Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
εσυ καλα εκανες και υπηρετησες παιδι μ..μπραβο σου!! και τι να λεει δηλ ειναι μαγκας αυτος που δε πηγε φανταρος και δουλευει τραπεζα ενω εσυ σε καφε?
Λέει ότι οι εργοδότες έχουν άλλα κριτήρια. Δεν τους νοιάζει το στρατολογικό. Ούτε το Ψ χαρτί, αν τους πεις ότι το πήρες για να την κοπανήσεις. Παραπάνω είχα γράψει ότι ο Ταρζάν, που απαλλάχθηκε με Ψ, έχει άδεια οπλοκατοχής και οπλοφορίας από το ίδιο το Ελληνικό Κράτος, το οποίο τον απάλλαξε ως τρελό.

logas

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
0
Στο Στρατο καταλαβαινεις οτι εχεις ορια αντοχης που δεν τα ειχες διανοηθει γιατι υπαρχουν συνθηκες οπως σε ασκησεις η σε περιοδους εμπλοκης (18 μεσα...).Φυσικα οταν πανε οι κακομαθημενοι μπουληδες 5 μεσα αρχιζουν να κλαινε...πολυ ανδρικο αυτο....η ψαχνουν το ταπερακι της μανας τους...αυτο κι αν ειναι απιστευτα ανδρικο.Τα σημερινα πιτσιρικια μονο για το αν εχουν μοναδες στο κινητο ενδιαφερονται.Νομιζουν οτι τα παντελονια και ιδιως της παραλλαγης φοριουνται επειδη ειναι μοδα...
Μάλλον είσαι κάποιας ηλικίας όπως κι εγώ. Ο στρατός πια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Φαίνεται τρομερή εμπειρία μόνο σε παιδάκια που δεν βγήκαν ποτέ από το σπίτι τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
τι να πουμε και μεις που καναμε 16μηνο...εερε νιατα...η νεα γενια! αν παρεις Ι5 και απαλλαγη,λογικα μιλαμε για τρελοχαρτο τοτε ναι..παιζει να εχεις θεμα ειδικα σε σωματα ασφαλειας.Τωρα απο κει και περα δε ξερω τι θα παιξει με το βιογραφικο σου σε διαφορες δουλειες..εκει τι θα γραψεις? κομαντο? θα σε ρωτησουν γιατι πηρες απαλλαγη παιδι μ?
Σιγα μην παει για Σωματα Ασφαλειας η Λουγκρητια Βοργια....
Μαγκιες μονο στο bou.Στην ζωη και στον Στρατο φυγομαχοι χλεχλεδες...φτου σας ξεφτιλες!
Τι λε ρε πούστη !!!! Κωλοφάνταρα οι άλλοι ε; Εσύ είσαι κάτι παραπάνω, σα να λέμε κάτι σαν "πριγκηπέσσα";
Mα οταν λειτουργουν ως καφροι ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια μαζα κακομαθημενα τσογλανακια τι να πω οτι ειναι;Ανθρωποι επιπεδου;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μπράβο. Μην του κάνεις τον έξυπνο λοιπόν του Γιωτά, γιατί είναι κι άλλα που δεν ξέρεις. Εγώ είχα συμφοιτητή στο Λονδίνο που ήταν ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ και δούλευε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο υποκατάστημά της στην Tottenham Court Road. Τον είχαν προσλάβει διότι εκεί εφαρμόζεται η αγγλική και όχι η Ελληνική Νομοθεσία. Εγώ, που είχα υπηρετήσει, δούλευα στα STARBUCKS.
ο τυπος πρεπει να ηταν καραβυσμα παντως για να μπει στην Εθνικη σε τετοια χωρα.

Γνωστος μου ειναι στη Γιουρομπανκ, σε μεγαλο ευρωπαικο οικονομικο κεντρο, εχοντας μπει χωρις προυπηρεσια και με πτυχιο ΤΕΙ.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Βλεποντας εδω ολους του φυγοπονους καταληγω πως σε 20 χρονια ο ελληνικος στρατος θα εχει μονο

Μονιμους

Πακιστανους που θελουν υπηκοοτητα

Ακομα και οι Αλβανοι εχουν αρχισει να μαθαινουν τα κολπα με το Ι5.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Ακομα και οι Αλβανοι εχουν αρχισει να μαθαινουν τα κολπα με το Ι5.
Συνφάνταρος στο στρατό ξεκίνησε να πάει ειδικές δυνάμεις και κατέληξε Ι4. Όχι πως είχε κάτι σημαντικό, αλλά κατάλαβε τι σημαίνει λούφα. Έπαιρνε και εξοδόχαρτα να κοιμάτε σπίτι του τα βράδια, ζωάρα με λίγα λόγια

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Συνφάνταρος στο στρατό ξεκίνησε να πάει ειδικές δυνάμεις και κατέληξε Ι4. Όχι πως είχε κάτι σημαντικό, αλλά κατάλαβε τι σημαίνει λούφα. Έπαιρνε και εξοδόχαρτα να κοιμάτε σπίτι του τα βράδια, ζωάρα με λίγα λόγια
ο στρατος ειναι μπλεξιμο μονο αν εισαι σε συγκεκριμενες, συνοριακες, υποστελεχωμενες μοναδες και πεσεις και σε μαλακα.

Συμβαινει ναι, και ειναι μαλακια, αλλα δεν ειναι ο κανονας. γενικα ενα τιποτα ειναι ο στρατος. για μενα η μονη εμπειρια ειναι αν σε βαλουν με τιποτα χωριατες η γυφτους για να δεις και τι πλεμπα υπαρχει, και μεχρι εκει. τιποτα αλλο.

να βλεπεις γυφτο διπλα σου 18 χρονων να εχει 2 παιδια ηδη

Οσο και να το παιζουν καποιοι στρατοκαυλοι, Ισραηλ δεν ειναι ο στρατος μας, ΔΥ με στολη ειναι.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σιγα μην παει για Σωματα Ασφαλειας η Λουγκρητια Βοργια....
Μαγκιες μονο στο bou.Στην ζωη και στον Στρατο φυγομαχοι χλεχλεδες...φτου σας ξεφτιλες!

Mα οταν λειτουργουν ως καφροι ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια μαζα κακομαθημενα τσογλανακια τι να πω οτι ειναι;Ανθρωποι επιπεδου;
Κάτι τύποι σαν κι εσένα μόλις γίνει η πραγματική μάχη είναι οι πρώτοι που θα γίνουν λαγοί.
Κάνετε τους μάγκες επειδή πλύνατε 10 χέστρες και ισχυρίζεστε ότι αυτό σας έκανε άντρες. :2funny:
Μαγκιά κλανιά.

Εγώ δεν έχω πάει στρατό αλλά έχω παίξει ξύλα, μαχαιριές και πολλά ακόμα.
Έχω πολεμήσει ληστές, μεχουν κυνηγήσει μια ορδή Αράβων με μασέτες, έχω πλακωθεί με ένα τάγμα Χρυσαυγιτών με καδρόνια και λοστούς και πολλά άλλα.

Δηλαδή είμαι πραγματικός άντρας και παιδί της πιάτσας.
Τρελός με χαρτί κανονικό και 2 ψυχιατρεία.
Άμα μπλέξεις μαζί μου δε γλυτώνεις. Είτε είσαι Τούρκος, είτε Έλληνας, είτε οτιδήποτε.

Ενώ εσείς είστε μόνο λόγια και εικόνα.
Ουσία μηδέν.
Και στη μάχη :badair:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Κάτι τύποι σαν κι εσένα μόλις γίνει η πραγματική μάχη είναι οι πρώτοι που θα γίνουν λαγοί.
Κάνετε τους μάγκες επειδή πλύνατε 10 χέστρες και ισχυρίζεστε ότι αυτό σας έκανε άντρες. :2funny:
Μαγκιά κλανιά.

Εγώ δεν έχω πάει στρατό αλλά έχω παίξει ξύλα, μαχαιριές και πολλά ακόμα.
Έχω πολεμήσει ληστές, μεχουν κυνηγήσει μια ορδή Αράβων με μασέτες, έχω πλακωθεί με ένα τάγμα Χρυσαυγιτών με καδρόνια και λοστούς και πολλά άλλα.

Δηλαδή είμαι πραγματικός άντρας και παιδί της πιάτσας.
Τρελός με χαρτί κανονικό και 2 ψυχιατρεία.
Άμα μπλέξεις μαζί μου δε γλυτώνεις. Είτε είσαι Τούρκος, είτε Έλληνας, είτε οτιδήποτε.

Ενώ εσείς είστε μόνο λόγια και εικόνα.
Ουσία μηδέν.
Και στη μάχη :badair:
Αν πιασεις G3 θα παθεις επιληπτικη κριση ...αν πλακωσουν οι Τουρκοι εσυ βγες με μαχαιρι....και κοψε κανα ραδικι....μπαχαλακια της κακιας ωρας.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αν πιασεις G3 θα παθεις επιληπτικη κριση ...αν πλακωσουν οι Τουρκοι εσυ βγες με μαχαιρι....και κοψε κανα ραδικι....μπαχαλακια της κακιας ωρας.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Νομίζεις ότι επειδή ακούμπησες ένα όπλο έγινε μαγικό κι έγινες άντρας.
Δεν έγινες φίλε μου.
Όσο κι αν ονειρεύεσαι.

Και δεν πείθεις κανέναν.
Ο άντρας δε λέει πολλά λόγια.
Ούτε προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι είναι άντρας.
Φαίνεται από τις πράξεις του.

Αυτοί που προσπαθούν να πείσουν κάτι κρύβουν. :gay:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Δεν έγινες φίλε μου.
Όσο κι αν ονειρεύεσαι.

Και δεν πείθεις κανέναν.

Τον καρπο θα τον σπας εσυ στο Κεντρο.Η θα δηλωσεις αντιρρησιας συνειδησεως...ομως δεν θα θελεις να ξεσκατωνεις ηλικιωμενους η λαθρομεταναστες.Θα θελεις να πας σε καποια δημοσια για να βγαλεις την θητεια σου εκει...χωρις να λερωσεις τα χερακια σου...υπηρετωντας(;) μια Πατριδα που μισεις.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Δεν έγινες φίλε μου.
Όσο κι αν ονειρεύεσαι.

Και δεν πείθεις κανέναν.

Μεγάλη πούτσα έπιασε, όχι G3.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Πόσο μακρυά βαράει το G3, εσύ που ξέρεις;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τον καρπο θα τον σπας εσυ στο Κεντρο.Η θα δηλωσεις αντιρρησιας συνειδησεως...ομως δεν θα θελεις να ξεσκατωνεις ηλικιωμενους η λαθρομεταναστες.Θα θελεις να πας σε καποια δημοσια για να βγαλεις την θητεια σου εκει...χωρις να λερωσεις τα χερακια σου...υπηρετωντας(;) μια Πατριδα που μισεις.
Ποιό αντιρρησίας ρε βλήμα.
Δύο ψυχιατρεία έχω βγάλει.
Ο στρατός δε με ήθελε.
Όχι εγώ το στρατό.

Παραείμαι άντρας για να παίζω τα στρατιωτάκια με παιδάκια.
Μην υποτιμάς πράγματα που ποτέ δεν έκανες ή και απέφυγες. Επίσης μη κυνηγάς εύσημα με παπάδες. Εκτίθεσαι.
Πραγματικά χαίρομαι που θεωρείς αυτά που λέω παπάδες.
Σημαίνει ότι όντως μετράω παρόλο που δε με πιστεύεις.
Δεν περιμένω να με πιστέψεις σενα online site.
Αλλά όντως μου έχουν συμβεί αυτά.
Πρεζάκι ήμουν και τρελλός.
Μου χουν συμβεί πολλά.

Δεν απέφυγα το στρατό.
Δεν γινόταν να πάω.
Ο στρατός δε δέχεται άτομα σαν κι εμένα γιατί είμαστε επικίνδυνοι.

