Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Ευτυχως καταλαβες οτι ειναι οπλο και οχι βιντεοπαιχνιδι...400 μετρα.
Βλέπεις ότι είσαι καραγκιόζης; Πέρα από τα 300 μέτρα ένας άνθρωπος είναι πιο λεπτός από την ακίδα του στόχαστρου. Σα να πυροβολάς τη βελόνα στ' άχυρα. Τώρα εσένα κάποιος σου σφύριξε ότι είναι 4 τρύπες και η πιο μακρυνή είναι η 4 και λες 400.

Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχει μια συγκεκριμένη απόσταση που ο στόχος είναι περίπου ίσος καθ' ύψος με την ακίδα (ποιά είναι αυτή ξέρουμε;). Εκεί πυροβολάμε. Πιο μακρυά είναι άσκοπη κατανάλωση πυρομαχικών. Κι άμα σου τελειώσουν τα πυρομαχικά, θα πάθεις αυτό που κοροϊδεύεις τους άλλους ότι θα πάθουν: θα σου τη πέσουν από κοντά οι μουστακαλήδες με τα MPT, και εσύ θα τους απειλείς με το κουζινομάχαιρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Το δραστικο βεληνεκες του ειναι 400μ.
Οι αλλοι εχουν καλυτερα οπλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολες τους οι βολες θα βρισκουν στοχο ενω οι δικες μας δεν θα βρισκουν.Αν εισαι τοσο ηττοπαθης αυτοκτονα .Το να βρεις στοχο , λεγεται σκοπευτικη δεινοτητα...εσυ δεν θα εβρισκες την θαλασσα αν επεφτες απο βαρκα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Το δραστικο βεληνεκες του ειναι 400μ.
Έτσι λέει η βικιπίδεια. Αυτοί που υπηρετούν μαθαίνουν κι άλλα πράγματα.

Αλλά όπως είπαμε, εσύ μεγάλη πούστα έπιασες , και όχι τυφέκιον.

Άντε τώρα να βρεις καμμιά άλλη τσαπου να παίξεις και μην επιβαρρύνεις το σάιτ με άσκοπα kB.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Να μαθεις και πακιστανικα απο τους εραστες σου...κανε και κατι χρησιμο στην ζωη σου επιτελους!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλέπεις ότι είσαι καραγκιόζης; Πέρα από τα 300 μέτρα ένας άνθρωπος είναι πιο λεπτός από την ακίδα του στόχαστρου. Σα να πυροβολάς τη βελόνα στ' άχυρα. Τώρα εσένα κάποιος σου σφύριξε ότι είναι 4 τρύπες και η πιο μακρυνή είναι η 4 και λες 400.

Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχει μια συγκεκριμένη απόσταση που ο στόχος είναι περίπου ίσος καθ' ύψος με την ακίδα (ποιά είναι αυτή ξέρουμε;). Εκεί πυροβολάμε. Πιο μακρυά είναι άσκοπη κατανάλωση πυρομαχικών. Κι άμα σου τελειώσουν τα πυρομαχικά, θα πάθεις αυτό που κοροϊδεύεις τους άλλους ότι θα πάθουν: θα σου τη πέσουν από κοντά οι μουστακαλήδες με τα MPT, και εσύ θα τους απειλείς με το κουζινομάχαιρο.
Σε συνθήκες μάχης θα περπατά ο αντίπαλος καμαρωτός και με την ησυχία του για να σου δίνει το δικαίωμα να ρυθμίζεις το ύψος του με το ύψος της ακίδας; Για να κάνεις και οικονομία πυρομαχικών κιόλας; Μάλιστα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Σε συνθήκες μάχης θα περπατά ο αντίπαλος καμαρωτός και με την ησυχία του για να σου δίνει το δικαίωμα να ρυθμίζεις το ύψος του με το ύψος της ακίδας; Για να κάνεις και οικονομία πυρομαχικών κιόλας; Μάλιστα.
Μπερδεύεσαι άσκοπα. Τράβα να πλύνεις τα πιάτα. Αν δε θες να πλένεις πιάτα, κατάλαβε ότι όταν εμείς οι κλέφτες βλέπουμε στόχο, τον σημαδεύουμε. Άρα τον βλέπουμε μέσα από τα σκοπευτικά μας. Και χρησιμοποιούμε τα σκοπευτικά για να κάνουμε τους υπολογισμούς που χρειαζόμαστε για τη βολή.

Οι υπολογισμοί μπορεί να είναι για την απόσταση, μπορεί να είναι για την απαιτούμενη προπορεία, μπορεί να είναι για τα μποφόρια, μπορεί να είναι και για το hold over κοκ.

Ο στόχος μπορεί να είναι όρθιος όταν τον αιφνιδιάζουμε, ή όταν τρέχει να αλλάξει θέση. Αν το ύψος του είναι ίσο με την ακίδα του G3, τότε είναι γύρω στα 150 μέτρα. Ο στόχος μπορεί να είναι γονυπετής όταν μας έχει μυριστεί και μας ψάχνει. ΑΝ τότε το ύψος του είναι ίσο με την ακίδα, τότε είναι στα 100 μέτρα. Ο στόχος μπορεί να είναι πρηνηδόν...κλπ κλπ κλπ

Παρομοίως δουλεύουμε όταν έχουμε διόπτρα.

Αν αυτά δε σου λένε τίποτα, πάνε πάλι στα πιάτα.

Και εδώ ακριβώς είναι η πλάκα. Να πιάνεις τους στρατόκαυλους, πατριωτάρες, "στρατο-ααααντρακλες" του κώλου και να βλέπεις ότι δεν έχουν ιδέα. Το μόνο που μπορούν να σκοτώσουν είναι άμαχους παπούδες και γιαγιάδες, όπως τα παλικαράκια οι σερβο-χρυσαυγίτες στο Σεράγεβο. Ή οι χουνταίοι στην Κύπρο. Όταν δεν αντιμετωπίζουν αμάχους, όταν δηλαδή σκάσει μύτη ο αληθινος τουρκικός στρατός, τότε τρέχουν να κρυφτούν στα φoυστάνια των πολιτικών. Αει σιχτιρ μουνιά (ooops, άντρακλες ήθελα να πω) με συγχύσατε. Και θα το πληρώσει η κακομοίρα η Μπαρμπόρα το πρωί.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μπερδεύεσαι άσκοπα. Τράβα να πλύνεις τα πιάτα. Αν δε θες να πλένεις πιάτα, κατάλαβε ότι όταν εμείς οι κλέφτες βλέπουμε στόχο, τον σημαδεύουμε. Άρα τον βλέπουμε μέσα από τα σκοπευτικά μας. Και χρησιμοποιούμε τα σκοπευτικά για να κάνουμε τους υπολογισμούς που χρειαζόμαστε για τη βολή.

Οι υπολογισμοί μπορεί να είναι για την απόσταση, μπορεί να είναι για την απαιτούμενη προπορεία, μπορεί να είναι για τα μποφόρια, μπορεί να είναι και για το hold over κοκ.

Ο στόχος μπορεί να είναι όρθιος όταν τον αιφνιδιάζουμε, ή όταν τρέχει να αλλάξει θέση. Αν το ύψος του είναι ίσο με την ακίδα του G3, τότε είναι γύρω στα 150 μέτρα. Ο στόχος μπορεί να είναι γονυπετής όταν μας έχει μυριστεί και μας ψάχνει. ΑΝ τότε το ύψος του είναι ίσο με την ακίδα, τότε είναι στα 100 μέτρα. Ο στόχος μπορεί να είναι πρηνηδόν...κλπ κλπ κλπ

Παρομοίως δουλεύουμε όταν έχουμε διόπτρα.

Αν αυτά δε σου λένε τίποτα, πάνε πάλι στα πιάτα.

