Νέα

Ηχογράφηση από γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKOTY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Vyzarou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
196
Πόντοι
0
Κι εσυ κι εγω καλα τα λεμε,καλυτερα τα κανουμε αλλα προφανως αλλο βρισίδι εννοει η υπερτουμπανη κοπελια...τα "πουτανα ,καργιολα ξεκωλιάρα δεν χορταινεις πουτσο" και τα συναφή....εχουν κι αυτα την θέση τους πολλες φορες αλλα θελει προσοχη το σπορ να τα "τραβάει" και η αλλη κάργα...μπορει να βγουμε απο τον αγώνα με...αιμάτωμα μονοκεφάλου!!!!
Έκλαψα

Vyzarou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
196
Πόντοι
0
Ευγε φιλαράκι...ΑΞΙΟΣ!!!!Αυτο ειναι...οταν οι πράξεις μιλάνε...τα λογια περιττευουν!!!!Καλο ειναι να υπάρχουν βεβαια...αλλα μην τρελαθουμε κιολας...με το καβλι γαμαμε...οχι με το στόμα!!!!
Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να μπείτε ποτέ στο μυαλό μιας γυναίκας...

Vyzarou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
196
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Γνώμη μου και δε περιμένω να την ασπαστείτε. Καθένας έχει τα πιστεύω του. Το καλό γαμήσι ξεκινά από το μυαλό. Το κορμί όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε πώς να το γαμήσουμε. Όταν όμως ξεκινήσεις από το μυαλό...το σεξ πάει σε άλλο επίπεδο. Χρειάζονται, συνεπώς και τα λόγια. Αυτά που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει.
Respect φίλε μου

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.934
Πόντοι
456
Βουβός ήταν μόνο ο κινηματογράφος. Το καλό γαμήσι έχει σκληρό και βρώμικο με μπάτσες και μπινελίκια

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.911
Πόντοι
456
Εδω δεν μπαινει η ιδια στο δικο τγς...θα τρομαξει στην θεα του!!!Εμεις θα μπουμε;;;Ουτε καν...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom