Νέα

Ηλίθιοι, επικίνδυνοι, ανεπαρκείς ή απλά προδότες; Ίσως και όλα μαζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε άμα δείτε μια πρόσφατη συνέντευξη του παναγιωτέτοιου(δεν θυμάμαι το όνομα του....ακριβώς) στο extra είπε κάτι το ανήκουστο

Συγκεκριμένα ότι : Στην Ελλάδα θέλουμε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ακόμα και οι  μετανάστες που είναι νόμιμα εδώ να φύγουνε ?

Ναι όλοι να  φύγουνε.Μονο έλληνες.

Για εμένα μόνο και μόνο αυτή η άποψη μου φτάνει για να δίνω μάυρο στην Χ.Α τα επόμενα 2000 χρόνια.Δεν χρειάζεται να ακούσω κάτι άλλο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε άμα δείτε μια πρόσφατη συνέντευξη του παναγιωτέτοιου(δεν θυμάμαι το όνομα του....ακριβώς) στο extra είπε κάτι το ανήκουστο

Συγκεκριμένα ότι : Στην Ελλάδα θέλουμε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ακόμα και οι  μετανάστες που είναι νόμιμα εδώ να φύγουνε ?

Ναι όλοι να  φύγουνε.Μονο έλληνες.

Για εμένα μόνο και μόνο αυτή η άποψη μου φτάνει για να δίνω μάυρο στην Χ.Α τα επόμενα 2000 χρόνια.Δεν χρειάζεται να ακούσω κάτι άλλο..
Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής Χρυσής Αυγής. Κατα την αποψη του, δεν υπαρχουν νομιμοι μεταναστες, αρα να φυγουν ολοι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ξε-παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα είναι σίγουρο:

Από την στιγμή που βγήκες στην σύνταξη σταμάτησαν να πέφτουν τα μαχητικά της ΕΑ από μηχανικές βλάβες.

Καρα-τσεκαρισμένο.
Για την κακια σου και την ζηλεια σου(με γνωριζεις να ουμε;;;)....φαε την σκονη μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ξε-παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα είναι σίγουρο:

Από την στιγμή που βγήκες στην σύνταξη σταμάτησαν να πέφτουν τα μαχητικά της ΕΑ από μηχανικές βλάβες.

Καρα-τσεκαρισμένο.

Είμαι σίγουρο γι' αυτό.

Είχα ένα στόκο Εθελοντή Μέχρι Θανάτου, που κλασικά το παιζε μάγκας, ξερόλας, στελεχάρα, νεφελίμ και τα σχετικά.  Μια μέρα τον βλέπω να τιγκάρει λάδι υδραυλικής γεφυροφόρο.  Του λέω τι κάνεις, θα του γαμήσεις τα πρέκια, δε κάνει 100%.  Άρχισε τα μπινελίκια, που θα μου πεις εμένα ψάρακα κτλ κτλ.

Όταν πήγε να ανεβάσει γέφυρα, έγινε ντουζιέρα.

Μέτρησα 11 σημεία που έτρεχε λάδι.

Υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί σα το Παίχτουρα.

Ευτυχώς τους δίνουν γρήγορα σύνταξη.

Στο συγκεκριμένο ίσως θα έπρεπε να του δώσουν αμέσως.

Επισκέπτης
Ολα στην ζωη εχουν την εξηγηση τους  :2funny:

Στις πρώτες εκλογές Δράση ψήφισα του Μάνου.Αλλά επειδή μου έγινε το σκατό μου παξιμάδι που πήγα να δω τον σύριζα να γίνεται κυβέρνηση ...στις επόμενες εκλογές είχα στηθεί απέξω απο το εκλογικό κέντρο με τα γερόντια και ψήφισα ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είμαι σίγουρο γι' αυτό.

Είχα ένα στόκο Εθελοντή Μέχρι Θανάτου, που κλασικά το παιζε μάγκας, ξερόλας, στελεχάρα, νεφελίμ και τα σχετικά.  Μια μέρα τον βλέπω να τιγκάρει λάδι υδραυλικής γεφυροφόρο.  Του λέω τι κάνεις, θα του γαμήσεις τα πρέκια, δε κάνει 100%.  Άρχισε τα μπινελίκια, που θα μου πεις εμένα ψάρακα κτλ κτλ.

Ή επρεπε απλως να του καταλογισουν τη ζημια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Είμαι σίγουρο γι' αυτό.

Και συ μια απο τα ιδια.....φαε την σκονη μου!!!!...Αν εχετε κομπλεξ με τους Στρατιωτικους σε ψυχολογο και γρηγορα!!!...Εκτος αν με γνωριζεις προσωπικα;;;....Αν με γνωριζες ομως... θα ηξερες οτι μιλας με εναν απο τα καλυτερα στελεχη της Π.Α, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 26 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ!!!!....ΞΑΝΑΦΑΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και συ μια απο τα ιδια.....φαε την σκονη μου!!!!...Αν εχετε κομπλεξ με τους Στρατιωτικους σε ψυχολογο και γρηγορα!!!...Εκτος αν με γνωριζεις προσωπικα;;;....Αν με γνωριζες ομως... θα ηξερες οτι μιλας με εναν απο τα καλυερα στελεχη της Π.Α ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 26 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ!!!!....ΞΑΝΑΦΑΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Με τι βαθμό αποστρατεύτηκες τύπε?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Στις πρώτες εκλογές Δράση ψήφισα του Μάνου.Αλλά επειδή μου έγινε το σκατό μου παξιμάδι που πήγα να δω τον σύριζα να γίνεται κυβέρνηση ...στις επόμενες εκλογές είχα στηθεί απέξω απο το εκλογικό κέντρο με τα γερόντια και ψήφισα ΝΔ.

Τον Μανο τον παω περισσοτερο απο ολους τους δεξιους νομιζω. Οχι οτι τον θεωρω και ιδανικο, αλλοιμονο. Αλλα δεν εχει αλλαξει και 500,000 αποψεις. Εχει μια σταθερη οπτικη για τα πραγματα πολλα χρονια τωρα και ασχετως αν συμφωνω(που δεν πολυσυμφωνω), αυτο το σεβομαι. Δεν φτανει φυσικα αυτο για να τον ψηφισω, αλλα τουλαχιστον ενας πολιτικος που να εχει τον σεβασμο μου μεχρι ενος σημειου ρε παιδακι μου.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Και συ μια απο τα ιδια.....φαε την σκονη μου!!!!...Αν εχετε κομπλεξ με τους Στρατιωτικους σε ψυχολογο και γρηγορα!!!...Εκτος αν με γνωριζεις προσωπικα;;;....Αν με γνωριζες ομως... θα ηξερες οτι μιλας με εναν απο τα καλυερα στελεχη της Π.Α ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 26 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ!!!!....ΞΑΝΑΦΑΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι κόμπλεξ να 'χουμε ρε;

Τη θητεία μας κάναμε όπως οφείλαμε και φύγαμε.  Όλους όσους μονιμάδες γνώρισα κλαψομουνιάζονταν για την Υπηρεσία, ότι θέλουν να παραιτηθούν και άλλα πολλά.

Για πες, χάλια τα λεφτά ε;  Συμπληρώνατε και εσείς το μηνιάτικο με μαϊμού φύλλα πορείας και οδοιπορικά που έκοβε το 1ο γραφείο;

Ουυυυυυυυυυυυυσττττττ

Επισκέπτης
εσείς την κάνατε και τελιώσατε ...μια χαρά..εγώ αρχίδια έχω κάνει ακόμα χαχα0χ0α...κοιτάω να βρω κανα κονέ τώρα να helparei λίγο γιατι δεν γουστάρω να πάω...

πόσο πάει το λάδωμα περίπου? ξέρει κανείς?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εισαι περιεργος;;Υπο ποια ιδιοτητα, μου κανεις στο διαδικτυο προσωπικες ερωτησεις;

Για να ξέρει ρε πόσο δυνατά να σου τραβήξει προσοχή.

Έλα πλάκα σου κάνω, τα νεφελίμ τον έχουν βάλει.

Πρόσεχε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εσείς την κάνατε και τελιώσατε ...μια χαρά..εγώ αρχίδια έχω κάνει ακόμα χαχα0χ0α...κοιτάω να βρω κανα κονέ τώρα να helparei λίγο γιατι δεν γουστάρω να πάω...

πόσο πάει το λάδωμα περίπου? ξέρει κανείς?
Για καλη θητεια στο στρατο, να απευθυνθεις στον φιλο μας τον Boldemort.  :grin:

Επισκέπτης
Εισαι περιεργος;;Υπο ποια ιδιοτητα, μου κανεις στο διαδικτυο προσωπικες ερωτησεις;

καλά ρε φίλε δεν σε ρώτησε και τα στοιχεία της ταυτότητας σου...πολύ φλωράκια έχετε γίνει εσείς οι παλιοί...η καλυτερα πιο "κλειστοί"...

σαν να φοβάστε κάτι...δεν ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom