πηδήξει τη γκόμενα του δίπλα). Φαντάσου δλδ να σου λέει κάποιος «μάγκα έλα να γαμήσεις τη δικιά μου, θα περάσεις ζάχαρη» ή «καλά, ακόμα να γαμήσεις τη γκόμενα μου;; αα δεν ξέρεις τι χάνεις» Με ποια λογική πήγε ο τύπος;Μονο μια χαζοχαρούμενη θα πηγαινε το γκομενο της στο μπουρδελο ενω οι αλλοι την γαμάνε μέσα.
Καλα βεβαια και αυτος ειναι πιο χαζοχαρούμενος απο αυτήν... αντι να την έχει για 2-3 μηνες να τη ξεσκισει στο πουτσο να χορτάσουνε τα αρχιδια του κ μετά να τη στειλει κάθεται και την ακολουθει στο μπουρδελο να την ακουει να γαμιέται. Οτι να ναι.