You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 92K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
στο ισραηλ πχ αυτές οι αμαζόνες είναι περισσοτερο αντρες από αμερικανακια που δεν εχουν παει στρατο ή από τον σακη ρουβα που πηγε στρατο όπως πηγε...
Γυναίκα με χακί.
Φαντάσου ψυχοσύνθεση!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εισαι μερικως αντρας δηλαδή.Νικ1410, αν έρθει η ώρα να προστατέψω δικά μου άτομα
θα σημαδέψω εξαίσια.
Στον στρατό δεν έχει ζωντανούς στόχους...
εμαθες να χρησιμοποιεις οπλο για την οικογενεια σου αλλα για τους συμπατριώτες σου κοτα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Λιγο καιρο πριν απολυθω απο το Στρατο, ακουω οτι γιωτας θαλαμοφυλακας, Ι3, Ι4 ψυχολογικο τι ηταν, ζητησε να παει για επανεξεταση και να γινει Ι1 γιατι ο ιδιος ελεγε και παραδεχοταν οτι δεν ηθελε σε καμια περιπτωση να παρει χαρτι απολυσης γιωτα. Ηθελε να λεει Ι1 το απολυτηριο οπωσδηποτε. Τοτε η θητεια ηταν 18 μηνες. Ηθελε να καλοπερασει δηλαδη 16 μηνες, και στο τελος να παρει το Ι1. Και ειχα να το λεω. <Κοιτα ενα λαμογιο. Κοιτα εναν με πουστικη συμπεριφορα.> Να εχει καποιος προβλημα υγειας, το καταλαβαινω απολυτα. Αλλα αυτος ηταν μια χαρα. Εις βαρος δηλαδη ολων εμας των υπολοιπων που ειχαμε οπλο, και περναγαμε δυσκολα, αλλα καναμε υπομονη για να κανουμε τις υποχρεωσεις μας.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και κατι τντ60 ηταν και υπερήφανοι που ηταν ανανδροι και το λενε.
δεν το καταλαβαινουν ότι οι υπολοιποι αντρες τους φτυνουν για την ανανδρη συμπεριφορά τους.
αντε βυσματα βαλτε το βυσμα σας για να υπηρέτησετε με ασπρη στολη σαν τον σεργοπουλο, αφου αυτό είναι το προτυπο ανδρισμου για εσας ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ.
δεν το καταλαβαινουν ότι οι υπολοιποι αντρες τους φτυνουν για την ανανδρη συμπεριφορά τους.
αντε βυσματα βαλτε το βυσμα σας για να υπηρέτησετε με ασπρη στολη σαν τον σεργοπουλο, αφου αυτό είναι το προτυπο ανδρισμου για εσας ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Κάποιοι από τους συμφοιτητές μου έχουν πάει φαντάροι πρίν ξεκινήσουν τις σπουδές τους.ΣΕ ΚΑΝΕΙ αντρα ο στρατος, που σου δινει να κρατας οπλο αντι για μολυβι ή μπαλα ποδοσφαιρου.
Ε λοιπόν, έχω να σου πώ ότι είναι οι μεγαλύτεροι φλώροι που έχω γνωρίσει στη σχολή μου.
1. Είναι και οι πέντε αγύμναστοι μπούληδες. Τόφαλοι.
Αν τους βάλεις να τρέξουν 5km μάλλον θα πεθάνουν από καρδιακή ανακοπή.
2. Σε θέματα γυναικών άστα να πάνε. Βλέπουν όμορφες συμφοιτήτριες και τους πιάνει ακράτεια εξ' αιτίας του άγχους. ΜΗΔΕΝ αυτοπεποίθηση. ΜΗΔΕΝ θάρρος.
3. Διάβασμα δυνατό (10 ώρες non-stop στην βιβλιοθήκη της σχολής) δεν αντέχουν με τίποτα. 5 ώρες και πολύ τους είναι. Μετά τους πονάει ο κώλος.....
Εννοείται ότι δεν πρωταγωνιστούν σε κανέναν πίνακα κατάταξης και βαθμολογίας.
