Νέα

Ηλίθιοι, επικίνδυνοι, ανεπαρκείς ή απλά προδότες; Ίσως και όλα μαζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από νδ και πασόκ νομίζω οτι και το καθόλου χώρα είναι μια λογική λύση....
Επίσης όπως έγραψε και ο Kaza και ο "κανένας απ' αυτούς" είναι μια άποψη...εκτός αν θεωρείς χαζούς περίπου τους μισούς πολίτες που δεν πήγαν καν να ψηφίσουν....
Εγω δεν εχει σημασια πώς τους θεωρω.
Ειναι επισης ασημαντη λεπτομερεια οτι οι αρχαιοι ειχαν την χειριστη αποψη για οσους δεν συμμετείχαν στα κοινά, και τους ονομαζαν "ιδιωτες", μια λεξη που ταυτίστηκε με τον "ανοητο".

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ο σχεδιασμός ελεγχου απο τα Ελλοχίμ φταίει που ειμαστε π.χ. η μονη χωρα στην Ευρώπη που τα νοσοκομεία δεν εχουν προυπολογισμούς?

Σε αυτό έχεις δίκιο.

Μη το χαλάς όμως στο Παίκτουρα, αόρατες δυνάμεις σε αόρατα κέντρα φταίνε για όλα, μας ψεκάζουν άλλωστε.

Και πάνω από όλα μη μου τον στεναχωρείς.  Έχει πεντάωρη πορεία για να καταλάβει τη Πόλη.  Ούτε τυρί υπηρεσίας δε πρόλαβε να πακετάρει.

Επισκέπτης
Μπορουσε καλλιστα να ακυρωσει την ολη φαση. Δεν το εκανε φυσικα γιατι δεν ειχε κανενα προβλημα....

την μαρίνα δεν την βλέπω πουθενά. Λένε πως το έκοψε  το άθλημα.Το κατέστρεψα το πουτανάκι.Μια κριτική έφτανε τελικά να φύγει ο δρακουμέλ από το στρουμφοχωριό

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπορουσε καλλιστα να ακυρωσει την ολη φαση. Δεν το εκανε φυσικα γιατι δεν ειχε κανενα προβλημα....

Αδύνατον να αποσύρει υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή,άσε που δεν του έβγαιναν και οι βουλευτές γιατί είχε 150.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο σχεδιασμός ελεγχου απο τα Ελλοχίμ φταίει που ειμαστε π.χ. η μονη χωρα στην Ευρώπη που τα νοσοκομεία δεν εχουν προυπολογισμούς?
Σε αυτο εχεις δικιο....αλλα η ευθυνη ειναι συλλογικη και σε ολα τα κομματα!!!Το θεμα υγειας-ιατρικης περιθαλψης και παιδειας, κανενα κομμα μεχρι σημερα δεν τα κοιταξαν οπως θα επρεπε!!Και οχι μονο αυτα που Κυβερνησαν απο το 1974 μεχρι σημερα....αλλα και απο ολα τα αλλα της Αντιπολιτευσης!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αδύνατον να αποσύρει υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή,άσε που δεν του έβγαιναν και οι βουλευτές γιατί είχε 150.
152 βουλευτές ειχε.
150 απο τις εκλογες συν τον Κατσίκη της ΔΗΑΝΑ που προσχώρησε τον Ιουλιο του 1990 στη ΝΔ και μια έδρα ακομη από το εκλογοδικειο λιγους μηνες μετα.
Και δεν ηταν αναγκη να αποσυρει την υποψηφιότητα με νόμο.
Ηθελε και την διεκδίκησε και καλα εκανε, ολοι το ηθελαν τοτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε αυτο εχεις δικιο....αλλα η ευθυνη ειναι συλλογικη και σε ολα τα κομματα!!!Το θεμα υγειας-ιατρικης περιθαλψης και παιδειας, κανενα κομμα μεχρι σημερα δεν τα κοιταξαν οπως θα επρεπε!!Και οχι μονο αυτα που Κυβερνησαν απο το 1974 μεχρι σημερα....αλλα και απο ολα τα αλλα της Αντιπολιτευσης!
Ειδικα στο θεμα υγεία-περίθαλψη, θα επρεπε καποιοι να εχουν κρεμαστει αναποδα, συμφωνω.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
την μαρίνα δεν την βλέπω πουθενά. Λένε πως το έκοψε  το άθλημα.Το κατέστρεψα το πουτανάκι.Μια κριτική έφτανε τελικά να φύγει ο δρακουμέλ από το στρουμφοχωριό

έλα, έλα, πας να κουρδίσεις το kaza πρωινιάτικα.

Καλά που μου το θύμησες, να πάρω κανά τηλέφωνο αύριο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγω δεν εχει σημασια πώς τους θεωρω.
Ειναι επισης ασημαντη λεπτομερεια οτι οι αρχαιοι ειχαν την χειριστη αποψη για οσους δεν συμμετείχαν στα κοινά, και τους ονομαζαν "ιδιωτες", μια λεξη που ταυτίστηκε με τον "ανοητο".

Ο λαός είναι ξεκάθαρος νομίζω...νικητής στις εκλογές των τελευταίων χρόνων είναι η αποχή...
Τι με νοιάζει εμένα ή το οποιονδήποτε τι λέγαν οι αρχαίοι?

Επισκέπτης
είστε λίγο ψιλογεροντάκια ρε? που τα ξέρετε όλα αυτά ρε μουνιά και λεπτομέρειες κιόλας...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Επειδη μου αρεσει να ειμαι ακριβης.
Η υποψηφιοτητα για την ολυμπιαδα του 1996, κατατεθηκε το 1988, επί ΠΑΣΟΚ.
Η ψηφοφορια εγινε το 1992, επί Μητσοτακη.
Αμφοτεροι λοιπον την διεκδικησαν.

Η απόφαση για Ατλάντα πάρθηκε τον Σεπτέμβρη του 90',δηλαδή μόλις 4 μήνες μετά την εκλογή Μητσοτάκη !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η απόφαση για Ατλάντα πάρθηκε τον Σεπτέμβρη του 90',δηλαδή μόλις 4 μήνες μετά την εκλογή Μητσοτάκη !
Μπορεί, δεν το αποκλείω. Παντως εντος θητείας Μητσοτακη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δεν μπορω εγω να γνωριζω, αν με την ΝΔ θα ειχε επισης παει το κοστος των αγωνων δέκα φορές πάνω. Αν ειχε παει, να την βριζαμε παρέα.
Ομως δεν θα κατηγορησω τη ΝΔ επειδη ΘΑ εκανε κατι, που ήδη εκανε το ΠΑΣΟΚ.
Μαλλον εβαλα δυσκολα ερωτηματα ε?
Τι να γινει ομως? Ζούμε σε εναν κοσμο που απαντησεις πρεπει να δινονται...
Και οσο καποιοι επενδύουν στο μπαχαλο και στον "κανενα", καποιοι αλλοι πρεπει να ξαναστησουν τη χωρα στα ποδια της...

Τα "δυσκολα" ερωτηματα ειναι δυσκολα για εσας και τους πασοκους μια ζωη.
Μια ζωη διλημματα του κωλου, εκβιασμοι, εκφοβισμοι, σκανδαλα, ξεπουλημα, παπαρια μαντολες. Το ενα και το αυτο ειστε γι αυτο αλλωστε κυβερνατε επιτελους και μαζι. Γιατι οι μασκες καποια στιγμη πεφτουν. Τουλαχιστον τωρα ξερουμε. Δεν διαφερατε ποτε σε τιποτα. Τωρα πλεον ειναι και επισημο  ;)
Αντιθετως θα δυσκολευτει πολυ καποιος να μου εξηγησει ποσο ολοιδια ειναι η ΧΑ με το ΚΚΕ ή τον συριζα πχ και που συμφωνουν τοσο πολυ ωστε να...κυβερνησουν και μαζι(οπως εσεις). Θα πρεπει να προσπαθησεις παρα πολυ.
Και το τελευταιο περι αναστηλωσης της χωρας απο την ΝΔ ηταν καλυτερο και απο αυτο που ειπες με μητσοτακη....Αναστηλωση οχι μαλακιες. Σαν την...επαναδιαπραγματεση.  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ο σχεδιασμός ελεγχου απο τα Ελλοχίμ φταίει που κάποιοι έχουν πάρει σύνταξη από τα 47 με 26 χρόνια δουλειάς ενώ όλοι εμείς θα πάρουμε στα 67 με μία 40ετία και βάλε κλεισμένη?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
είστε λίγο ψιλογεροντάκια ρε? που τα ξέρετε όλα αυτά ρε μουνιά και λεπτομέρειες κιόλας...

Ναι ρε, παλαίουρες, τι νόμιζες, στη ηλικία σου τώρα ήμασταν έξω, δε καγκουριάζαμε στο νετ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο λαός είναι ξεκάθαρος νομίζω...νικητής στις εκλογές των τελευταίων χρόνων είναι η αποχή...
Τι με νοιάζει εμένα ή το οποιονδήποτε τι λέγαν οι αρχαίοι?
Μηπως θα ηταν καλυτερα για ολους αν μας ενοιαζε λιγο περισσοτερο?
Οι απεχοντες δεν μας ενδιαφερουν, κατα την πολιτική επιστήμη, εκπροσωπούνται από τους συμμετέχοντες.
Οχι μονο δεν ειναι νικητές οι απέχοντες, αλλά ειναι απλώς απόντες.
Και μαλιστα απο πραγματα που ρυθμιζουν τη ζωη τους.
Θλιβερό δηλαδη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε αυτό έχεις δίκιο.

Μη το χαλάς όμως στο Παίκτουρα, αόρατες δυνάμεις σε αόρατα κέντρα φταίνε για όλα, μας ψεκάζουν άλλωστε.

Και πάνω από όλα μη μου τον στεναχωρείς.  Έχει πεντάωρη πορεία για να καταλάβει τη Πόλη.  Ούτε τυρί υπηρεσίας δε πρόλαβε να πακετάρει.
Εισαι ασχετος...αλλα θα κοιμηθω τωρα ειναι αργα,να σου τα γραψω για να τα μαθεις!!!Δεν ειναι αορατες δυναμεις...φροντισε να μαθεις ποιος οραματιστηκε την αναγκη μιας Παγκοσμιας διακυβερνησης στην ανθρωποτητα και απο ποτε;;;;...Μην το παιζεις μαγκας, αν δεν γνωριζεις ουτε την τυφλα σου και σε εχουν μαθει.... να βλεπεις μεχρι την μυτη σου!!!!......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι ρε, παλαίουρες, τι νόμιζες, στη ηλικία σου τώρα ήμασταν έξω, δε καγκουριάζαμε στο νετ.
Αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom