Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (21 μέλη και 280 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ακου φιλε δε εισαι ο μονος που λεει οτι ολο γαμαει απο μικρος αλλοι τοσοι τα ιδια λενε,εδω ο φιλος μου τα ιδια εκανε μεχρι που μια μερα τον ψαρεψα και τελικα τα ομολογησε ολα ειμαι ανεγκιχτος ειπε,οι αντρες λενε ψεματα σε αυτα,εγω παλι δε λεω,δε θεωρω οτι θα κερδισω κατι με το να λεω ψεματα.
ωραια εγω αλλο σε ρωτησα...θα μου απαντησεις? σε ρωτησα, ας πουμε οτι ειναι αληθεια ολα αυτα που γραφω..(υποθετικα μιλαω) δε θα ημουν ενας σουπερ γαμιας?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
φιλε η μικαελα με ειχε τρελανει τοτε πραγματικα μου εκανε οτι ηθελα,δε μπορουσα να πιστεψω πως μετα εφυγα απο το μπουρδελο με ενα κεφι και γελιο και ολα αυτα με μονο 20 ευρω.
είναι ωραία τύπισσα όντως , από τις λίγες που το έχουν το πουτανιλίκι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα ησουν οπως και ο φιλος μου ακομα με αυτα που ελεγε θα ηταν σουπερ καταφερτζης και αλλοι τοσοι απο το σχολειο που λεγαν παπατζες,μου λεγαν οταν πηγαιναμε πρωτη γυμνασιου 2 ρεμπεσκευες οτι γαμησαν στα 13 κατι τουριστριες απο παπαριες αλλο τιποτα μπρο.
ωραια...εγω αυτο ηθελα να ακουσω απο σενα :tooth: ...τα υπολοιπα αστα για μενα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες μου καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και επειδή με έχουν πιάσει οι καύλες σκέφτομαι να τιμήσω μετά από πολλά χρόνια το μετάξι και την φυλής έχετε κανένα καλό να προτείνετε;

Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Συνήθως όταν βγενεις από μια σχέση είσαι σε αλλο μουντ.εχεις μάθει τον απεριόριστο χρόνο την οικειότητα το δικό σου χορό και τα λειπα.στο μπουρδέλο όλα αυτά ανατρέπονται.εχω πάει φυλους μου μεγάλους κατά τα άλλα γαμιαδες σε σπέσιαλ στανταρακια μου που έβαζα το χέρι μου στο φοτια για την απόδοση της κοπέλας και στους φυλους μου δεν έκανε κούκου με τίποτα.
Το μπουρδελινγκ είναι άποψη για το σεξ και την ζωή γενικότερα.δεν είναι για να πάει ο κάθε πικραμένος που χορισε η που δεν βρίσκει γκόμενα.εγω προσοπικα το επέλεξα.
Προτινο λοιπόν στο 18 χρόνο να ψάχτει λίγο μέσα του.
Και αν το επιλέξει να ξέρει πος είναι μονοπάτι χορις επιστροφή.
Θα σου πω το εξής. Έτυχε να χωρίσω δεν ψήνομαι για σχέση να σου πω την αλήθεια πάλι. Όποτε σκέφτομαι να τιμήσω φυλής . Το θέμα είναι ότι δουλεύω στην ΔΕΗ καταμέτρηση και έμπαινα μόνο για δουλειά δεν έμπαινα για κάτι άλλο. Και λέω τώρα να κάψω τίποτα. Οκ είναι θέμα επιλογής πάντα. Αλλά αν δω κάτι κάτι καλό δεν θα πω όχι στο μπλέ.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Βοηθάω Άγγλους στα ελληνικά και αυτοί με βοηθάνε στα αγγλικά. μπαίνω σε μια σελίδα που προσφέρει μαθήματα ελληνικών ρώτησα αν ενδιαφέρονται για ανταλλαγή και η διαχείριση με μπλόκαρε.Μπηκα από ένα ψεύτικο προφίλ και της είπα γιατί με μπλοκάρες ρε μαλακισμένο εδώ θα με έχεις μέχρι το βράδυ δεν ξέρεις με τι μαλακά έμπλεξες καί με ξαναμπλοκαρε.Μπορει να με κάνει κάτι;σε νομικό πλαίσιο;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σφηνακι λαιβ

Φωκαιας 13 σεξι Μαρια με γυαλακια. Σε απλό.

Φωκαιας 17 κατω η Μιχαέλα και ενα ξανθο παρτσακλο!! Ελευθερο στοματικο και παρτουζα ειπε η ευαρα.

Φωκαιας 17 πανω. Κορμαρα Τζενη σε απλο.

Φυλης 59. Η αλβανιδα που ειναι παντα εκει.

Φυλης 84 ισογειο. Ο μπιλυς παρουσιασε την αννα μαρια πενταγιωτισσα . Παρα πολυ λεπτο νεαρο. Σε ελευθερο τσιμπουκι.

Φ84 πανω. Αννα ταυλανδανα. Για ταυλανδεζακι μοιαζει. Απο τα πολυ ομορφα κιολας. Σε απλο.

Φυλης 84 πανω η κουκλιτσα μαρια με τις βυζαρες. Σε απλο.

Φυλης 65 πανω. Η Τσασμιν. Σε φουλ. Την εχω παρει στην κρητη . Εκει έκανε απλο. Οχι κατι ιδιαιτερο μεσα...

Φυλής 67 η Ελενη σε απλο... Την είχα παρει πριν καμια 10ετια. Αν θυμαμαι η αντιν ειναι... Εκανε κωλο τοτε. Μετρια πραγματα.

Φιλιππιδου 11 κατω. Ευα στο δωματιο. Λογικα το αλβανικό ασχημοπαπο. Ολα εκτος απο κωλο ανακοινωθηκε.

Φιλιππιδου 11 πανω. Αννα πορνοσταρ. Σε ελευθερο.

Τέλος αφησα το φωκαιας 19 κατω. Ιζαμπελα που εγινε και η καταθεση. Τίμιο μωρό και εμφανισιακα πολυ καλο. Ψηλο μελαχροινο. Ελληνιδα ειπε. Φουλ προγραμμα. Η τσατσα βεβαια στο 10λεπτο αρχισε να μας τα πρηζει και την φωναζε...
Την κοπελα την προτεινω. Αλλα με το πρήξιμο της τσατσας, ισως και οχι...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Πρωτη μερα της ανοιξης σημερα κ στις 1830 σκαω μεταξι.:springsmile:

Πρωτη επισκεψη στο ανακτορο, ο :effemine: τσατσος μου παρουσιασε την νεα,συμφωνα με τα λεγομενα του, γλυκουλα Νταρια:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Πολυ καλη πιπα κ στησιμο στα 4,τον πηρε χωρις μα κ μου,απολαμβανοντας τον:fuck1::kneel::kneel:
Την πηρα στο δωματιο με το τζακι,δεξια του νιπτηρα υπαρχει παραθυρο που βλεπει στον ακαληπτο.
Τμη στα 15€:undecided:

Βγηκα κ ημουν ακομα καυλωμενος κ μπαινω στο latin house.
Δουλευαν η Μιμη κ μια νεα λατινα,οσο περιμενα στο σαλονι εξω λαμβανε χωρα μανουρα μεταξυ προσφυγομεταναστων:wanker::zombie::zombie::uglykiss::vomit:
Πηρα την Μιμη με 10€,θα επρεπε να ξαναπαρω την Νταρια βεβαια:birdman:
Οταν τελειωσα 1915 με φυγαδεψε η 2τσα,επειδη το μαγαζι ειχε κλεισει,τα αλλα ηταν ανοιχτα.
Παιδια δεν γνωριζω τι πως:hmm:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Τελευταία τροποποίηση:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Λοιπόν ήρθε η ώρα αυτή χώρισα και για πρώτη φορά θα πάω σε μπουρδέλο είμαι 18 τι νεανικό κοντά στην ηλικία μου μπορώ να βρω και που γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να την πατήσω με καμια 50ρα
Ρε μεγάλε 18 χρόνων πας και βρίσκεις γκομενακι την επόμενη μέρα τι μπουρδελα και μαλακιες μας λες.Εκτος και αν είσαι κανα ψευτοπροφιλ και θες πληροφορίες. 18 χρόνων γαμας γάιδαρο στην ανηφόρα και με τα πιπίνια που κυκλοφορούν. Εμείς δέσαμε γάιδαρο πλεον οι μεγάλοι.Αντε μπραβο

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Πρωτη μερα της ανοιξης σημερα κ στις 1830 σκαω μεταξι.:springsmile:

Πρωτη επισκεψη στο ανακτορο, ο :effemine: τσατσος μου παρουσιασε την νεα,συμφωνα με τα λεγομενα του, γλυκουλα Νταρια:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Πολυ καλη πιπα κ στησιμο στα 4,τον πηρε χωρις μα κ μου,απολαμβανοντας τον:fuck1::kneel::kneel:
Την πηρα στο δωματιο με το τζακι,δεξια του νιπτηρα υπαρχει παραθυρο που βλεπει στον ακαληπτο.
Τμη στα 15€:undecided:

Βγηκα κ ημουν ακομα καυλωμενος κ μπαινω στο latin house.
Δουλευαν η Μιμη κ μια νεα λατινα,οσο περιμενα στο σαλονι εξω λαμβανε χωρα μανουρα μεταξυ προσφυγομεταναστων:wanker::zombie::zombie::uglykiss::vomit:
Πηρα την Μιμη με 10€,θα επρεπε να ξαναπαρω την Ντατρια βεβαια:birdman:
Οταν τελειωσα 1915 με φυγαδεψε η 2τσα,επειδη το μαγαζι ειχε κλεισει,τα αλλα ηταν ανοιχτα.
Παιδια δεν γνωριζω τι πως:hmm:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Θα θελα να ξερα την ανοιξη που την ειδες

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μια βοήθεια, Φυλής 54α Τζωρτζια αξίζει το μωρό ; Και από πρόγραμμα εμφάνιση τι παίζει ;
Ναι αξίζει είναι όμορφη έχει ωραίο σώμα κ εργάζεται με φιλότιμο.
Το μόνο που ίσως σε προβληματισει είναι το normal αποστειρωμένο σεξ

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
συνέχεια live

Φωκαιας 19 Ιζαμπελα με κάστανο σκούρο πολύ μακρύ μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
η γνωστή Ιζαμπέλα από τα 17 άρια?

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αδερφέ δε είναι τόσο αστείο οι Ελληνίδες έχουν γίνει πολυ δύστροπες και πλέον λίγοι νεοι γαμανε κατάλαβε το αυτό παλιά 1980 υπήρχαν περισσότερες νορμαλ και γαμαγε μεγάλο ποσοστώρα όσοι είναι 18 έως 3

Αδερφέ δε είναι τόσο αστείο οι Ελληνίδες έχουν γίνει πολυ δύστροπες και πλέον λίγοι νεοι γαμανε κατάλαβε το αυτό παλιά 1980 υπήρχαν περισσότερες νορμαλ και γαμαγε μεγάλο ποσοστό τώρα όσοι είναι 18 έως 30 δυσκολεύονται πολύ
Αν ρε φίλε απ το πρωί μέχρι το βράδυ μαλσκιζονται με ένα fb και με ένα insta ε τότε ναι τι να γαμησουν.Εχω τύχει σε καφετέρια μέσα που το 80% των νεαρών δε σήκωνε κεφάλι απ το ρημάδι το κντ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.Η γκομενες έχουν ξεφύγει μπορεί να τους την πέσεις και μετά να σε τραβάνε σε κανένα τμήμα για σεξουαλικη παρενόχληση
Μιλάμε για 18αρηδες φίλε που ψάχνουν για 18αρες που είναι το αδίκημα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom