amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.271
- Πόντοι
- 22.785
Αυτά δεν λέγονται δημόσια.Σε παρακολουθώ με μανία αλλά δεν θυμάμαι ηχογράφηση
Αυτά δεν λέγονται δημόσια.Σε παρακολουθώ με μανία αλλά δεν θυμάμαι ηχογράφηση
Αν μπορεις ειτε ανεβασε εδω ειται σε πμ ειτε ξανανεβασε τα....κ εγω σε παρακολουθω μανιωδως κ φυσικα σε παραδεχομαι...Αυτά δεν λέγονται δημόσια.
ΧΑ ΧΑΑν μπορεις ειτε ανεβασε εδω ειται σε πμ ειτε ξανανεβασε τα....κ εγω σε παρακολουθω μανιωδως κ φυσικα σε παραδεχομαι...
ΟκΚαλησπέρα
Και εγώ έχω ηχογραφήσεις από γειτόνισσες μου. Τα καλοκαιρια συνήθως φωνάζουν και ακούγεται στο υπνοδωμάτιο μου οποτε αφού δε μπορούσα να κοιμηθώ τα έγγραφα να περάσει η ώρα. Αν και έκανα σήμερα εγγραφη θα τα βάλω και εγώ αφού σας αρέσουν
Τύπε ψωλοβρόντη πάνε χύσε την εξώπορτα τους τουλάχιστονΚαλησπέρα
Και εγώ έχω ηχογραφήσεις από γειτόνισσες μου. Τα καλοκαιρια συνήθως φωνάζουν και ακούγεται στο υπνοδωμάτιο μου οποτε αφού δε μπορούσα να κοιμηθώ τα έγγραφα να περάσει η ώρα. Αν και έκανα σήμερα εγγραφη θα τα βάλω και εγώ αφού σας αρέσουν
No longer available
Θυμάμαι τύπε που περνούσα από μπροστά από τα μαγαζιά εκεί στην Ομόνοια και έβλεπα μια φωτό-τσόντα πάνω σε κασέτα ήχου και δεν καταλάβαινα τι παίζει.Τύπε Ακόμα στις ηχογραφήσεις είσαι; Τις πούλαγαν σε κασσέτες στην Ομόνοια πριν 30 χρόνια. Τότε που δεν έπαιζε τίποτα
Τώρα βίντεο με ήχο dolby kai μόνο σε ανάλυση 4Κ και πάνω.
Ρε βίτσια που έχουν μερικοί!
Δεν έχασες και κάτι. Τίποτα σχεδόν δεν ακούγονταν.No longer available
ΣτειλεΜάγκες πάντως όποιος θέλει έχω και εγώ ηχογραφήσεις από γειτόνισσα που κάνει πάρτυ ;) Κάθε σκ....
Άντε βάλε τπτΜάγκες πάντως όποιος θέλει έχω και εγώ ηχογραφήσεις από γειτόνισσα που κάνει πάρτυ ;) Κάθε σκ....
Είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ ακόμη νομίζωΆντε βάλε τπτ
Στείλε pleaseΜάγκες πάντως όποιος θέλει έχω και εγώ ηχογραφήσεις από γειτόνισσα που κάνει πάρτυ ;) Κάθε σκ....