Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Σιγά ρε μάγκες μη σε κάνει ο στρατός άντρα. Έτσι όπως είναι δομημένος για τον κληρωτό, κοπρίτη και λουφαδόρο σε κάνει. 19 μήνες χωρίς λογική και νόημα. Και άντε εγώ είχα και μια ειδικότητα που είχε και μάχιμη σημασία. Όταν δεν ασβέστωνα ατελείωτα χιλιόμετρα πεζοδρομίων στα γόνατα, με κουβά και χειρόβουρτσα και δε μάζευα γόπες και δεν έκανα άλλες παρόμοιες μαλακίες ξόδευα και λίγο χρόνο για την ειδικότητά μου. Οι περισσότεροι απορούσα τι στην ευχή κάνουν σε αυτή τη θητεία; Μια ανοησία και μισή είναι η θητεία για την πλειονότητα. Ούτε περήφανος νιώθω που υπηρέτησα ούτε τίποτα. Καθήκον μου ήταν, έκανα το χρόνο μου, οκ. Μέχρις εκεί.
Τώρα για το Ι5, όσοι ρωτάτε για επαγγελματικούς λόγους, δείτε το ως εξής. Είσαι ΗR και σου 'ρχεται τύπος με τέτοιο απολυτήριο. Υπάρχει περίπτωση να μη ρωτήσεις τι και πως; Κι αν του το δώσανε γιατί είναι ψυχάκιας θα τον πάρεις εσύ στην εταιρεία, φέροντας και την ευθύνη; Ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί.
Για το Δημόσιο ας απαντήσει όποιος είναι του τομέως.
Τώρα για το Ι5, όσοι ρωτάτε για επαγγελματικούς λόγους, δείτε το ως εξής. Είσαι ΗR και σου 'ρχεται τύπος με τέτοιο απολυτήριο. Υπάρχει περίπτωση να μη ρωτήσεις τι και πως; Κι αν του το δώσανε γιατί είναι ψυχάκιας θα τον πάρεις εσύ στην εταιρεία, φέροντας και την ευθύνη; Ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί.
Για το Δημόσιο ας απαντήσει όποιος είναι του τομέως.