Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Ακολουθεί σοβαρό ποστ:

Επειδή διάβασα στο παρόν νήμα αρκετές μαλακίες από τους γνωστούς αγνώστους,το πραγματικό πρόβλημα σας αγαπητοί δεν είναι ότι μια κούκλα σαν την Ηλιάνα τα έφτιαξε με έναν βλάκα (Ναι όντως είναι βλάκας από τους λίγους,για να σας προλάβω) σαν τον Σνικ,αλλά ότι κοπέλες τέτοιας ομορφιάς δεν καταδέχονται να τα φτιάξουν με την "μεγαλειοτητα" σας για Χ,ψ λόγους.

Αντιδράτε με τον συγκεκριμένο τρόπο διότι σας κακοφάνηκε (σε όλους μας εδώ που τα λέμε) που ένας τρόμπας τα έχει με τέτοια γυναίκα.Για την ακρίβεια δεν σας ενόχλησε το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά σε αυτό το ζευγάρι βλέπετε κατά βάθος την επιθυμία σας να είστε με πανέμορφες γυναίκες,χωρίς να είστε σε ανάλογο εμφανισιακό επίπεδο.

Όσο για τις δικαιολογίες που πλασαρετε με τον ιδανικό (για εκείνη σύντροφο),αυτοαναιρείστε για πλάκα.Τι εννοώ?
Οι ίδιοι που λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν φραγκάτο για εξασφάλιση του βιοποριστικού,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τα λεφτά.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν ωραίο,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες είναι επιφανειακές.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να βρει έναν "ότι να ναι",τώρα που τα έχει με αυτόν τον παπάρα,σταζετε χολη λέγοντας πως οι γυναίκες έχουν άθλιο γούστο.

Εν ολίγοις το πρόβλημα σας δεν είναι η σχέση αλλά ότι θέλετε τέτοιες γυναίκες και ζηλεύετε όσους τα έχουν με αυτές.
απλα κομπλεξ μωρε ουτε για τον βλακα τον σνιφ ειναι ...απλα ετσι

*εγω μονο εγραψα για τον βλακα για πλακα γαμα τον αυτον ηθελε αυτον εχει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
απλα κομπλεξ μωρε ουτε για τον βλακα τον σνιφ ειναι ...απλα ετσι

*εγω μονο εγραψα για τον βλακα για πλακα γαμα τον αυτον ηθελε αυτον εχει
Πάνω κάτω στο ίδιο καταλήγουμε.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μακάρι το παιδί να πάρει την ομορφιά του μπαμπά του :tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μακάρι το παιδί να πάρει την ομορφιά του μπαμπά του :tooth:

Καλά μπροστά σου μπορεί να ναι ομορφόπαιδο ο χαζοσνικ

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
ut91ie624y26.jpg

«Η φάτσα του κογιότ» που έλεγε κι ο ΤΑΚΜΑΝ. :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ακολουθεί σοβαρό ποστ:

Επειδή διάβασα στο παρόν νήμα αρκετές μαλακίες από τους γνωστούς αγνώστους,το πραγματικό πρόβλημα σας αγαπητοί δεν είναι ότι μια κούκλα σαν την Ηλιάνα τα έφτιαξε με έναν βλάκα (Ναι όντως είναι βλάκας από τους λίγους,για να σας προλάβω) σαν τον Σνικ,αλλά ότι κοπέλες τέτοιας ομορφιάς δεν καταδέχονται να τα φτιάξουν με την "μεγαλειοτητα" σας για Χ,ψ λόγους.

Αντιδράτε με τον συγκεκριμένο τρόπο διότι σας κακοφάνηκε (σε όλους μας εδώ που τα λέμε) που ένας τρόμπας τα έχει με τέτοια γυναίκα.Για την ακρίβεια δεν σας ενόχλησε το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά σε αυτό το ζευγάρι βλέπετε κατά βάθος την επιθυμία σας να είστε με πανέμορφες γυναίκες,χωρίς να είστε σε ανάλογο εμφανισιακό επίπεδο.

Όσο για τις δικαιολογίες που πλασαρετε με τον ιδανικό (για εκείνη σύντροφο),αυτοαναιρείστε για πλάκα.Τι εννοώ?
Οι ίδιοι που λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν φραγκάτο για εξασφάλιση του βιοποριστικού,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τα λεφτά.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να τα έχει με έναν ωραίο,αν το έκανε θα λέγατε ότι οι γυναίκες είναι επιφανειακές.Οσοι λέτε ότι θα έπρεπε να βρει έναν "ότι να ναι",τώρα που τα έχει με αυτόν τον παπάρα,σταζετε χολη λέγοντας πως οι γυναίκες έχουν άθλιο γούστο.

Εν ολίγοις το πρόβλημα σας δεν είναι η εν λόγω σχέση αλλά ότι θέλετε τέτοιες γυναίκες και ζηλεύετε όσους τα έχουν με αυτές.
Φιλε η ομορφια ειναι υποκειμενικη μπορει καποια να αρεσει σε 10 και σε εναν να μην αρεσει.
Ετσι παει,μπορει οπως ειπες καποια μελη να ζηλευουν αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο.
Εγω π.χ δεν θεωρω την ηλιαννα τοσο ουαου απλα μια ωραια κοπελα γι αυτο και την βαθμολογησα με 8.5.
Ειπαμε η ομορφια ειναι υποκειμενικη.
Τωρα η συγκεκριμενη θα αλλαξει στο μελλον κατηγοριες αντρων ετσι κανουν οι περισσοτερες οποτε με ολες αυτες τις κατηγοριες που αναφερες πριν πολυ πιθανο να της δοκιμασει η τις εχει δοκιμασει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Ακολουθεί σοβαρό ποστ:

Εν ολίγοις το πρόβλημα σας δεν είναι η εν λόγω σχέση αλλά ότι θέλετε τέτοιες γυναίκες και ζηλεύετε όσους τα έχουν με αυτές.

Σωστα τα λες (εν μέρει) φίλε.

Καταρχας τονίζω ότι ανηκω σε αυτους που την θεωρω την Ηλιάνα Παπαγεώργιου ως εμφάνιση κούκλα.

Λοιπον :

Ειμαι 1.93+ (να ειναι καλα το μπασκετ στις αλανες), γυμναζομαι καθε μερα ( σε λογικά πλαισια, μερικές κάμψεις και planks ) ,
η φατσα μου είναι της εικόνας.

Εσυ πιστευεις οτι μπορω να έχω την Ηλιάνα ;

Eγω λέω όχι , δεν μπορω να την απολαυσω ως γκόμενά μου στο κρεβάτι .
Και ξέρεις γιατι όχι;
Διότι δεν έχω ουτε την προβολη, ουτε την δημοσιότητα, , ουτε τις γνωριμίες -τα κονέ του Σνικ.

Γυναικες όπως η Ηλιαννα αν δεν εχεις είτε φημη , είτε προβολη, δημοσιότητα - κονε, σε κοιτανε όπως εσυ κοιτας το ταβανι του σπιτιου σου. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι θέλω να πω.
Επιπροσθέτως η ζωη η ιδια εχει δειξει οτι οι γυναικες δινουν πολυ λιγότερο βάση στην εμφάνιση ενός άνδρα, σίγουρα όχι τόσο όσο την δίνουμε εμεις oι άνδρες.

Δεν τον πάω τον Σνικ ( ποιος τον πάει θα μου πεις ) αλλα πίστεψέ με δεν θα με χαλουσε καθόλου μα καθόλου να εχω τα προτερηματα της δημοσιότητας και της προβολης του.
Και αφου μπορεί να έχει για γκόμενά του κοριτσαρους σαν την Ηλιάνα καλα κάνει.
Και γω στην θέση του το ίδιο θα έκανα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.431
Πόντοι
3.556
Είδα σε μια φωτό ότι στο αριστερό πόδι έχει ένα τεράστιο κοτσι οπότε από 8.5 που έβαλε ο Jean εγώ τη ρίχνω σε 8

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.313
Πόντοι
3.556
εμείς πάντως στις αλάνες παίζαμε μπάλα, μπασκετ στις μπασκέτες ... μπάσκετ στις αλάνες κάτι σε Κένυα μου κάνει :think:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Οχι δεν μπηκα,φταιει η φιλη του φιλου μου 8 ειχε δηλωσει και είχε καλεσει 13 και εμεις οι 2 μειναμε απεξω τελικα.
Την μπλουζα τη πεταξα και εμεινα με τη φανελα
στo Villa mercedes στο Γκαζι ελεγαν τετοιες μαλακιες, μολις τους βγαλαμε τη καρτα ελεγχου εφοριας εκλασαν μπαμιες και μπηκαμε αερα πατερα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είχα φάει κάποτε ένα κότσι στον κόμη....ακόμα το θυμάμαι
Α ρε προμοτορα μια ζωη εκτος θεματος.
Οπως ειπαμε η ηλιαννα απο βυζι που μ ενδιαφερει πολυ σε μια γυναικα δεν εχει οποτε μειων

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βλέπω κάνεις την υπέρβαση...εσύ πάνω από 20 δεν έδινες :think::think:

τέλος πάντων για να σου απαντήσω, όχι.
τα είπαμε αυτά, μιλάμε για γυναίκες εκτός "σπορ"...
επιπλέον η συγκεκριμένη σε αγοράζει 100 φορές χαλαρά, για βαστάζο το σ/κ....
Τωρα λογω κρίσης δινω παραπανω μολις ανοιξουν τα τσαρδια θα ρηξω τιμη.
Με αγοραζει?γιατι σου ειπε κανεις οτι πουλιεμαι?
Εσυ μου ειπες γαι την 40αρα οχι εγω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
σπαμ
10 ποντοι στον καθενα :woldman:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
:grin:
Είμαστε εντος θεματος...
Ο ζαν γνωρίζει την ηλιάνα απο το κλαμπ ? κι εγώ γνωρίζω μια 40αρα που θέλει τρίο με την ηλιάνα και τύπο βαρύ κραβ μάνγκα...:confused::confused:
Τι πιο φυσικό να τους γνωρίσω? :happy:
δεν το βλεπω να τσουλαει
η 40ρα θα εχει κανενα κοτσι στανταρ και ο ζαν αυτες τις γειωνει

εδω ολοκληρη ηλιανα εφαγε απαξια :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.989