Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.343
- Πόντοι
- 2.356
Δεν επιβάλλεται, αλλά αν δε βγεις, μπορεί να φας χώσιμο!Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;
Δεν επιβάλλεται, αλλά αν δε βγεις, μπορεί να φας χώσιμο!Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;
Αν εξοδόχος μείνει μέσα δεν δικαιούται φαγητό,τουλαχιστον έτσι έχω ακούσει ότι γίνεται τα τελευταία χρόνια.Δεν επιβάλλεται, αλλά αν δε βγεις, μπορεί να φας χώσιμο!
Δεν καπνίζω. Γεινικά είμαι εγκρατής. Το φαγητό του στρατού δεν ξέρω αν μου αρέσει. Ανησυχώ μήπως δεν τρώγεται και πρεπει να παίρνω από το ΚΨΧ. Αλλά γενικά έχω πολλές κάβλες και θα θελα να πηδάω τακτικά. Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;
Τι είναι το ΚΨΧ?
Αν εξοδόχος μείνει μέσα δεν δικαιούται φαγητό,τουλαχιστον έτσι έχω ακούσει ότι γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Δεν καπνίζω. Γεινικά είμαι εγκρατής. Το φαγητό του στρατού δεν ξέρω αν μου αρέσει. Ανησυχώ μήπως δεν τρώγεται και πρεπει να παίρνω από το ΚΨΧ. Αλλά γενικά έχω πολλές κάβλες και θα θελα να πηδάω τακτικά. Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;
Eμείς ΚΨΜ το λέγαμε.ΚΨΧ πρώτη φορά το ακούω.Ένα σαν περίπτερο μέσα στη μονάδα.
ΚΨΜ εννούσα φίλε. χαχαχαEμείς ΚΨΜ το λέγαμε.ΚΨΧ πρώτη φορά το ακούω.
ΣΤΑ @@ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΟι εργοδότες βλέπουν με πολύ αρνητικό μάτι την απαλλαγή; Ποια η γνώμη και εμπειρία σας στο θέμα;
Εσύ φίλε δεν έχεις πάει;ΣΤΑ @@ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Σιγά μη δίνουν δεκάρα. Μόνο αν πας για τίποτα σεκιουριτάς, θα παίξει ρόλο.Οι εργοδότες βλέπουν με πολύ αρνητικό μάτι την απαλλαγή; Ποια η γνώμη και εμπειρία σας στο θέμα;
Απολυτήριο λαμβάνουν όσοι παίρνουν Ι5; Και πάλι όμως ο λόγος δεν φαίνεται. Οπότε μπορεί να είναι και παθολογικό. Με Ι5 δεν θα σε προσλάβουν δηλαδή το βρίσκουν τόσο αρνητικό; Υπάρχουν ΕΠΟΠ με Ι5 πραγματικά απίστευτο χαχαχα.Σε μεγάλες εταιρείες που έχω δουλέψει μου έχουν ζητήσει απολυτήριο στρατού, βέβαια είναι παράνομο να στο ζητάνε. Καθώς και λευκό ποινικό μητρώο. Σου λένε αν θες δουλειά να τα δείξεις αλλιώς πάνε αλλού. Στο δημόσιο δεν ζητάνε και επειδή ειμουν σε στρατολογικό γραφείο για λίγο....οι περισσότεροι ΕΠΟΠ είχαν ι2,3 και 4. Ι5 δεν είδα σε ΕΠΟΠ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν γίνεται, περνάν τηλέφωνο από το υπουργείο να αλλάζουμε το ι των ΕΠΟΠ σε 1 ή 2. Άρα αν έχεις μέσον με ι5 μπορείς να κάνεις όλες τις δουλειές ακόμα και στα σώματα ασφαλείας. Αν δεν έχεις σε μεγάλες εταιρείες θα έχεις πρόβλημα.
Aυτά τα δύο τα ζητάνε παντού.Σε μεγάλες εταιρείες που έχω δουλέψει μου έχουν ζητήσει απολυτήριο στρατού.
Καθώς και λευκό ποινικό μητρώο.
Στο Ι5 δεν λαμβάνω απολυτήριο;Aυτά τα δύο τα ζητάνε παντού.
Αφού δεν υπηρέτησες ρε φίλε τι απολυτήριο να λάβεις? ένα χαρτί παίρνεις που λέει ότι απαλλάχτηκτες τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότεροΣτο Ι5 δεν λαμβάνω απολυτήριο;