αλλα αντί άλλων.......
απο που κι ως που ρε παπάρα ο χι γιωτάς κάθεται σπιτάκι του και του μαγειρεύει η μαμά;
πάνε να μάθεις τι εστί πετρομελίδης και τα ξαναλέμε...
όλοι οι άντρες είναι αυτοί που κάναν ώρες σε σκοπέτα......
μπράβο ρε παλλίκαρε εύγε είσαι πολύ άντρας......γιατί δεν υπέκυψες στα ρουσφέτια.... Αλλά μια χαρά βεβαίως βεβαίως τα συντηρείς με τις πράξεις σου.
Χου ρε και πάλι.
και τελειώνουμε εδώ την ομορφη συζήτηση
Υ.Γ.
στ αρχίδια μου τι έκανες στο στρατό, ή τι κάνεις στη ζωή σου.
Η μήπως θες για τα προφανή που έγραψες ότι κάνεις στη ζωή σου να σου δώσουμε και υποτροφία ή μετάλλιο;
Ο τρόπος σκέψης σου είναι μαλακισμένος.
"Εγώ" έκανα αυτό, "εγώ" εκανα εκείνο. Αλλά θέλεις και μπράβο που κάνεις το σωστό.
Επιβράβευση στο προφανές. Αυτή είναι η κατάντια του νεοέλληνα......
Μπράβο που δεν κλέβεις, μπράβο που δεν βάζεις ρουσφέτια, μπράβο που δουλεύεις ως ελεύθερος.
Γενικά μπράβο γιατί είσαι νορμάλ....
Ωραία κοινωνία.
σωπα ρε βλακα.εσυ εισαι ωραιος να κρινεις ΟΟΟΛΛΟΟΥΥΣ τους αλλους,να τους λες ραγιαδες και βυσματα,αλλα κανεις δεν εχει δικαιωμα να υπερασπιστει τον εαυτο του? σου ειπα οτι τα λεω γιατι θεωρησα οτι τα ειπες επι προσωπικου. Μπραβο δεν ζητησα απο κανεναν,ποσο δεν μαλλον απο εσενα. την επιβραβευση την λαμβανω οπως ξερω εγω καλυτερα, και οχι ανωνυμα απο ενα φορουμ.αλλα αντί άλλων.......
απο που κι ως που ρε παπάρα ο χι γιωτάς κάθεται σπιτάκι του και του μαγειρεύει η μαμά;
πάνε να μάθεις τι εστί πετρομελίδης και τα ξαναλέμε...
όλοι οι άντρες είναι αυτοί που κάναν ώρες σε σκοπέτα......
μπράβο ρε παλλίκαρε εύγε είσαι πολύ άντρας......γιατί δεν υπέκυψες στα ρουσφέτια.... Αλλά μια χαρά βεβαίως βεβαίως τα συντηρείς με τις πράξεις σου.
Χου ρε και πάλι.
και τελειώνουμε εδώ την ομορφη συζήτηση
Υ.Γ.
στ αρχίδια μου τι έκανες στο στρατό, ή τι κάνεις στη ζωή σου.
Η μήπως θες για τα προφανή που έγραψες ότι κάνεις στη ζωή σου να σου δώσουμε και υποτροφία ή μετάλλιο;
Ο τρόπος σκέψης σου είναι μαλακισμένος.
"Εγώ" έκανα αυτό, "εγώ" εκανα εκείνο. Αλλά θέλεις και μπράβο που κάνεις το σωστό.
Επιβράβευση στο προφανές. Αυτή είναι η κατάντια του νεοέλληνα......
Μπράβο που δεν κλέβεις, μπράβο που δεν βάζεις ρουσφέτια, μπράβο που δουλεύεις ως ελεύθερος.
Γενικά μπράβο γιατί είσαι νορμάλ....
Ωραία κοινωνία.
ναι ρε,ο ψευτογιωτας στο 90% των περιπτωσεων αραζει σπιτι του οταν οι φανταροι κανουν σκοπετα,αμφιβαλλεις?
πρεπει δλδ να τον επικροτησω κιολας? και οχι δεν με εκανε αντρα ο στρατος και η σκοπια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χαιρομαι για το οτι εκανα και σκοπιες που προοριζοταν για αλλους
ps χεστηκα για τον πετρομελιδη
ps οταν φορτωνεσαι εσυ λουφες των αλλων δεν εκνευριζεσαι? ουτε οταν γελανε μπροστα στα μουτρα σου? Ευγε Gandhi και εις ανωτερα
τα αλλα αντι αλλων στα επιστρεφω μετα χαρας