Νέα

Ιδιωτικό σχολείο (δημοτικό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Niko_laos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Ανώτατη του Μπου Σχολή.
Αυτή είναι η απάντηση τύποι μου.

Μια Σχολή που θα διδάσκει Αρχαίους φιλοσόφους, μαθηματικούς, γυμναστική, ιστορία και λοιπά, ΑΛΛΑ...

Θα διδάσκει επίσης σωστό δακτυλιασμα, γλυφομουνειον, γκωνλικον, όλες τις στάσεις του Κάμα Σουτρα, τα έξτρα και πώς να αποφεύγεις τις φόλες και το κλέψιμο του χρόνου, να γράφεις σωστές κριτικές, και τα λοιπά.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Την καλησπέρα μου,

προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ιδιωτικό; Ιδανικά με :
1. έμφαση σε μαθηματικά και πληροφορική
2. Δυνατότητα διδασκαλίας Κινεζικής γλώσσας ως επιλογή

Πήρα φέτος μια γεύση από ιδιωτικό δημοτικό και είδα μέτρια δουλειά στα μαθηματικά
ενώ έμαθα ότι του χρόνου θα διδάσκονται και Γαλλικά ή Γερμανικά ώς δεύτερη ξένη γλώσσα...
Μου φαίνεται τραγικό...

Σας ευχαριστώ
οι πληροφορίες, αν και διάσπαρτα, λίγο πολύ σου έχουν δοθεί.
κολλέγιο και μωραίτης είναι καλά στη θετική κατεύθυνση (και γενικότερα).
να υπολογίζεις όμως 15 και 12 χήνες αντίστοιχα στο περίπου.
επίσης γενικά κλίμα σνομπ, αλλά γίνονται γνωριμίες.
"Γνωρίζοντας" 4 ιδιωτικά θα έλεγα ότι μόνο στο δημοτικό αξίζουν. Απο κει και περα ρόλο στο ελλάντα έχει η θεληση του παιδιού και τα φροντιστήρια ή τα ιδιαίτερα.
Εξαιρώ κολλέγιο και μωραίτη για ib, και κυρίως για γνωριμίες. Αν αυτός/οί ειναι ο σκοπός/οί.
Δημοτικό όμως αβλεπεί ιδιωτικό για πολλούς λόγους.

Κινεζικα ότι σου είπε ο νίπλης. Ετσι κι αλλιώς σε σχολείο δε μαθαίνονται.

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Πολύ μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε. Το βασικό είναι ότι αν έχεις λεφτά αγοράζεις καλή ποιότητα εκπαίδευσης. Γενικός κανόνας που ισχύει στην πλειοψηφία των ιδρυμάτων

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Ωραίο και σημαντικό θέμα...γιατί έχει πολλούς γονείς εδω μέσα.
Όταν επιλέγεις το καλύτερο για τον ευατό σου σε πολλά ζητήματα... τι πουτάνα θα γαμήσεις...το μπουφαν θα αγοράσεις ...τι κινητό θα πάρεις εεεε δεν θα διπλοτσεκάρεις και την εκπαίδευση των παιδιών? ? Και πολύ σωστά θα κάνεις.
Υπάρχει και η αίσθηση κάποιων γονιών με οικονομική άνεση που επιλέγουν ιδιωτικό με Την έννοια ότι εγώ έκανα την ακριβή (και συνήθως καλύτερη ) επιλογή για να έχω ήσυχη την συνείδηση μου.
Πάντως διαχρονικά και παγκοσμίως η ιδιωτική εκπαίδευση προηγείται και θα ήταν περίεργο να μην προηγείται.Προσωπικά ο μεγαλύτερος στόχος των γονιών θα έπρεπε να είναι να κάνουν τα παιδιά να καταλάβουν άμεσα ότι στη χώρα που λέγεται Γη, στο Νομό Ελλάδος, το χωριό τους είναι η Αθήνα (π.χ.) και είναι ένα τίποτε σε σχέση με τη χώρα τους που πρέπει να την μάθουν καλά...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.981
Πόντοι
456
Ωραία πράγματα μαθαίνουμε …. Τα ιδιωτικά είναι χειρότερα από τα δημόσια ….. χαχαχαχα ρε μπαγασες χαχαχαχαχα
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι χειροτερα...
Αν μαθαινει κανεις καλα ειπαμε, οτι βασικα αν θες να μαθεις κατι καλα θελει ιδιαιτερα.
Το σχολειο απο τη φυση του δεν ενδεικνυται για εμβαθυνση, με 30 παιδια σε καθε ταξη πως να εμβαθυνεις;
Τωρα αν εχεις να τα σκας και για φουλ ιδιαιτερα και για ιδιωτικο ΟΚ
Απλα το ιδιωτικο τρωει και χρονο απο τα παιδια και σχολανε αργοτερα και συνηθως δεν ειναι στην περιοχη σου οποτε τρωνε χρονο και στο πηγαινελα
Τωρα αν μενεις σε καμια κωλοπεριοχη που τα παιδια ειναι γκαγκστερς, μαλλον το ιδιωτικο ειναι μονοδρομος

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι χειροτερα...
Αν μαθαινει κανεις καλα ειπαμε, οτι βασικα αν θες να μαθεις κατι καλα θελει ιδιαιτερα.
Το σχολειο απο τη φυση του δεν ενδεικνυται για εμβαθυνση, με 30 παιδια σε καθε ταξη πως να εμβαθυνεις;
Τωρα αν εχεις να τα σκας και για φουλ ιδιαιτερα και για ιδιωτικο ΟΚ
Απλα το ιδιωτικο τρωει και χρονο απο τα παιδια και σχολανε αργοτερα και συνηθως δεν ειναι στην περιοχη σου οποτε τρωνε χρονο και στο πηγαινελα
Τωρα αν μενεις σε καμια κωλοπεριοχη που τα παιδια ειναι γκαγκστερς, μαλλον το ιδιωτικο ειναι μονοδρομος
Αν μένεις σε κωλοπεριοχή,δεν θα έχεις τη δυνατότητα για ιδιωτικό.Αν έχεις φράγκα,πουλάς το σπίτι σου στην κωλοπεριοχή και πας σε καλύτερη

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.071
Πόντοι
3.346
Την καλησπέρα μου,

Πήρα φέτος μια γεύση από ιδιωτικό δημοτικό και είδα μέτρια δουλειά στα μαθηματικά
ενώ έμαθα ότι του χρόνου θα διδάσκονται και Γαλλικά ή Γερμανικά ώς δεύτερη ξένη γλώσσα...
Μου φαίνεται τραγικό...

Σας ευχαριστώ
Κινεζα γκαστρωσες ρε θηριο;;

Venom_

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Στο εξωτερικό τα σχολεία έχουν κάτι απίστευτα προγράμματα, βλέπεις μαθήματα θετικής και έχουν ΟΛΑ πειράματα για κάθε μικρή ή μεγάλη μαλακία για να βλέπουν ακριβώς τα παιδιά τι σκατά συμβαίνει. Συν την κατανομή του χρόνου ώστε το παιδί να μην λιώνει στο σχολείο και μετά στο διάβασμα σπίτι. Δυστυχώς στο Ελλάντα ιδιωτικά και δημόσια είναι απαξιωμένα. Την διαφορά εκεί που μετράει θα την κάνουν ξεκάθαρα τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα. Απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Στο δημόσιο θα πετύχει τσογλανάκια, ψωνάρες, αλλά και πολύ καλά παιδιά, στο ιδιωτικό θα πετύχει τσογλανάκια ( ίσως λιγότερα ), ψωνάρες πριγκιπόπουλα και πριγκιπέσσες, αλλά και πολύ καλά παιδιά. Πιο σημαντικό είναι νομίζω να ψάχνεις απο τώρα να μαθαίνεις για φροντιστήρια και καθηγητές για όταν χρειαστούν και να κάνεις μια κάποια οικονομία όσο είναι εφικτό. Αν υπάρχει ευχέρεια χρόνου και χρημάτων πέρνα το και απο διάφορα χόμπυ. Γυμναστικές, σπορτς, πολεμικές τέχνες, μουσικά όργανα, τίποτα ζωγραφικές, αναλόγως την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του. Λίγο απο πολλά να έχει εμπειρίες και βασικές ιδέες, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούν πράγματα που του αρέσουν και μπορεί να θέλει να ασχοληθεί παραπάνω στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το σχολείο η μάθηση.

Απο την άλλη ΔΕΝ έχω παιδιά οπότε μπορεί να λέω και μαλακίες. :think:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.456
Πόντοι
3.556
Την καλησπέρα μου,

Μου φαίνεται τραγικό...

Σας ευχαριστώ
Τύπε εδώ σε έχω είναι το κατάλληλο αλλά είναι λύκειο, το θρυλικό" Λύκειο Χαβαλε"

Συνημμένα

• Ρόδα,_τσάντα_και_κοπάνα_(εξώφυλλο).jpg
    Ρόδα,_τσάντα_και_κοπάνα_(εξώφυλλο).jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Τύπε εδώ σε έχω είναι το κατάλληλο αλλά είναι λύκειο, το θρυλικό" Λύκειο Χαβαλε"
Έχουμε διεύθυνση τύπε μου; Για όταν παντρευτώ και αποκτήσω παιδιά, να ξέρω πού να τα στείλω. Σου είμαι υπόχρεος.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Στα ιδιωτικά σχολεία απαιτείς πράγματα σαν γονιός.Ζητάς. Στο Δημόσιο δεν μπορείς να απαιτείς ιδιαίτερα κάτι......

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
πεταμένα λεφτά
ρεκλάμα μόνο και διασυνδέσεις που θα διαρκέσουν αν είσαι κι εσύ του συναφιού κι όχι αν από τις 100 σου λείπουν οι 99 για το κατοστάρικο.
καλύτερα δουλειά σπίτι με δάσκαλο και δημόσιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα ιδιωτικά σχολεία απαιτείς πράγματα σαν γονιός.Ζητάς. Στο Δημόσιο δεν μπορείς να απαιτείς ιδιαίτερα κάτι......
ναι και στα κάνουν όλα τα χατίρια. Περίμενε...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Ποια αλλη αξια υπαρχει εκτος απο το να μη γινεις πουστης; :think:
Εγω δεν ειπα οτι ο μονος τροπος για να βγαλεις λεφτα ειναι το πουσταριο
Αλλα αν ξεκινας φτωχοπαιδι να πας στο Κολλεγιο απο το υστερημα του μπαμπα, για να γνωρισεις λεφταδες και να φιλας κατουρημενες ποδιες μια ζωη μπας και κανενας λεφτας σε προσεξει, που θα καταληξει νομιζεις;

Και να σου πω και ενα παραδειγμα γιατι τα λεφτα δεν ειναι το παν.
Δες εδω τι γαμανε οι λεφταδες.
Τι να τα κανω τα λεφτα αν εχω τετοιο μουνι διπλα μου μια ζωη;
Καλυτερα μπατιρης με μια μουναρα παρα λεφτας με αυτο
1792829_030917-kgo-ap-zuckerberg-mark-priscilla-img.jpg
Ο τύπος Ζουκερμπεργκ είναι πολύ μέτριος εμφανισιακά και δεν τον έπαιρνε για κάτι καλύτερο. Δε παίζουν ρόλο τα χρήματα για να σε γουστάρει κάποια μουνάρα εκτός αν είναι call girl. Η απόρριψη από πιθανότατα καλύτερη εμφανισιακά κοπέλα, ήταν που τον ώθησε να δημιουργήσει έναν προπομπό του facebook στο χαρβαρντ όταν ήταν φοιτητής πριν την υπερεπιτύχια του

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Την καλησπέρα μου,

Μου φαίνεται τραγικό...

Σας ευχαριστώ
1) Η ύλη των μαθηματικών που διδάσκεται στα σχολεία είναι υπεραρκετή κατά τη γνώμη μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να θες να μάθει περισσότερα. Όποιος ξέρει καλά τα Μαθηματικά της Β+Γ Λυκείου, κάνει περίπατο στο πανεπιστήμιο -τουλάχιστον σε σχολές μηχανικών που έχω άποψη.

2) Όσον αφορά την πληροφορική, αν είχα παιδί θα φρόντιζα απλώς να πάρει το ECDL γύρω στην Γ' γυμνασίου με Α' Λυκείου. Αυτό είναι σημαντικό skill. Το να ξέρει να φτιάχνει ρομπότ και 3D printers από το γυμνάσιο, το θεωρώ πρόωρο. Παρόλα αυτά, αν θες τόσο πολύ να ασχοληθεί από νωρίτερα, μπορείς πολύ απλά, με σχεδόν μηδενικό κόστος, να του αγοράσεις μαθήματα από πλατφόρμες τύπου edx και coursera. Κανένα εισαγωγικό μάθημα python, λίγο arduino ίσως ή την ύλη του Comptia A+. Αλλά ρε τύπε όχι από το δημοτικό. Στείλτο να παίξει κάμια μπάλα να γίνει ωραίος, κοινωνικός τύπος και τα άλλα στην ώρα τους.

3) Από γλώσσες το πρώτο μέλημα είναι να 'χει πάρει τουλάχιστον το Advanced Αγγλικών ως την Γ' Γυμνασίου. Αλλιώς που να παρακολουθήσει μετά online courses.... Με τα Κινέζικα πιστεύω θα το ζορίσεις πολύ το παιδί. Πόσα εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα θα μαθαίνει ταυτόχρονα? Καλύτερα γερμανικά ή τίποτα.

Γενικώς άλλα πράγματα θεωρώ σημαντικότερα. Τα χόμπυ εκτός σπιτιού, την καλή φυσική κατάσταση, την οδήγηση, το να κάνει σεξ πριν του κάψουν το μυαλό οι τσόντες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
το μουνοπανο ο νηματοθετης φταει που εγινε μύλος το νημα και σκοτωνονται τα παλικαρια αναμεταξυ τους...
μπηκε να ρωτησει για ιδιωτικο σχολειο και τελικα αποδειχτηκε οτι δεν εχει λεφτα για το κολεγιο...τζαμπα τοσος σκοτωμος....
:confused::confused::confused::confused::confused:

OP
OP
Niko_laos

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
οι πληροφορίες, αν και διάσπαρτα, λίγο πολύ σου έχουν δοθεί.
κολλέγιο και μωραίτης είναι καλά στη θετική κατεύθυνση (και γενικότερα).
να υπολογίζεις όμως 15 και 12 χήνες αντίστοιχα στο περίπου.
επίσης γενικά κλίμα σνομπ, αλλά γίνονται γνωριμίες.
"Γνωρίζοντας" 4 ιδιωτικά θα έλεγα ότι μόνο στο δημοτικό αξίζουν. Απο κει και περα ρόλο στο ελλάντα έχει η θεληση του παιδιού και τα φροντιστήρια ή τα ιδιαίτερα.
Εξαιρώ κολλέγιο και μωραίτη για ib, και κυρίως για γνωριμίες. Αν αυτός/οί ειναι ο σκοπός/οί.
Δημοτικό όμως αβλεπεί ιδιωτικό για πολλούς λόγους.

Κινεζικα ότι σου είπε ο νίπλης. Ετσι κι αλλιώς σε σχολείο δε μαθαίνονται.
Ναι βγήκε μια ακρη:
Λιναρδάτος, Μωραΐτης και Κολλέγιο (αν και το τελευταίο με "σφίγγει" κάπως) για λίγο περισσότερη έμφαση σε μαθηματικά
Θα προσπαθήσω να αποφύγω 2η γλώσσα, από τώρα και κινεζικά μόνο ιδιαίτερα με καθηγητή/τρία από το προξενείο
(Αν και από τα παραπάνω σχολείο μόνο Λιναρδάτος φαίνεται να τα διδάσκει)

Και η πρόταση για δημόσιο και να πάνε τα λεφτά σε ιδιαίτερα καλή ειναι,
Για IB φίλε απέχουμε πολύ ακόμα, ποιος ξέρει τόσο γρήγορα που αλλάζουν τα πράγματα τί θα γίνει σε 10 χρόνια..
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους!

OP
OP
Niko_laos

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
1) Η ύλη των μαθηματικών που διδάσκεται στα σχολεία είναι υπεραρκετή κατά τη γνώμη μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να θες να μάθει περισσότερα. Όποιος ξέρει καλά τα Μαθηματικά της Β+Γ Λυκείου, κάνει περίπατο στο πανεπιστήμιο -τουλάχιστον σε σχολές μηχανικών που έχω άποψη.

2) Όσον αφορά την πληροφορική, αν είχα παιδί θα φρόντιζα απλώς να πάρει το ECDL γύρω στην Γ' γυμνασίου με Α' Λυκείου. Αυτό είναι σημαντικό skill. Το να ξέρει να φτιάχνει ρομπότ και 3D printers από το γυμνάσιο, το θεωρώ πρόωρο. Παρόλα αυτά, αν θες τόσο πολύ να ασχοληθεί από νωρίτερα, μπορείς πολύ απλά, με σχεδόν μηδενικό κόστος, να του αγοράσεις μαθήματα από πλατφόρμες τύπου edx και coursera. Κανένα εισαγωγικό μάθημα python, λίγο arduino ίσως ή την ύλη του Comptia A+. Αλλά ρε τύπε όχι από το δημοτικό. Στείλτο να παίξει κάμια μπάλα να γίνει ωραίος, κοινωνικός τύπος και τα άλλα στην ώρα τους.

3) Από γλώσσες το πρώτο μέλημα είναι να 'χει πάρει τουλάχιστον το Advanced Αγγλικών ως την Γ' Γυμνασίου. Αλλιώς που να παρακολουθήσει μετά online courses.... Με τα Κινέζικα πιστεύω θα το ζορίσεις πολύ το παιδί. Πόσα εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα θα μαθαίνει ταυτόχρονα? Καλύτερα γερμανικά ή τίποτα.

Γενικώς άλλα πράγματα θεωρώ σημαντικότερα. Τα χόμπυ εκτός σπιτιού, την καλή φυσική κατάσταση, την οδήγηση, το να κάνει σεξ πριν του κάψουν το μυαλό οι τσόντες
1) Παραπάνω ύλη δεν θέλω, ναι σε καταλαβαίνω καθηγητής ήμουν σε φροντιστήριο, καλή είναι η ύλη και πριν δέκα χρόνια ακόμα καλύτερη.
Αλλά κάποια σχολεία "πιέζουν" λίγο παραπάνω όσον αφορά τις ασκήσεις τους, κάτι τέτοιο δεν θα με χάλαγε...

2) Σωστος..., με την πληροφορική ασχολούμαι και καταλαβαίνω όσα μου λες.
Δεν έχω τρέλα για ρομποτικές, ούτε να πάρει το ECDL,
αλλά να αρχίσει τσούκου τσούκου με python (λόγω απλότητας) από την Τετάρτη γίνεται...
Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για παιδιά από 8 ετών και άνω.
Μια γλώσσα είναι εν τελεί και ο Προγραμματισμός και μου φαίνεται κρίμα να τρώει χρόνο σε Γαλλικά και Γερμανικά
ενώ μπορεί να αρχίσει να βλέπει πράγματα σε κωδικα

p.s. ναι σίγουρα αθλητισμός πάνω από όλα και κάθε μέρα. Μαυρίζει η καρδιά μου να βλέπω παχύσαρκα παιδιά...

3) Μαζί σου, αλλά στο υπάρχον σχολείο από Δευτέρα ξεκινούν δεύτερη γλώσσα και μάλιστα Ευρωπαϊκή...
Η φουρνιά μας από την Τετάρτη ξεκινούσε Αγγλικά και μια χαρά τα μαθαμε...
Αν μπορώ να το βγάλω από δεύτερη Ευρωπαϊκή γλώσσα και να κάνει κάτι άλλο (γυμναστική/μουσική) τότε θα το κάνω, αλλά αν δεν μπορώ προτιμώ
να κάνει Κινεζικά όσο πιο χαλαρά γίνεται...

Σε ευχαριστώ!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Την καλησπέρα μου,

Μου φαίνεται τραγικό...

Σας ευχαριστώ

Αλήθεια τώρα, πόσο μυαλό μπορεί να κουβαλάς που μπήκες στο συγκεκριμένο σαιτ να ρωτήσεις για ιδιωτικό σχολείο?
Ήρεμα ρωτάω!

OP
OP
Niko_laos

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Στο εξωτερικό τα σχολεία έχουν κάτι απίστευτα προγράμματα, βλέπεις μαθήματα θετικής και έχουν ΟΛΑ πειράματα για κάθε μικρή ή μεγάλη μαλακία για να βλέπουν ακριβώς τα παιδιά τι σκατά συμβαίνει. Συν την κατανομή του χρόνου ώστε το παιδί να μην λιώνει στο σχολείο και μετά στο διάβασμα σπίτι. Δυστυχώς στο Ελλάντα ιδιωτικά και δημόσια είναι απαξιωμένα. Την διαφορά εκεί που μετράει θα την κάνουν ξεκάθαρα τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα. Απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Στο δημόσιο θα πετύχει τσογλανάκια, ψωνάρες, αλλά και πολύ καλά παιδιά, στο ιδιωτικό θα πετύχει τσογλανάκια ( ίσως λιγότερα ), ψωνάρες πριγκιπόπουλα και πριγκιπέσσες, αλλά και πολύ καλά παιδιά. Πιο σημαντικό είναι νομίζω να ψάχνεις απο τώρα να μαθαίνεις για φροντιστήρια και καθηγητές για όταν χρειαστούν και να κάνεις μια κάποια οικονομία όσο είναι εφικτό. Αν υπάρχει ευχέρεια χρόνου και χρημάτων πέρνα το και απο διάφορα χόμπυ. Γυμναστικές, σπορτς, πολεμικές τέχνες, μουσικά όργανα, τίποτα ζωγραφικές, αναλόγως την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του. Λίγο απο πολλά να έχει εμπειρίες και βασικές ιδέες, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούν πράγματα που του αρέσουν και μπορεί να θέλει να ασχοληθεί παραπάνω στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το σχολείο η μάθηση.

Απο την άλλη ΔΕΝ έχω παιδιά οπότε μπορεί να λέω και μαλακίες. :think:
Χωρίς να το έχω ψάξει για το τι κάνουν έξω έχω την αίσθηση ότι έχει δίκαιο...!
Για αυτό άρχισε να με τρώει για άλλο σχολείο και ρώτησα.
Ναι αυτό που λες εσύ και είπαν και αλλά μέλη για δημόσιο και ιδιαίτερα πιθανόν να γίνει (και ιδιωτικό και φροντιστήριο δεν βγαίνει..)
Όσον αφορά το κομμάτι "περιβάλλον" και πώς αυτό επηρεάζει τον χαρακτήρα.., δεν ξέρω...,
ζαριά μου φαίνεται από πρώτη γυμνασίου και μετά που μπαίνουν στην εφηβεία

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Αλήθεια τώρα, πόσο μυαλό μπορεί να κουβαλάς που μπήκες στο συγκεκριμένο σαιτ να ρωτήσεις για ιδιωτικό σχολείο?
Ήρεμα ρωτάω!
τύπε αν άλλαζε η θεματολογία απο ιδιωτικό σχολειο σε αναμορφωτήριο/φυλακες ανηλίκων κλπ, θα κούμπωνε καλυτερα με το μέσο μέλος του σαη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom