- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ειπα μην αρχισει ο καθε γαμικουλας να λεει την ψωλια του.για αυτο που ρωτησα δεν απαντησε κανενας
δεν ειπες για πιο λογο.παιζει ρολο αν ειναι ψυχ η παθ...
ειπα μην αρχισει ο καθε γαμικουλας να λεει την ψωλια του.για αυτο που ρωτησα δεν απαντησε κανενας
τυπε να σε ρωτησωειπα μην αρχισει ο καθε γαμικουλας να λεει την ψωλια του.για αυτο που ρωτησα δεν απαντησε κανενας
αρχηγε ακου τι επαγκελματα μπορεις να κανεις με το Ι5.ειπα μην αρχισει ο καθε γαμικουλας να λεει την ψωλια του.για αυτο που ρωτησα δεν απαντησε κανενας
τυπε μπορει να γινει ακομααρχηγε ακου τι επαγκελματα μπορεις να κανεις με το Ι5.
τσατσος σε μπουρδελο.
να καθαριζεις τζαμια σε φαναρια.(εννοειτε οχι απεναντι απο το πενταγωνο).
ναυτης σε πλοιο με σημαια λιβεριας μαζι με αλλους φιλιππινεζους.
γκομενα αφρικανου που πουλαει cd.
σε σουβλατζιδικο αλβανου.
και πολλες αλλες επιλογες.
οπως βλέπεις η ζωη εισαι μπροστα σου,και το μελλον σου λαμπρο.
ενας γνωστος μου μου ειπε οτι οι μανατζεραδες που διαχειριζονται ανθρωπινο δυναμικο στο ζητανε παρατυπα ειδικα στις μεγαλες εταιρειες.στο δημοσιο οποια προκηρυξη εχω δει του ασεπ γραφει η εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις η να εχεις απαλαγει νομιμα απο αυτεςΣτον ιδιωτικό τομέα δεν έχεις πρόβλημα, εκτός και θες να ασχοληθείς με φυλάξεις ή παρόμοιες δουλειές.
Για δημόσιο μάλλον θα χεις κάνα ψιλοπροβληματάκι....
φιλαρακο σε θα εχεις απαλλαγη μονιμα απο αυτες με τρελοχαρτο.αρα θα εισαι τρελος στο χαρτι που θα παρεις απο το στρατο.και οπου και να το δειξεις καταλαβαινεις οτι δεν θα σε παρουν πουθενα.ενας γνωστος μου μου ειπε οτι οι μανατζεραδες που διαχειριζονται ανθρωπινο δυναμικο στο ζητανε παρατυπα ειδικα στις μεγαλες εταιρειες.στο δημοσιο οποια προκηρυξη εχω δει του ασεπ γραφει η εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις η να εχεις απαλαγει νομιμα απο αυτες
φιλαρακο σε θα εχεις απαλλαγη μονιμα απο αυτες με τρελοχαρτο.αρα θα εισαι τρελος στο χαρτι που θα παρεις απο το στρατο.και οπου και να το δειξεις καταλαβαινεις οτι δεν θα σε παρουν πουθενα.
παντος αν εισαι δροσερο αγορι,ειναι ενα καλο χαρτι το Ι5 για να κανεις μια αξιολογη πορεια στο χωρο των σωματειων των αδερφατων.
τυπε πηξαμε στους λουλιδεςφιλαρακο σε θα εχεις απαλλαγη μονιμα απο αυτες με τρελοχαρτο.αρα θα εισαι τρελος στο χαρτι που θα παρεις απο το στρατο.και οπου και να το δειξεις καταλαβαινεις οτι δεν θα σε παρουν πουθενα.
παντος αν εισαι δροσερο αγορι,ειναι ενα καλο χαρτι το Ι5 για να κανεις μια αξιολογη πορεια στο χωρο των σωματειων των αδερφατων.
ενας γνωστος μου μου ειπε οτι οι μανατζεραδες που διαχειριζονται ανθρωπινο δυναμικο στο ζητανε παρατυπα ειδικα στις μεγαλες εταιρειες.στο δημοσιο οποια προκηρυξη εχω δει του ασεπ γραφει η εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις η να εχεις απαλαγει νομιμα απο αυτες
επισης μπορεις να δουλεψεις και ως γκομενα νταλικιερη.ολη μερα ταξιδια θα κανεις για αρχηγε μου,και θα γαμιεσε στα καλυτερα χωραφια.ρε βλακακο arcans πουλας τσαμπουκα απτο πληκτρολογιο?
ναι ρε εγω θα τα κανω αυτα.εσυ εχεις αρχιδια να μου τα πεις μπροστα μου αυτα?επισης μπορεις να δουλεψεις και ως γκομενα νταλικιερη.ολη μερα ταξιδια θα κανεις για αρχηγε μου,και θα γαμιεσε στα καλυτερα χωραφια.
ειναι προσωπικο δεδομενοφιλαρακο σε θα εχεις απαλλαγη μονιμα απο αυτες με τρελοχαρτο.αρα θα εισαι τρελος στο χαρτι που θα παρεις απο το στρατο.και οπου και να το δειξεις καταλαβαινεις οτι δεν θα σε παρουν πουθενα.
θελεις να βρεθουμε στην αυλωνα.στις Σ.Φ.Α.?ναι ρε εγω θα τα κανω αυτα.εσυ εχεις αρχιδια να μου τα πεις μπροστα μου αυτα?
σε διαγωνισμους δημοσιου που διεξαγονται μεσω ασεπ?Βαση του πρωσοπικου αποριτου οταν παρεις ι5 παιρνεις ενα απολυτηριο οπου αναγραφει μονο οτι εχεις τελειωσει προσωρινος την στρατιωτικη σου θητεια σε ιδιοτικο τομεα αμα σου ζητησουν απολυτηριο στρατου δειχνεις αυτο το χαρτι δεν αναγραφει πουθενα τι απολυτηριο ειναι ουτε ι4 ι5 οτιδιποτε αλλα σε δημοσιο τομεα δεν στο ζητανε το βλεπουν απο τα pc κ βλεπουν ακριβως τη απολυτηριο εχεις.μπορεις να παρεις κ πτυχειο απο τει αει με ι5 κ να πιασεις κανονικα δουλεια σε ιδιοτικο τομεα χωρις κανενα προβλημα.βλεπεις τη κανει το πρωσοπικο απορρητο!!!
οτι ειναι τρελος η οτι ειναι συκοφυλλατος?Παπάρια μάντολες. Λες και δε θα το καταλάβουν στον ιδιωτικό τομέα.
εισαι και στοκος ρε βλακα.σε διαγωνισμους δημοσιου που διεξαγονται μεσω ασεπ?