4. Έρχονται οι μανάδες τους από την Ελλάδα και τους μαγειρεύουν διάφορα φαγητά. Έπειτα, τα τοποθετούν στην κατάψυξη για να έχουν οι μπούληδες έτοιμο φαγητό.
...........
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
επαυξάνω ο ελληνικος στροτος εκανε αντρες το 99% των κληρωτων το 1950Κάποιοι από τους συμφοιτητές μου έχουν πάει φαντάροι πρίν ξεκινήσουν τις σπουδές τους.
Ε λοιπόν, έχω να σου πώ ότι είναι οι μεγαλύτεροι φλώροι που έχω γνωρίσει στη σχολή μου.
1. Είναι και οι πέντε αγύμναστοι μπούληδες. Τόφαλοι.
Αν τους βάλεις να τρέξουν 5km μάλλον θα πεθάνουν από καρδιακή ανακοπή.
2. Σε θέματα γυναικών άστα να πάνε. Βλέπουν όμορφες συμφοιτήτριες και τους πιάνει ακράτεια εξ' αιτίας του άγχους. ΜΗΔΕΝ αυτοπεποίθηση. ΜΗΔΕΝ θάρρος.
3. Διάβασμα δυνατό (10 ώρες non-stop στην βιβλιοθήκη της σχολής) δεν αντέχουν με τίποτα. 5 ώρες και πολύ τους είναι. Μετά τους πονάει ο κώλος.....
Εννοείται ότι δεν πρωταγωνιστούν σε κανέναν πίνακα κατάταξης και βαθμολογίας.
4. Έρχονται οι μανάδες τους από την Ελλάδα και τους μαγειρεύουν διάφορα φαγητά. Έπειτα, τα τοποθετούν στην κατάψυξη για να έχουν οι μπούληδες έτοιμο φαγητό.
...........
σημερα εχουμε γιωταδες, πουστιδες, λαμογια λουφαδόρους και είναι και υπερήφανοι που πρωταγωνιστουν στην λουφα και παραλλαγη αντι σε καμμια μαχη.
σημερα είναι πολύ σοφτ.
και παλι σε αυτόν τον σοφτ στρατο τα βρισκουν σκουρα γιατι τους πεφτει βαρυς για τον ανδρισμο τους και παλι θελουν βυσμα, λουφα, πουστια.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
εισαι μερικως αντρας δηλαδή.
εμαθες να χρησιμοποιεις οπλο για την οικογενεια σου αλλα για τους συμπατριώτες σου κοτα.
Έλληνας πολίτης είμαι (κι εγώ)
αρα και πράττω ανάλογα.
Εκτός αν νομίζεις οτι αν γίνει μπαμ θα κοιτάξει ο ένας τον άλλον.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο τντ60 είναι και υπερήφανος που ανανδρα εχωνε τους αλλους ΑΝΤΡΕΣ να κανουν τις σκοπιες που του αναλογουσαν.
ειμαστε η ξεφτιλα πια, αντι να βγαινει καποιος και να λεει υπερηφανα εγω πολεμησα στην πινδο, εγω στην κορεα, βγαινει και λεει υπερηφανα (και αυτό είναι και εκνευριστικο) εγω σε ειρηνη ουτε οπλο δεν επιανα τους θεωρουσα κοροιδα τους αλλους ημουν απατεωνας που λουφαρε εις βαρος των αλλων.
ειμαστε η ξεφτιλα πια, αντι να βγαινει καποιος και να λεει υπερηφανα εγω πολεμησα στην πινδο, εγω στην κορεα, βγαινει και λεει υπερηφανα (και αυτό είναι και εκνευριστικο) εγω σε ειρηνη ουτε οπλο δεν επιανα τους θεωρουσα κοροιδα τους αλλους ημουν απατεωνας που λουφαρε εις βαρος των αλλων.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τελευταια φορα που εγινε μπαμ δεν κοιταξε ο ενας τον αλλον?Έλληνας πολίτης είμαι (κι εγώ)
αρα και πράττω ανάλογα.