Και εδώ ακριβώς είναι η πλάκα. Να πιάνεις τους στρατόκαυλους, πατριωτάρες, "στρατο-ααααντρακλες" του κώλου και να βλέπεις ότι δεν έχουν ιδέα. Το μόνο που μπορούν να σκοτώσουν είναι άμαχους παπούδες και γιαγιάδες, όπως τα παλικαράκια οι σερβο-χρυσαυγίτες στο Σεράγεβο. Ή οι χουνταίοι στην Κύπρο. Όταν δεν αντιμετωπίζουν αμάχους, όταν δηλαδή σκάσει μύτη ο αληθινος τουρκικός στρατός, τότε τρέχουν να κρυφτούν στα φυστάνια των πολιτικών. Αει σιχτιρ μουνιά με συγχύσατε. Και θα το πληρώσει η κακομοίρα η Μπαρμπόρα το πρωί.
Nα σου πω τύπε μου, γιατί κάτι τέτοια ποστ και συζητήσεις σαν και τα δικά σου τα έχω βαρεθεί στο μπου, οπότε δεν πολυασχολούμαι.
Κάνω πολλά χρόνια Πρακτική Σκοποβολή και αγωνιστική μάλιστα. Λέω λοιπόν ότι καλές οι εκθέσεις σου αλλά τίποτα το ουσιαστικό. Άσκοπη παράθεση θεωρίας. Στην πράξη τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ένα μπιπ ακούγεται και μετράει ο χρόνος και τρέχεις να προλάβεις και παρόλο που οι metal poppers στέκονται ακίνητοι, παλι χάνεις ένα σωρό από δαύτους. Λόγω της πίεσης και παρά τα χρόνια προετοιμασίας. Που δεν διακυβεύεται και τίποτα πέραν της θέσης. Και δεν έρχονται και τίποτα βολίδες από απέναντι.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι μεγάλος μαχητής. Παίζει να έχεις και μεγάλη εμπειρία από πολεμικές συγκρούσεις. Και σίγουρα όταν αρχίσει ο χορός θα σημαδεύεις ατάραχος, με μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα και φυσικά σωστή διαχείριση πυρομαχικών. Άμα βάλεις και τη διόπτρα σου κακός χαμός θα γίνει. Λογικά από τα 1000 μέτρα και πάνω θα καθαρίζεις καβαντζωμένος με κανένα καλό καμουφλάζ. Σωστό απέθαντο σε κόβω.
Γάμα μας εμάς τον απλό λαουτζίκο. Κρέας για τα κανόνια είμαστε. Eγώ να σκέφτεις με Μ1 έριχνα και Μπρεν. Ούτε καν G3. Φαντάσου τι πιθανότητες έχω όταν σκάσει τσαφ.
Οπότε σας αφήνω να λέτε τα δικά σας. Μη μένουν και τα πιάτα άπλυτα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Nα σου πω τύπε μου, γιατί κάτι τέτοια ποστ και συζητήσεις σαν και τα δικά σου τα έχω βαρεθεί στο μπου, οπότε δεν πολυασχολούμαι.
Κάνω πολλά χρόνια Πρακτική Σκοποβολή και αγωνιστική μάλιστα. Λέω λοιπόν ότι καλές οι εκθέσεις σου αλλά τίποτα το ουσιαστικό. Άσκοπη παράθεση θεωρίας. Στην πράξη τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ένα μπιπ ακούγεται και μετράει ο χρόνος και τρέχεις να προλάβεις και παρόλο που οι metal poppers στέκονται ακίνητοι, παλι χάνεις ένα σωρό από δαύτους. Λόγω της πίεσης και παρά τα χρόνια προετοιμασίας. Που δεν διακυβεύεται και τίποτα πέραν της θέσης. Και δεν έρχονται και τίποτα βολίδες από απέναντι.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι μεγάλος μαχητής. Παίζει να έχεις και μεγάλη εμπειρία από πολεμικές συγκρούσεις. Και σίγουρα όταν αρχίσει ο χορός θα σημαδεύεις ατάραχος, με μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα και φυσικά σωστή διαχείριση πυρομαχικών. Άμα βάλεις και τη διόπτρα σου κακός χαμός θα γίνει. Λογικά από τα 1000 μέτρα και πάνω θα καθαρίζεις καβαντζωμένος με κανένα καλό καμουφλάζ. Σωστό απέθαντο σε κόβω.
Γάμα μας εμάς τον απλό λαουτζίκο. Κρέας για τα κανόνια είμαστε. Eγώ να σκέφτεις με Μ1 έριχνα και Μπρεν. Ούτε καν G3. Φαντάσου τι πιθανότητες έχω όταν σκάσει τσαφ.
Οπότε σας αφήνω να λέτε τα δικά σας. Μη μένουν και τα πιάτα άπλυτα.
Αντίθετα, εγώ ποτέ δεν πήγα σε σκοπευτικούς συλλόγους να κάνω πρακτική και αγωνιστική. Διότι σ' αυτούς τους συλλόγους μαζεύονται οι δήθεν (οι περισσότεροι απ' αυτούς μπάτσοι) και κάνουν το μάγκα ο ένας στον άλλον. Αυτό που έκανα εγώ είναι το να ακούω τους παπούδες. Οι παπούδες λοιπόν λένε ότι στην πρώτη εμπλοκή του ΑΤΤΙΛΑ, οι φαντάροι του Κουρούπη, κινούμενοι προς το χώρο που αποβιβάστηκαν οι μογγόλοι, είδαν τους Τούρκους σε έναν οικισμό να κουβεντιάζουν με αμάχους. Οι τούρκοι ήταν όρθιοι, με τα τουφέκια στον ώμο και μάλιστα μερικοί καπνίζανε κιόλας. Οι δικοί μας τους πλησίασαν στα 80 μέτρα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και σημάδεψαν ατάραχοι, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Άλλοι παπούδες, λένε, ότι στη μάχη στον Κοτζάκαγια, οι τούρκοι ανέβαιναν από την ανατολική πλαγιά ενώ οι δικοί μας ήταν στη δυτική, λίγο κάτω από την κορυφογραμμή. Περίμεναν και όποιος τούρκος ξεπρόβαλε τον χάλαγαν, από αποστάσεις 3-7 μέτρων. Η θέση που είχαν οι δικοί μας ήταν τέτοια που δεν φαίνονταν η φλόγα των όπλων τους αλλά δεν φαινόνταν και τα πτώματα των πεσμένων τούρκων. Επομένως, τα επόμενα κύματα των μογγόλων, δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε και ακολουθούσαν σα ζώα. Και οι δικοί μας σημάδευαν ατάραχοι, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κάνοντας ταυτόχρονα και καλή διαχείρηση των πυρομαχικών τους. Αυτή η μάχη ήταν νυχτερινή, η προηγούμενη πρωινή.

Έχεις πλυντήριο για τα πιάτα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αντίθετα, εγώ ποτέ δεν πήγα σε σκοπευτικούς συλλόγους να κάνω πρακτική και αγωνιστική. Διότι σ' αυτούς τους συλλόγους μαζεύονται οι δήθεν (οι περισσότεροι απ' αυτούς μπάτσοι) και κάνουν το μάγκα ο ένας στον άλλον. Αυτό που έκανα εγώ είναι το να ακούω τους παπούδες. Οι παπούδες λοιπόν λένε ότι στην πρώτη εμπλοκή του ΑΤΤΙΛΑ, οι φαντάροι του Κουρούπη, κινούμενοι προς το χώρο που αποβιβάστηκαν οι μογγόλοι, είδαν τους Τούρκους σε έναν οικισμό να κουβεντιάζουν με αμάχους. Οι τούρκοι ήταν όρθιοι, με τα τουφέκια στον ώμο και μάλιστα μερικοί καπνίζανε κιόλας. Οι δικοί μας τους πλησίασαν στα 80 μέτρα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και σημάδεψαν ατάραχοι, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Άλλοι παπούδες, λένε, ότι στη μάχη στον Κοτζάκαγια, οι τούρκοι ανέβαιναν από την ανατολική πλαγιά ενώ οι δικοί μας ήταν στη δυτική, λίγο κάτω από την κορυφογραμμή. Περίμεναν και όποιος τούρκος ξεπρόβαλε τον χάλαγαν, από αποστάσεις 3-7 μέτρων. Η θέση που είχαν οι δικοί μας ήταν τέτοια που δεν φαίνονταν η φλόγα των όπλων τους αλλά δεν φαινόνταν και τα πτώματα των πεσμένων τούρκων. Επομένως, τα επόμενα κύματα των μογγόλων, δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε και ακολουθούσαν σα ζώα. Και οι δικοί μας σημάδευαν ατάραχοι, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κάνοντας ταυτόχρονα και καλή διαχείρηση των πυρομαχικών τους. Αυτή η μάχη ήταν νυχτερινή, η προηγούμενη πρωινή.

