pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
ο baros ειναι μονιμας στο δημοσιο.
2 παρα τεταρτο ειναι σπιτι του.
πιο νωρις τετοια ωρα ειναι απογευμα για τους δημοσιους
ο baros ειναι μονιμας στο δημοσιο.
μα ρε μαλάκα, όταν δε μπορείς να ξεχωρίσεις τον πιο μαλάκα από δύο μαλάκες, μαλάκας δεν είσαι;
ε καλα εισαι μαλακαςο baros ειναι μονιμας στο δημοσιο.
μπα μη το λες εγω χρεωνω διπλοβαρδιεςπιο νωρις τετοια ωρα ειναι απογευμα για τους δημοσιους
πιο νωρις τετοια ωρα ειναι απογευμα για τους δημοσιους
ε καλα εισαι μαλακας
στις 10 φευγω και γυρναω 4
αλλα ενδιαμεσα ερχομαι για φαγητο
μπα μη το λες εγω χρεωνω διπλοβαρδιες
Στιs 10???????? Παs στιs 10????
δλδ τι κανουν οι αλλοιεδω τις κοψανε απο το λιμανι ρε τις διπλες ....ασ τα σαπια .... αμα εισαι του δημοσιου δεν σε εχω ικανο για τιποτα ... οτι κανουν οι αλλοι κανεις και συ ... παπαγαλε
Που συνπληρωνω αιτηση προσληψηs???? Ακου στιs 10.00
δε θελουμε ειμαστε πληρειςΠου συνπληρωνω αιτηση προσληψηs???? Ακου στιs 10.00
καποτε στην πιο κοντινη σου κλαδικη του πασοκ τυπεΠου συνπληρωνω αιτηση προσληψηs???? Ακου στιs 10.00
Εμ βεβαια....Τα καλα τα κρατατε για την παρτη σαs ...Το λεγανε και στο σχολειο , αλλα δεν εδινα σημασια..."Αμυνεσθε περι παρτηs""δε θελουμε ειμαστε πληρεις
καποτε στην πιο κοντινη σου κλαδικη του πασοκ τυπε
μη με χρωματιζεις εμενακαποτε στην πιο κοντινη σου κλαδικη του πασοκ τυπε
κανε μια δωρεα ρε και οταν θα ξαναμπει στα πραματα θα εισαι ο πρωτος που θα γραψουν κανονικαΔεν ειχα την τιμη....Αν και το τοπικο εδω εκλεισε....Δεν ειχε να πληρωσει το νοικι
οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται βλεπω τυπε?κανε μια δωρεα ρε και [glow=red,2,300]οταν θα ξαναμπει στα πραματα[/glow] θα εισαι ο πρωτος που θα γραψουν κανονικα
δεν εβαλες πυξ λαξ ομωςοι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται βλεπω τυπε?
κανε μια δωρεα ρε και οταν θα ξαναμπει στα πραματα θα εισαι ο πρωτος που θα γραψουν κανονικα