Νέα

Το ευχαριστώ ενός εκπαιδευτικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γειτοναs κι αυτοs!!!!!
A  μπα,  αυτοs ειναι χοντροs ρε.........
ναι αλλα ειναι κομμαντο τυπε :grin:
κοιτα εδω
kammenos_mpoufan.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι αλλα ο Πουτιν εχει και μερικα πυρηνικα...Αυτοs μονο  ....αντε ναχει φασουλιδικα

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
να ξεκινησει η χωρα απο την αρχη φιλτατε...που το δυσκολο ?? απο την αρχη restart....ολοι αυτο φωναζουν εδω και 3 ετη....απο την αρχη σε νεες βασεις  ολη η χωρα....δε γινεται οι φοροφυγαδες να ζουν στην "ελβετια" και ολοι οι υπολοιποι να χαρακτηριζονται ως μ@λ@κες που πληρωνουν λογαριασμους των λαμογιων.......δηλαδη τωρα τι βλεπεις οτι γινεται ?? σε λιγο ολοι στην ανεργια θα μενουν και θα κλαινε ολοι μαζι....αυτο ειναι το ζητουμενο ????
Θα μου πεις οτι για να κανουμε restart θα χρειαστουν πολλα ετη να επανορθωσουμε......και θα σου απαντησω ,οτι τωρα θα εχουμε και την κατηφορα που δε ξερουμε ποσα ετη ακομη θα πεφτουμε για να φτασουμε παλι στην αρχη του αναποφεκτου restart...οσο πιο γρηγορα ,τοσο το καλυτερο !!!
Και ο πιο γελοιος οικονομολογος σε ολο τον πλανητη ,το φωναζει....το φωναζουν οικονομολογοι που ζουν στο εξωτερικο σε ξενα ιδρυματα και σχολες ......και εδω οι δικοι μας ,ασχολουνται να κοψουν απο τον μισθωτο και τον συνταξιουχο τα 50 ευρω ........
Δηλαδη το ο,τι μετετρεψαν ενα ιδιωτικο χρεος (τραπεζικο) ,σε Εθνικο χρεος ....δε σε πειραζει ??αυτο και αν ηταν η μεγαλυτερη απατη του ελληνικου λαου !!!! Εν αρχη ειπαν οτι τα εφαγαν οι δημοσιοι και οταν ειδε τα χαλια του και ο ιδιωτικος τομεας .....ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν τον τροχο...λεγοντας οτι οι τραπεζες τα εκαναν ολα......και τι εγινε ??? τα καφε γεμισαν με τους ανεργους στις εκλογες του καλοκαιριου του 2012.....αφησαν τον καθε παππου να παρει στα χερια του την μοιρα της χωρας......ειτε πεσει ,ειτε οχι η κυβερνηση....πρπει να γινει restart....αλλιως  οσο καθυστερουμε ,τοσο θα αργησουμε .....και δε θα εχει μεινει τιποτα ορθιο......ποιος θα κυβενρησει ??? απαντηση : θα ηθελα πολυ να δω αυτο που λενε ,οτι στην δημοκρατια δεν υπαρχεια αδιεξοδο.....εοφσον αυτο λενε και οι πολιτικοι μας ....ας δουμε λοιπον στην πραξη ,αν στην δημοκρατια δεν υπαρχει αδιεξοδο....θα ηθελα πολυ να το δω στην πραξη και εγω αυτο !!!!

Επισκέπτης
Ειμαι μαλακας επειδη λεω οτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν τοσα ανεργα παιδια που δεν ξερουν τι θα κανουν

και με αυτη τη κατασταση ενας του δημοσιου που τοσα χρονια καθοταν και εξυνε τα αρχιδια του και επαιρνε 1500αρες το μήνα θα πρεπει να λεει και ευχαριστω που του εκοψαν 200 ευρω ?

για αυτο ειμαι μαλακας?

Τα έπαιρνε για 20 45λεπτα δουλειάς τη βδομάδα , έτσι ;;;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Τι πόσα ρε?
Τι στοίχημα να βάλουν 2 nicks στο νετ??
Μην επιμένεις ρε. Σιγά μη σπουδάζουν οι μαλάκες οι γεωπόνοι 5 χρόνια.
5 χρόνια χρειάζονται να μάθουν να πουλάνε λιπάσματα??
Άσε ρε μόρτη..

α-ναρχοάπλυτε μήπως είσαι και ελαφρώς α-γγράματος?

Γενική Περιγραφή Προγράμματος Σπουδών

Η δομή των προπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα

Οι σπουδές διαρκούν πέντε ακαδημαϊκά έτη. Το εκπαιδευτικό έργο κάθε ακαδημαϊκού έτους διαρθρώνεται χρονικά σε δύο εξάμηνα. Από τα δέκα Εξάμηνα το 1ο, 3ο, 5ο, 7ο και 9ο είναι τα Χειμερινά Εξάμηνα και το 2ο, 4ο, 6ο, 8ο και 10ο είναι τα Εαρινά Εξαμηνα

Επισκέπτης
α-ναρχοάπλυτε μήπως είσαι και ελαφρώς α-γγράματος?

Γενική Περιγραφή Προγράμματος Σπουδών

Η δομή των προπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα

Οι σπουδές διαρκούν πέντε ακαδημαϊκά έτη. Το εκπαιδευτικό έργο κάθε ακαδημαϊκού έτους διαρθρώνεται χρονικά σε δύο εξάμηνα. Από τα δέκα Εξάμηνα το 1ο, 3ο, 5ο, 7ο και 9ο είναι τα Χειμερινά Εξάμηνα και το 2ο, 4ο, 6ο, 8ο και 10ο είναι τα Εαρινά Εξαμηνα

Άσε μας ρε φίλε.
Επειδή το γράφει άνα μπλογκ της πούτσας πάει να πει πως είναι έτσι??
Άκου 5 χρόνια σπουδές για να πουλάς ποντικοφάρμακα ναπούμε.
Με 1 χρόνο ΙΕΚ είσαι κομπλέ..

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Άσε μας ρε φίλε.

Τι κόλλημα έχεις φάει, ρε συ; Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας είναι 5 χρόνια.
Μην το μπερδεύεις με κάτι ΤΕΙ Φυτικής παραγωγής κτλ. Ο γεωπόνος είναι επιστήμονας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Άσε μας ρε φίλε.

τώρα αυτός ο τύπος η πλάκα κάνει (η έτσι νομίζει) ή πέρνει πολλά drugs...ή και τα δύο... :tooth:

Επισκέπτης
Μιλάς απαξιωτικά για την ... πουστιά ;;;;;
Μήπως είσαι ομοφοβικός νεοναζί ;;;;;;
Να το προσέξεις ....
Εσύ είσαι προοδευτικό παληκάρι ..........

Όχι λαλάκη, δεν είμαι ομοφοβικός. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay.
Οι παλιόπουστες σαν εσένα που πουλάνε ντεμεκ αντριλίκι μου γυρίζουν τ' άντερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom