κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.769
- Πόντοι
- 19.795
Απο τοτε μαγειρευονταν τα νουμερα που παρουσιαζονταν στην τοτε ΕΟΚ.Μεγαλη ατσιδα ο λοχαγος σου
Απο τοτε μαγειρευονταν τα νουμερα που παρουσιαζονταν στην τοτε ΕΟΚ.Μεγαλη ατσιδα ο λοχαγος σου
ο ιδιος λεει ότι δεν ειχε πραγματικο πρόβλημα, αλλα ότι ειμαστε κοροιδα οσοι δεν καναμε το ιδιο.Θεωρω οτι εισαι καπως υπερβολικος στην αντιδραση σου, αφου δεν γνωριζεις τι προβλημα ειχε ο tnt60.
Και στο λεω εγω που υπηρετησα κανονικα 19 μηνες.
Απο τοτε μαγειρευονταν τα νουμερα που παρουσιαζονταν στην τοτε ΕΟΚ.
Κι ετσι να ειναι, δεν καταλαβαινω γιατι κάνεις ετσιο ιδιος λεει ότι δεν ειχε πραγματικο πρόβλημα, αλλα ότι ειμαστε κοροιδα οσοι δεν καναμε το ιδιο.
αορκιστος δεν γινεσαι από πρόβλημα υγειας γινεσαι από αποψη.
ι μπορει να σε βγαλουν οντως λογω υγειας και να μην σου δωσουν οπλο ή να μην υπηρετήσεις, ο τντ λεει ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ , όχι τον βγαλανε αοπλο ενώ ηταν πατριώτης και ΑΝΤΡΑΣ
ο ιδιος λεει ότι δεν ειχε πραγματικο πρόβλημα, αλλα ότι ειμαστε κοροιδα οσοι δεν καναμε το ιδιο.
αορκιστος δεν γινεσαι από πρόβλημα υγειας γινεσαι από αποψη.
ι μπορει να σε βγαλουν οντως λογω υγειας και να μην σου δωσουν οπλο ή να μην υπηρετήσεις, ο τντ λεει ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ , όχι τον βγαλανε αοπλο ενώ ηταν πατριώτης και ΑΝΤΡΑΣ
Διάβασα κάποιες σωστές απόψεις, διάβασα και ανοησίες
Ο στρατός έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα, είναι μια σπατάλη. Σπατάλη χρόνου αλλά και χρημάτων.
ΑΛΛΑ - ο στρατός σε κάνει άντρα. Σε βάζει σε μια σειρά. Σε μαθαίνει τη χειρότερη πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι ντροπή να είσαι υγιής και να παριστάνεις τον ανάπηρο. Είναι ντροπή να είσαι παράσιτο. Είναι ντροπή να ζεις υπο την ασφάλεια που σου παρέχουν όσοι εσύ κοροϊδεύεις παριστάνοντας τον ανάπηρο.
Ο στρατός, για όσους είναι έτοιμοι, είναι μια εμπειρία που φτιάχνει χαρακτήρα.
Στο στρατό έκανα φίλους, υπηρέτησα με άτομα που έγιναν φίλοι μου. Επειδή δεν παρίσταναν τους ανάπηρους, επειδή ανέλαβαν τις ευθύνες τους, επειδή ήταν ΑΝΤΡΕΣ, όχι φλώροι.
Ντροπή σε όποιο αρχίδι λουφάρει. Τιμή σε όσα παιδιά υπηρετούν.
Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων
Κι ετσι να ειναι, δεν καταλαβαινω γιατι κάνεις ετσι
Εσυ προφανως (οπως κι εγω) νιωθεις υπερηφανος που υπηρετησες. Αρα ο τντ60 ΕΧΑΣΕ κατι που να προσθετει στην περηφανια την δικη του. Δεν το νιωθεις σαν αγγαρεια, ωστε να εκνευριζεσαι επειδη εκανες και το μεριδιο της δικης του αγγαρειας. Αυτο θελω να πω.
Θελω να πω οτι αν καποιος δεν υπηρετησε χωρις λογο, απλα τον λυπαμαι γιατι εχασε κατι σημαντικο. Δεν με θυμωνει.
και?Οι παρακάτω χώρες δεν επιβάλλουν υποχρεωτική στράτευση ή την έχουν καταργήσει:
Ακτή Ελεφαντοστού
Αργεντινή
Αυστραλία
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ηνωμένο Βασίλειο
Ιαπωνία
Ιρλανδία
Ισπανία
Ιταλία
Καναδάς
Λετονία
Νέα Ζηλανδία
Νότια Αφρική
Ολλανδία
Ουγκάντα
Ουρουγουάη
Πολωνία
Πορτογαλία
Ρουμανία
Σερβία
Σλοβακία
Σλοβενία
Τζαμάικα
Τσεχία
..........
nik1410 δες εδώ έναν Γερμανό που δεν έχει πάει στρατό.
1000 κάμψεις σε 1 ώρα:
Ορίστε και μερικά muscle ups....
τι ακριβως περιμενουμε από εσας?Είδες κι εσύ αναγνώστη γιωτά
(της μεγάλης κατηγορίας) το πως μας φέρθηκαν.
Αποσκοπούν να μας βαπτίσουν όπως τους βολεύει και να μας εξισώσουν
με τους γιαλαντζί γιωτάδες.
Κι αυτοί οι άνθρωποι, αύριο θα ζητήσουν την βοήθειά μας.
Από εμάς περιμένουν...
Και εγω που υπηρετησα 28 μηνες τι καταλαβα; Εχασα 28 μηνες απο την ζωη μου. Για να μην απολυθουμε πιο νωρις και εμφανιζονται μεγαλα ποσοστα ανεργιας, και δεν θα μας εβαζαν στην ΕΟΚ, μου ελεγε ο λοχαγος μου.
τι ακριβως περιμενουμε από εσας?
τι ασθενεια ειχες και εισαι αυθεντικος γιωτας? διοτι ασθενεια που να σε κανει αορκιστο δεν εχει.
και φυσικα ενοχλείτε γιατι όπως και αλλοι πολιτικοι, δημοσιογραφοι, διάσημοι κλπ φορτωσατε την δουλεια σε αλλους, αρα ειστε αντιπαθητικοι, τι περιμενες να σου πουμε μπραβο που δεν ορκιστηκες και τις σκοπιες τις μοιραστηκαν αλλοι?
και δεν το επαιξε λαζοπουλος και τριανταφυλοπουλος γιατι ηταν αντρας,
κατι που εσυ αορκιστε δεν εισαι
Να κάνω μια ερώτηση ; Εγώ μαζί σου είμαι όταν λες ανολοκλήρωτος άνδρας αλλά όταν ο λοχαγός και ο διοικητής του λόχου είναι πουστρακια και κάνουν τσιμπουκια στους φαντάρους και τους έχουν στα οπα οπα !!! Αυτοί είναι εκπαιδευμένοι ολοκληρωμένοι άνδρες ;; Η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνική αλλά είναι πραγματικής απορίας !!!κλασσικη περιπτωση ανολοκληρωτου αντρα, τουλάχιστον τωρα καταλαβαίνετε ποια η διαφορα του αντρα που κανει την θητεια του και αυτου που κανει την θητεια του και δεν γινεται αντρας. αυτό ακριβως εννοω όταν λεω το 1950 δεν ειχε αδερφες και βυσματα ηταν αντρες ολοι τους σχεδόν και τωρα με τις ορμονες που μας εχουν ταησει εχουμε τετοια κρούσματα.
Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Παραθέτεις μόνο το χαρτί και τέλος.
Αν σου ζητήσουν παραπάνω τους πας στην ΑΠΔ και τέλος