Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (53 μέλη και 285 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Επιστροφή της καβλας μιλφ Αμιρά/Στέλλα στο μεγάλου Αλεξάνδρου 28 μαζί με την ειρήνη.
Μπομπατη μιλφ με πιασίματα και κωλαρα,στο δωμάτιο δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά,πολύ βιαστική και απότομη.Δεν με χάλασε η φάση γιατί είχα καυλώσει από το σαλόνι αλλά έχω περάσει πολύ καλύτερα μαζί της στο παρελθόν.
ΥΓ Ονειρική τσάρκα σήμερα τα πακια έχουν κρυφτεί στις τρύπες του φοβούμενοι τις επιχειρήσεις σκούπα,αν βάλουμε και τη βροχή που είναι ανασταλτικό ς παράγοντας να σουλατσαρει κόσμος κάνει το πεδίο ελεύθερο για να περάσεις καλά.
Επειδή κυκλοφορώ συχνά για δουλειά κάτω θα σου πω ότι ακόμα και πρωί Πάκι βλέπεις με τα κυάλια. Την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκα με μια κορασίδα ήταν ελάχιστοι. Εκείνες τις ώρες 5:30-6 έβλεπα άρια φυλή ποιό πολύ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
Κολωνού Άννα Μπέλλα, λάτιν αξίζει σαν εμφάνιση ;
Και η Μιμή ;
Σε σχέση με τη Μιμή είναι πολύ πιο εμφανισιμη αλλά οκ όχι κάτι το ιδιαίτερο, βέβαια για μόνο 10 ευρώ μια χαρά είναι ένα χυσιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τυπε διάβασε λίγο πιο πάνω, έγραψε συναγωνιστής

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Αν είναι αυτή που δούλευε στο Δυδιμου 7α αν θυμαμε καλά ..όχι φιλότιμο δεν έχει αλλά ούτε τσιπα ούτε ψυχή ούτε τίποτα ..Αν είναι αυτή η μαυρομαλλα με το ταττου στα μπούτια αν θυμαμε καλά ..είναι πιο φόλα και από τις φόλες πιο τελειομενη συμπεριφορά και συνάμα τέτοια πουστικη εξήγηση δεν έχω ξαναδεί …….Αν λοιπόν είναι αυτή !!η κοπέλα τότε στο σαλόνι με καλούσε να μπω με πολύ ομορφο τρόπο ..όταν ήρθε δωμάτιο μπήκε με ξυνηλα πίπα αεροπιπα και στα 3 δευτερόλεπτα ερώτηση δεν σηκώνετε ?? δεν απάντησα καν …. Σε πουστικα συμπεριφορές τι να απαντήσεις ;; Της λέω γυρνά 4 σηκώνετε μόνο με το χέρι μου ..γυρνάει με νεύρα ….Γαμαω αλλά δεν ξεφύσαγε κτλ … της λέω φύγε λέει ευχαριστώ … όταν έφευγα λέω εσυ δεν κανείς για την δουλειά …Ξέρετε τι έκανε ;; Λέει έλα εδώ και καλά να μα χτυπηση …και έβγαινε μαγκικα από το κουζινάκι …Είπε δεν βαράω γυναίκες ειδικά κάτι μουνοπανα σαν εσένα δεν ασχολουμε καν ….Απάντηση της : ναι γιατί θα έρθουν οι φυλακές είπε αυτή … Τέλος και φεύγοντας οριστικά από το ντελο ειμουν στον πεζόδρομο και εκείνη στην εξώπορτα λέγοντας έλα εδώ έλα εδώ να δεις την γλυκά …. Ξανά είπα γάμο και και εσένα και τους φυλακές μαζί μουνοπανα και έφυγα …..πολύ καλή κοπέλα ..μάλαμα !!!Αν είναι αυτή …και το αναφερο ξανά γιατί βλέπω συχνά πυκνά να γράφουν για Τζώρτζια πως είναι πολύ καλή κοπέλα!!!! Όχι δεν είναι καλή ένα μουνοπανο είναι !!!
μαυρο στην κολοπουτανα αφου ειναι ετσι. Υπάρχουν τοσες αλλες που σεβονται τον πελατη. Και σιγα την ομορφιά της!

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ξερετε η Gilf Αντριαννα απο το Ιασονος 16 οροφος που εχει παςι? εχει σταματησει? εαν εχει κανενας το τηλ της ας στειλει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
56
Πόντοι
0
Ο φίλος πιο πάνω έγραψε Κολωνού 53 εγώ πάντως εκεί δεν την έχω πετύχει, ενώ πριν 4 μέρες την πέτυχα κανονικά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 όπου δουλεύει χρόνια αν εξαιρέσεις ένα πέρασμα μερικών μηνών από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα
συναδελφε εγω εννοω τη Βικυ που δουλευε παρεα με τη Σοφια στο μΑ28 κουρτινα για πολυ καιρο.ηταν μαζι παρεα απο το παλιο μΑ22 πριν ανακαινιστει.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αν είναι αυτή που δούλευε στο Δυδιμου 7α αν θυμαμε καλά ..όχι φιλότιμο δεν έχει αλλά ούτε τσιπα ούτε ψυχή ούτε τίποτα ..Αν είναι αυτή η μαυρομαλλα με το ταττου στα μπούτια αν θυμαμε καλά ..είναι πιο φόλα και από τις φόλες πιο τελειομενη συμπεριφορά και συνάμα τέτοια πουστικη εξήγηση δεν έχω ξαναδεί …….Αν λοιπόν είναι αυτή !!η κοπέλα τότε στο σαλόνι με καλούσε να μπω με πολύ ομορφο τρόπο ..όταν ήρθε δωμάτιο μπήκε με ξυνηλα πίπα αεροπιπα και στα 3 δευτερόλεπτα ερώτηση δεν σηκώνετε ?? δεν απάντησα καν …. Σε πουστικα συμπεριφορές τι να απαντήσεις ;; Της λέω γυρνά 4 σηκώνετε μόνο με το χέρι μου ..γυρνάει με νεύρα ….Γαμαω αλλά δεν ξεφύσαγε κτλ … της λέω φύγε λέει ευχαριστώ … όταν έφευγα λέω εσυ δεν κανείς για την δουλειά …Ξέρετε τι έκανε ;; Λέει έλα εδώ και καλά να μα χτυπηση …και έβγαινε μαγκικα από το κουζινάκι …Είπε δεν βαράω γυναίκες ειδικά κάτι μουνοπανα σαν εσένα δεν ασχολουμε καν ….Απάντηση της : ναι γιατί θα έρθουν οι φυλακές είπε αυτή … Τέλος και φεύγοντας οριστικά από το ντελο ειμουν στον πεζόδρομο και εκείνη στην εξώπορτα λέγοντας έλα εδώ έλα εδώ να δεις την γλυκά …. Ξανά είπα γάμο και και εσένα και τους φυλακές μαζί μουνοπανα και έφυγα …..πολύ καλή κοπέλα ..μάλαμα !!!Αν είναι αυτή …και το αναφερο ξανά γιατί βλέπω συχνά πυκνά να γράφουν για Τζώρτζια πως είναι πολύ καλή κοπέλα!!!! Όχι δεν είναι καλή ένα μουνοπανο είναι !!!

Τι ειναι αυτα ρε μλκ,ειναι δυνατον να φερονται ετσι?Και μετα σου λεει Αθηνα καλυτερα που εχει ποικιλια φουλ και υπαρχει ανταγωνισμος.Εδω επαρχια ρε φιλε,χυνεις και η γκομενα συνεχιζει να παει μπρος πισω στο doggy.Δεν εχει αλλο μωρη της κανω,τελος,25 χρονων καυλακι.Η ιδια εχει υπηρεσιες ελευθερο στοματικο,ισπανικο,69 και αυταρχικο.Παιρνω απλο εγω ο πονηρος γιατι ειχα παει 4-5 φορες και την ηξερα οτι ειναι λιγο περιορισμενης εθυνης.Να σου γλειψω λιγο το ποδι της λεω?Ε δεν ξερω μου κανει,καλα δεν πειραζει της λεω.Οχι οχι,ενταξει μου κανει και με αφησε.Αλλη φορα ηθελε να μου κανει ελευθερο στοματικο γιατι ετσι γουσταρε ή με αφηνει και την γλειφω παλι με απλο προγραμμα.Μια Σερβα προχθες το Σαββατο,εκανε ισπανικο παλι με απλο προγραμμα.Την ωρα που ηταν στα 4 διπλα μου και επαιζε με τον πουτσο μου να μου σηκωθει για να βαλει λαστιχο,εγω της ετριβα μουνακι και κωλο και μου κανει:Εσενα πως σε λενε?Κωνσταντινο της λεω,εμενα ταδε μου λεει,χαρηκα.Λες και καναμε γνωριμια στην καφετερια ξερω γω.
Αν ειναι αληθεια αυτη η συμπεριφορα που περιεγραψες,μαυρο και μην ξαναπερνας ουτε απ εξω φιλε.Δεν ειπαμε να χυνουν ποταμια με καθε πελατη αλλα οχι και ετσι ρε φιλε,αυτες θα σας μαχαιρωσουν καμια μερα.Εν τω μεταξυ,αυτη που περιγραφω στην αρχη με εβαλε να δοκιμασουμε την σταση που κανουν στο βιντεο του jon smith στο 5ο λεπτο.Δυσκολη σταση,δεν βολευε καθολου αλλα βλεπω ο τυπος το παει καλυτερα.Εγω ειχα πεσει πανω της τελειως και δεν βολευε για γρηγορο μεσα εξω.Οταν ξαναερθει θα της πω να την δοκιμασουμε ξανα.

Τελευταία τροποποίηση:

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
κολωνου 53 βρισκεται η Βικυ απο τις 6 το πρωι φιλε
Δικό μου λάθος,στο 53 ήταν, αλλά τον τελευταίο μηνα οπότε πήγα δεν την βρήκα,μάλιστα σήμερα πήγα κ δεν την βρήκα,τι διάολο, τέτοια γκαντεμια,να λείπει όλες της φορές που πήγα;

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
Ποια είναι τα τρία πιο καθαρά δελα στο μετάξι και ποια Φυλής κατά την γνώμη σας?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
φιλε η μιχαελα ειναι μια χαρα δε ξερω αν σε σενα δε φερθηκε καλα σε μενα ηταν σωστη και στο δωματιο καθησε 13 με 15 λεπτα απλα εγω ημουν στις αρχες ακομα και δε ειχα προσαρμοστει ως πρωτος χρονος που ειχα ξεκινησει πιτσιρικι 19 χρονων.
Είναι υποχρεωμένη να κάτσει 5 λεπτά παραπανο μα χύσεις τέλος !! Δεν αλαζω γνώμη !!! Αυτά είναι απαράδεχτες συμπεριφορές !! Μια χαρά πέρασα εγώ αλλά δεν είναι εκεί το θέμα το θέμα είναι να παίρναν όλοι καλά εφόσον φέρονται στην κοπέλα με σεβασμό

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι ειναι αυτα ρε μλκ,ειναι δυνατον να φερονται ετσι?Και μετα σου λεει Αθηνα καλυτερα που εχει ποικιλια φουλ και υπαρχει ανταγωνισμος.Εδω επαρχια ρε φιλε,χυνεις και η γκομενα συνεχιζει να παει μπρος πισω στο doggy.Δεν εχει αλλο μωρη της κανω,τελος,25 χρονων καυλακι.Η ιδια εχει υπηρεσιες ελευθερο στοματικο,ισπανικο,69 και αυταρχικο.Παιρνω απλο εγω ο πονηρος γιατι ειχα παει 4-5 φορες και την ηξερα οτι ειναι λιγο περιορισμενης εθυνης.Να σου γλειψω λιγο το ποδι της λεω?Ε δεν ξερω μου κανει,καλα δεν πειραζει της λεω.Οχι οχι,ενταξει μου κανει και με αφησε.Αλλη φορα ηθελε να μου κανει ελευθερο στοματικο γιατι ετσι γουσταρε ή με αφηνει και την γλειφω παλι με απλο προγραμμα.Μια Σερβα προχθες το Σαββατο,εκανε ισπανικο παλι με απλο προγραμμα.Την ωρα που ηταν στα 4 διπλα μου και επαιζε με τον πουτσο μου να μου σηκωθει για να βαλει λαστιχο,εγω της ετριβα μουνακι και κωλο και μου κανει:Εσενα πως σε λενε?Κωνσταντινο της λεω,εμενα ταδε μου λεει,χαρηκα.Λες και καναμε γνωριμια στην καφετερια ξερω γω.
Αν ειναι αληθεια αυτη η συμπεριφορα που περιεγραψες,μαυρο και μην ξαναπερνας ουτε απ εξω φιλε.Δεν ειπαμε να χυνουν ποταμια με καθε πελατη αλλα οχι και ετσι ρε φιλε,αυτες θα σας μαχαιρωσουν καμια μερα.Εν τω μεταξυ,αυτη που περιγραφω στην αρχη με εβαλε να δοκιμασουμε την σταση που κανουν στο βιντεο του jon smith στο 5ο λεπτο.Δυσκολη σταση,δεν βολευε καθολου αλλα βλεπω ο τυπος το παει καλυτερα.Εγω ειχα πεσει πανω της τελειως και δεν βολευε για γρηγορο μεσα εξω.Οταν ξαναερθει θα της πω να την δοκιμασουμε ξανα.
Μαλακα μου όπως στα λέω ακριβός έγιναν ούτε κάτι παραπανο ούτε παρακάτω ακριβός έτσι !!! Ούτε ξαναπέρασα και ούτε προκειτε και αν την δω ποτέ κατά τύχει σε άλλο ντελο ροχαλα θα φάει αν δεν έχει πελάτες στο σαλόνι γιατί μας σεβομε !!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι κατάλαβα ποια λες...δε περασα ποτε μαζι της..αν δε κανω λάθος εχει και ενα σκυλακι μεσα (εχω καιρο να το δω)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ναι κατάλαβα ποια λες...δε περασα ποτε μαζι της..αν δε κανω λάθος εχει και ενα σκυλακι μεσα (εχω καιρο να το δω)
Δεν θυμαμε για σκυλάκι ..ίσως ναι λόγο του γεγονότος έχω μείνει στα αρνητικά …Όταν μπήκα σαλόνι με καβλωσε με κοίταξε όμορφα χαμογελαστά η γλώσσα του σώματος της με προέτρεπε να περάσω ..σπάνια με ξεγελάνε εκεί ο της ξεγελάστηκα μολης μπήκε δωμάτιο άλλη αύρα ένα χάος με το π μπήκε ..Στραβωμενη αγριεμένη ..μην τα ξαναλέω …Και μου λένε βαριεστημένη και φόλα την εμμυ στο Λιοσίων έλεος !!! Το κορίτσι παρά όλα τα προβλήματα προσπαθη και ξανά προσπαθη !! Το μόνο που πάω πάσο είναι ότι ο της κάποιους οι τανες τους συμπαθούν κάποιους όχι !! Είναι όπως στην δουλειά μου κάποιοι πελάτες μολης έρχονται ξενερωνω τρέλα ειδικά όταν μειλανε και πετάνε μαργαριτάρι εκεί να δεις ..έτσι και οι τανες αν δεν τους κανείς οπτικά και πετάξεις και καμία μαλακια τέλος !! Αλλά οι τανες που σε προκαλούν να μπεις και μολης περάσεις δωμάτιο κάνουν μαλακιες ε αυτές είναι οχι φόλες αλλά σκύλες μεγάλες με αποθημενο ζήλεια και παρανοϊκή συμπεριφορά …

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ πάντα φέρομαι στις ιερόδουλες με σεβασμό γιατί θεωρώ προσφέρουν βοήθεια σε ανθρώπους που τη έχουν ανάγκη αλλά παρόλα αυτά έχω φάει φολες,δε θεωρώ φίλε πως η Μιχαέλα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά όπως λες μια χαρά ήταν αν σου πω τι μου κάναν άλλες η Μικαέλα είναι άριστη,που μια έφυγε στα 8 λεπτά και δε μου έκανε μια στάση που ήθελα δεύτερη φορά ενώ η πρώτη φορά ήταν χάλια ούτε καν να κουνηθεί δε μπορούσε ακίνητη καθοταν δε εγινε καν και δεύτερη ευκαιρία δε έδωσε η σκληρη και μια αλλη που περιεγραψα πιο πανω καποτα στο στομα προκαταρκτικα μηδεν και ηθελε να βγει και απο πανω τι θα γινει τωρα που ηταν χαλια η στιση,σε αυτες τις 2 αλλα και γενικα η μικαελα τα τιμαει τα λεφτα,απλά στη Μιχαέλα εγώ ήμουν άπειρος γιατί ήταν ο πρώτος χρόνος και δε ειχα μάθει ακομα,αυτή κάθησε 13 έως 15 λεπτά πόσα να κάτσει?
Τύπε μου τανα επαγγελματίας που θέλει να έχει πελάτες σταθερούς δεν φεύγει στο 10 λεπτό αλλά στο 20 λεπτό ..είναι νόμος αυτός απαράβατος σε καλές επαγγελματίες τανες δεν μειλαμε τώρα για ταουτσεκια !!! Εγώ πάντα σε τέτοιες πήγαινα την πάταγα που και που με κενά τσουτσέκι αλλά σπάνια !!! Θυμαμε Χριστίνακι καζαξταν 25 λέπτα στο δωμάτιο με 20 ευρο μόνο …για να κάνει πελατεία και έτσι έπεφτε και το 40ρι και το 50αρι και η ώρα …..(120)για κενά (90)….και πολλά και διαφορά ….. ξέρεις τι είναι να πας με ένα κολ γκερλ να σκάσεις 140 και να φας και φόλα + ξενοδοχείο ..Και ξέρεις τι είναι να γαμας Δευτέρα - Τετάρτη -παρασκευές 20 λεπτά με 20 ευρο σούπερ προγραμμα όχι μαλακιες !!!και Κυριακή η ώρα στα 90 σε έξτρα σούπερ προγραμμα να αδειάζουν οι αρχιδαρες σου και να σε καβλωνη η τανα με ένα άγγιγμα ; Διότι υπαρχη μετά και η χημεια γνώριζε σε καλύτερα με τον καιρό κτλ κτλ κτλ …Μην μου λες τώρα πως σου έκανε και χάρη ξυπνήστε όσο είναι νωρίς !!!!και βρήκε κάτι π σας ταιριάζει και επενδύστε εκεί !!!! Μην σπαταλάτε χρήμα χρόνο σε ταουτσεκια που φεύγουν στο 10 λεπτό …άκου εκεί συγκρίνεις τα χειρότερα και σου φαινετε οκ το ότι σε άφησε αχυστο αλλα έκατσε 10 λεπτά !!! Μειώνεις τον εαυτό σου εγώ για σένα τα λέω να ξυπνήσεις όχι για να σε προσβάλω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σχετικά είναι όλα τυπε. Η φόλα πάντα φόλα θα είναι όλες τις ώρες.
Όχι αδερφέ έχω δει νυχτερινές να πηγαίνουν πρωινή βάρδια και ήταν κότες λυρατες και πίπα ακα και σπερμα έπιναν και καλό στήσιμο και κουβεντούλα και αχ και ουχ και αρχιδακια εγλυφα μ και όλα οκ …και έχω δει πρωινές να αράζουν νύχτα ξέρεις μαυράκι κο ζα μαγγια ….και τέλος τα ερωτικά παιχνίδια και τα αργά και τα έτσι και τα αλλιώς και τα μεταξληδικα ..και ξηγιοντουσαν άγρια …γρήγορα και δώσε και τι έγινε κουραστικές ; Γιατί ιδρώνεις ;;τι έχεις ;; Αχ ουφ τελειώνεις ; Ε α αντε και γα ..μην το πω!!!

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα συναγωνιστές. Μετά από αποχή αρκετό διάστημα, λόγω προσωπικών προβλημάτων, και από τις αρχές του μήνα είχα βρεθεί δύο φορές με την Ναταλί από Φιλιππίδου 11 στο κάτω. Προχθές που πήγα είδα μια Σόνια από παλιά εκεί. Μήπως έχει κάποιος πληροφορία σε ποιο τσαρδί μπορεί να πήγε αυτή η Ναταλί; Εγώ την πέτυχα 1η βάρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom