Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Oι ''ομορφάντρες'' όμως του μπου,θα την απαξίωναν όμως εξαιτίας του μαλάκα που τα έχει
Oι ομορφάντρες όμως του μπου,θα την απαξίωναν όμως εξαιτίας του μαλάκα που τα έχει
Oι ομορφάντρες όμως του μπου,θα την απαξίωναν όμως εξαιτίας του μαλάκα που τα έχει
Είμαι κακούλης ε?
μπααα....απλά εκλεκτικό το μπου
μαλλον κανει τη διαιτα της κοκακολας μαζι με τον αγορι τηςμια χαρά ωραία είναι, αν θέλει να είναι με ένα νούμερο τύπου σνικ δικό της θέμα δεν θα της ζητήσω το λόγο
αλλά έτσι που αδυνάτησε τώρα που την είδα στη μεσημεριανή εκπομπή μου φάνηκε λίγο θλιβερή αυτή η εικόνα...
αρχικα λεει η ηλιαννα οτι δεν πηδιεται με 11ποντα πουλια θελει 16αρια και πανω.πάντως το να συζητάμε για το αν είναι όμορφη...μάλλον είναι ιεροσυλία...
ρε χαζουλη εγω την ειχα πετυχει σε ενα κλαμπακι τοτε μετα τα καλλιστεία 2014 περιπου με 3 λιγουριδες στη παρέα και αλλη μια χαζογκομενα ψωναρα που ειχε μαζι της.αρχικα λεει η ηλιαννα οτι δεν πηδιεται με 11ποντα πουλια θελει 16αρια και πανω.πάντως το να συζητάμε για το αν είναι όμορφη...μάλλον είναι ιεροσυλία...
Εν συνεχεια την ειχα πετύχει απο κοντα να ειναο οντως ωραια απλα εχει πολυ τουπε,νομιζει οτι καποια ειναι σνομπ πολυ και γενικα πεταει νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τους ορχεις.
Ομορφια χρημα δημοσιοτητα ισον απιαστη γκομενα.
αρχικά λοιπόν μην έχεις ελπίδες μαζί της. απέρριψες τον εαυτό σου...
εν συνεχεία παρατηρώ ότι δουλεύεις πολύ τη μαλακία σου. εύγε ζαν βιτάμ...
Προμοτορα και καραμουναρα η ηλιαννα δινει ακυρο στο 99,5% των αντρων γιατί εχει αναγνωρισιμοτητα λεφτα επιλογες και καριέρα.
Αυτες κινουνται σε αλλο λεβελ δεν τις βλεπω καπως εμενα κλαιν θα πηγαινα και θα χωνομουνα οπως στη καθε γκομενα αν και εχω πει πια πως ασχολουμε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Εγω θα πηγαινα να χωθω με τον αερα του εαυτου μου κλαιν αν ειναι η ηλιαννα η ειναι μοντελο κλπ κλπ σαν και μενα δεν ειναι οποτε κλαιν,μουνι στο πιατο και κωλο για επιδορπιο θα ηθελα.
Τωρα εσυ και ο καραμουναρος ως αγαπουλιδες που ειστε διπλα της θα εισασταν σαν βλαμμενα να σας τρεχουν τα σαλια και θα τη κοιταγατε σαν ουφο
Προμοτορα και καραμουναρα η ηλιαννα δινει ακυρο στο 99,5% των αντρων γιατί εχει αναγνωρισιμοτητα λεφτα επιλογες και καριέρα.
Αυτες κινουνται σε αλλο λεβελ δεν τις βλεπω καπως εμενα κλαιν θα πηγαινα και θα χωνομουνα οπως στη καθε γκομενα αν και εχω πει πια πως ασχολουμε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Εγω θα πηγαινα να χωθω με τον αερα του εαυτου μου κλαιν αν ειναι η ηλιαννα η ειναι μοντελο κλπ κλπ σαν και μενα δεν ειναι οποτε κλαιν,μουνι στο πιατο και κωλο για επιδορπιο θα ηθελα.
Τωρα εσυ και ο καραμουναρος ως αγαπουλιδες που ειστε διπλα της θα εισασταν σαν βλαμμενα να σας τρεχουν τα σαλια και θα τη κοιταγατε σαν ουφο
Δεν πειράζει ρε τύπε,βολέψου με την Αχτσιόγλου
η ηλιαννα ειπε δεν θελει κοντό ουτε 11ποντο ουτε προμοτορα.Προμοτορα και καραμουναρα η ηλιαννα δινει ακυρο στο 99,5% των αντρων γιατί εχει αναγνωρισιμοτητα λεφτα επιλογες και καριέρα.
πολλά τα κλαίν, βρωμίσαμε...
ζαν, ρίξε της έναν πούτσο και παράτα την να μάθει...
έτσι κι αλλοιώς στο μπου είμαστε, όλα είναι εφικτά