Νέα

Ηλίθιοι, επικίνδυνοι, ανεπαρκείς ή απλά προδότες; Ίσως και όλα μαζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο σχεδιασμός ελεγχου απο τα Ελλοχίμ φταίει που κάποιοι έχουν πάρει σύνταξη από τα 47 με 26 χρόνια δουλειάς ενώ όλοι εμείς θα πάρουμε στα 67 με μία 40ετία και βάλε κλεισμένη?
Μπορούσα να ριξω ενα κατεβατο ολοκληρο αδελφέ, απλώς ειπα αυτο που μου ηρθε προχειρο...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπορεί, δεν το αποκλείω. Παντως εντος θητείας Μητσοτακη.

Πάντως ευτυχώς που δεν την πήραμε τότε γιατί θα ξεφτιλιζόμασταν τελείως..ούτε αεροδρόμιο,ούτε μετρό δεν είχαμε..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εγω δεν εχει σημασια πώς τους θεωρω.
Ειναι επισης ασημαντη λεπτομερεια οτι οι αρχαιοι ειχαν την χειριστη αποψη για οσους δεν συμμετείχαν στα κοινά, και τους ονομαζαν "ιδιωτες", μια λεξη που ταυτίστηκε με τον "ανοητο".

Ασημαντη λεπτομερεια επισης οτι οι αρχαιοι μαλλον δεν ειχαν να διαλεξουν αναμεσα σε σαμαρα, βενιζελο, μητσοτακη, παναδρεου, τσιπρα και μιχαλολιακο.....ωστε να μπορουν να καταληξουν σε αποψεις σαν αυτη που διατυπωσες....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
χα0αχ0 καλή τύχη...σε κόβω να μένεις με το που..ε συγγνώμη το τηλέφωνο ήθελα να πω στο χέρι..

Ξέρω, ξέρω, γι΄αυτό πάντα παίρνω Μαρίνα  αλλά κανονίζω και ποια άλλη θα πάρω.

Μόνο τρεις μήνες μέχρι να κάτσει η πρώτη φορά.

Τώρα έχει περάσει κανά δίμηνο, μια φορά μου απάντησε μετά από δίωρο, είχα ήδη κλείσει άλλη.

Από Ιούνη - μέσα Ιούνη λένε σταματάει και αρχίζει πάλι Σεπτέμβρη και πάει λέγοντας.

Γι' αυτό άδικα σκας και να θέλει να πάει κάποιος άντε να τη βρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ασημαντη λεπτομερεια επισης οτι οι αρχαιοι μαλλον δεν ειχαν να διαλεξουν αναμεσα σε σαμαρα, βενιζελο, μητσοτακη, παναδρεου, τσιπρα και μιχαλολιακο.....ωστε να μπορουν να καταληξουν σε αποψεις σαν αυτη που διατυπωσες....
Εσυ ελεγες οτι θα ψηφισεις Χρυση Αυγη, τωρα εβαλες και τον Μιχαλολιακο στο τσουβαλι?
Αποφασισε επιτελους.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μηπως θα ηταν καλυτερα για ολους αν μας ενοιαζε λιγο περισσοτερο?
Οι απεχοντες δεν μας ενδιαφερουν, κατα την πολιτική επιστήμη, εκπροσωπούνται από τους συμμετέχοντες.
Οχι μονο δεν ειναι νικητές οι απέχοντες, αλλά ειναι απλώς απόντες.
Και μαλιστα απο πραγματα που ρυθμιζουν τη ζωη τους.
Θλιβερό δηλαδη.

Δεν πήγα να ψηφίσω γιατί δεν μου αρέσει κανένα κόμμα...
Όταν δεν πάει ο μισός λαός σημαίνει οτι πρέπει κάτι να αλλάξει...κάτι ουσιαστικό...και στην τελική είμαι τόσο χειρότερος από κάποιον που ψηφίζει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ?Ας μου απαντήσουν και άλλοι σε αυτό....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ξέρω, ξέρω, γι΄αυτό πάντα παίρνω Μαρίνα  αλλά κανονίζω και ποια άλλη θα πάρω.

Μόνο τρεις μήνες μέχρι να κάτσει η πρώτη φορά.

Τώρα έχει περάσει κανά δίμηνο, μια φορά μου απάντησε μετά από δίωρο, είχα ήδη κλείσει άλλη.

Από Ιούνη - μέσα Ιούνη λένε σταματάει και αρχίζει πάλι Σεπτέμβρη και πάει λέγοντας.

Γι' αυτό άδικα σκας και να θέλει να πάει κάποιος άντε να τη βρει.

