Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (32 μέλη και 217 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ακορεστε γιατι χαλαστηκες?? Λιγο μπανιστηρι ηθελε να κανει ο τυπος. Μπορει να του ειχε πει η πουτανα οτι την γαμας καλα και να θελε να παρει ιδεες.
Ολοι καλα την γαμουσαμε...

Γενικα την άκουγε η γκόμενα και ηταν σε μία εκσταση... Μην πω παραπανω πραγματα...

Αλλα ειναι να μην χαλαστουμε? Αντρας ειμαι και εγω και ζηλευα χυστη μου .

Να εχει το κουκλακι δεσμο με τον αλλοδαπο-νταβάκο?

Και άντε επιλογη της, αλλα δεν θα μου τον εχει και μεσα στο μπουρδελο την ωρα που την γαμαω

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Το πρωί, πριν την επίσκεψη στο Δ 22, επειδή δεν θυμόμουν που ήταν η Μαριάννα ακριβώς, μπήκα πρωτα δίπλα στο 20. Ένας μαύρος νεαρός καθόταν φάτσα κάρτα και έτρωγε πεινιρλι. Ήταν ευγενικός και χαλαρός που μου παρουσίασε το εμπόρευμα πάντως και δεν δυσανασχετησε καθόλου όταν του είπα ότι θα κάνω πρώτα μια βόλτα πέριξ. Οκ μαν, η απάντηση του

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εμένα μου τα είχε πει μια γκομενα πριν το πρωτο ραντεβου. "Αν είναι να μην κανω κάτι μόνιμο μαζί σου δεν θα βγουμε ραντεβουδακι... "... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!
Τη παω στο κρεβάτι και μου λέει " Όπα περιμενε.. Τι θες? Θες απλά να με πηδηξεις? Εγώ θέλω κάτι σταθερό και σχέση " Ναι οκ της είπα... Πρωτα όμως να μη ξέρω αν ταιριάζουμε στο σεξουαλικό?? Υστερα δε σε ξερω.. (Όλα αυτά εκεί που παω να της βγάλω το παντελόνι)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπουρδέλο-ελλεηνιδα 1-0

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Κολωνού 53 Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αννα ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί νταρντανοχοντρη με 2αρι βυζι και πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννα μιλφογκιλφ με καστανοκοκκινο κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Νατάσα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζανα ξανθό γκρανι παχουλο με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη γκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια κλειστό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Εύα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι και Στέλλα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Άννα μελαχρινή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο κορμάκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με κοντό μαλλί, 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Ανναμπελα μελαχρινή λατινα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, παλιά έδινε κωλο.

Κολωνού 27β κλειστό.

Κολωνού 23β Βανέσα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 23 Νικόλ μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 15β κλειστό.

Κολωνού 15α Αντζελινα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά κλειστο.

Κολωνού 15 νέο αριστερά κλειστό.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Λάουρα ξανθιά κατσαρομαλλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστά.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
συνέχεια πάντα live

Κολωνού 53 Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αννα ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί νταρντανοχοντρη με 2αρι βυζι και πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αννα μιλφογκιλφ με καστανοκοκκινο κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Νατάσα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζανα ξανθό γκρανι παχουλο με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη γκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια κλειστό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Εύα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι και Στέλλα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Άννα μελαχρινή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο κορμάκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με κοντό μαλλί, 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Ανναμπελα μελαχρινή λατινα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, παλιά έδινε κωλο.

Κολωνού 27β κλειστό.

Κολωνού 23β Βανέσα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 23 Νικόλ μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 15β κλειστό.

Κολωνού 15α Αντζελινα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά κλειστο.

Κολωνού 15 νέο αριστερά κλειστό.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Λάουρα ξανθιά κατσαρομαλλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστά.
Συναγωνιστή, στο 48 είναι η Νατάσα που ήταν στο 48α απόγευμα - βράδυ λίγο παλιότερα;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.170
Πόντοι
1.960

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
913
Πόντοι
1.061
Η μαυρουλα κοπελα αδυνατη γυρω στο 1.70 με τατουαζ γλυκια στο προσωπο ηλικιας γυρω στα 25-28 οπως την εκοψα στο Φωκαιας 25Α πάνω απογευματινη βαρδια ξέρει κάποιος πως την λενε? Venus μηπως?

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν χρήσιμο μιας και θέλω να γράψω κριτική...

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
αδερφε συγγνωμη που θα στο πω αλλα αμα εχεις κοπελα που κανετε σεξ και πας σε ιεροδουλες εχεις θεμα στο μυαλο και στη τελικη δε σου φταιει η κοπελα στη σχεση σου να τη κολλησεις επειδη εσυ και ο καθενας δε εχετε μυαλο,μη κανεις σχεση αμα γουσταρεις να βολταρεις στα σπιτακια και ο παντρεμενος να χωρισει με διαζυγιο και μετυα να μπουρδελιαζει,ενταξει ο παντρεμενος ειναι σα το μπακουρι λογικο να θελει κατι διαφορετικο που και παλι πρωτα θα παρει διαζυγιο με τη γυναικα του και μετα θα παει γιατι η γυναικα του δε του φτιαιει σε τιποτα να τη κολλησει αμα τυχει και το κανουν καμια φορα για αλλαγη της ρουτινας του γαμου.
Tύπε φαντάζομαι ότι πρέπει να είσαι μπακουράκι και έχεις ξεπέσει στις πουτάνες ...πρέπει να ξέρεις όμως ότι η πορνεία είναι το παρεπόμενο του γάμου που τον έχουν ανακαλύψει η κοινωνία και οι παπάδες πρωτίστως για να εκμεταλεύονται τους δυστυχισμένους και που λίγο -πολύ έχουμε πέσει θύματα οι περισσότεροι. Αν ρωτήσεις τη φύση τι είναι γάμος θα σου απαντήσει πως είσαι μ.....ς
Το μεγαλύτερο ποσοστό των κορασίδων το συντηρούν παντρεμένοι και αυτό για να μην διαλύσουν την σχέση τους και την οικογένεια με άλλες πουτανίτσες της καλώς εννοούμενης ηθικής κοινωνίας με μεγάλα μπλεξίματα..η εύκολη λύση λοιπόν ...ψεκάστε ,σκουπίστε,τελειώσατε και όλα εντάξει
Αν καταργηθεί ο γάμος και η θρησκεία (αμαρτία το σεξ) και ελευθερωθεί η κοινωνία και οι άνθρωποι από την ψευτοηθική και την καταπίεση με το να ζήσουν και αναπτυχθούν όλοι τους σύμφωνα με την φύση τους σε απόλυτη ελευθερία θα εκλείψουν οι πουτάνες και η ταλαιπωρία των αγαπημένων μας κορασίδων που ξεφτιλίζονται στο χειρότερο επίπεδο της ύπαρξης τους..

Τελευταία τροποποίηση:

tolis696969

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, ξέρει μήπως κανείς τι έγινε και δεν δουλεύει η Άννα από Ιωαννίνων 5? Είναι κανα δύο βδομάδες που δεν τη βλέπω στο πρόγραμμα του στουντέλου.

S.T.S

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνιστές.
Παλιός και γω στο άθλημα.
Να ρωτήσω.
Σκεφτομαι για τη Τζώρτζια από φυλής να περάσω κανα απόγευμα.
Έχει κανεις εμπειρία από τη πιτσιρικα;
Σωματικά με καλύπτει κ είναι μέσα στα στάνταρ μου.
Στο συγκεκριμένο οίκο περνούσα πολύ καλά παλαιότερα προ καραντίνας με τη χριστινα οσοι τη θυμούνται.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Επειδη τηνξερω καλα ,και την επερνα παντα απο πισω λογω κατασκευεις δικης μου με αντεχε δεν ειχε ουτε μα ουτε μου , δεν εχι παρει ποτε πακι , γιατι δεν μπορει την βρωμα τους , εχει κανει πρωκτο αναπαυση προς το παρων .
Εγω την εχω δει ομως παρεα με εναν φιλο μου που πηγαμε , να μπαινει στο δωματιο με πακι φιλε μου! :zombie:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εγω την εχω δει ομως παρεα με εναν φιλο μου που πηγαμε , να μπαινει στο δωματιο με πακι φιλε μου! :zombie:
Πολλές γουστάρουν να γλύφουν εκτός από μαύρες σοκολάτες και μαύρες πούτσες!
Μήπως έδινε και κώλο το κορίτσι;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Πολλές γουστάρουν να γλύφουν εκτός από μαύρες σοκολάτες και μαύρες πούτσες!
Μήπως έδινε και κώλο το κορίτσι;
Στους απλους θνητους σαν και εμας οχι, στα λαθροπακια δεν αποκλειεται τιποτα! :new_shocked: :confused: :shit::zombie:

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Καλησπέρα στην παρέα, ξέρει μήπως κανείς τι έγινε και δεν δουλεύει η Άννα από Ιωαννίνων 5? Είναι κανα δύο βδομάδες που δεν τη βλέπω στο πρόγραμμα του στουντέλου.
Ειχα ρωτησει την τσατσα για την Αννα , και μου ειπε δουλευει για λιγες μερες, και παρατηρησα στο site οτι ειναι εκτος!! Μηπως το γυρισε σε call girl? Ποιος ξερει! :think: :woldman:

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Επισκεψη διπλη μολις τωρα η μια Στην Ονομαζομενη Τανια γκιλφ Λιοσιων 79 η αποστολη απετυχε εδω θα ακολουθησει κριτικη και η δευτερη ιασωνος 43 Ελενη γκρανι + Εδω πετυχε η αποστολη θα ακολουθησει κι εδω κριτικη χ2

Εχω να πω ρε παιδια οτι μερικες φωρες μπορει να γουσταρουμε το παρακμιακο γαμησι κανουμε τη ψυχη μας και τη καρδια μας πετρα να ικανοποιησουμε το παπαρι μας με οποιο τροπο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το 2010 είχα γκόμενα μία μιξοπαρθενα.
3 μήνες σχέση και δεν κάναμε σεξ ποτέ....δεν ήθελε...!!!!
Είχα αγανακτήσει... πήγαινα στην Φυλής για σεξ...!!!!
Στο τέλος της είπα να χωρίσουμε.
Δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση.....!!!!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....!!!!!!!!

Επίσης, αν πας Σάββατο βράδυ Φυλής θα δεις πολλά νέα παιδιά.... ομορφόπαιδα.... ωραία ντυμένοι....να κάνουν μπουρδέλοτσάρκα....!!!!!

Αυτοί κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι με τις γκόμενες τους και να κάνουν σεξ.....???????

Η μήπως είναι και αυτοί όλοι προβληματικά παιδιά....????

Όχι φυσικά....

Απλά οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται για.......

ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ VEGAN ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ/ME TOO
ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...!!!!!

Τέλος,

Όσον αφορά τούς παντρεμένους....... είναι απόλυτα λογικό και φυσιολογικό να πηγαίνουν με κορασίδες....!!!!!!!ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.....!!!!!!
Και έτσι.....
Και το σπίτι τους κρατάνε....και ξενοπηδανε....!!!!!!!!!
2 σε 1....... όλα νοικοκυρεμενα!

#Οσον αφορά τα αφροδίσια νοσήματα.... υπάρχουν οι ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ γι'αυτό.....!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια φορά έκανα κάτι με παρθενα στη ζωή μου στα 20 . εκείνη 17..περασα και γω τα ίδια ώσπου υστερα από 2 μήνες και καμια 100 ρια σπασίματα, της είπα η θα σε γαμησω η θα χωρίσουμε. Τη γαμουσα για κανα χρόνο περιπου αλλά με παρθενα δε ξανά έμπλεξα

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.604
Πόντοι
1.056
Μια βοήθεια, Φυλής 54α Τζωρτζια αξίζει το μωρό ; Και από πρόγραμμα εμφάνιση τι παίζει ;
Για μενα ναι,κανει απλο προγραμμα με αδυνατο τατουαζατο κορμι.:fuck1:
Σιγουρα το σωμα της δεν ειναι οπως παλια:sad2:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom