Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Γιατι ρε μαλακακο να κλασω μεντες?
Αν ησουν εσυ λογικο να εκλανες,μιας και εισαι μισορηξια,αλλα εμενα ας ερχοταν και ο μπραβος.
Και τώρα θα σου πω εμπειρια να μαθαινεις,πριν 5 χρονια ηταν να παω σε κλαμπ με ενα φιλο παμε 12 ωρα πορτα ειχε ουρα σαββατο βλεπεις,τελος παντων μια γκομενα γνωστη του φιλου μου ειχε κλεισει μπουκαλες και ειχε καλεσει ατομα στο ονομα της για να μας μπασουν μεσα,τελος παντων φτανει η σειρα μας, λεμε ειμαστε της ταδε ο πορτιερης 1.85 καραφλος και ντουκι γυμναστηριακιας καμια σχεση με πολεμικη τεχνη κοιταει μας λεει εχει 8 ατομα και εχουν μπει ηδη 8 δεν μπαινετε ρε φιλε του λεω αφου μας εχει καλεσει μεσα στους 8 είμαστε μας λεει οχι δεν μπαινετε ο φιλος μου μου λεει παμε να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται απο πισω 3 μουνιτσες απο τη παρεα λενε το ονομα της ταδε αυτης που θα ειμασταν και εμεις ο πορτιερης κοιταει λεει 8 ατομα ειχε ειναι φουλ, λενε τα κοριτσια σας παρακαλουμε ειναι φιλη μας και τους λεει ενταξει κοριτσια περαστε το ακουω και χυμαω του λεω ε ψιτ τυπος αυτες γιατι τις εμπασες μου λεει δεν ειναι στη δικια σπυ ειναι σε αλλη του λεω το ακουσα και τις ξερω αυτες ειναι στη παρεα μας μου λεει τελος μπηκαν αυτες τωρα φυγε οχι ρε του λεω δεν φευγω ρε αντε φυγε μου λεει μην σ αρχισω στις γρήγορες αριχισε μωρη κοταρα του λεω τεντωνει χερι με πιανει μπλουζα να με σπρωξει δεξι χερι τον χτυπαω στον αγκωνα απο την εξω πλευρά μου σκιζει τη μπλουζα και τον πιανω απο το λαιμο σπρωχνει ο ενας με τον αλλον ερχονται καπακι 2 δικοι του κεφαλοκλειδωμα σε μενα ο ενας και ο λαιμος του μπραβου στα χερια μου ο τριτος τραβαει τον αλλον που ειχα πιασει μαλιοκουβαρα ολοι μεσα στο τσουρμο γκομενες να φωναζουν αλλοι να φευγουν αναστατωση ο μπραβος που τον ειχα πιασει απο το λαιμο ηταν στα νευρα και να λεει στον αλλλον ασε με να τον γαμησω και του ελεγε ξερει λαβες ρε μαλακα δεν ειδες πως σε επιασε και μπαινει μεσολαβητης ηταν ενας τυπος γυμναστηριακιας και αυτος αλλα πιο αδυνατος οχι τοσο μυωδης και μου λεει ενταξει εληξε φευγοντας με το φιλο μου ελεγαν πλακωθηκαν οι μπραβοι μεταξι τους .

Αν ησουν εσυ λογικο να εκλανες,μιας και εισαι μισορηξια,αλλα εμενα ας ερχοταν και ο μπραβος.
Και τώρα θα σου πω εμπειρια να μαθαινεις,πριν 5 χρονια ηταν να παω σε κλαμπ με ενα φιλο παμε 12 ωρα πορτα ειχε ουρα σαββατο βλεπεις,τελος παντων μια γκομενα γνωστη του φιλου μου ειχε κλεισει μπουκαλες και ειχε καλεσει ατομα στο ονομα της για να μας μπασουν μεσα,τελος παντων φτανει η σειρα μας, λεμε ειμαστε της ταδε ο πορτιερης 1.85 καραφλος και ντουκι γυμναστηριακιας καμια σχεση με πολεμικη τεχνη κοιταει μας λεει εχει 8 ατομα και εχουν μπει ηδη 8 δεν μπαινετε ρε φιλε του λεω αφου μας εχει καλεσει μεσα στους 8 είμαστε μας λεει οχι δεν μπαινετε ο φιλος μου μου λεει παμε να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται απο πισω 3 μουνιτσες απο τη παρεα λενε το ονομα της ταδε αυτης που θα ειμασταν και εμεις ο πορτιερης κοιταει λεει 8 ατομα ειχε ειναι φουλ, λενε τα κοριτσια σας παρακαλουμε ειναι φιλη μας και τους λεει ενταξει κοριτσια περαστε το ακουω και χυμαω του λεω ε ψιτ τυπος αυτες γιατι τις εμπασες μου λεει δεν ειναι στη δικια σπυ ειναι σε αλλη του λεω το ακουσα και τις ξερω αυτες ειναι στη παρεα μας μου λεει τελος μπηκαν αυτες τωρα φυγε οχι ρε του λεω δεν φευγω ρε αντε φυγε μου λεει μην σ αρχισω στις γρήγορες αριχισε μωρη κοταρα του λεω τεντωνει χερι με πιανει μπλουζα να με σπρωξει δεξι χερι τον χτυπαω στον αγκωνα απο την εξω πλευρά μου σκιζει τη μπλουζα και τον πιανω απο το λαιμο σπρωχνει ο ενας με τον αλλον ερχονται καπακι 2 δικοι του κεφαλοκλειδωμα σε μενα ο ενας και ο λαιμος του μπραβου στα χερια μου ο τριτος τραβαει τον αλλον που ειχα πιασει μαλιοκουβαρα ολοι μεσα στο τσουρμο γκομενες να φωναζουν αλλοι να φευγουν αναστατωση ο μπραβος που τον ειχα πιασει απο το λαιμο ηταν στα νευρα και να λεει στον αλλλον ασε με να τον γαμησω και του ελεγε ξερει λαβες ρε μαλακα δεν ειδες πως σε επιασε και μπαινει μεσολαβητης ηταν ενας τυπος γυμναστηριακιας και αυτος αλλα πιο αδυνατος οχι τοσο μυωδης και μου λεει ενταξει εληξε φευγοντας με το φιλο μου ελεγαν πλακωθηκαν οι μπραβοι μεταξι τους .
Τελικά μπήκες μέσα η έφυγες να πας να ράψεις τη μπλούζα;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Σαν μια άλλη ψυχή που γαμουσε σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο και γαμουσε αυστηρώς 10αρια μουνετα,γράφοντας συγχρόνως 8000 μηνύματα-σεντόνια στο μπου εντός ενός έτους
αυτος τις ειχε μαζι του ομως και γραφανε μαζι
μετα χρειαστηκε να βαψει νυχι για να ποσταρει μνματακι βεβαια και εχασε λιγο αιγλη ο αρχοντας αλλα ειχε μουναρες διπλα του τις αλλες ωρες :headbang2:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.913
Πόντοι
4.766
Μήπως τελικά είσαι ο ίδιος ο Ζαν Κλωντ ΒΑν Νταμ και δεν το έχουμε καταλάβει?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
μετα χρειαστηκε να βαψει νυχι για να ποσταρει μνματακι βεβαια και εχασε λιγο αιγλη ο αρχοντας αλλα ειχε μουναρες διπλα του τις αλλες ωρες :headbang2:
Αξέχαστη θα μείνει και η φωτο με το κομμένο κεφάλι που την παρουσίαζε ως γκόμενά του

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
με το τατου ρολοι στο μπουτι που ειχε δημοσιευσει και φωτογραφιες τις στο νετ λες ε?
μουναρα και αυτη...
Αυτήν την είχε ποστάρει καμία 10αρια φορές,παρόλο που ο Ιάκωβος τον είχε κάνει ρόμπα επειδή την βρήκε στο νετ
Εγώ λέω για μια άλλη από οινοποιείο,που έκοψε το κεφάλι της.Αυτη ήταν εσκορτ.

Αυτή η ψυχή πάντως επανήλθε με νέο λογαριασμό,ονόματι "Καλόγερο",όσο και αν το αρνείται.......

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μπορεί να βρεθεί αυτή η φώτο με το νύχι?? pretty please?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Αυτήν την είχε ποστάρει καμία 10αρια φορές,παρόλο που ο Ιάκωβος τον είχε κάνει ρόμπα επειδή την βρήκε στο νετ
Εγώ λέω για μια άλλη από οινοποιείο,που έκοψε το κεφάλι της.Αυτη ήταν εσκορτ.

Αυτή η ψυχή πάντως επανήλθε με νέο λογαριασμό,ονόματι "Καλόγερο",όσο και αν το αρνείται.......
τον ειδα ναι...

μοιαζει λιγο στο τουτο του

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τελικά μπήκες μέσα η έφυγες να πας να ράψεις τη μπλούζα;
Οχι δεν μπηκα,φταιει η φιλη του φιλου μου 8 ειχε δηλωσει και είχε καλεσει 13 και εμεις οι 2 μειναμε απεξω τελικα.
Την μπλουζα τη πεταξα και εμεινα με τη φανελα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Οχι δεν μπηκα,φταιει η φιλη του φιλου μου 8 ειχε δηλωσει και είχε καλεσει 13 και εμεις οι 2 μειναμε απεξω τελικα.
θα σου κάνω μια ερώτηση και θα την κάνω με ακρίβεια για να μην σε αδικήσω.
Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένα μέλος αριστερός εδώ μέσα που να πίστεψε αυτό που έγραψες?

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Η αραβανη μ αρέσει περισσότερο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Αυτη η ιστορία έγινε στα 18 σου; Στη φιλενάδα του φίλου σου τι είπες για το σκηνικό;Εγώ προσωπικά ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγα μετά.Σοβαρό παρτάλι.Στην πραγματικότητα ήθελε να κλείσει τραπέζι ντε και καλά και να μοιραστεί και τα έξοδα του μπουκαλιού οπότε δεν ήθελε να το ρισκάρει και έκλεισε παραπάνω άτομα σε περίπτωση που κάποιοι δεν ερχόντουσαν.Αλλά στα @@ της αν ερχόντουσαν όλοι.Οπότε τελικά τι θυμήθες;Γιατί άδικα πλακώθηκες με τον φουσκωτό.Γιατί την αλήθεια σου είπε αυτός.
Καλύτερα που δεν πήγες σε φαντάζομαι να χορεύεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτη η ιστορία έγινε στα 18 σου; Στη φιλενάδα του φίλου σου τι είπες για το σκηνικό;Εγώ προσωπικά ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγα μετά.Σοβαρό παρτάλι.Στην πραγματικότητα ήθελε να κλείσει τραπέζι ντε και καλά και να μοιραστεί και τα έξοδα του μπουκαλιού οπότε δεν ήθελε να το ρισκάρει και έκλεισε παραπάνω άτομα σε περίπτωση που κάποιοι δεν ερχόντουσαν.Αλλά στα @@ της αν ερχόντουσαν όλοι.Οπότε τελικά τι θυμήθες;Γιατί άδικα πλακώθηκες με τον φουσκωτό.Γιατί την αλήθεια σου είπε αυτός.
Καλύτερα που δεν πήγες σε φαντάζομαι
26 ημουν εγω κλαιν φιλη του φιλου μου ηταν και τα εκανε σκατα.
Εγω τα πηρα με τον πορτιερη γιατι εμπασε τις 3 γκομενες ενω εμας πριν οχι.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
481
πάντως παιδιά αν γνωρίζετε ομορφότερες από την Ηλιάνα που δουλεύουν σε φυλής ή στούντιο πείτε μου και εμένα που είναι να πάω. αν είναι σαν την Ηλιάνα δίνω τα τριπλά.

ut91ie624y26.jpg
hliana-poapageorgiou-418x415.jpg
iliana_papageorgiou_magio5.jpg
iliana-papageorgiou-me-magio2.jpg
ilianapapageorgiou02.jpg
Iliana-Papageorgiou-10.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ακολουθεί σοβαρό ποστ:

Επειδή διάβασα στο παρόν νήμα αρκετές μαλακίες από τους γνωστούς αγνώστους,το πραγματικό πρόβλημα σας αγαπητοί δεν είναι ότι μια κούκλα σαν την Ηλιάνα τα έφτιαξε με έναν βλάκα (Ναι όντως είναι βλάκας από τους λίγους,για να σας προλάβω) σαν τον Σνικ,αλλά ότι κοπέλες τέτοιας ομορφιάς δεν καταδέχονται να τα φτιάξουν με την "μεγαλειοτητα" σας για Χ,ψ λόγους.

Αντιδράτε με τον συγκεκριμένο τρόπο διότι σας κακοφάνηκε (σε όλους μας εδώ που τα λέμε) που ένας τρόμπας τα έχει με τέτοια γυναίκα.Για την ακρίβεια δεν σας ενόχλησε το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά σε αυτό το ζευγάρι βλέπετε κατά βάθος την επιθυμία σας να είστε με πανέμορφες γυναίκες,χωρίς να είστε σε ανάλογο εμφανισιακό επίπεδο.

Όσο για τις δικαιολογίες που πλασαρετε με τον ιδανικό (για εκείνη σύντροφο),αυτοαναιρείστε για πλάκα.Τι εννοώ?
Οι ίδιοι που λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν φραγκάτο για εξασφάλιση του βιοποριστικού,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τα λεφτά.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν ωραίο,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες είναι επιφανειακές.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να βρει έναν "ότι να ναι",τώρα που τα έχει με αυτόν τον παπάρα,σταζετε χολη λέγοντας πως οι γυναίκες έχουν άθλιο γούστο.

Εν ολίγοις το πρόβλημα σας δεν είναι η εν λόγω σχέση αλλά ότι θέλετε τέτοιες γυναίκες και ζηλεύετε όσους τα έχουν με αυτές.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom