Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.470
- Πόντοι
- 11.836
Ναι απο βυζο δεν...!Από τα πιο ξενερα βυζιά που έχω δει
Ναι απο βυζο δεν...!Από τα πιο ξενερα βυζιά που έχω δει
Εγω σε μια γυναικα κοιταω μεχρι το νύχι της αν ειναι ισο η στραβο για να δωσω το 10αρι ειμαι αυστηρος.τι απιστευτη τρολαρα εισαι ρε πουστη μου....δηλαδη αν δεν μας στειλεις τρελαδικο ,δεν θα σταματησεις τις μαλακιες,απο οτι καταλαβαινω
Ειδημων ειναι ο θειτσος στις πατουσες να μας πει.έχεις δίκιο ζαν, από πατούσα χάλι
Εγω μεχρι 100 ευρω θα εδινα την ωρατο μωρό είναι τούμπανο
είναι από αυτά που ακριβοπληρώνουμε βίζιτα λόγω πορτφόλιο και έχουν απόδοση 5 στο κρεββάτι.
ΤΟ ΘΕΛΩ!
είσαι καλά ρε. αυτά τα πληρώνουμε 500άρες ωριαίοΕγω μεχρι 100 ευρω θα εδινα την ωρα
παρότι σιλικονούχο μια χαρά είναι.ωραιο βυζάκι παντως
Τυπε δεν θα δινα 500αρα την ωρα...είσαι καλά ρε. αυτά τα πληρώνουμε 500άρες ωριαίο
γι'αυτό τρως παγωτό περιπτέρου στα όρθια. Δεν είναι για όλους αυτά. Η αναγνωρισιμότητα ή τα εξώφυλλα και οι πασαρέλες πληρώνονται όμως στο πορνοχρηματιστήριο τιμών.Τυπε δεν θα δινα 500αρα την ωρα...
Πρέπει να μας δείξεις πρόσωπο και σώμα...αν είσαι κανένας σαν τον χαραλαμπουλο ή σαν τον Μπενυ Χιλλ δεν έχουν αξία αυτά που λεςΕγω σε μια γυναικα κοιταω μεχρι το νύχι της αν ειναι ισο η στραβο για να δωσω το 10αρι ειμαι αυστηρος.
Κοιταω μεχρι και αν εχει μαυρο τραπεζιτη.
Μιλαω σοβαρα καθολου δεν τρολαρω οσο και να θες να το πιστεύεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειδημων ειναι ο θειτσος στις πατουσες να μας πει.
Το θεμα μας ειναι η ηλιαννα τυπακο.Πρέπει να μας δείξεις πρόσωπο και σώμα...αν είσαι κανένας σαν τον χαραλαμπουλο ή σαν τον Μπενυ Χιλλ δεν έχουν αξία αυτά που λες
Εχεις δικιο και 9αρι που εδωσα πολυ ειναι ας πουμε 8.5 με 8 οχι πιο κατω.Ε όχι και 9αρι,ένα ψιλοκαλό σώμα έχει,αλλά η μάπα φάτσα κι αυτό το ελλεεινιδίστικο όταν μιλάει ρίχνει το πακέτο
είσαι καλά ρε. αυτά τα πληρώνουμε 500άρες ωριαίο
Το μέσο μέλος του μπου δεν θα καταδεχοταν ούτε καν να την κοιτάξει...
Προφανώς όχι,αλλά εδώ μέσα αρκετοί ''γόηδες'' έχουν βγάλει π.χ γυναικάρες τύπου Τζούλια Νόβα ή κορίτσαρους σαν την Ηλιάνα ως γυναίκες β,γ,δ (και χαμηλότερης) διαλογής βρίσκοντας (εμφανισιακά πάντα) ανύπαρκτα ψεγάδια,ενώ οι ίδιοι...ας μην σχολιάσω 5 τα ξημερώματα έχοντας αυπνίαΓιατί εσύ τώρα πιστεύεις ότι θα καταδεχόταν ένας κορίτσαρος σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κοιτάξει το μέσο μελος του μπου ;; !!!!!
?????????Εγω σε μια γυναικα κοιταω μεχρι το νύχι της αν ειναι ισο η στραβο για να δωσω το 10αρι ειμαι αυστηρος.
Κοιταω μεχρι και αν εχει μαυρο τραπεζιτη.
Μιλαω σοβαρα καθολου δεν τρολαρω οσο και να θες να το πιστεύεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειδημων ειναι ο θειτσος στις πατουσες να μας πει.
τι εννοείς αέρας κοπανιστός. Όλα σχετικά είναι.Και τουλάχιστον τα 350 ευρώ είναι αέρας κοπανιστός!
ετσι ακριβως...αν και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η συγκεκριμενη...γουστα ειναι αυτα...Χαλαρωστε παιδες δεν ειναι τοσο ουαου η ηλιαννα.
Προσωπο εχει και υψος,αυτα τα δυο συστατικα κανουν τους περισσοτερους αντρες να τις υπερτιμουν.
Ας ξενινησουμε απο το στηθος,δεν μπορει να πει κανείς ουαου αν βαλετε μονο το στηθος χωρις προσωπο.
οπισθια ειναι οκ και απο ποδι ναι μεν ψηλο λαμπαδα αδυνατο μεν.
Τωρα οι λεπτομέρειες που ειπα οπως πατουσα χαλια κλπ η αν εχει μαυρο τραπεζιτη οπως και να το κανουμε κοβουν δεκαδικα απο τη βαθμολογια