rabitgreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Συναγωνιστες, επειδή προσεχώς θα έρθω Αθήνα από επαρχία, η Ριτα εργάζεται ακομα στο Φωκαίας 19? κυρίως πρωινά είναι.
Με αυτή είχα και εγώ θέμα ενώ όλα καλά με πιπονε κτλ άρχισε να ξεφυσάει να λέει έχεις πρόβλημα ;;;; Της είπα όχι ότι διαγνώσμενο .. μου λέει έχεις έχεις δεν σηκώνετε …της λέω κοιτά λίγο …. Βαράω μια καλή μαλακια κάγκελο ο δικός σου ….και της λέω εσυ έχεις πρόβλημα τελικά δεν ξέρεις να καβλωσεις κάποιον και όχι απλά δεν ξέρεις προσπαθείς να του τον ξεκαβλωσεις γιτι μάλλον πονάει το μουνακι σου …έχω πολύ σκληρή πέος της είπα και στραβό και αν κάτσεις να σε γαμησω αργά και σταθερά δεν θα αντέξεις τον πόνο διότι είναι γλυκός Έντονος σας σύρμα που το έχεις ανάμεσα στα χέρια σου και το τραβάς γρήγορα ενώ αυτό σου καίει τα χαρά και στα ματώνει ..έφυγε με ελαφρυα πηδηματάκια τρομαγμένη …Χαχαμε αννα ιλονα εχεις παει?εγω οπως ειπα και πιο πανω με ειχε φολεψει και μου την ελεγε κιολας.
Ευθέως πέστο , δεν κάνουν παράλληλες σχέσεις με σκοπό να γαμάνε ..αλλά πάνε στα ντελα όποτε δεν μπλέκουν !!Παίδες έτσι μια γνώμη για το.. θέμα πουτανες εθισμό οικογένεια κλπ... θα πω πως ... οι πουτανες σώζουν σπίτια και ... οικογένειες... αν πιάσετε τι εννοώ (οι παντρεμένοι κυρίως...) θα συμφωνήσετε... μεγάλη υπόθεση....
το ειχε κανει μια φορα η τσατσα μπροστα μου ...της λεω "ασε τον ανθρωπο να γαμήσει εγω δε βιάζομαι" και μου ειπε οτι το κανει οσο πιο διακριτικα μπορει ισα ισα για να φανει στις κάμερες....φτσικα μου ειπε και ολα τα υπολοιπα για το 10λεπτο 20λεπτο....(αφου μου ειχε ζαλισει τα παπάρια με διάφορες ιστοριες αλλες)Μάλλον εννοεις το φωκαιας 17 πάνω. Εκεί είναι η Άννα. Έχω γράψει πολλαπλώς ότι τα φωκαιας 17 κ 19 χτυπάνε την πόρτα ακριβώς στο δεκαλεπτο ασχέτως του αν υπάρχει έξω ερημιά ή αν είσαι γνωστός πελάτης. Σου λένε μάλιστα ότι αν θες παραπάνω από δεκαλεπτο πλήρωσε 20/ ανά δεκαλεπτο. Το ίδιο λένε και πι κοπέλες ότι τους έχουν βάλει όριο το δεκαλεπτο. Το αν κάθονται δυο τρία λεπτά είναι εξαίρεση. Ο κανόνας είναι αυστηρός. Έχει δεν έχει αναμονή. Κ μάλιστα όταν έκανα παράπονο πριν καιρό γιατί φωνάζει η τσατσα στο δεκαλεπτο ενώ είναι άδειο το σαλόνι μου είπε ότι …. Υπάρχουν κάμερες κ τους έλεγχουν τα αφεντικά. Σιγά μην κάθονται με το χρονόμετρο στο χέρι. Ή λες κ στα αλλά μαγαζιά δεν έχει κάμερες.
Το γιαλυζει το φινιστρινι?Καλησπέρα πορνοι μου, πλέον μόνο διαβάζω και δεν γράφω, αλλά μου είπε ενα κορίτσι να αναφέρω την επιστροφή της, οπότε όπως μου είπε:
- Φυλής 56 είναι τώρα η ΒΙΚΥ η μουνάρα από παλαιότερα
Πιπινου 118 και Βέργας 3.
Καλά βολια πορνοι μου, εγώ πλέον κυρίως σας διαβάζω
και σας καμαρωνω ως ένας γνήσιος πρώην θεσμικος εθνικογαμιστης που παρακολουθω καιρό το site.
Respect.
Κοίτα οι παντρεμένοι είναι σα τα μπακουρια δε υπάρχει έρωτας και καύλα,να πάει αλλά πρώτα να πάρει διαζύγιο μη κολλήσει και τη γυναίκα του δε του φταίει σε κάτι,όσο άμα έχεις σχέση το θεωρώ τραγικό να πας,άμα έχεις κοπέλα καλύπτεται από αυτό και είναι τρελό να πας σε μπουρδέλο,τα μπουρδέλα πρέπει να είναι για ανάγκη άμα είσαι μπακουρι ή παντρεμένος που έχεις πάρει διαζύγιο μη τη κολλήσεις κιόλας,οι άλλες κατηγορίες είναι αδιανόητο να πάνε.
Καλά,άμα σου πει πουτανα ότι είσαι πολύ ωραίος και της αρέσεις,να το πιστέψεις φίλε,το εννοεί.Εχουν αρχές αυτές.Πολύ σωστά τα λες,βέβαια μερικές έχουν τακτική να ρίχνουν φολες σε όλους ανεξαρτήτως εμφανησης,το έχουν σα τακτική που λέμε αλλά ναι συγουρα άμα πάω εγώ ή κάποιος στη ηλικία μου που είμαι πιτσιρικάς θα τον προτιμήσουν από έναν 50αρη,εμένα γενικά οι περισσότερες μου λένε είσαι νέος εισαι ψηλος κλπ φολιαζουν βέβαια ορισμένες αλλά το έχουν ως σύστημα.
Καλησπέρα. Προχθές που πέρασα από την Φωκαίας @Καλημέρα Μύστες. Ότι τελείωσα δουλειά λέω δεν πάω να τιμήσω κανένα μπλε; πληρωθήκαμε και σήμερα λέω δεν γαμιέται πάω. Είπα να περάσω από το Φ84 και μόλις είδα Πάκι να βγαίνουν την έκανα με ελαφρά ούτε καν μπήκα. Ναι οκ το πορτοφόλι δεν έχει εθνικότητα αλλά εκεί που μπήκε ηλιοκαμένος δεν μπαίνω. Είπα να δοκιμάσω γιατί οι κριτικές ήταν καλές από συναγωνιστές τώρα με τα 2 Πάκι που είδα να βγαίνουν ούτε κούκου δεν κάνει.
Ηρθε η αναπτυξη φιλε και τα Πακια δεν γουσταρουν 10ευρω στο Βρωμομεταξι, ηρθαν και στο 20αρικο με τη μποχα τους.Καλησπέρα. Προχθές που πέρασα από την Φωκαίας @
Στο 27 πάνω που είναι η Βαλέρια, για αυτήν πήγαινα είδα δύο μελαμψούς να μπαίνουν. Κοντοσταμάτησα για λίγο να αν φύγουν αμέσως. Δεν έφυγαν, και αμέσως πήγα στο υπόγειο δίπλα στην Καρολίνα. Δεν ξέρω. Η Βαλέρια κρατούσε λίγο το επίπεδο. Θα την τιμήσω κανένα πρωινό, να είναι τουλάχιστον πριν από αυτούς.
πάντως πρόσφατα στο 27 ημιόροφο, η τσατσά είχε πει only greeks, ίσως επειδή ήμουν εγώ μέσα, άμα δεν έχει κόσμο μπορεί να τους δέχεται..Καλησπέρα. Προχθές που πέρασα από την Φωκαίας @
Στο 27 πάνω που είναι η Βαλέρια, για αυτήν πήγαινα είδα δύο μελαμψούς να μπαίνουν. Κοντοσταμάτησα για λίγο να αν φύγουν αμέσως. Δεν έφυγαν, και αμέσως πήγα στο υπόγειο δίπλα στην Καρολίνα. Δεν ξέρω. Η Βαλέρια κρατούσε λίγο το επίπεδο. Θα την τιμήσω κανένα πρωινό, να είναι τουλάχιστον πριν από αυτούς.
παλια τους εδιωχναν.Τωρα δεν τους περνει να λενε only greekΚαλημέρα Μύστες. Ότι τελείωσα δουλειά λέω δεν πάω να τιμήσω κανένα μπλε; πληρωθήκαμε και σήμερα λέω δεν γαμιέται πάω. Είπα να περάσω από το Φ84 και μόλις είδα Πάκι να βγαίνουν την έκανα με ελαφρά ούτε καν μπήκα. Ναι οκ το πορτοφόλι δεν έχει εθνικότητα αλλά εκεί που μπήκε ηλιοκαμένος δεν μπαίνω. Είπα να δοκιμάσω γιατί οι κριτικές ήταν καλές από συναγωνιστές τώρα με τα 2 Πάκι που είδα να βγαίνουν ούτε κούκου δεν κάνει.
Παίδες έτσι μια γνώμη για το.. θέμα πουτανες εθισμό οικογένεια κλπ... θα πω πως ... οι πουτανες σώζουν σπίτια και ... οικογένειες... αν πιάσετε τι εννοώ (οι παντρεμένοι κυρίως...) θα συμφωνήσετε... μεγάλη υπόθεση....
αν πεσει πεινα στη φυλης θα δεχτουν και πακιστανους στο τελος τι να κανουν..
ε δε θα μεινει καμια ελλαδα τοτε...δε θα μεινει πουτανα για πουταναΕγω παντως τις εκτιμω αφανταστα! (τις πουτανες) Το καθε μυξιαρικο ελλεινιδα δεν αντεχω! (δεν ειναι ολες)
Φιλε ειναι πολυ απωθητικο, δεν εχω κατι με τους ανθρωπους, αλλα παιφτει το επιπεδο. Ας πανε μεταξι! Η ας ριξουν τις τιμες στα στουντιο για να πηγαινουμε στουντιο..
Αλλιως θα συνεχισουν να βαρανε μυγες!
Οι τιμες κανονικα θα επρεπε να ειναι 5 ευρω το μεταξι, 10 ευρω εκτος μεταξι, και 20 ευρω τα στουντιο! με 15λεπτα προγραμματα! Θα χεζοντουσαν στο χρημα! Αλλα ειναι και μαλακες, δεν τους κοβει!!!