Έχεις πλυντήριο για τα πιάτα;
Στο δικό μου οι περισσότεροι είναι κυνηγοί πάντως. Μπάτσος ένας, μία για την ακρίβεια, γυναίκα. Φαρμακοχέρα όμως.
Αν θέλεις να σου πω ιστορίες για την Κύπρο ένα σωρό έχω διαθέσιμες. Μέλη της οικογένειάς μου και πολλοί συνάδερφοι του πατέρα μου πολέμησαν εκεί. Κάποιοι δε γύρισαν και πίσω. Έμειναν για πάντα εκεί. Μην τυραννάμε και τους παππούδες τώρα.
Έχω ένα καλό της Miele.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Απ' ότι βλέπω τα ξέρεις όλα. Μπράβο σου. Σε παραδέχομαι. Λέω λοιπόν , σε περίπτωση πολέμου να επμπιστευθώ την Ελλάδα στα χέρια τα δικά σου και στα φαρμακόχερα της άλλης, που είστε και ασόνια.

Εγώ θα πάω ν' αράξω στη Βιέννη και θα γράφω ποιηματάκια για τον ηρωισμό σας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τυπε μου δεν παριστάνω εγώ το φωτεινό παντογνώστη. Επειδή κάνει μπαμ τι παίζει με την πάρτη σου, ας πιάσουμε ένα θέμα που δείχνεις ότι κατέχεις.
Τι ταμπλέτες να πάρω στο πλυντήριο πιάτων; Κάτι οικολογικές που χρησιμοποίησα βγάζουν τα ποτήρια θαμπά. Πρότεινέ μας καμία μάρκα. Ας είναι και βιεννέζικη.
Μη μας πιάσουν κι οι Τούρκοι με τα πιάτα άπλυτα.
Και τελικά γράψεις κανένα ποίημα για την ακαματοσυνη μας.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Προηγούμενος συναγωνιστής, σας επισήμανε ότι "δεν πρόκειται για νόμο, αλλά για υποχρέωση"

Διότι τέτοιος νόμος είναι παράνομος και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, που κατισχύει των Συνταγμάτων των χωρών μελών, "κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί σε αναγκαστική ή υποχρεωτική εργασία".

Επομένως, ΔΕΝ πρέπει να αισθάνεστε άσχημα που θα κάνετε τα κόλπα σας για το Ι5. Διότι το Κράτος παρανομεί και αυθαιρετεί.

Επιπλέον, Κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάς, έχουν "καταδικαστεί" από τον ΟΗΕ για το ότι η εναλλακτική θητεία είναι μεγαλύτερη της ένοπλης, αλλά και για τα πρόστιμα και τις φυλακίσεις ανυπότακτων και αντιρρησιών.

Ξαναλέω ότι το Κράτος αυθαιρετεί. ΑΝ μπορείτε να το κοροϊδέψετε κάντε το και γράφτε το πώς το καταφέρατε εδώ να γελάμε.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Σε ότι αφορά τα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, έχετε υπόψη ότι το μόνο που φοβούνται οι καραβανείς είναι το να στρατεύσουν κάποιον που μπορεί να αυτοπυροβοληθεί (αυτοκτονήσει). Προετοιμαστείτε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. Ειδικά εδώ στου bou, είναι πολλοί που εμφανίζουν τέτοια συμπτώματα κυρίως λόγω κάποιας φόλας. Κι εγώ τα ειχα εμφανίσει όταν εξαφανίστηκε η Σάντρα από το Φ109Α.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Προηγούμενος συναγωνιστής, σας επισήμανε ότι "δεν πρόκειται για νόμο, αλλά για υποχρέωση"

Διότι τέτοιος νόμος είναι παράνομος και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, που κατισχύει των Συνταγμάτων των χωρών μελών, "κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί σε αναγκαστική ή υποχρεωτική εργασία".

Επομένως, ΔΕΝ πρέπει να αισθάνεστε άσχημα που θα κάνετε τα κόλπα σας για το Ι5. Διότι το Κράτος παρανομεί και αυθαιρετεί.

Επιπλέον, Κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάς, έχουν "καταδικαστεί" από τον ΟΗΕ για το ότι η εναλλακτική θητεία είναι μεγαλύτερη της ένοπλης, αλλά και για τα πρόστιμα και τις φυλακίσεις ανυπότακτων και αντιρρησιών.

Ξαναλέω ότι το Κράτος αυθαιρετεί. ΑΝ μπορείτε να το κοροϊδέψετε κάντε το και γράφτε το πώς το καταφέρατε εδώ να γελάμε.
Ομορφάντρα μου τον διάβασες τον χάρτη;

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Τέλος να παρατηρήσουμε ότι αυτές οι αυθαιρεσίες του Κράτους συμβαίνουν μόνο σε χώρες που δεν έχουν Νομικό Πολιτισμό και Νομικούς. Σε χώρες που έχουν (Νομικούς) τα θέματα λύνονται με προσφυγές.

Πχ, στο Βρετανικό Στρατό, μέχρι τα τελη της δεκαετίας του '90, αν κάποιους τους πιάνανε σε στάση Θηβαϊκού Ιερού Λόχου, ή, πιο απλά, σε στάση Αχιλλέα-Πάτροκλου, τους απέτασσαν (υφίσταντο δηλαδή dishonorable discharge). Κάποιος από τους αποταγμένους προσέφυγε στα Αγγλικά Δικαστήρια, χωρίς επιτυχία και μετά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου δικαιώθηκε. Η Βρετανία, που τότε ήταν στην ΕΕ, υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί και συμμορφώθηκε.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν νομικοί, μόνο χασοδίκες. Γι αυτό το Κράτος μπορεί να αυθαιρετεί στα μούτρα σας.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ο χάρτης δικαιωμάτων που έβαλες (και που δε διαβασες) αναφέρεται σε είλωτες. Αν δε θεωρείς Νορβηγία, Ελβετία πολιτισμένες χώρες.. Si vis pacem para bellum τύπε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.991
Πόντοι
2.356

400 ειναι το δραστικο και μια χαρα σε παει αν εισαι σκοπευτης της προκοπης (και φυσικα σωστα τα σκοπευτικα) απλα δεν εκανες ποτε σου σκοπευση και ιδεα δεν εχεις γιατι στα συνεργεια των βολων ποτε δε καταλαβες γιατι σε βαζανε να προσπαθησεις να σκοπευσεις το ιδιο σημειο 3 φορες ωστε να δεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το ιδιο σημειο και βαρας παντα με μια πολυ ελαφρια αποκλιση

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
400 ειναι το δραστικο και μια χαρα σε παει αν εισαι σκοπευτης της προκοπης (και φυσικα σωστα τα σκοπευτικα) απλα δεν εκανες ποτε σου σκοπευση και ιδεα δεν εχεις γιατι στα συνεργεια των βολων ποτε δε καταλαβες γιατι σε βαζανε να προσπαθησεις να σκοπευσεις το ιδιο σημειο 3 φορες ωστε να δεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το ιδιο σημειο και βαρας παντα με μια πολυ ελαφρια αποκλιση
Τι λες ρε κατσαπλιά; Ποιά συνεργεία και μαλακίες; Εκτός αν τσίμπησες και νόμισες ότι εγώ, ο UB45, θα εμφανιζόμουνα ποτέ σε συνεργείο του ξεφτιλισμένου του Ελληνικού Στρατού. Αν ναι, πιάστηκες ΚΟΡΟΪΔΟ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.991
Πόντοι
2.356
Τι λες ρε κατσαπλιά; Ποιά συνεργεία και μαλακίες; Εκτός αν τσίμπησες και νόμισες ότι εγώ, ο UB45, θα εμφανιζόμουνα ποτέ σε συνεργείο του ξεφτιλισμένου του Ελληνικού Στρατού. Αν ναι, πιάστηκες ΚΟΡΟΪΔΟ.
οποτε αστο με τα οπλα δε το χεις! παιξε κανα counter strike

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom