Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546

:2funny:
σε μπουρδέλα και στούντιο που λέει ο χαζάν? παρακαλώ να μου δείξετε που για να πάω και εγώ αν είναι
Σε στούντιο έχω πετύχει προ κορόνα 2-3 αξιόλογες παρουσίες. Κυρίως στην αλυσίδα των Γερμανών.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Εγώ φοβούμαι ότι έκλασες μέντες... :confused: :embarrased:
εγω τωρα που ξερω οτι καθησε στον σνιφ θα ορμουσα...
χειροτερος δεν ειμαι οποτε σε συνδιασμο με την αποριψη που τρωει η ασχημοπατουσα απο τα μελη μας θα μου καθοταν :headbang2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
χειροτερος δεν ειμαι οποτε σε συνδιασμο με την αποριψη που τρωει η ασχημοπατουσα απο τα μελη μας θα μου καθοταν :headbang2:
Άμα σου κάτσει αγορίνα πες μου και εμένα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Άμα σου κάτσει αγορίνα πες μου και εμένα
πρεπει να την πετυχω λαιβ σε κλαμπ με δυο χαρτογιακαδες μπουληδες και μια φιλη χαζογκομενα ομως....
θες την χαζογκομενα?καλητερη θα ειναι...
η την παρτουζωνουμε μωρε σιγα την σαπια που θα την σεβαστουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.628
Πόντοι
12.756
πρεπει να την πετυχω λαιβ σε κλαμπ με δυο χαρτογιακαδες μπουληδες και μια φιλη χαζογκομενα ομως....
θες την χαζογκομενα?καλητερη θα ειναι...
η την παρτουζωνουμε μωρε σιγα την σαπια που θα την σεβαστουμε
Τους γαμαμε όλους όπως είναι παρέα , δεν έχω θέμα, για να ξεχάσουμε και τι μπαζο είναι αυτή

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ φοβούμαι ότι έκλασες μέντες... :confused: :embarrased:
Γιατι ρε μαλακακο να κλασω μεντες?
Αν ησουν εσυ λογικο να εκλανες,μιας και εισαι μισορηξια,αλλα εμενα ας ερχοταν και ο μπραβος.
Και τώρα θα σου πω εμπειρια να μαθαινεις,πριν 5 χρονια ηταν να παω σε κλαμπ με ενα φιλο παμε 12 ωρα πορτα ειχε ουρα σαββατο βλεπεις,τελος παντων μια γκομενα γνωστη του φιλου μου ειχε κλεισει μπουκαλες και ειχε καλεσει ατομα στο ονομα της για να μας μπασουν μεσα,τελος παντων φτανει η σειρα μας, λεμε ειμαστε της ταδε ο πορτιερης 1.85 καραφλος και ντουκι γυμναστηριακιας καμια σχεση με πολεμικη τεχνη κοιταει μας λεει εχει 8 ατομα και εχουν μπει ηδη 8 δεν μπαινετε ρε φιλε του λεω αφου μας εχει καλεσει μεσα στους 8 είμαστε μας λεει οχι δεν μπαινετε ο φιλος μου μου λεει παμε να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται απο πισω 3 μουνιτσες απο τη παρεα λενε το ονομα της ταδε αυτης που θα ειμασταν και εμεις ο πορτιερης κοιταει λεει 8 ατομα ειχε ειναι φουλ, λενε τα κοριτσια σας παρακαλουμε ειναι φιλη μας και τους λεει ενταξει κοριτσια περαστε το ακουω και χυμαω του λεω ε ψιτ τυπος αυτες γιατι τις εμπασες μου λεει δεν ειναι στη δικια σπυ ειναι σε αλλη του λεω το ακουσα και τις ξερω αυτες ειναι στη παρεα μας μου λεει τελος μπηκαν αυτες τωρα φυγε οχι ρε του λεω δεν φευγω ρε αντε φυγε μου λεει μην σ αρχισω στις γρήγορες αριχισε μωρη κοταρα του λεω τεντωνει χερι με πιανει μπλουζα να με σπρωξει δεξι χερι τον χτυπαω στον αγκωνα απο την εξω πλευρά μου σκιζει τη μπλουζα και τον πιανω απο το λαιμο σπρωχνει ο ενας με τον αλλον ερχονται καπακι 2 δικοι του κεφαλοκλειδωμα σε μενα ο ενας και ο λαιμος του μπραβου στα χερια μου ο τριτος τραβαει τον αλλον που ειχα πιασει μαλιοκουβαρα ολοι μεσα στο τσουρμο γκομενες να φωναζουν αλλοι να φευγουν αναστατωση ο μπραβος που τον ειχα πιασει απο το λαιμο ηταν στα νευρα και να λεει στον αλλλον ασε με να τον γαμησω και του ελεγε ξερει λαβες ρε μαλακα δεν ειδες πως σε επιασε και μπαινει μεσολαβητης ηταν ενας τυπος γυμναστηριακιας και αυτος αλλα πιο αδυνατος οχι τοσο μυωδης και μου λεει ενταξει εληξε φευγοντας με το φιλο μου ελεγαν πλακωθηκαν οι μπραβοι μεταξι τους .

