Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
να σου δίνουν να γαμήσεις την ηλιάνα και να λες τσου, έκοψε στραβά τα νύχια.
μάλιστα.
μάλιστα.
Θα της φορέσουμε κάλτσες και θα πούμε ότι έχουμε φετίχ με τις κάλτσες!!να σου δίνουν να γαμήσεις την ηλιάνα και να λες τσου, έκοψε στραβά τα νύχια.
μάλιστα.
Eνώ εσύ με το τέρμα αγύμναστο σώμα σου,την φάτσα κουασιμόδου,το ύψος χόμπιτ και τον συνδυασμό μιζέριας και κλάψας είσαι Δον Ζουάν τρομάρα σου......Ε όχι και 9αρι,ένα ψιλοκαλό σώμα έχει,αλλά η μάπα φάτσα κι αυτό το ελλεεινιδίστικο όταν μιλάει ρίχνει το πακέτο
Eνώ εσύ με το τέρμα αγύμναστο σώμα σου,την φάτσα κουασιμόδου,το ύψος χόμπιτ και τον συνδυασμό μιζέριας και κλάψας είσαι Δον Ζουάν τρομάρα σου......
Περα απο τα ασχημα πελματα δεν εχει και στηθος.να σου δίνουν να γαμήσεις την ηλιάνα και να λες τσου, έκοψε στραβά τα νύχια.
μάλιστα.
ζαν απαξίωσέ την...
σιγά μην φτάνει τα κορίτσια στη φυλής η ατάλαντη
Χαλαρωσε προμοτορα μην τραβας μαλακιουλες με το 11ποντο για παρτι της,αν ψαξεις λιγο στα κολγκιρλς η κανεις τσαρκαρα στα μπου οταν ανοιξουν θα πετυχεις ενα 5% καλυτερες απο αυτην,δεν την λεω αρχημη αλλα ουτε και τοπ,ειναι καθαρα 8.5αρα.ζαν απαξίωσέ την...
σιγά μην φτάνει τα κορίτσια στη φυλής η ατάλαντη
Χαζοβιολη ουτε καν ασχοληθηκα τι να παω να την επιβεβαιωσω και εγω ετσι οπως τα εκαναν μουνι ολοι?εκεί ρε ζαν έπρεπε να επέμβεις και να την απαξιώσεις την ατάλαντη.
κιότεψες μου φαίνεαι όμως...
και γω έτσι φίλε, πριν γαμήσω σκέφτομαι πως θα γίνει στα γεράματα και ντύνομαι και φεύγωΠερα απο τα ασχημα πελματα δεν εχει και στηθος.
Οταν σπασει προσωπο σε κανεναν δεν θα αρεσει.
Αυτό είναι μια αλήθεια. Υπάρχουν κοπέλες του χώρου που είναι πιο ωραίες εμφανισιακά από την Ηλιάνα μας. Βέβαια, αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι μπάζο.αν ψαξεις λιγο στα κολγκιρλς η κανεις τσαρκαρα στα μπου οταν ανοιξουν θα πετυχεις ενα 5% καλυτερες απο αυτην,δεν την λεω αρχημη αλλα ουτε και τοπ
Είναι κι αυτός ένας τρόπος να νικάς τους πειρασμούςκαι γω έτσι φίλε, πριν γαμήσω σκέφτομαι πως θα γίνει στα γεράματα και ντύνομαι και φεύγω
Απο ποιον ρε κοντουλη?μάλλον θα τις έτρωγες από κανέναν παρατρεχάμενο...
Μπατμαν με σενα καπου μπορω να συμφωνησω τελικως,παντως με προμοτορα θειτσο κλπ δεξια τσιρακια ουτε λογοςΑυτό είναι μια αλήθεια. Υπάρχουν κοπέλες του χώρου που είναι πιο ωραίες εμφανισιακά από την Ηλιάνα μας. Βέβαια, αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι μπάζο.
σε μπουρδέλα και στούντιο που λέει ο χαζάν? παρακαλώ να μου δείξετε που για να πάω και εγώ αν είναιΑυτό είναι μια αλήθεια. Υπάρχουν κοπέλες του χώρου που είναι πιο ωραίες εμφανισιακά από την Ηλιάνα μας. Βέβαια, αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι μπάζο.
Οταν ανοιξουν καθε μερα θα σου στελνω π.μ να πηγαινεις.σε μπουρδέλα και στούντιο που λέει ο χαζάν? παρακαλώ να μου δείξετε που για να πάω και εγώ αν είναι