Νέα

Ηλίθιοι, επικίνδυνοι, ανεπαρκείς ή απλά προδότες; Ίσως και όλα μαζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εσείς την κάνατε και τελιώσατε ...μια χαρά..εγώ αρχίδια έχω κάνει ακόμα χαχα0χ0α...κοιτάω να βρω κανα κονέ τώρα να helparei λίγο γιατι δεν γουστάρω να πάω...

πόσο πάει το λάδωμα περίπου? ξέρει κανείς?

Ρε τι έχει πάθει η νέα γενιά;

Δεν αντέχετε 9 μηνάκια μακριά από τη μαμά;

Ξέρεις πόσους σα το Παίχτουρα θα γνωρίσεις εκεί;  Πέρα από τις μαλακίες, τρελό γέλιο, τόσα χρόνια μετά ακόμα μαζευόμαστε και γελάμε με τη πάρτη τους.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω γραψει σε καποια θρεντ απο ποια σχολη προερχομαι και οτι αλλο επιθυμειτε...ψαξτε και βρειτε τα!!!Δεν γουσταρω οποτε μπαινω σε καποιο θρεντ να γραψω την αποψη μου, να με ρωτατε συνεχεια προσωπικης φυσης θεματα;;...Το εχω κανει εγω για σας;;;...Θα ηθελα καποιος να μου απαντησει!!!Ευχαριστω και καλο ξημερωμα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Ξέρεις πόσους σα το Παίχτουρα θα γνωρίσεις εκεί;  Πέρα από τις μαλακίες τρελό γέλιο, τόσα χρόνια μετά ακόμα μαζευόμαστε και γελάμε με τη πάρτη τους.
Νεούδια τύπε, τρέμει το κωλαρακι τους.
Εγω εκανα 19 μηνες και δεν εβγαλα άχνα.
Τωρα απολυονται πριν παλιωσουν καν και παλι παραπονιουνται.

Επισκέπτης

Ξέρεις πόσους σα το Παίχτουρα θα γνωρίσεις εκεί;  Πέρα από τις μαλακίες, τρελό γέλιο, τόσα χρόνια μετά ακόμα μαζευόμαστε και γελάμε με τη πάρτη τους.

ναι ρε φιλαράκι θέλω το γαλατάκι μου κάθε πρωί με τα cornflakes και μετά και κανά τηγανιτό αυγό με βάφλες να ξεκινήσω δυναμικά την μέρα...

το φαί στον στρατό είναι για το πέος...απέξω δεν παίζει να πάρω...οπότε 9 μήνες θα μου φύγει η παναγία

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νεούδια τύπε, τρέμει το κωλαρακι τους.
Εγω εκανα 19 μηνες και δεν εβγαλα άχνα.
Τωρα απολυονται πριν παλιωσουν καν και παλι παραπονιουνται.

Ναι ρε φίλε, έτσι είναι, 15 μήνες σε μονάδα εκστρατείας έκανα, Έβρο, τι να μας πουν από τη ζωή τους, 9 μηνο ούτε να σε τρέξουν δε προλαβαίνουν.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ειμαστε βεβαιοι οτι δεν επροκειτο για πλανα αρχειου?

Λες να σκεφτοταν τον κωτσο και την προηγουμενη εβδομαδα να τραβηξε το πλανο και να το ποσταρε καμια εβδομαδα μετα? Αν και τους εχω μεπρδεψει. Μπορει οντως να σκεφτοταν και τον τυπο τον stelio(παλικαρι και αυτο...)  :grin:

Επισκέπτης
Εχω γραψει σε καποια θρεντ απο ποια σχολη προερχομαι και οτι αλλο επιθυμειτε...ψαξτε και βρειτε τα!!!Δεν γουσταρω οποτε μπαινω σε καποιο θρεντ να γραψω την αποψη μου, να με ρωτατε συνεχεια προσωπικης φυσης θεματα;;...Το εχω κανει εγω για σας;;;...Θα ηθελα καποιος να μου απαντησει!!!Ευχαριστω και καλο ξημερωμα!!!

Παιχτούρα ,

χωρίς να θέλω να γίνω καχύποπτος,

Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση κατά την διάρκεια του sex? αχ0αχ0αχ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ναι ρε φιλαράκι θέλω το γαλατάκι μου κάθε πρωί με τα cornflakes και μετά και κανά τηγανιτό αυγό με βάφλες να ξεκινήσω δυναμικά την μέρα...

το φαί στον στρατό είναι για το πέος...απέξω δεν παίζει να πάρω...οπότε 9 μήνες θα μου φύγει η παναγία

Κοίτα έχεις ένα δίκιο ότι είναι για το πέος.

Για παράδειγμα ο δικός μας ο μάγειρας που ήταν και σειρούλα είχε:

Κατουρήσει
Τραβήξει μαλακία
Μαζέψει με τη σκούπα από το πάτωμα και βάλει πάλι στο καζάνι
και έφτυνε κάθε μα κάθε μέρα

το φαγητό.

Εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο, τι να σου πω, συνηθίζεται, άλλωστε κάνεις μαντού.

Επισκέπτης
Καλά μουνιά πάω να την πέσω εγώ.Αν ξέρει κανείς κανά κονέ για λαδώματα κτλπ πως να την γλιτώσω απο τον στρατό pm me.

Καλημέρες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Παιχτούρα ,

χωρίς να θέλω να γίνω καχύποπτος,

Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση κατά την διάρκεια του sex? αχ0αχ0αχ

Χωρις πλακα τωρα, αν πας φανταρος να ζητησεις απο μονος σου να χωνεσαι σε ωραια σκηνικα. Πηγαινε 2-3 φορες σκηνακια ειναι γαμω τις φασεις. Μην αποφευγεις ασκησεις και εκπαιδευση. Αν εισαι σε μοναδα που ο δοικητης γουσταρει βολες κλπ, γαμω  :rockon:
Και επισης αν πας σε νησι, ζητα απο μονος σου να πας σε βραχονησιδα φυλακιο. Αρκετες φορες. Αυτα αξιζουν και θα σου μεινουν τυπε. Τις αγγαρειες τις ξεχνας καποια στιγμη. Και στην δουλεια σου αγγαρεια κανεις, αν το σκεφτεις οποτε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom