Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Outcast

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν τυχαινει να εχει κανεις απο εδω ι5 ας πει αμα ειναι δυσκολη ι διαδικασια γιατι σιγα σιγα θα μου ερθει το κωλοχαρτο.Μη μου πειτε για το ομηροι δεν βγαζω ακρη εκει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αν τυχαινει να εχει κανεις απο εδω ι5 ας πει αμα ειναι δυσκολη ι διαδικασια γιατι σιγα σιγα θα μου ερθει το κωλοχαρτο.Μη μου πειτε για το ομηροι δεν βγαζω ακρη εκει

ρε ουστ. γιωτα.

χαμενο κορμι. ξεφτιλα.

σκατα δουλεια θα βρεις.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ψήλα, ψηλά, τα πράσινα μπερέ!

Outcast

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΩΤΑΔΕς ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΙΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :zombie:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φαντάζομαι γιωτάδες σε παρέλαση..... στοίχιση μηδέν, βήμα τυχαίο, περιβολή για γελοία
χωρισμένοι σε ομάδες
μαγείρισσες, καθαρίστριες,πλύστρες,βοθρατζίδες... και πίσω πίσω οι χορεύτριες :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γράδει "...ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές" και σε κάποιο άλλο σημείο "να έχουν τη σωματική ικανότητα που απαιτεί η θέση".Αν π.χ κάποιος έχει 2 δάχτυλα λιγότερα,ίσως να μην μπορεί να γράφει στον Η/Υ αλλά κλητήρας γίνεται.Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τη μέση του και κουτσαίνει μπορεί για το στρατό να μην έκανε,αλλά για μια εταιρεία κάνει.Δεν είναι όλα τα Ι5 ίδια.Οι ιδιωτικές εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς (τράπεζες κλπ) συνήθως σε στέλνουν σε γιατρό τους και σε βλέπουν.Παλιότερα η τράπεζα Κύπρου σου έστελνε ένα δικό της βιογραφικό σημείωμα στο οποίο απαιτούσαν όλο το ιατρικό σου ιστορικό και των συγγενών σου.Ένας φίλος μου που είχε στείλει βιογραφικό και του είπαν να γράψει το δικό τους,το έστειλε στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.Τώρα μου είπαν ότι δεν το στέλνουν.Εν ολίγοις πρόβλημα δεν έχεις πουθενά,αν και το ψυχιατρικό ίσως σου επιφέρει πρόβλημα στο δίπλωμα οδήγησης,οπλοκατοχής κυνηγετικού.Στην τελική ανάλυση,οι γυναίκες που δεν υπηρετούν πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας και δεν είναι τρελαμένες;Ένας φίλος έγραψε ότι στους 12 μήνες θητείας προέκυψε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Οι γκόμενες δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ευνοημένες.Αυτό αντιβαίνει την αρχή ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ολόκληρος υπουργός άμυνας ήταν γιωτάς, θα έχεις πρόβλημα σε μια απλή δουλειά?????? Πλάκα κάνεις????? Εδώ είναι ελλαδιστάν και ΟΛΑ γίνονται. Μέχρι δίπλωμα οδήγησης σε τυφλό δώσανε, τί μου λές τώρα. ΑΛΛΑ σαν λαός είμαστε καταδικασμένοι με τέτοιες συμπεριφορές λαμογιάς. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, σύμφωνα με την ηθική και τις αξίες που κουβαλά.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γράδει γράφει"...ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές" και σε κάποιο άλλο σημείο "να έχουν τη σωματική ικανότητα που απαιτεί η θέση".Αν π.χ κάποιος έχει 2 δάχτυλα λιγότερα,ίσως να μην μπορεί να γράφει στον Η/Υ αλλά κλητήρας γίνεται.Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τη μέση του και κουτσαίνει μπορεί για το στρατό να μην έκανε,αλλά για μια εταιρεία κάνει.Δεν είναι όλα τα Ι5 ίδια.Οι ιδιωτικές εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς (τράπεζες κλπ) συνήθως σε στέλνουν σε γιατρό τους και σε βλέπουν.Παλιότερα η τράπεζα Κύπρου σου έστελνε ένα δικό της βιογραφικό σημείωμα στο οποίο απαιτούσαν όλο το ιατρικό σου ιστορικό και των συγγενών σου.Ένας φίλος μου που είχε στείλει βιογραφικό και του είπαν να γράψει το δικό τους,το έστειλε στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.Τώρα μου είπαν ότι δεν το στέλνουν.Εν ολίγοις πρόβλημα δεν έχεις πουθενά,αν και το ψυχιατρικό ίσως σου επιφέρει πρόβλημα στο δίπλωμα οδήγησης,οπλοκατοχής κυνηγετικού.Στην τελική ανάλυση,οι γυναίκες που δεν υπηρετούν πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν προβλήματα υγείας και δεν είναι τρελαμένες;Ένας φίλος έγραψε ότι στους 12 μήνες θητείας προέκυψε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Οι γκόμενες δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ευνοημένες.Αυτό αντιβαίνει την αρχή ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών.

"Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γράφει" και όχι γράδει!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?

Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.366
Πόντοι
2.356

Σιγά ρε Kosamf τι είναι ο στρατός; Κρίμα να βγάλεις το Ι5. Τράβα και κάνε θητεία σαν άνθρωπος. Δεν το λέω σε εσένα αλλά στον καθέναν που σκέφτεται κάτι τέτοιο σαν αυτό που λες. Ναι, πράγματι, είναι άχρηστος ο στρατός αλλά αξίζει σαν εμπειρία. Εκτός αν έχεις πολύ σοβαρά οικογενειακά προβλήματα πχ.

Επίσης όποιος βγάλει τέτοιο χαρτί θα το έχει στίγμα σε όλη του τη ζωή. Ξέρω τέτοιους. Εδώ ναυτικό πας και σε κράζουν κλπ.

Και πέρα το τι θα πουν οι άλλοι είναι ντροπή να πας να βγάλεις Ι5. Απλά ντροπή.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χτυπα 3 αναβολες καπακι κ το χεις  :sunglasses:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ειλικρινα , προσωπικα δεν πιστευω τον κοπο να παλεψεις να παρεις Ι5

Εκτος και εαν το αξιζεις .....αλλο αυτο...........

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κοσαμφ καλα θα περασεις στο στρατο  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άχρηστα αποβράσματα όσοι δεν πάνε στρατό. :)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
αν ηταν να ξαναπαω στρατο θα χτυπαγα τρελοχαρτο.!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Άνεργος είσαι ρε τύπε και το σκέφτεσαι για Ι5?  :2funny:
Βγες κάνα Ι3 ευτυχία  :2funny: ή Ι4 και θα κάνεις ζωάρα. Μπορεί να είσαι από τα σκουπίδια του στρατοπέδου, αλλά θα περνάς ζωή και κότα. Καθαριότητα, θαλαμοφυλίκι, ίντερνετ και φάστφουντ.  :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ι Ι ζωη και κοτα

Stories

Νέο!

Stories