Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: τι απιστευτη τρολαρα εισαι ρε πουστη μου....δηλαδη αν δεν μας στειλεις τρελαδικο ,δεν θα σταματησεις τις μαλακιες,απο οτι καταλαβαινω :2funny::2funny::2funny:
Εγω σε μια γυναικα κοιταω μεχρι το νύχι της αν ειναι ισο η στραβο για να δωσω το 10αρι ειμαι αυστηρος.
Κοιταω μεχρι και αν εχει μαυρο τραπεζιτη.
Μιλαω σοβαρα καθολου δεν τρολαρω οσο και να θες να το πιστεύεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχεις δίκιο ζαν, από πατούσα χάλι :confused:
Ειδημων ειναι ο θειτσος στις πατουσες να μας πει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το μωρό είναι τούμπανο
είναι από αυτά που ακριβοπληρώνουμε βίζιτα λόγω πορτφόλιο και έχουν απόδοση 5 στο κρεββάτι.

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τυπε δεν θα δινα 500αρα την ωρα...
γι'αυτό τρως παγωτό περιπτέρου στα όρθια. Δεν είναι για όλους αυτά. Η αναγνωρισιμότητα ή τα εξώφυλλα και οι πασαρέλες πληρώνονται όμως στο πορνοχρηματιστήριο τιμών.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.913
Πόντοι
4.766
Εγω σε μια γυναικα κοιταω μεχρι το νύχι της αν ειναι ισο η στραβο για να δωσω το 10αρι ειμαι αυστηρος.

Πρέπει να μας δείξεις πρόσωπο και σώμα...αν είσαι κανένας σαν τον χαραλαμπουλο ή σαν τον Μπενυ Χιλλ δεν έχουν αξία αυτά που λες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πρέπει να μας δείξεις πρόσωπο και σώμα...αν είσαι κανένας σαν τον χαραλαμπουλο ή σαν τον Μπενυ Χιλλ δεν έχουν αξία αυτά που λες
Το θεμα μας ειναι η ηλιαννα τυπακο.
Τωρα γιατι εισαι εκτος θεματος δεν ξερω.
Για μενα η ηλιαννα παιρνει 9 και οχι 10 και ειπα και τους λογους εμφάνισης, στο θεμα χαρακτηρα ειναι αλλο ζητημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ε όχι και 9αρι,ένα ψιλοκαλό σώμα έχει,αλλά η μάπα φάτσα κι αυτό το ελλεεινιδίστικο όταν μιλάει ρίχνει το πακέτο
Εχεις δικιο και 9αρι που εδωσα πολυ ειναι ας πουμε 8.5 με 8 οχι πιο κατω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατί εσύ τώρα πιστεύεις ότι θα καταδεχόταν ένας κορίτσαρος σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κοιτάξει το μέσο μελος του μπου ;; !!!!!
Προφανώς όχι,αλλά εδώ μέσα αρκετοί ''γόηδες'' έχουν βγάλει π.χ γυναικάρες τύπου Τζούλια Νόβα ή κορίτσαρους σαν την Ηλιάνα ως γυναίκες β,γ,δ (και χαμηλότερης) διαλογής βρίσκοντας (εμφανισιακά πάντα) ανύπαρκτα ψεγάδια,ενώ οι ίδιοι...ας μην σχολιάσω 5 τα ξημερώματα έχοντας αυπνία

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.470
Πόντοι
11.836

?????????

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χαλαρωστε παιδες δεν ειναι τοσο ουαου η ηλιαννα.
Προσωπο εχει και υψος,αυτα τα δυο συστατικα κανουν τους περισσοτερους αντρες να τις υπερτιμουν.
Ας ξενινησουμε απο το στηθος,δεν μπορει να πει κανείς ουαου αν βαλετε μονο το στηθος χωρις προσωπο.
οπισθια ειναι οκ και απο ποδι ναι μεν ψηλο λαμπαδα αδυνατο μεν.
Τωρα οι λεπτομέρειες που ειπα οπως πατουσα χαλια κλπ η αν εχει μαυρο τραπεζιτη οπως και να το κανουμε κοβουν δεκαδικα απο τη βαθμολογια

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Χαλαρωστε παιδες δεν ειναι τοσο ουαου η ηλιαννα.
Προσωπο εχει και υψος,αυτα τα δυο συστατικα κανουν τους περισσοτερους αντρες να τις υπερτιμουν.
Ας ξενινησουμε απο το στηθος,δεν μπορει να πει κανείς ουαου αν βαλετε μονο το στηθος χωρις προσωπο.
οπισθια ειναι οκ και απο ποδι ναι μεν ψηλο λαμπαδα αδυνατο μεν.
Τωρα οι λεπτομέρειες που ειπα οπως πατουσα χαλια κλπ η αν εχει μαυρο τραπεζιτη οπως και να το κανουμε κοβουν δεκαδικα απο τη βαθμολογια
ετσι ακριβως...αν και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η συγκεκριμενη...γουστα ειναι αυτα...

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
majorca-dolphin-blue.jpg

Stories

Νέο!

Stories