Νέα

Ηelp! μου χρωστάνε 1200ευρω.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε καλησπερα θα σου πω και γω την γνωμη μου
καποτε δουλεψα και γω 3 μηνες χωρις ενσημα το 2003 γιατι ειχα τοτε αναγκη τη δουλεια
εκανα υπερωριες δουλευα 16 ωρα και το αφεντικο μου χρωσταγε τοτε 800€ μου ειπε εχω δυσκολιες και δεν μπορω να πληρωσω θα περιμενεις και τετοιες πιπες εγω ομως δεν του χαριστηκα
πηγα στη ΓΣΕΕ στην αθηνα και πηρα συμβουλες πηγα στο ικα και εκανα καταγγελια με ενα μαρτυρα συναδελφο και την ιδια μερα εκανα καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας μετα απο ελενγχο βρεθηκε στο μαγαζι του οτι απασχολει 5 εργαζομενους χωρις ενσημα οποτε εκοψε προστιμο καπου στις 20.000€ για ανασφαλιστη εργασια και μη υπογαφης συμφωνου εργασιας τοτε η επιθεωρηση και μας καλεσε μαλιστα να βρουμε συμβιβαστικη λυση ο μαλακας ηταν ανενδοτος δεν σε πληρωνω ουτε 1€ καλα του λεεω θα επανελθω δριμυτερος και πηγα και του εκανα καταγγελια στη ΣΔΟΕ οτι στα 15 τραπεζια κοβει 1 αποδειξη ε οταν πηγε στην κυριολεξια τον ξεσκισε τοτε με πηρε τηλεφωνω και μου ειπε ελα να σου δωσω τα 800€ και μην σε ξαναδω στα ματια μου
βεβαια τα προστιμα απο επιθεωρηση και ικα ακομα να τα πληρωσει ειναι στα δικαστηρια αλλα το σδοε το πληρωσε και ουτε που θυμαμε ποσο του εκοψε τοτε

βεβαια το παθημα μου εγινε μαθημα ποτε μου δεν ξαναδουλεψα χωρις ενσημα

βεβαια ο μαλακας τοτε με απειλουσε μου ελεγε προσεχε και οπου σε βρω θα σε σκισω και δεν ξαναδουλεψεις ποτε σε μαγαζι και τετοιες πιπες εγω ομως πηγα και στο συνηγορο του πολιτη αλλα βεβαια δεν πηγαμε στα δικηστηρια γιατι το επομενο βημα ηταν να του στειλω το υγειονομικο αν δεν με πληρωνε

το συμπερασμα ξεσκισε τον τον πουστη που σου ηπιε το αιμα σου ολο το καλοκαιρι κανε παντου και καταγγελιες και τωρα που το κρατος ψαχνετε για χρηματα δεν τη γλιτωνει με τιποτε θα τον ξεσκισουν ενα σκασμο λεφτα εχει βγαλει αποκλειετε να μην εχει τα χρηματα να σε πληρωσει

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
και εγω με ενα μουνοπανο δουλεψα 1 μηνα και δεν με πληρωσε εμαστε βεβαια στα δικαστηρια δεν θα του τη χαρισω ομως
και ας μπω και μεσα στα αρχιδια μου ετσι για το γαμωτο μην τον αφησεις τον παλιοπουστα αν δεν βγενει οικονομικα να το κλεισει το ρημαδι του

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και εγω με ενα μουνοπανο δουλεψα 1 μηνα και δεν με πληρωσε εμαστε βεβαια στα δικαστηρια δεν θα του τη χαρισω ομως
και ας μπω και μεσα στα αρχιδια μου ετσι για το γαμωτο μην τον αφησεις τον παλιοπουστα αν δεν βγενει οικονομικα να το κλεισει το ρημαδι του

θα συμφωνησω απολυτα φιλε να σε ρωτησω κατι επιθεωρηση και ικα πηγαινε και συνηγορο του πολιτη νομιζω δεν θα πληρωσεις τιποτα εγω για τις καταγγελιες που του κανα ουτε € δεν πληρωσα

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Καλά ξηγήθηκες!
Ούτε ένα ευρώ δεν χαρίζουμε αν το δικαιούμαστε!