Δηλαδή τι ήθελες να πω ψέματα στη στρατολογία πως δεν έχω βγάλει ψυχιατρεία και πως δεν είμαι με αγωγή;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Ευτυχως καταλαβες οτι ειναι οπλο και οχι βιντεοπαιχνιδι...400 μετρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Ποιό αντιρρησίας ρε βλήμα.
Δύο ψυχιατρεία έχω βγάλει.
Ο στρατός δε με ήθελε.
Όχι εγώ το στρατό.

Παραείμαι άντρας για να παίζω τα στρατιωτάκια με παιδάκια.

Πραγματικά χαίρομαι που θεωρείς αυτά που λέω παπάδες.
Σημαίνει ότι όντως μετράω παρόλο που δε με πιστεύεις.
Δεν περιμένω να με πιστέψεις σενα online site.
Αλλά όντως μου έχουν συμβεί αυτά.
Πρεζάκι ήμουν και τρελλός.
Μου χουν συμβεί πολλά.

Δεν απέφυγα το στρατό.
Δεν γινόταν να πάω.
Ο στρατός δε δέχεται άτομα σαν κι εμένα γιατί είμαστε επικίνδυνοι.

Δηλαδή τι ήθελες να πω ψέματα στη στρατολογία πως δεν έχω βγάλει ψυχιατρεία και πως δεν είμαι με αγωγή;
Κατα λαθος ζεις...ο ορισμος του ναυαγιου εισαι.Ακαταλληλος για καθε πτυχη της ζωης και οχι μονο για στρατευση.Παντως δεν πουλας τρελα εκ του ασφαλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.Σε πιστευω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Λες ασυναρτησίες για τις οποίες νιώθεις περήφανος. Αν αυτό δεν είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξεις την προσοχή, τότε τι; Τα πράγματα είναι απλά: δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι και να μειώνεις καταστάσεις που απεφυγες εν γνώση σου. Δεν εκφέρεις άποψη. Αντίθετα, προσπαθείς να μειώσεις κάτι το οποίο δεν έζησες έτσι ώστε να πείσεις (και να πειστείς) ότι δεν μειώνει αυτό εσένα. Τα προσωπικά σου τραύματα δεν με αφορούν.
Και την πούτσα στον κώλο δεν έζησα αλλά τη μειώνω.
Εσύ μάλλον είσαι από τους τύπους που πρέπει να το ζήσουν για να μάθουν :2funny:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Συνέχισε την αγωγή σου και όλα θα πάνε καλά. Να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι στην πιάτσα.
Εσύ κάνε το εμβολιάκι σου και βάλε τη μάσκα σου.
Ο εχθρός είναι ανάμεσά μας και τα G3 δεν τον πιάνουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δεν έγινες φίλε μου.
Όσο κι αν ονειρεύεσαι.

Και δεν πείθεις κανέναν.

καλα σιγουρα,αν ηταν ετσι θα ειχαμε γεμισει με αντρες.Ομως ο στρατος εχει και το νοημα του,και δεν εννοω πως με το να καθαριζεις σκατα η να βαρας σκοπετο σε "αλλαζει" σαν ανθρωπο αλλα σιγουρα ειναι μια μορφη σκληραγωγησης
οταν μπαινεις σε ενα περιβαλλον εσωκλειστο με αλλους 200,και σε ενα θαλαμο οπου στο ενα κρεβατι ειναι ο βοσκος και στο αλλο ο αποφοιτος πανεπιστημιου και προσπαθεις να συνυπαρξεις με ολους αυτους,μαθαινεις πολλα πραγματα για τον εαυτο σου.Εγω οταν μπηκα ημουν 20 χρονων και με εκαναν δεκανεα,επρεπε λοιπον να αναλαβω μια ευθυνη.Να τους σηκωσω το πρωι να τους παω για εκπαιδευση,να βγαλω υπηρεσιες και διαφορα αλλα που δεν τα θυμαμαι.οχι οτι λενε και πολλα,κλαιν μαιν αλλα οπως και να το κανεις ημουν 20 χρονων σκατο.Πλεον οι νεοι καθονται μεσα 2 μηνες και παθαινουν κοκομπλοκο,εχω γνωστο 1.96 γομαρι 25 χρονων και επερνε τη μανα του συνεχεια οτι δε τη παλευει αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom