Που τετοια τυχη να χα;εγο ιμε ι5 αλα εβανα βισμα κε εγινα κομαντο
Αλλα Ι5 δεν θα το αντεχα,Πολυ ντροπη,με τι μουτρα θα κυκλοφορουσα!!!
Που τετοια τυχη να χα;εγο ιμε ι5 αλα εβανα βισμα κε εγινα κομαντο
ναι τωρα εισαι καλυτερα νομιζεις.Που τετοια τυχη να χα;
Αλλα Ι5 δεν θα το αντεχα,Πολυ ντροπη,με τι μουτρα θα κυκλοφορουσα!!!
Αν τυχαινει να εχει κανεις απο εδω ι5 ας πει αμα ειναι δυσκολη ι διαδικασια γιατι σιγα σιγα θα μου ερθει το κωλοχαρτο.Μη μου πειτε για το ομηροι δεν βγαζω ακρη εκει
Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠγράδειγράφει"...ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές" και σε κάποιο άλλο σημείο "να έχουν τη σωματική ικανότητα που απαιτεί η θέση".Αν π.χ κάποιος έχει 2 δάχτυλα λιγότερα,ίσως να μην μπορεί να γράφει στον Η/Υ αλλά κλητήρας γίνεται.Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τη μέση του και κουτσαίνει μπορεί για το στρατό να μην έκανε,αλλά για μια εταιρεία κάνει.Δεν είναι όλα τα Ι5 ίδια.Οι ιδιωτικές εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς (τράπεζες κλπ) συνήθως σε στέλνουν σε γιατρό τους και σε βλέπουν.Παλιότερα η τράπεζα Κύπρου σου έστελνε ένα δικό της βιογραφικό σημείωμα στο οποίο απαιτούσαν όλο το ιατρικό σου ιστορικό και των συγγενών σου.Ένας φίλος μου που είχε στείλει βιογραφικό και του είπαν να γράψει το δικό τους,το έστειλε στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.Τώρα μου είπαν ότι δεν το στέλνουν.Εν ολίγοις πρόβλημα δεν έχεις πουθενά,αν και το ψυχιατρικό ίσως σου επιφέρει πρόβλημα στο δίπλωμα οδήγησης,οπλοκατοχής κυνηγετικού.Στην τελική ανάλυση,οι γυναίκες που δεν υπηρετούν πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας και δεν είναι τρελαμένες;Ένας φίλος έγραψε ότι στους 12 μήνες θητείας προέκυψε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Οι γκόμενες δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ευνοημένες.Αυτό αντιβαίνει την αρχή ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών.
Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?
Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.
Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?
Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.