Όσο για κάτι μαλάκες (τους συνηθισμένους) που πετάχτηκαν να σου πουν πως δεν είναι τίποτα,
βγάλτε τα ρε και δωστε τα από τη τσεπη σας στο παλικάρι αν δεν είναι τίποτα για σας.

Έτσι ακριβώς.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
καταρχην να ευχαριστησω οσους απαντησαν με σοβαροτητα στο θεμα μου.
το περιμενα οτι θα κανουν καποιοι χαβαλε εδω μεσα οπως κανουν και σε αλλα thread. δεν με πειραζει.

δεν ειμαι κανας χθεσινος σ'αυτη την δουλεια. την κανω χρονια και ποτε δεν ειχα παρομοιο προβλημα.
εχω δουλεψει και σε αλλο νησι και μου χρωστουσανε και τα πηρα την μερα που εφυγα.
στην αρχη συμφωνησα μ'αυτο που μου προτεινε, να μου δωσει τωρα τα 400ευρω και τα υπολοιπα μετα. αλλα μετα εστειλα ενα μηνυμα σ'εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι και σ'αυτον χρωσταει απο προπερσι.
αν το ηξερα εννοειτε οτι δεν θα πηγαινα. επισης εχω ακουσει και αλλες ιστοριες αυτες τις μερες για τον συγκεκριμενο και γι'αυτο φοβαμαι μηπως δεν θα μου τα δωσει.
να πω επισης οτι δεν ειμαι τελειως απληρωτος. εχω παρει αρκετα λεφτα οταν δουλευε το μαγαζι. εκανε την προηγουμενη βδομαδα 3 event με καλεσμενους τραγουδιστες και δεν τραβηξε και ετσι μπηκε μεσα. αλλιως θα μας ειχε ξεπληρωσει ολους. τουλαχιστον αυτους που εφερε απ'εξω επρεπε να τους ειχε ξεπληρωσει. τους ντοπιους μπορει να τους πληρωσει και τον χειμωνα. δεν χανονται. [size=10pt]εχει μεχρι και τους σεκιουριταδες απληρωτους[/size] που ειναι και αυτοι χρονια στην νυχτα. ο ενας ηταν στο tropicana και στο cavo paradiso στην μυκονο.

πραγματικα δεν θελω να μπλεξω με ικα και καταγγελιες και να φανω μαλακας. μακαρι να μαζευομασταν ολο το προσωπικο και να καναμε μαζι τις κινησεις μας αλλα απο'τι λενε ελπιζουν να τα παρουν το χειμωνα.

Βρες τα παλικάρια και περάστε μια βόλτα μαζί απ'το μαγαζί  >:cheesy:
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει λαμπόγυαλο  :rockon: :rockon: :rockon:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Όσο για κάτι μαλάκες (τους συνηθισμένους) που πετάχτηκαν να σου πουν πως δεν είναι τίποτα,
βγάλτε τα ρε και δωστε τα από τη τσεπη σας στο παλικάρι αν δεν είναι τίποτα για σας.
Μπορεί να σας διαφεύγει ότι κάποιοι δουλεύουν μεροκάματο.
Μεγιστάνες που μαζευτήκατε όλοι εδώ μέσα  :jerking: :jerking: :jerking:

Ελληνες Κροισοι με εννεα γραμματα και ετς  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Αυτη η φραση σου τα λεει ολα.....

Βρες τα παλικάρια και περάστε μια βόλτα μαζί απ'το μαγαζί  >:cheesy:
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει λαμπόγυαλο  :rockon: :rockon: :rockon:

Η βια φερνει βια και αυτο δεν ειναι καλο ποτε !!!!
Υπαρχουν νομοι και υπηρεσιες που κανουν μια χαρα την δουλεια που πρεπει
νομιμα και ομορφα αρκει να ψαχνεσαι.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τους ντοπιους και'γω πιστευω θα τους πληρωσει γιατι τους εχει αναγκη για το χειμωνα και για το επομενο καλοκαιρι. εμεις ομως που ειμαστε απο αλλες περιοχες ισως να μην μας πληρωσει. και επειδη εμαθα και για τον αλλον που του χρωσταει απο προπερσι, φοβαμαι περισσοτερο αλλιως θα συμφωνουσα.

Μην φοβασαι τιποτα
Καντου καταγγελια αφου πρωτα τον εννημερωσεις για τις προθεσεις σου
και φυσικα αφου κανεις μια τελευταια επαφη να σου τα δωσει

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Αυτη η φραση σου τα λεει ολα.....

Η βια φερνει βια και αυτο δεν ειναι καλο ποτε !!!!
Υπαρχουν νομοι και υπηρεσιες που κανουν μια χαρα την δουλεια που πρεπει
νομιμα και ομορφα αρκει να ψαχνεσαι.....

Δεν είπαμε σώνει και καλά να τον στείλουν στο νοσοκομείο,απλά και οι άγιοι φοβέρα θέλουν  :uglystupid:

OP
OP
D

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην φοβασαι τιποτα
Καντου καταγγελια αφου πρωτα τον εννημερωσεις για τις προθεσεις σου
και φυσικα αφου κανεις μια τελευταια επαφη να σου τα δωσει

μου το ειπε και ο ιδιος σημερα, αν θελω ας του κανω και μυνηση. και το ειπε με πολυ αγρια φωνη στο τηλ. λεγοντας μου οταν αποφασισω να τον παρω τηλ.
δεν εχει σκοπο να μου τα δωσει ολα τωρα. καταλαβαινω οτι ειναι μεσα πολλα λεφτα, γυρω στις 30χιλιαδες αλλα τι φταιμε και εμεις?
ας μην εκανε τα τελευταια events για να μπορεσει να ξεπληρωσει το προσωπικο του.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μου το ειπε και ο ιδιος σημερα, αν θελω ας του κανω και μυνηση. και το ειπε με πολυ αγρια φωνη στο τηλ. λεγοντας μου οταν αποφασισω να τον παρω τηλ.
δεν εχει σκοπο να μου τα δωσει ολα τωρα. καταλαβαινω οτι ειναι μεσα πολλα λεφτα, γυρω στις 30χιλιαδες αλλα τι φταιμε και εμεις?
ας μην εκανε τα τελευταια events για να μπορεσει να ξεπληρωσει το προσωπικο του.

Αν εχεις αποδειξεις οτι σας χρωσταει κανε λιγο υπομονη
Και αν δεις οτι τραβαει σε δουλεμα πηδηξε τον ασαλιωτα ......

Η αγρια φωνη δηλωνει αποπειρα εκφοβισμου σου .... παντως !!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν είπαμε σώνει και καλά να τον στείλουν στο νοσοκομείο,απλά και οι άγιοι φοβέρα θέλουν  :uglystupid:
Το καταλαβα βρε συ αυτο....
Απλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις την αντιδραση του αλλου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε σιγουρα δεν θα στα δωσει τα χρηματα και οχι μονο αυτο μπορει να το κανει και φαμπρικα δηλαδη να περνει συνεχεια καινουργιους καθε καλοκαιρι να τους δινει λιγοτερα και τον πουλο και του χρονου αλλοι γι αυτο αρχισε τις καταγγελιες και συ για εκβιασμο και στην τελικη επιχειρματιας ηταν και επρεπε να φροντισει για τους μισθους αλλιως ας μην εκανε event η οπως ειπε και ο φιλος παραπανω να το κλεισει το ρημαδι του

μην χαριζεστε σε κανεναν αυτοι τοσα χρονια τα κονομαγαν τρελα και εχουν αβαντες δεν θα πεινασουν ποτε μην σε πιανει κοροιδο ρε φιλε το καθε λαμογιο καταγγελια και αυριο κι ολας

OP
OP
D

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και συνεχιζει τα events. την παρασκευη φερνει αλλον τραγουδιστη.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σιγουρα δεν θα στα δωσει τα χρηματα και οχι μονο αυτο μπορει να το κανει και φαμπρικα δηλαδη να περνει συνεχεια καινουργιους καθε καλοκαιρι να τους δινει λιγοτερα και τον πουλο και του χρονου αλλοι γι αυτο αρχισε τις καταγγελιες και συ για εκβιασμο και στην τελικη επιχειρματιας ηταν και επρεπε να φροντισει για τους μισθους αλλιως ας μην εκανε event η οπως ειπε και ο φιλος παραπανω να το κλεισει το ρημαδι του

μην χαριζεστε σε κανεναν αυτοι τοσα χρονια τα κονομαγαν τρελα και εχουν αβαντες δεν θα πεινασουν ποτε μην σε πιανει κοροιδο ρε φιλε το καθε λαμογιο καταγγελια και αυριο κι ολας
κοροιδο εχει πιαστει φιλε μου ηδη,εφοσον δεχτηκε να δουλεψει ετσι.οταν συμφωνεις οτι θα δουλεψεις ετσι και ξερεις οτι δεν εισαι διασφαλισμενος κοιτας να προστατεψεις και τον ευατο σου.ζητας ημερισια η εβδομαδιαια αποζημιωση.εαν ο αλλος αρνηθει τοτε βρωμαει η δουλεια.τουλαχιστον δεν θα χανε το χρονο του.και επι της ουσιας τωρα αν ο αλλος δεν εχει η χρωσταει σε αλλους 50, και να τον καταγγειλει δεν θα παρει τιποτα απλα θα τον ταραξουν στα προστιμα χανοντας και την παραμικρη ελπιδα να παρει τα χρηματα του και κερδιζοντας την ικανοποιηση του δικαιου.διαλεγει και παιρνει

Επισκέπτης
πραγματικα δεν θελω να μπλεξω με ικα και καταγγελιες και να φανω μαλακας. μακαρι να μαζευομασταν ολο το προσωπικο και να καναμε μαζι τις κινησεις μας αλλα απο'τι λενε ελπιζουν να τα παρουν το χειμωνα.

Λοιπόν παίκτη για να συνοψίζουμε..
Όταν σου λέω ότι 1200-400=800 ευρά είναι ένα ποσό που καλώς ή κακώς αν το χάσεις δεν είναι και το τέλος του κόσμου δεν εννοώ ούτε να τα χαρίσεις ούτε ότι είναι ευτελές το ποσό.
Στο κάτω κάτω δεδουλευμένα είναι.
Αυτό που λέω είναι ότι έχουν φτάσει σε τέτοια νούμερα τα φέσια που μπορείς να αισθάνεσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου όπως και αν ακούγεται αυτό.
Μακάρι να τα βάλεις στην τσέπη σου γιατί λεφτά σου είναι..
Αυτά προς αποκατάσταση ορισμένων πραγμάτων,όχι τόσο προς εσένα αλλά πιο πολύ προς ορισμένους που έσπυσαν να βγουν απ'τα ρούχα τους..

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
και συνεχιζει τα events. την παρασκευη φερνει αλλον τραγουδιστη.

καλα ρε μεγαλε ακομα εδω εισαι....ειπαμε για μαλακες ψαχνει.....τραβα Ι.Κ.Α και παρτον τηλεφωνο απο εκει και δωστου τον αρ.πρωτοκολλου της καταγγελιας......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αυτό που λέω είναι ότι έχουν φτάσει σε τέτοια νούμερα τα φέσια που μπορείς να αισθάνεσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου όπως και αν ακούγεται αυτό.
Κι επειδή έχουν φτάσει τα φέσια πολλών άλλων σε τρεράστια ποσά πρέπει να αισθάνεται και τυχερός????

Και σε τι ποσό  μπορεί να φτάσει το φέσι για κάποιον που δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί???

Οσο και να είναι το φέσι κυνήγι με κάθε νόμιμο μέσω κι ας μην πάρει φράγκο...

Το "ελα μωρέ δε βαριέσαι..." μας έχει φάει σ'αυτή τη γαμωχώρα και όλοι εφαρμόζουν το "κατα κάυλαν σύστημα"...

Επισκέπτης
Κι επειδή έχουν φτάσει τα φέσια πολλών άλλων σε τρεράστια ποσά πρέπει να αισθάνεται και τυχερός????

Και σε τι ποσό  μπορεί να φτάσει το φέσι για κάποιον που δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί???

Οσο και να είναι το φέσι κυνήγι με κάθε νόμιμο μέσω κι ας μην πάρει φράγκο...

Το "ελα μωρέ δε βαριέσαι..." μας έχει φάει σ'αυτή τη γαμωχώρα και όλοι εφαρμόζουν το "κατα κάυλαν σύστημα"...

Ρε παπάρα,μη με φτιάχνεις κι εσύ..
Είπα εγώ να το αφήσει έτσι??
Αν δεν κατάλαβες τι εννοώ γάματο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom