Gorginosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Στείλε broΌποιος θέλει βίντεο που κάνω σεξ με τη γυναίκα μου, ας μου στείλει πμ
Στείλε broΌποιος θέλει βίντεο που κάνω σεξ με τη γυναίκα μου, ας μου στείλει πμ
τον εχω μελανιασει! ανθρωποι που δουλευετε σε ξενοδοχεια ειστε οι ανθρωποι μου.Ο πρόεδρος του ΛΑΕ με το ηλεκτρικό μαλακιστήρι πρέπει να τον έχει κάνει λάστιχο.
κανε το mp3 και στειλτο κ σε μεναΌποιος θέλει βίντεο που κάνω σεξ με τη γυναίκα μου, ας μου στείλει πμ
υπαλληλος ξενοδοχειου ε? εσυ δεν εισαι υπαλληλος ηρωας του 21 εισαι!Απο ξενοδοχείο επαρχίας
ακομα?? 2 χρονια περασανΚαλησπέρα
Και εγώ έχω ηχογραφήσεις από γειτόνισσες μου. Τα καλοκαιρια συνήθως φωνάζουν και ακούγεται στο υπνοδωμάτιο μου οποτε αφού δε μπορούσα να κοιμηθώ τα έγγραφα να περάσει η ώρα. Αν και έκανα σήμερα εγγραφη θα τα βάλω και εγώ αφού σας αρέσουν
Εγω πάντως περαστικός ήμουνυπαλληλος ξενοδοχειου ε? εσυ δεν εισαι υπαλληλος ηρωας του 21 εισαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακομα?? 2 χρονια περασαν
Φίλε πολύ καλόΑπο εκεινα τα μανιασμένα "ντου" των 50 γιούρο που αξιζουν για 150...και βαλε..τον βαθιά...τέρμα!!!!Show(er) time...baby!!!!
Νομίζω το εοχα δειΧαιρετώ τους συναγωνιστές ωτομπανιστηρτζήδες! Θέλω τη βοήθειά σας, σύντροφοι! Πριν από 4-5 χρόνια είχε εντοπίσει ένα προφίλ στο πορνχαμπ με το ευγενές όνομα hornylistener. Είχε τραβήξει βίντεο έξω από την πόρτα θορυβώδους γειτόνισσας επί τω έργω (4-5 νομίζω). Τυχαίνει να τα έχει κανείς σας;
Δεν ακούγεται και κάτι, μπαίνουν τα τραγούδια στη μέσηΟταν η "αυτου μεγαλειώτης" αποφασίζει απο μονη της να μπουκάρει στην πίσω τρύπα...ετσι ωμά...ψυχρά..απροετοίμαστα!!!Σοκ...και πέος η φουκαριάρα κορασίδα!!!The something else...dude!!!
Ηταν ξαφνικο ντου για ξεκωλιασμα μετα μουσικης...υπερπαραγωγη!!!!Αλλο να το ακους...αλλο να το ζεις εννοειται!!!!Δεν ακούγεται και κάτι, μπαίνουν τα τραγούδια στη μέση
Αν δεν εχουν σβηστει βρισκονται μια χαρα...απλα λογικα θα θέλουν μετατροπή σε audio ή mp3 για να ανέβουν και να παίξουν...υπάρχουν ελεύθεροι converters για να τα μετατρέψεις οταν τα μεταφέρεις απο το κινητό!!!!!!!Εχω από παντρεμενες που γαμουσα παλιοτερα αλλά είναι στο παλιο κινητό. Βρίσκονται αυτά τώρα?
δεν περίμενα ηχητικό να έχει περισσότερη καυλα από τη μέση τσόντα!!Της ειχε λείψει...πολύ!!!!!