Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διάβασα κάποιες σωστές απόψεις, διάβασα και ανοησίες

Ο στρατός έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα, είναι μια σπατάλη. Σπατάλη χρόνου αλλά και χρημάτων.

ΑΛΛΑ - ο στρατός σε κάνει άντρα. Σε βάζει σε μια σειρά. Σε μαθαίνει τη χειρότερη πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι ντροπή να είσαι υγιής και να παριστάνεις τον ανάπηρο. Είναι ντροπή να είσαι παράσιτο. Είναι ντροπή να ζεις υπο την ασφάλεια που σου παρέχουν όσοι εσύ κοροϊδεύεις παριστάνοντας τον ανάπηρο.

Ο στρατός, για όσους είναι έτοιμοι, είναι μια εμπειρία που φτιάχνει χαρακτήρα.

Στο στρατό έκανα φίλους, υπηρέτησα με άτομα που έγιναν φίλοι μου. Επειδή δεν παρίσταναν τους ανάπηρους, επειδή ανέλαβαν τις ευθύνες τους, επειδή ήταν ΑΝΤΡΕΣ, όχι φλώροι.

Ντροπή σε όποιο αρχίδι λουφάρει. Τιμή σε όσα παιδιά υπηρετούν.

Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων

Συμφωνώ.

Εξαιρούνται οι ασθενείς βάση νόμου.

Προτείνω όμως επανεξέταση
όλων των γιωτάδων.  

Ας γίνει πράξη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αφου είναι μαλακιες γιατι δεν ορκιστηκες να υπηρετήσεις κανονικα και εσυ το στρατιωτικο σου να ξεμπερδεύεις?

γιατι περιμενεις να σκοτωθουν αλλοι για σενα ΚΟΤΑ και εσυ να εισαι αορκος και αοπλος στα μετόπισθεν ΤΟΜΑΡΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ

Ο νόμος ειναι νόμος.

Υπάρχουν κι οι ασθενείς.

Με λες άνανδρο και θες να πολεμήσω κιολας αν μπουν τα Τουρκάκια;

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Μαγκες σκεφτομαι να παρω Ι5 απτον στρατο .Ξερει κανεις τι παιζει με δημοσιο και ιδιωτικο τομεα οσον αφορα την ευρεση εργασιας?οχι μονο τι λεει ο νομος αλλα καιτι παιζει γενικα στην πιατσα(εταιρειες κτλ)?

Αστους να λένε, είσαι καλημένος 100%. Θα έχεις απολυτήριο για ιατρικούς λόγους που δεν θα αναφέρονται γιατί είναι προσωπικό απόρρητο

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Συμφωνώ.

Εξαιρούνται οι ασθενείς βάση νόμου.

Προτείνω όμως επανεξέταση
όλων των γιωτάδων.  

Ας γίνει πράξη.

Οποιος δεν είναι πραγματικά άρρωστος και ψάχνει τρόπο να βρει άλλα κορόιδα να τον προστατέψουν ενω αυτός λουφάρει δεν έχει θεση στην Ελλάδα. Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεσα αποστολή σε Σομαλία. Να μείνουν για πάντα εκτός. Δεν έχουν θέση στην Ελληνική κοινωνία. Πιο μεγάλη εκτίμηση έχω για το μουσουλμάνο που υπηρέτησε και φύλαξε σκοπιές, απο το φλώρο καλής οικογενείας που δεν έκανε τίποτε άλλο απο το να θεωρεί οτι του χρωστάμε. Οτι ήμαστε κορόιδα. Οτι ήμαστε τσίπρες.

Πάει πολύς καιρός απο τότε που ήμουν στο στρατό. Δεν ξεχνάω τίποτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νόμος ειναι νόμος.

Υπάρχουν κι οι ασθενείς.

Με λες άνανδρο και θες να πολεμήσω κιολας αν μπουν τα Τουρκάκια;
όχι δεν θελω να πολεμήσεις και να παρεις οπλο, θελω να παρεις ποδι από την χωρα που εγω ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ να προστατεψω και εσυ εκανες την κοτα.

δεν σου αξιζει γιατι δεν της αξίζεις. πηγαινε σε χωρα που δεν εχει θητεια εκει οι κοτες δεν ξεφτιλίζονται.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Εγώ προτείνω αλλαγή του νόμου να στρατεύονται και οι γυναίκες
Τότε μόνο θα αποκτήσει πραγματικό νόημα η υπηρεσία στην πατρίδα  :headbaning2:

Τωρα μόνο οι πούστηδες ευχαριστιουνται  να υπηρετούν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και που εισαι τντ60.
τις σκοπιες που δεν εκανες εσυ εξυπνακια τις μοιραστηκαμε εγω , ο ρεζνωφ, μονόκλ και οσοι πηγαμε στρατο και γιναμε αντρες οποτε ναι εσυ μας χρωστας και όχι εμεις σε εσενα, αορκιστη κοτουλα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οποιος δεν είναι πραγματικά άρρωστος και ψάχνει τρόπο να βρει άλλα κορόιδα να τον προστατέψουν ενω αυτός λουφάρει δεν έχει θεση στην Ελλάδα. Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεσα αποστολή σε Σομαλία. Να μείνουν για πάντα εκτός. Δεν έχουν θέση στην Ελληνική κοινωνία. Πιο μεγάλη εκτίμηση έχω για το μουσουλμάνο που υπηρέτησε και φύλαξε σκοπιές, απο το φλώρο καλής οικογενείας που δεν έκανε τίποτε άλλο απο το να θεωρεί οτι του χρωστάμε. Οτι ήμαστε κορόιδα. Οτι ήμαστε τσίπρες.

Πάει πολύς καιρός απο τότε που ήμουν στο στρατό. Δεν ξεχνάω τίποτα.

Συμφωνώ κι εδώ.

Ας γίνει επανεξέταση όπως είπα
ΟΛΩΝ των γιωτάδων.

Να ελεγχούν γιατροί, υπογραφές, αγωγές, βάθος χρόνου κτλ.

Κανένα πρόβλημα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οι ψευτογιωταδες του στρατου ειναι γιωταδες της ζωης
ανθρωπακια ανικανα να αντιμετωπισουν τις σκληρες καταστασεις της ζωης
μονιμως ψαχνουν τροπους να λουφαρουν και μια ζωη τους φταινε οι αλλοι

γνωριζουν οτι ειναι λιγοψυχοι και οτι αξιζουν λιγοτερο απο εναν κουβα σκατα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συμφωνώ κι εδώ.

Ας γίνει επανεξέταση όπως είπα
ΟΛΩΝ των γιωτάδων.

Να ελεγχούν γιατροί, υπογραφές, αγωγές, βάθος χρόνου κτλ.

Κανένα πρόβλημα.
και θα βρεθουν και τα 100 τσογλανια που λουφαραν.
εσυ εισαι εξω από αυτά?
επαναλαμβάνω την ερωτηση και σε προκαλω ανανδρε ποια ασθενεια δεν σου επετρεπε να ορκιστεις?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
και που εισαι τντ60.
τις σκοπιες που δεν εκανες εσυ εξυπνακια τις μοιραστηκαμε εγω , ο ρεζνωφ, μονόκλ και οσοι πηγαμε στρατο και γιναμε αντρες οποτε ναι εσυ μας χρωστας και όχι εμεις σε εσενα, αορκιστη κοτουλα.

Στο δικό σου μυαλό.

Εγώ δεν είπα οτι μας χρωστάτε.

Εσύ γκρινιάζεις.

Μπορεί και να μας ζηλεύεις.

Πόσο άρρωστο είναι να ζηλεύεις
έναν άρρωστο άραγε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στο δικό σου μυαλό.

Εγώ δεν είπα οτι μας χρωστάτε.

Εσύ γκρινιάζεις.

Μπορεί και να μας ζηλεύεις.

Πόσο άρρωστο είναι να ζηλεύεις
έναν άρρωστο άραγε;
ασε το πνευμα κοτα.
όταν επικαλησε αρρωστια για να λουφαρεις πες μας ποια είναι κιολας αυτή η αρρωστια που δεν σε αφησε να ορκιστεις,
αλλιως μη παραξενεύεσαι δεν είναι βροχη σε φτυνουμε όπως και όλα τα λαμογια (που δε  τα ζηλευουμε τα φτυνουμε) πολιτικους, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, τραγουδιστες, πουστιδες, ξεφτιλισμένους, που δεν εκαναν σωστα την θητεια τους γιατι δεν ειχαν τον ανδρισμο.

καταλαβες κοτουλα?

περιμενω την αρρωστια που επικαλεσαι ξανα και ξανα γιατι ως βιολόγος πρωτη φορα ακουω αρρωστια να σε αποτρεπει από το να ορκιστεις

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Εγώ προτείνω αλλαγή του νόμου να στρατεύονται και οι γυναίκες
Τότε μόνο θα αποκτήσει πραγματικό νόημα η υπηρεσία στην πατρίδα  :headbaning2:

Τωρα μόνο οι πούστηδες ευχαριστιουνται  να υπηρετούν

Sapir El Grabli born 1997 in Israel, 97cm
(1.67m, 58kg) Αναλογίες σώματος: 97-65-91 Natural Tits F-Cup

https://www.instagram.com/sapir_elgrabli/

ZDhOKKE.jpg

Natalia Fadeev born 1997 in Israel, 98cm
(1.63m, 60kg) Αναλογίες σώματος: 98-70-95 Natural Tits F-Cup
[instagram]https://www.instagram.com/p/Bud4-sYFQr4/[/instagram]

https://www.instagram.com/p/Bf8t03xgBbx/

[instagram]https://www.instagram.com/p/BgiTdnUgaUt/[/instagram]

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ασε το πνευμα κοτα.
όταν επικαλησε αρρωστια για να λουφαρεις πες μας ποια είναι κιολας αυτή η αρρωστια που δεν σε αφησε να ορκιστεις,
αλλιως μη παραξενεύεσαι δεν είναι βροχη σε φτυνουμε όπως και όλα τα λαμογια (που δε  τα ζηλευουμε τα φτυνουμε) πολιτικους, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, τραγουδιστες, πουστιδες, ξεφτιλισμένους, που δεν εκαναν σωστα την θητεια τους γιατι δεν ειχαν τον ανδρισμο.

καταλαβες κοτουλα?

περιμενω την αρρωστια που επικαλεσαι ξανα και ξανα γιατι ως βιολόγος πρωτη φορα ακουω αρρωστια να σε αποτρεπει από το να ορκιστεις
pisoglentioys royfokayletioys λεγετε η αρωστια που εχει

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
και θα βρεθουν και τα 100 τσογλανια που λουφαραν.
εσυ εισαι εξω από αυτά?
επαναλαμβάνω την ερωτηση και σε προκαλω ανανδρε ποια ασθενεια δεν σου επετρεπε να ορκιστεις?

τρώω κιολας, μην βιάζεσαι.

Δεν θα σου πω.
Είναι μυστικό.

Σιγά μην ειναι 100 οι λουφαδόροι.
Εγώ πιστεύω πολλοί παραπάνω.

Μόνο εμεις οι αυθεντικοί αξίζουμε.

Και αν γινει το μπαμ θα σας στείλουν να μας παρακαλάτε να έρθουμε.

Ξεπεσμός...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καταλαβες κοτουλα τντ60.
αυτά τα κοριτσακια που χορευουν καρσιλαμά στο ισραηλ, ειχαν τα κοτσια και τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να κανουν την θητεια τους.
δεν εγιναν αορκιστες για να πολεμησει ή να κανει τις σκοπιες τους άλλος. εισαι στα ιδια σκατα με τους διάσημους που δεν υπηρετησαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καταλαβες κοτουλα τντ60.
αυτά τα κοριτσακια που χορευουν καρσιλαμά στο ισραηλ, ειχαν τα κοτσια και τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να κανουν την θητεια τους.
δεν εγιναν αορκιστες για να πολεμησει ή να κανει τις σκοπιες τους άλλος. εισαι στα ιδια σκατα με τους διάσημους που δεν υπηρετησαν.
Θεωρω οτι εισαι καπως υπερβολικος στην αντιδραση σου, αφου δεν γνωριζεις τι προβλημα ειχε ο tnt60.
Και στο λεω εγω που υπηρετησα κανονικα 19 μηνες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
Και εγω που υπηρετησα 28 μηνες τι καταλαβα; Εχασα 28 μηνες απο την ζωη μου. Για να μην απολυθουμε πιο νωρις και εμφανιζονται μεγαλα ποσοστα ανεργιας, και δεν θα μας εβαζαν στην ΕΟΚ, μου ελεγε ο λοχαγος μου. :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εγω που υπηρετησα 28 μηνες τι καταλαβα; Εχασα 28 μηνες απο την ζωη μου. Για να μην απολυθουμε πιο νωρις και εμφανιζονται μεγαλα ποσοστα ανεργιας, και δεν θα μας εβαζαν στην ΕΟΚ, μου ελεγε ο λοχαγος μου. :jerking:
Μεγαλη ατσιδα ο λοχαγος σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom