Για χαβαλε περισσοτερο ενταξει δεν εχω την απαιτηση να γαμησω σε τουαλετες υποαρχουν και τα μπουρδελα για την πλακα εννοω και βεβαια χουφτωματα.
Κοίτα, αρχηγέ.. Εγώ στην Αθηνα, έχω πάει σε ένα κωλόμπαρο, τον Πρίγκιπα. Η φάση αγγίζει τα όρια του τρομακτικού. Εξαρτάται πόσο έτοιμος είσαι να τα δεις ολα. Πχ, εγώ πήγα πριν 2 χρόνια, μπαίνω μέσα, 5-6 γκομενες, περίπου στο μέτριο θα έλεγα, αλλά ανάλογα το γούστο. Εγώ πχ, έψαχνα βυζαρού γκόμενα. Και βρήκα, μια που ήρθε πάνω μου και τις πασπάτευα τα βυζιά κανά μισάωρο. Απ' οτι κατάλαβα, εκεί οι γκόμενες λειτουργούν σε φάση "λύσσας". Δηλαδή αν πληρώσεις, τα κάνουν όλα. Και εννοούμε όλα! Είτε στο τραπέζι, είτε στα ενδότερα.
Σκέψου οτι απέναντί μου, καθόταν ένα τυπάκι, καπου στα 60, άσπρο κοστουμι, άσπρο πουκάμισο, μαύρη ζώνη, ηλιοκαμένος με καπελάκι μαφία 70s ξέρω γω και μια γκόμενα-άλογο-καπλάνι-2 μέτρα πρέπει να ηταν, καθόταν στη καρέκλα δίπλα του. Κατά διαστήματα, με την άκρη του ματιού μου, έβλεπα την γκομενα κι έσκυβε για πολυ ώρα. Μετά απο αρκετή ωρα, συνειδητοποίησα οτι η τυπισσσα έσκυβε και τον τσιμπούκωνε στην ψύχρα. Και το καταδιασκέδαζαν κιόλας!
Παίξτο σκληρός.. Εγώ την άρχισα στα ξερά, "θα μου πάρεις καμια πίπα, τι θα γίνει" και άρχισε τα δικά της "ε αμα με κεράσεις 6 ποτά..".. Μην στα πολυλογώ, κάποια φάση ξενέρωσα (με κάτι δικά μου) και της λέω άστο, δε θέλω, πάω να φύγω, κι έπεσε στα 2 ποτά για μια πιπα. Ενταξει, έφυγα, έτσι κι αλλιώς.
Όσον αφορά τον "μονος ή με φιλο", εγώ φιλε θα πήγαινα μόνος μου. Και τότε μονος μου πηγα και αν ξαναπάω, μόνος μου θα πάω. Άλλο να πας με φιλαράκια να καυλαντίσεις, άλλο να πας να βγάλεις γούστα. Τα γούστα είναι προσωπικά και πρέπει να τα κρατάς για πάρτη σου. Πήγαινε εκεί και κάνε πράγματα που δε θες να τα έχουν δει μάτια δικών σου ανθρώπων.
Αλήθεια ειναι οτι θα γούσταρα να ξαναπάω τώρα που θα ξανακατέβω απο επαρχία, αλλά με χαλάει λίγο η φάση του κορονοιου ρε γαμώτο.. Δε ξερω τι παίζιε απο ασφάλεια σε τέτοια μερη αυτη τη στιγμη, οπότε μάλλον θα το αφησω για φέτος