Εκτός αν νομίζεις οτι αν γίνει μπαμ θα κοιτάξει ο ένας τον άλλον.
οι παππούδες μας γιωταδες ειχαν διπλα τους στην πινδο και στην αντισταση?
να λενε "είμαι αορκος" πατε να πολεμήσετε εσεις.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
και κατι τντ60 ηταν και υπερήφανοι που ηταν ανανδροι και το λενε.
Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ βύσμα στην ζωή μου σε τίποτα.
(με οτι αυτό συνεπάγεται).
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ολο αντρισμο και πατριωτισμο ησουν τντ60,τους θύμιζα οτι ήμουν ΑΟΡΚΟΣ!!!
Μόνο θαλαμοφύλακας έκανα.
Για να παιζω τάβλι με ησυχία!
αν ερθουν για την οικογενεια σου τοτε την θυμασαι την αμυνα.
κατσε εσυ με ατομικο οπλο να αμυνθείς σε τουρκικο στρατο αν ο ελληνικος είναι γεματος με αορκους σαν την μουρη σου
Φιλε μου να πας 9 μηνες ειναι δεν ηρθε και το τελος του κοσμου,και στην τελικη αν δεν μπεις ψαρωμενος και κοιταξεις να περασεις οσο γινεται καλυτερα αυτους τους 9 μηνες,ουτε που θα το καταλαβεις.Επισης ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να κανεις πραξη οτι μαθεις στον στρατο,αλλα δυστυχως ζουμε στην ελλαδα και τα δίπλα να μας κρστη δεν ειναι και πολυ φιλικα οποτε καλο ειναι να ξερουμε 2-3 πραγματακια,το πως οπλίζει ενα οπλο,πως να το καθαρισεις,αλλα και το να μαθεις να εισαι με 80 ατομα σε ενα δωματιο ειναι ενα μάθημα μην περιμενεις να σε κανουν ραμπο αλλα 5 πραγματα θα τα μαθεις απ'τον στρατο...και στην τελικη για να πουμε πως ειναι σημερα ο στρατος,ενα πράγμα σαν το κολέγιο ειναι,ολοι μερα το κολοβαρανε οποτε πηγενε μην παρεις χωρις λογο ι5
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
ο τντ60 είναι και υπερήφανος που ανανδρα εχωνε τους αλλους ΑΝΤΡΕΣ να κανουν τις σκοπιες που του αναλογουσαν.
Δεν έχωσα χώσει ποτέ κανέναν
σε τίποτα. Απλά δεν πήγαινα ΕΓΩ!
Με κάλεσαν και πήγα με μια "εγκυκλοπαίδεια".
Όχι μόνο εγώ!
Ας κάνουν επανεξέταση.
Θα γελάσουμε...
Διάβασα κάποιες σωστές απόψεις, διάβασα και ανοησίες
Ο στρατός έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα, είναι μια σπατάλη. Σπατάλη χρόνου αλλά και χρημάτων.
ΑΛΛΑ - ο στρατός σε κάνει άντρα. Σε βάζει σε μια σειρά. Σε μαθαίνει τη χειρότερη πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι ντροπή να είσαι υγιής και να παριστάνεις τον ανάπηρο. Είναι ντροπή να είσαι παράσιτο. Είναι ντροπή να ζεις υπο την ασφάλεια που σου παρέχουν όσοι εσύ κοροϊδεύεις παριστάνοντας τον ανάπηρο.
Ο στρατός, για όσους είναι έτοιμοι, είναι μια εμπειρία που φτιάχνει χαρακτήρα.
Στο στρατό έκανα φίλους, υπηρέτησα με άτομα που έγιναν φίλοι μου. Επειδή δεν παρίσταναν τους ανάπηρους, επειδή ανέλαβαν τις ευθύνες τους, επειδή ήταν ΑΝΤΡΕΣ, όχι φλώροι.
Ντροπή σε όποιο αρχίδι λουφάρει. Τιμή σε όσα παιδιά υπηρετούν.
Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων
Ο στρατός έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα, είναι μια σπατάλη. Σπατάλη χρόνου αλλά και χρημάτων.
ΑΛΛΑ - ο στρατός σε κάνει άντρα. Σε βάζει σε μια σειρά. Σε μαθαίνει τη χειρότερη πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι ντροπή να είσαι υγιής και να παριστάνεις τον ανάπηρο. Είναι ντροπή να είσαι παράσιτο. Είναι ντροπή να ζεις υπο την ασφάλεια που σου παρέχουν όσοι εσύ κοροϊδεύεις παριστάνοντας τον ανάπηρο.
Ο στρατός, για όσους είναι έτοιμοι, είναι μια εμπειρία που φτιάχνει χαρακτήρα.
Στο στρατό έκανα φίλους, υπηρέτησα με άτομα που έγιναν φίλοι μου. Επειδή δεν παρίσταναν τους ανάπηρους, επειδή ανέλαβαν τις ευθύνες τους, επειδή ήταν ΑΝΤΡΕΣ, όχι φλώροι.
Ντροπή σε όποιο αρχίδι λουφάρει. Τιμή σε όσα παιδιά υπηρετούν.
Η υπεράσπιση της πατρίδος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτους που εκαναν 1 παραπανω σκοπια για να μην κανεις εσυ ο αορκιστος τις 100 που σου αναλογουσαν δεν τους εχωσες?Δεν έχωσα χώσει ποτέ κανέναν
σε τίποτα. Απλά δεν πήγαινα ΕΓΩ!
Με κάλεσαν και πήγα με μια "εγκυκλοπαίδεια".
Όχι μόνο εγώ!
Ας κάνουν επανεξέταση.
Θα γελάσουμε...
αντρακλα που μονο για το τομαρι σου και την οικογενεια σου σκέφτεσαι. ο γειτονας και ο συμπατριώτης σου στα αρχιδια σου. και θελεις οι αλλοι να πολεμησουν για παρτη σου κοτα.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
ολο αντρισμο και πατριωτισμο ησουν τντ60,
αν ερθουν για την οικογενεια σου τοτε την θυμασαι την αμυνα.
κατσε εσυ με ατομικο οπλο να αμυνθείς σε τουρκικο στρατο αν ο ελληνικος είναι γεματος με αορκους σαν την μουρη σου
Δεν χρειάζομαι ατομικό όπλο.
Αν ερθει η ώρα
ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Οπως και ξερω οτι οι μισοί
που πηγαν στρατό, θα κρυφτούν.
Έχω σκληραγωγηθεί από μικρός.
Τελευταια το αντιλήφθηκα.
Στρατός και μαλακίες...
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Φίλε συμφορουμίτηΔυστυχώς δεν έχω μέσο. Εννοείς να πάρω το ι5, να κάνω επανεξέταση και να πάω 20 μέρες εξαγοράζοντας το υπόλοιπο; Από τα 33 μπορώ να εξαγοράσω. Τώρα είμαι 27. Έχω πάρει 1 χρόνο αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.
Εξετάζοντας την περίπτωση σου στο εξής έχεις μονάχα 2 επιλογές: Ι5 ή υπηρετείς Ι4 που είναι το ίδιο με Ι5 χωρίς να κερδίσεις τίποτα. Πολλοί επώνυμοι που προαναφέρθηκαν την πάτησαν έτσι
συνιστώ να πας για δαγκωτό Ι5
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αφου είναι μαλακιες γιατι δεν ορκιστηκες να υπηρετήσεις κανονικα και εσυ το στρατιωτικο σου να ξεμπερδεύεις?Δεν χρειάζομαι ατομικό όπλο.
Αν ερθει η ώρα
ξέρω τι πρέπει να κάνω.
Οπως και ξερω οτι οι μισοί
που πηγαν στρατό, θα κρυφτούν.
Έχω σκληραγωγηθεί από μικρός.
Τελευταια το αντιλήφθηκα.
Στρατός και μαλακίες...
γιατι περιμενεις να σκοτωθουν αλλοι για σενα ΚΟΤΑ και εσυ να εισαι αορκος και αοπλος στα μετόπισθεν ΤΟΜΑΡΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K