Ναι ρε γιατι αν θελει τον...κωστο θα ρωτησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιρνε πριν τις 1 το μεσημερι συνηθως τεταρτες-πεμπτες. Οχι οτι αυτο ειναι εγγυηση επιτυχιας αλλα και...στοιχηματικα αν το παρεις  :grin:, εμφανιζει συνηθως πιο εγγυημενο αποτελεσμα(με καθε επιφυλαξη)  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όταν δεν πάει ο μισός λαός σημαίνει οτι πρέπει κάτι να αλλάξει...κάτι ουσιαστικό...και στην τελική είμαι τόσο χειρότερος από κάποιον που ψηφίζει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ?Ας μου απαντήσουν και άλλοι σε αυτό....
Εγω που ψηφιζω ΕΝΑ κομμα, ανεβαζω το ποσοστό αυτού του κομματος.
Εσυ που ΔΕΝ ψηφιζεις κανένα, ανεβαζεις δια της αναγωγής τα ποσοστά όλων των κομμάτων, τα οποία σιχαίνεσαι εξίσου. Απλα μαθηματικα.
Αρα προδήλως το αποτέλεσμα της στασης σου, ειναι πολλαπλώς αντίθετο σε αυτό που επιδιωκεις με την αποχη σου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εισαι ασχετος...αλλα θα κοιμηθω τωρα ειναι αργα,να σου τα γραψω για να τα μαθεις!!!Δεν ειναι αορατες δυναμεις...φροντισε να μαθεις ποιος οραματιστηκε την αναγκη μιας Παγκοσμιας διακυβερνησης στην ανθρωποτητα και απο ποτε;;;;...Μην το παιζεις μαγκας, αν δεν γνωριζεις ουτε την τυφλα σου και σε εχουν μαθει.... να βλεπεις μεχρι την μυτη σου!!!!......

Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ξε-παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα είναι σίγουρο:

Από την στιγμή που βγήκες στην σύνταξη σταμάτησαν να πέφτουν τα μαχητικά της ΕΑ από μηχανικές βλάβες.

Καρα-τσεκαρισμένο.

Επισκέπτης

εγώ ΝΔ ψήφισα στις 8 το πρωί να φανταστείς και ήμουνα ο μόνος νέος εκεί μέσα.Όλα τα γερόντια κάνανε παρέλαση...γάμησε τα...δεν πάει καλά  το πράμα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εσυ ελεγες οτι θα ψηφισεις Χρυση Αυγη, τωρα εβαλες και τον Μιχαλολιακο στο τσουβαλι?
Αποφασισε επιτελους.

Να σου πω. Παριστανεις τον χαζο? Γιατι δεν σε εχω για χαζο. Ναι ειπα οτι θα τον ψηφισω δημοτικες. 500 φορες το χω πει οπως και τους λογους. Αυτο δεν σημαινει οτι τον παω κιολας  :uglystupid:
Ουτε οτι ειμαι χρυσαυγιτης. Αλλα τι λεμε τωρα? Ειπαμε πασοκοι και νεοδημοκρατες δεν ξερετε τιποτα αλλο περα απο τα κομματα σας και σας φαινεται αδιανοητο και που υπαρχουν αλλα κομματα. Ετσι σας μαθανε. Επισης οποιος ψηφισει συριζα, ειναι συριζαιος. Παει και τελειωσε. Αλλα ενδεχομενα δεν υπαρχουν  :headbang:
ΞΕΚΟΛΛΑ επιτελους. Τον προτιμω απο σενα, αν σωνει και καλα θες να διαλεξω και αν αυτο θες να ακουσεις παντως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγώ ΝΔ ψήφισα στις 8 το πρωί να φανταστείς και ήμουνα ο μόνος νέος εκεί μέσα.Όλα τα γερόντια κάνανε παρέλαση...γάμησε τα...δεν πάει καλά  το πράμα
Παντα τα γεροντια πανε πρωι τύπε.
Κατα κανονα πριν την εκκλησια.
Οι νεοι μετα τον απογευματινο καφέ.
Και οταν γινονται οι εκλογες καλοκαιρι, μετα τις 6, επιστρεφοντας απο το μπανιο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ναι ρε γιατι αν θελει τον...κωστο θα ρωτησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιρνε πριν τις 1 το μεσημερι συνηθως τεταρτες-πεμπτες. Οχι οτι αυτο ειναι εγγυηση επιτυχιας αλλα και...στοιχηματικα αν το παρεις  :grin:, εμφανιζει συνηθως πιο εγγυημενο αποτελεσμα(με καθε επιφυλαξη)  :rockon:

Thanks kaza.

Πέρασα γαμάτα με Μαρίνα, tsunami μιλάμε.

Γαμάτη. Τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να σου πω. Παριστανεις τον χαζο? Γιατι δεν σε εχω για χαζο. Ναι ειπα οτι θα τον ψηφισω δημοτικες. 500 φορες το χω πει οπως και τους λογους. Αυτο δεν σημαινει οτι τον παω κιολας  :uglystupid:
Ουτε οτι ειμαι χρυσαυγιτης. Αλλα τι λεμε τωρα? Ειπαμε πασοκοι και νεοδημοκρατες δεν ξερετε τιποτα αλλο περα απο τα κομματα σας και σας φαινεται αδιανοητο και που υπαρχουν αλλα κομματα. Ετσι σας μαθανε. Επισης οποιος ψηφισει συριζα, ειναι συριζαιος. Παει και τελειωσε. Αλλα ενδεχομενα δεν υπαρχουν  :headbang:
ΞΕΚΟΛΛΑ επιτελους. Τον προτιμω απο σενα, αν σωνει και καλα θες να διαλεξω και αν αυτο θες να ακουσεις παντως.
Δόξα σοι ο Θεος.
Τοσο δυσκολο ηταν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom