Πετράκη , δε γυρνάς πίσω στη μονή σου καλύτερα? (μονή Πετράκη)Γιατί πατέρα τρώγονται τα κράτη σαν θηρία;
Γιατί δεν επιτίθενται όλα στην Ελβετία;
Σκέψου φίλε BASILIS35 αν σνομπάρατε το πρωτάθλημα, τί θα λέγατε για το κύπελλο.
Πετράκη , δε γυρνάς πίσω στη μονή σου καλύτερα? (μονή Πετράκη)Γιατί πατέρα τρώγονται τα κράτη σαν θηρία;
Γιατί δεν επιτίθενται όλα στην Ελβετία;
Ακουω τον Sir TAKI τωρα. Ελεοςς!!!!!!!!!!!!!!!
Πετράκη , δε γυρνάς πίσω στη μονή σου καλύτερα? (μονή Πετράκη)
Σκέψου φίλε BASILIS35 αν σνομπάρατε το πρωτάθλημα, τί θα λέγατε για το κύπελλο.
ʼλλο είπα εγώ βέβαια.Στο YUNANISTAN φιλε germaon to AEKAKI αποκλειστικε γιατι δεν εβαζε την μπαλα στα δυχτια με το ΧΑΙΔΑΡΙ...
Αν μου εδεινε ΠΕΝΕΛΤΙ σαν αυτο που πηρες σημερα ΘΑ επαβα να ασχολουμε με την ΜΠΑΛΑ!!!
ʼλλο είπα εγώ βέβαια.
Και όταν λες "ΕΓΩ" για κάν'το πενηνταράκια. Τί ομάδα είσαι?
Ο Ολυμπιακος εγραψε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του σημερα:ειναι η πρωτη ομαδα Α' εθνικης που αποκλειστηκε απο ομαδα Β' εθνικης σε διπλους αγωνες!Αυτα οχι για σενα Vasos,αλλα για αλλους Ολυμπιακους που μας κοροιδευανε για το αποκλεισμο απο τον Εργοτελη,και τους Αεκτζηδες απο το Χαιδαρι που εγιναν σε ΝΟΚ-ΑΟΥΤ αγωνα.
ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΑΚΟ.
δεν ειναι καθολου μαυρη μερα για τον κοκκαλη αυτη.......αν θελει βεβαια να αλλαξει τα πραγματα....αντιθετα θα ελεγα οτι η σημερινη μερα ισως ειναι ιδιαιτερα χρησιμη για την ομαδα για να ξεκινησει επιτελους το ξεσκαρταρισμα....και πρεπει να φυγουν σχεδον ολοι........1)παντος 2)γεωργατος3)στολτιδης4)μπουλουτ5)ριβαλντο6)νε7)τζολε8)μιχαλακης ο χειροσφαιριστης 9)οκκας 10)μπαμπακιντα 11)ζεβλακοφ 12)σεζαρ 13)ανατολακης 14)σηκοφ.....οι μονοι που χωρις να ειναι ολοι κατι το ιδιαιτερα αξιολογο πρεπει να μεινουν ειναι οι 1)παππας 2)ταραλιδης 3)τοροσιδης 4)καστιγιο 5)ντακολ 6)μενδρινος
15)ξεχασα και τον μεγιστο ΦΕΛΙΞ τον μοναδικο εκουαδορικο γατο στον κοσμο που σε κενο τερμα βαραει την μπαλα με την κατω κνημη και εχει επιτυχια στο ναβρει διχτυα 1 στις 4....
μετα απο πολλα χρονια,μπορει να εχασε η αγαπημενη μου ομαδα αλλα χαρηκα που επιτελους το Κυπελλο Ελλαδος εγινε συναρπαστικο και βγηκε εξω απο τα ορια της Αθηνας...
δεν ειναι καθολου μαυρη μερα για τον κοκκαλη αυτη.......αν θελει βεβαια να αλλαξει τα πραγματα....αντιθετα θα ελεγα οτι η σημερινη μερα ισως ειναι ιδιαιτερα χρησιμη για την ομαδα για να ξεκινησει επιτελους το ξεσκαρταρισμα....και πρεπει να φυγουν σχεδον ολοι........1)παντος 2)γεωργατος3)στολτιδης4)μπουλουτ5)ριβαλντο6)νε7)τζολε8)μιχαλακης ο χειροσφαιριστης 9)οκκας 10)μπαμπακιντα 11)ζεβλακοφ 12)σεζαρ 13)ανατολακης 14)σηκοφ.....οι μονοι που χωρις να ειναι ολοι κατι το ιδιαιτερα αξιολογο πρεπει να μεινουν ειναι οι 1)παππας 2)ταραλιδης 3)τοροσιδης 4)καστιγιο 5)ντακολ 6)μενδρινος