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κι εσυ σαβουρογάμης?
Θα σας μαλώσει ο ζαν βιταμ...
Μαλακακο δεν την ειπα μπαζο αλλα οχι 10αρα οπως νομιζουν καποιοι.
8.5αρα πηδησιμη ειναι,το βυζι της με χαλαει πιο πολυ,τον θειτσο θα τον χαλαγε η πατουσα της πιο πολυ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Μαλακακο δεν την ειπα μπαζο αλλα οχι 10αρα οπως νομιζουν καποιοι.
8.5αρα πηδησιμη ειναι,το βυζι της με χαλαει πιο πολυ,τον θειτσο θα τον χαλαγε η πατουσα της πιο πολυ
10ρι ειναι η εμιλι ρατακοφσκι και η κενταλ τζενερ
9ρι ειναι η λεγαμενη

αλλα τι συζηταμε τωρα αντικειμενικα μουναρα ειναι
φτανει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Αν ησουν εσυ λογικο να εκλανες,μιας και εισαι μισορηξια,αλλα εμενα ας ερχοταν και ο μπραβος.
Και τώρα θα σου πω εμπειρια να μαθαινεις,πριν 5 χρονια ηταν να παω σε κλαμπ με ενα φιλο παμε 12 ωρα πορτα ειχε ουρα σαββατο βλεπεις,τελος παντων μια γκομενα γνωστη του φιλου μου ειχε κλεισει μπουκαλες και ειχε καλεσει ατομα στο ονομα της για να μας μπασουν μεσα,τελος παντων φτανει η σειρα μας, λεμε ειμαστε της ταδε ο πορτιερης 1.85 καραφλος και ντουκι γυμναστηριακιας καμια σχεση με πολεμικη τεχνη κοιταει μας λεει εχει 8 ατομα και εχουν μπει ηδη 8 δεν μπαινετε ρε φιλε του λεω αφου μας εχει καλεσει μεσα στους 8 είμαστε μας λεει οχι δεν μπαινετε ο φιλος μου μου λεει παμε να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται απο πισω 3 μουνιτσες απο τη παρεα λενε το ονομα της ταδε αυτης που θα ειμασταν και εμεις ο πορτιερης κοιταει λεει 8 ατομα ειχε ειναι φουλ, λενε τα κοριτσια σας παρακαλουμε ειναι φιλη μας και τους λεει ενταξει κοριτσια περαστε το ακουω και χυμαω του λεω ε ψιτ τυπος αυτες γιατι τις εμπασες μου λεει δεν ειναι στη δικια σπυ ειναι σε αλλη του λεω το ακουσα και τις ξερω αυτες ειναι στη παρεα μας μου λεει τελος μπηκαν αυτες τωρα φυγε οχι ρε του λεω δεν φευγω ρε αντε φυγε μου λεει μην σ αρχισω στις γρήγορες αριχισε μωρη κοταρα του λεω τεντωνει χερι με πιανει μπλουζα να με σπρωξει δεξι χερι τον χτυπαω στον αγκωνα απο την εξω πλευρά μου σκιζει τη μπλουζα και τον πιανω απο το λαιμο σπρωχνει ο ενας με τον αλλον ερχονται καπακι 2 δικοι του κεφαλοκλειδωμα σε μενα ο ενας και ο λαιμος του μπραβου στα χερια μου ο τριτος τραβαει τον αλλον που ειχα πιασει μαλιοκουβαρα ολοι μεσα στο τσουρμο γκομενες να φωναζουν αλλοι να φευγουν αναστατωση ο μπραβος που τον ειχα πιασει απο το λαιμο ηταν στα νευρα και να λεει στον αλλλον ασε με να τον γαμησω και του ελεγε ξερει λαβες ρε μαλακα δεν ειδες πως σε επιασε και μπαινει μεσολαβητης ηταν ενας τυπος γυμναστηριακιας και αυτος αλλα πιο αδυνατος οχι τοσο μυωδης και μου λεει ενταξει εληξε φευγοντας με το φιλο μου ελεγαν πλακωθηκαν οι μπραβοι μεταξι τους .
Σκηνή του Statham θυμίζει....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ζαν έκανε παρέλαση η διμοιρία σου για τα 200 χρόνια ή δεν σας κάλεσε η κυβέρνηση?
keybaordwarrior.png

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σε παρακαλώ Ρεζνοφ.
Το μέσο μέλος του μπου παίζει μπάλα μόνο με 10αρια μουνετα. :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
αλλα τι συζηταμε τωρα αντικειμενικα μουναρα ειναι
φτανει
Δεν ξέρεις εσύ γατάκι.Το μέσο μέλος του μπου που είναι σαν τον Ντάνι Ντε Βίτο απαξιώνει τα 9αρια για πλάκα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βάλε κανένα σημείο στίξης στο κείμενο,δεν βγάζει νόημα.......

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ετσι καλωμαθαμε με τα ρωσιδια εμεις και κατι τετοιες τις κατουραμε... да
Σαν μια άλλη ψυχή που γαμουσε σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο και γαμουσε αυστηρώς 10αρια μουνετα,γράφοντας συγχρόνως 8000 μηνύματα-σεντόνια στο μπου εντός ενός έτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom