Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
την ειδα...εισαι σιγουρος οτι θες να τον δεις live τουτον?Δεν είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται...
Του έκανα μια πρόταση στο ελλεηνιδόνημα και τέλος!
την ειδα...εισαι σιγουρος οτι θες να τον δεις live τουτον?Δεν είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται...
Του έκανα μια πρόταση στο ελλεηνιδόνημα και τέλος!
Δεν θα χρειαστεί ρε μλκ... Θα του κάνω digital κονέ.την ειδα...εισαι σιγουρος οτι θες να τον δεις live τουτον?
καλα για μενα ειναι δεδομένο οτι ειναι...οποτε προκειμενου να εχω παλι νταραβέρια μαζι του μονο και μονο για να το παραδεχτει,δεν εχω καμια ορεξη.Δεν θα χρειαστεί ρε μλκ... Θα του κάνω digital κονέ.
Σιγά που θα βρει όμως τα παντελόνια. Τα έχασε κανείς για να τα βρει ο Τζιμάκος;
Στατιστικά είπα οπό την εμπειρία μου έχω δει τις πιο φόλες τις πιο βαριεστημένες κοπέλες όσο αναφορά την βραδυνη βάρδια εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις ….Πέρα από αυτό ανέφερα πως δεν μου ταιριάζει η βραδυνη βάρδια διότι παράγω σαν σώμα πολλές ενδορφινες (νύστα ..) και σε συνδιασμο με ασκήσει (σεξ ) έχω μεγαλύτερο νυσταγμο !! Το πικ της ηδονής μου ήταν ειναι και θα ειναι πρωί αλλά και μεσημέρι ….Αλλά ας το παμε λίγο πιο επι της ουσίας … Στην νυχτερινή βάρδια που έχω πάει άπειρες φορές δίχως να βρω αυτό που έψαχνα ..Είδα κοπέλες νυσταγμένες , κουρασμένες , ( το 80% συνεχίζουν από απογευματινή βάρδια σερί έως το πρωί ..) χασικλουδες πρεζου δες κοκου δες ….γυναίκες χωρίς λόγο ύπαρξης χαμένες στην παραζάλη της νύχτας ….ενώ πρωινή βάρδια όλα είναι πιο ζωντανά ίσως πιο αληθινά πιο διεγερτικά !!τελος δεν σημαίνει πως οι δικές μου εμπειρίες συνάπτουν με τις δικές σου αντίστοιχα ..Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως όσοι πάνε βράδυ τρώνε φόλα … Μειλαω καθαρά για τις δικές μου εμπειρίες βασισμένες στην δικιά μου ιδιοσυγκρασία ….Δηλαδη εμεις που ειμαστε οι βραδυνοι τρωμε τις φολες δεν το καταλαβαινω αυτο
Και δεν εχυσες κιόλας όπως είπες πιο πάνω …Που να έχυνες κιόλας χαρά που θα είχες ε ?Πρπεει να είναι πολύ καλή ..τόσο καλή που στο 10 λεπτό δεν μπορεί να κάνει κάποιον να χύσει … με αυτές τις τακτικές από εμάς θα μένουν οι ίδιες φόλες στα σπίτια ..Δεν βλέπω να δίνετε άκυρο αντίθετος λέτε και ευχαριστώ σε μια τανα που έκατσε μαζί σας 10 λεπτά ….και δεν σας έκανε να χύνετε κιόλας …..Λογικό είναι στο επόμενο πελάτη να φύγει στο 10 λεπτό από το δωμάτιο ….Είναι υποχρεωμένη να κάτσει 5 λεπτά παραπάνω ….να σε κάνει να χύσεις ……Εγώ προσωπικά έχω ρίξει τρελό άκυρο σε παρά πολλές και τα αποτέλεσματα είναι φοβερά προς μεγάλη μου έκπληξη !!ενα στραβοπάτημα μια μαλακισμενη ατάκα και κάνουν να με δουν μήνα ….όταν ξαναπάω λοιπόν προσπαθούν να με ξανακερδίσουν ..όφελος ; Ένα καλό κρεβάτι και σεβασμός … Δεν μασάω τις γράφω στα αρχιδια μου ξανά και ξανά για να μάθουν πως και αυτές είναι για ένα γαμηση απλά αυτό !!!! Μην πάτε ξανά και ξανά στην ίδια κοπέλα σας εκμεταλευεται σας χλευάζει πολλές φορές μπροστά στα μούτρα σας και εισται και υποχρεωμένοι να λέτε και ευχάριστο !!! Αλλάξτε τακτική για να έρθουν καλύτερες μέρες !!!Αντισταση αδέρφια !!φιλε η μικαελα με ειχε τρελανει τοτε πραγματικα μου εκανε οτι ηθελα,δε μπορουσα να πιστεψω πως μετα εφυγα απο το μπουρδελο με ενα κεφι και γελιο και ολα αυτα με μονο 20 ευρω.
Αν είναι αυτή που δούλευε στο Δυδιμου 7α αν θυμαμε καλά ..όχι φιλότιμο δεν έχει αλλά ούτε τσιπα ούτε ψυχή ούτε τίποτα ..Αν είναι αυτή η μαυρομαλλα με το ταττου στα μπούτια αν θυμαμε καλά ..είναι πιο φόλα και από τις φόλες πιο τελειομενη συμπεριφορά και συνάμα τέτοια πουστικη εξήγηση δεν έχω ξαναδεί …….Αν λοιπόν είναι αυτή !!η κοπέλα τότε στο σαλόνι με καλούσε να μπω με πολύ ομορφο τρόπο ..όταν ήρθε δωμάτιο μπήκε με ξυνηλα πίπα αεροπιπα και στα 3 δευτερόλεπτα ερώτηση δεν σηκώνετε ?? δεν απάντησα καν …. Σε πουστικα συμπεριφορές τι να απαντήσεις ;; Της λέω γυρνά 4 σηκώνετε μόνο με το χέρι μου ..γυρνάει με νεύρα ….Γαμαω αλλά δεν ξεφύσαγε κτλ … της λέω φύγε λέει ευχαριστώ … όταν έφευγα λέω εσυ δεν κανείς για την δουλειά …Ξέρετε τι έκανε ;; Λέει έλα εδώ και καλά να μα χτυπηση …και έβγαινε μαγκικα από το κουζινάκι …Είπε δεν βαράω γυναίκες ειδικά κάτι μουνοπανα σαν εσένα δεν ασχολουμε καν ….Απάντηση της : ναι γιατί θα έρθουν οι φυλακές είπε αυτή … Τέλος και φεύγοντας οριστικά από το ντελο ειμουν στον πεζόδρομο και εκείνη στην εξώπορτα λέγοντας έλα εδώ έλα εδώ να δεις την γλυκά …. Ξανά είπα γάμο και και εσένα και τους φυλακές μαζί μουνοπανα και έφυγα …..πολύ καλή κοπέλα ..μάλαμα !!!Αν είναι αυτή …και το αναφερο ξανά γιατί βλέπω συχνά πυκνά να γράφουν για Τζώρτζια πως είναι πολύ καλή κοπέλα!!!! Όχι δεν είναι καλή ένα μουνοπανο είναι !!!Ναι αξίζει είναι όμορφη έχει ωραίο σώμα κ εργάζεται με φιλότιμο.
Το μόνο που ίσως σε προβληματισει είναι το normal αποστειρωμένο σεξ
Σχετικά είναι όλα τυπε. Η φόλα πάντα φόλα θα είναι όλες τις ώρες.Στατιστικά είπα οπό την εμπειρία μου έχω δει τις πιο φόλες τις πιο βαριεστημένες κοπέλες όσο αναφορά την βραδυνη βάρδια εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις ….Πέρα από αυτό ανέφερα πως δεν μου ταιριάζει η βραδυνη βάρδια διότι παράγω σαν σώμα πολλές ενδορφινες (νύστα ..) και σε συνδιασμο με ασκήσει (σεξ ) έχω μεγαλύτερο νυσταγμο !! Το πικ της ηδονής μου ήταν ειναι και θα ειναι πρωί αλλά και μεσημέρι ….Αλλά ας το παμε λίγο πιο επι της ουσίας … Στην νυχτερινή βάρδια που έχω πάει άπειρες φορές δίχως να βρω αυτό που έψαχνα ..Είδα κοπέλες νυσταγμένες , κουρασμένες , ( το 80% συνεχίζουν από απογευματινή βάρδια σερί έως το πρωί ..) χασικλουδες πρεζου δες κοκου δες ….γυναίκες χωρίς λόγο ύπαρξης χαμένες στην παραζάλη της νύχτας ….ενώ πρωινή βάρδια όλα είναι πιο ζωντανά ίσως πιο αληθινά πιο διεγερτικά !!τελος δεν σημαίνει πως οι δικές μου εμπειρίες συνάπτουν με τις δικές σου αντίστοιχα ..Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως όσοι πάνε βράδυ τρώνε φόλα … Μειλαω καθαρά για τις δικές μου εμπειρίες βασισμένες στην δικιά μου ιδιοσυγκρασία ….
Νταξει σε λιγο θα μας πεις οτι σουταρουν και βελονες στη βραδυνη βαρδια ρε τυπε τι μας λες οποια κοπελα πινει μπαφο η οτιδοιποτε θα το πινει πρωι - βραδυ μην ακουω ανοησιες σε παρακαλωΣτατιστικά είπα οπό την εμπειρία μου έχω δει τις πιο φόλες τις πιο βαριεστημένες κοπέλες όσο αναφορά την βραδυνη βάρδια εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις ….Πέρα από αυτό ανέφερα πως δεν μου ταιριάζει η βραδυνη βάρδια διότι παράγω σαν σώμα πολλές ενδορφινες (νύστα ..) και σε συνδιασμο με ασκήσει (σεξ ) έχω μεγαλύτερο νυσταγμο !! Το πικ της ηδονής μου ήταν ειναι και θα ειναι πρωί αλλά και μεσημέρι ….Αλλά ας το παμε λίγο πιο επι της ουσίας … Στην νυχτερινή βάρδια που έχω πάει άπειρες φορές δίχως να βρω αυτό που έψαχνα ..Είδα κοπέλες νυσταγμένες , κουρασμένες , ( το 80% συνεχίζουν από απογευματινή βάρδια σερί έως το πρωί ..) χασικλουδες πρεζου δες κοκου δες ….γυναίκες χωρίς λόγο ύπαρξης χαμένες στην παραζάλη της νύχτας ….ενώ πρωινή βάρδια όλα είναι πιο ζωντανά ίσως πιο αληθινά πιο διεγερτικά !!τελος δεν σημαίνει πως οι δικές μου εμπειρίες συνάπτουν με τις δικές σου αντίστοιχα ..Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως όσοι πάνε βράδυ τρώνε φόλα … Μειλαω καθαρά για τις δικές μου εμπειρίες βασισμένες στην δικιά μου ιδιοσυγκρασία ….
Αναφέρθηκε πιο πίσω ότι πλέον βρίσκεται στο Ιάσονος 46.Πέρασε κανείς απο μετάξι να μας πει αν δουλεύει η Νέλλη η μισοριξια ;
κολωνου 53 βρισκεται η Βικυ απο τις 6 το πρωι φιλεΣτο Κολωνού 47 πριν κάνα μήνα δουλεύε η βικη, (milf ξανθιά, κοντα μαλλιά) πιο παλιά κ στο μεγ Αλέξανδρου (κουρτίνα). Ξέρει καποιος που βρίσκεται γιατί η υπηρεσίες που δουλεύουν εκεί μου λένε διάφορες δικαιολογίες.thanks
Ο φίλος πιο πάνω έγραψε Κολωνού 53 εγώ πάντως εκεί δεν την έχω πετύχει, ενώ πριν 4 μέρες την πέτυχα κανονικά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 όπου δουλεύει χρόνια αν εξαιρέσεις ένα πέρασμα μερικών μηνών από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίναΣτο Κολωνού 47 πριν κάνα μήνα δουλεύε η βικη, (milf ξανθιά, κοντα μαλλιά) πιο παλιά κ στο μεγ Αλέξανδρου (κουρτίνα). Ξέρει καποιος που βρίσκεται γιατί η υπηρεσίες που δουλεύουν εκεί μου λένε διάφορες δικαιολογίες.thanks