Νέα

Ηχογράφηση από γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKOTY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Hello..γυναίκα είμαι
Το καταλαβα και σε πειράζω....μην μπερδευεσαι!!!!Απλα σου δινω λιγο πιο...παραστατικα να καταλάβεις οτι αλλο πραγμα το γαμήσι και αλλο ο τσακωμος στα ορια της δολοφονιας...τα εχετε κανει ενα πράγμα πολλες...και δεν ειναι καλο!!!

Vyzarou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
196
Πόντοι
0
Το καταλαβα και σε πειράζω....μην μπερδευεσαι!!!!Απλα σου δινω λιγο πιο...παραστατικα να καταλάβεις οτι αλλο πραγμα το γαμήσι και αλλο ο τσακωμος στα ορια της δολοφονιας...τα εχετε κανει ενα πράγμα πολλες...και δεν ειναι καλο!!!
Βρε μανάρι μου, δεν είπα να βρίζουν λες και είναι στο γήπεδο αλλά σε όλα τα ηχογραφημένα που άκουσα εδώ ,ούτε μια λέξη

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Βρε μανάρι μου, δεν είπα να βρίζουν λες και είναι στο γήπεδο αλλά σε όλα τα ηχογραφημένα που άκουσα εδώ ,ούτε μια λέξη
Μαλλον δεν τα ακουσες ολα...ειδικα τα πρωτα τα δικα μου!!!!Αν δεν βρισκεις πες μου να σε διαφωτισω...!!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Πώς δε βρίζουμε...
Κι εσυ κι εγω καλα τα λεμε,καλυτερα τα κανουμε αλλα προφανως αλλο βρισίδι εννοει η υπερτουμπανη κοπελια...τα "πουτανα ,καργιολα ξεκωλιάρα δεν χορταινεις πουτσο" και τα συναφή....εχουν κι αυτα την θέση τους πολλες φορες αλλα θελει προσοχη το σπορ να τα "τραβάει" και η αλλη κάργα...μπορει να βγουμε απο τον αγώνα με...αιμάτωμα μονοκεφάλου!!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Ευγε φιλαράκι...ΑΞΙΟΣ!!!!Αυτο ειναι...οταν οι πράξεις μιλάνε...τα λογια περιττευουν!!!!Καλο ειναι να υπάρχουν βεβαια...αλλα μην τρελαθουμε κιολας...με το καβλι γαμαμε...οχι με το στόμα!!!!

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Ευγε φιλαράκι...ΑΞΙΟΣ!!!!Αυτο ειναι...οταν οι πράξεις μιλάνε...τα λογια περιττευουν!!!!Καλο ειναι να υπάρχουν βεβαια...αλλα μην τρελαθουμε κιολας...με το καβλι γαμαμε...οχι με το στόμα!!!!
Συμφωνούμε
Ταπεινή μου γνώμη : Οποια θέλει μπλα μπλα για να γουσταρει, μαλλον service θέλει στο μουνί ή στον εγκέφαλο ( ή απόσυρση :) )

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Συμφωνούμε
Ταπεινή μου γνώμη : Οποια θέλει μπλα μπλα για να γουσταρει, μαλλον service θέλει στο μουνί ή στον εγκέφαλο ( ή απόσυρση :) )
2 πράγματα εχουν αποτρελάνει τον γυναικείο εγκέφαλο : 1)Sirina productions 2)Cyber sex.....μυριζει καμμένο παντου...σχεδον!!!!!

Ψωλαράς3

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
313
Πόντοι
20
Καλησπέρα! Γνώμη μου και δε περιμένω να την ασπαστείτε. Καθένας έχει τα πιστεύω του. Το καλό γαμήσι ξεκινά από το μυαλό. Το κορμί όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε πώς να το γαμήσουμε. Όταν όμως ξεκινήσεις από το μυαλό...το σεξ πάει σε άλλο επίπεδο. Χρειάζονται, συνεπώς και τα λόγια. Αυτά που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.903
Πόντοι
456
Καλησπέρα! Γνώμη μου και δε περιμένω να την ασπαστείτε. Καθένας έχει τα πιστεύω του. Το καλό γαμήσι ξεκινά από το μυαλό. Το κορμί όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε πώς να το γαμήσουμε. Όταν όμως ξεκινήσεις από το μυαλό...το σεξ πάει σε άλλο επίπεδο. Χρειάζονται, συνεπώς και τα λόγια. Αυτά που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει.
Να συμφωνήσω οκ,τα είπα κι εγω πιο πριν ως συμπλήρωμα στην πράξη χρειάζεται και η προστυχη ομιλια και λιγο μπνελίκωμα....αλλα για ποιο μυαλο μιλάμε????Εχει μεινει κανα εγκεφαλικό κυτταρο σε λειτουργια σε μεγαλη μεριδα των γυναικων πιστευεις???Τρυπες σαν Ελβετικο τυρι βλεπω εδω κι εκει...κι απο κοντα κι εμεις που ασχολουμαστε ακομα θερμά...παιζουμε με την φωτια!!!!!Σε λιγο θα κοψουμε το κανονικο γαμησι να καθομαστε απο τις οθονες μας να γράφουμε εκθέσεις με μπινελίκια για να την καταβρισκουν οι κυριες...ε απο μενα ειναι ΟΧΙ ξεκάθαρο!!!Κι ευτυχως δεν ειμαι μονος μου στον αγώνα απ οτι βλεπω...κατι ειναι κι αυτο!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom