Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
Δεν καπνίζω. Γεινικά είμαι εγκρατής. Το φαγητό του στρατού δεν ξέρω αν μου αρέσει. Ανησυχώ μήπως δεν τρώγεται και πρεπει να παίρνω από το ΚΨΧ. Αλλά γενικά έχω πολλές κάβλες και θα θελα να πηδάω τακτικά. Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;

Όσον αφορά από την προσωπική μου εμπειρία κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας το θέμα φαγητό στο στρατό εξαρτάται καθαρά από τον μάγειρα που θα πέσεις!
Και στο λέει ένας που ΔΕΝ είναι και ο πιο εύκολος στο φαγητό!

Ένα σαν περίπτερο μέσα στη μονάδα.

Αν εξοδόχος μείνει μέσα  δεν δικαιούται φαγητό,τουλαχιστον έτσι έχω ακούσει ότι γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ισχύει ΔΕΝ δικαιούσαι μερίδα διότι ντεμεκ τις έχουν μετρημένες!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν καπνίζω. Γεινικά είμαι εγκρατής. Το φαγητό του στρατού δεν ξέρω αν μου αρέσει. Ανησυχώ μήπως δεν τρώγεται και πρεπει να παίρνω από το ΚΨΧ. Αλλά γενικά έχω πολλές κάβλες και θα θελα να πηδάω τακτικά. Στις εξόδους επιβάλλεται να βγαίνω ή μπορώ να μένω και μέσα;

Τα μεσημέρια που θα γυρνάτε από εκπαίδευση,έχεις τέτοια πείνα που τρως και τους δίσκους

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Οι εργοδότες βλέπουν με πολύ αρνητικό μάτι την απαλλαγή; Ποια η γνώμη και εμπειρία σας στο θέμα;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οι εργοδότες βλέπουν με πολύ αρνητικό μάτι την απαλλαγή; Ποια η γνώμη και εμπειρία σας στο θέμα;
ΣΤΑ @@ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.343
Πόντοι
2.356
Σιγά μη δίνουν δεκάρα. Μόνο αν πας για τίποτα σεκιουριτάς, θα παίξει ρόλο.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
ολο ασυναρτησιες διαβαζω , ο ενας λεει δε βγαζεις κυνηγετικη αδεια κατι που δεν ισχυει, ο αλλος χαλαγε 200 ευρω τη βδομαδα , ρε μεγαλε με 800 το μηνα αλλοι ζουν οικογενεια !
φιλος μου μονιμα απαλλαγμενος για ιατρικο θεμα που το ελυσε και σεκιουριτας δουλεψε και αοριστου σε βιομηχανια , το θεμα ειναι οτι ο στρατος ειναι υποχρεωση του πολιτη , ολοι πηγαμε και δε παθαμε και τιποτα
και εγω χασα 9 μηνες αλλα απο την αλλη δεν ειχα εννοιες , μολις βγεις απο το στρατο ξεκινανε οι εννοιες
το φαι του στρατου ειναι εφαμιλλο η και καλυτερο απο φοιτιτικες λεσχες ( εχω φάει και στα 2) και σιγουρα του στρατου περισσοτερο.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Στους εργοδότες πρέπει να δίνεις κάποιο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ή ρωτάνε προφορικά; Τι συμβαίνει με τις μεγάλες εταιρείες;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.342
Πόντοι
746
Σε μεγάλες εταιρείες που έχω δουλέψει μου έχουν ζητήσει απολυτήριο στρατού, βέβαια είναι παράνομο να στο ζητάνε. Καθώς και λευκό ποινικό μητρώο. Σου λένε αν θες δουλειά να τα δείξεις αλλιώς πάνε αλλού. Στο δημόσιο δεν ζητάνε και επειδή ειμουν σε στρατολογικό γραφείο για λίγο....οι περισσότεροι ΕΠΟΠ είχαν ι2,3 και 4. Ι5 δεν είδα σε ΕΠΟΠ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν γίνεται, περνάν τηλέφωνο από το υπουργείο να αλλάζουμε το ι των ΕΠΟΠ σε 1 ή 2. Άρα αν έχεις μέσον με ι5 μπορείς να κάνεις όλες τις δουλειές ακόμα και στα σώματα ασφαλείας. Αν δεν έχεις σε μεγάλες εταιρείες θα έχεις πρόβλημα.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Σε μεγάλες εταιρείες που έχω δουλέψει μου έχουν ζητήσει απολυτήριο στρατού, βέβαια είναι παράνομο να στο ζητάνε. Καθώς και λευκό ποινικό μητρώο. Σου λένε αν θες δουλειά να τα δείξεις αλλιώς πάνε αλλού. Στο δημόσιο δεν ζητάνε και επειδή ειμουν σε στρατολογικό γραφείο για λίγο....οι περισσότεροι ΕΠΟΠ είχαν ι2,3 και 4. Ι5 δεν είδα σε ΕΠΟΠ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν γίνεται, περνάν τηλέφωνο από το υπουργείο να αλλάζουμε το ι των ΕΠΟΠ σε 1 ή 2. Άρα αν έχεις μέσον με ι5 μπορείς να κάνεις όλες τις δουλειές ακόμα και στα σώματα ασφαλείας. Αν δεν έχεις σε μεγάλες εταιρείες θα έχεις πρόβλημα.
Απολυτήριο λαμβάνουν όσοι παίρνουν Ι5; Και πάλι όμως ο λόγος δεν φαίνεται. Οπότε μπορεί να είναι και παθολογικό. Με Ι5 δεν θα σε προσλάβουν δηλαδή το βρίσκουν τόσο αρνητικό; Υπάρχουν ΕΠΟΠ με Ι5 πραγματικά απίστευτο χαχαχα.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Έχετε εμπειρίες από μεγάλες εταιρείες σχετικά με την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων; Τι γίνεται στις συνεντεύξεις;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΕΠΟΠ με I5 πώς γίνεται ρε μύστες;  :huh:

Δηλαδή κάποιος δεν ήθελε να πάει φαντάρος για 9 μήνες αλλά μετά πήγε μόνιμα;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.342
Πόντοι
746
Όταν ειμουν στον στρατό η θητεία ήταν 18 μήνες. Σκέψου ποιοι φυλάνε τα σύνορα..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Στο Ι5 δεν λαμβάνω απολυτήριο;
Αφού δεν υπηρέτησες ρε φίλε τι απολυτήριο να λάβεις? ένα χαρτί παίρνεις που λέει ότι απαλλάχτηκτες τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom